Bundesliga
Re: Bundesliga
Szerintem Gündogannak álsérülése van. Kétlem, hogy egy háti probléma miatt kellett volna kihagynia egy fél szezont, műtét vagy komolyabb beavatkozás nélkül. Könnyen lehet, hogy megunták Kloppék, hogy a legjobbjaik egyből ugranak egy komolyabb csapat ajánlatára. Ráadásul őt viszonylag pótolni is tudta nem, mint Lewat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Casso írta:ezzel a sérüléssel sehova nem megy, mert nincs az a csapat aki így megveszi őt.ziro4vr írta:nyáron gündogan megy szerintem,
Mi leszünk az a csapat Lásd Kaká, Sahin. Remélhetőleg ezúttal jobban sül el.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem tudom mi van most vele, de tavasszal azért csak ott lesz már, meg ott a vébé isCasso írta: ezzel a sérüléssel sehova nem megy, mert nincs az a csapat aki így megveszi őt.
egy mu pl simán bevállalná érte a rizikót
Nem illik.
ezzel a sérüléssel sehova nem megy, mert nincs az a csapat aki így megveszi őt.ziro4vr írta:nyáron gündogan megy szerintem,
- ziro4vr
ez a szezon már kuka, béelben egy kört mehetnek még, aztán annyiGT37 írta:Blaszczykowski is megsérült, ebben a szezonban már nem is játszhat... Elképesztően peches szegény BVB.
nyáron gündogan megy szerintem, hummels meg reus marad, pár millákért vesznek tehetséges arcokat és újraindul a rendszer
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Blaszczykowski is megsérült, ebben a szezonban már nem is játszhat... Elképesztően peches szegény BVB.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
durva ez a dortmund mennyire leeresztettek.. azért egy augsburgot nem megverni, főleg otton?
pedig a kedvenc német csapatom, de valami ott most nagyon nem kóser. jólenne ha minnél előbb észhez térnének, bár lehet nekik már a bajnokság mindegy és a BL-re akarják odatenni magukat
pedig a kedvenc német csapatom, de valami ott most nagyon nem kóser. jólenne ha minnél előbb észhez térnének, bár lehet nekik már a bajnokság mindegy és a BL-re akarják odatenni magukat
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- ziro4vr
majd visszaveszik magathotRealjoe írta:Ez a wolfsburg az év vicce Milliókat ölnek ott is a fociba és megint semmi eredménye nem lesz Ezért a 0 km-eres de bruyne gyerekért is kiadtak 17 milliót...Őrület..
leverkusen meg dortmund látom megint veszít pontokat, bayern mennyivel lesz bajnok? 20 pont?
Nem illik.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Ez a wolfsburg az év vicce Milliókat ölnek ott is a fociba és megint semmi eredménye nem lesz Ezért a 0 km-eres de bruyne gyerekért is kiadtak 17 milliót...Őrület..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Rudnevs golt szerzett elso Hannoveres meccsen Orulok,volt zegi jatekos. Bar furcs hogy nem jatszott iden a HSVbe,mert elozo idenyben jol tolta. (Magatartasbeli gondot nem tartom valoszinunek. Nagyon normalis volt itt Egerszegen )
Bender meg egy ide egy oda
Bender meg egy ide egy oda
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lewa állítólag kiütött egy 17 éves szurkolót, aki - több másik szurkolóval együtt - várta őt, és kicsit gyalázták verbálisan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Azt hiszem ma jó kis meccs lesz a Gladbach elleni. Jó nehéz.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ezt írja a szenny média az ügynöke mondandója alapján és az elvakult Mou utálók!wZoLee7 írta:Mou ismét elszórt egy nagy tehetséget, jól csináljaDrake írta:A Wolfsburg 22 millió euróért megszerezte Kevin De Bruynet a Chelseatól.
De Bruyne megkapta a lehetőségeket, kezdőként és csereként is. Mou beküldte, játsszon. de a belga csávó nem azt tette amit kellett volna. 'szott visszamenni labdavesztések után, és lazsált. mindenesetre jó hogy elment (neki is és mindenki másnak), mert az ottmaradóak jobbak nála.
A Dortmund meg az Interes Ranocchiát nézte ki a védelem közepére.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mou ismét elszórt egy nagy tehetséget, jól csináljaDrake írta:A Wolfsburg 22 millió euróért megszerezte Kevin De Bruynet a Chelseatól.
-
Sammer már el is kezdte a műsort. Azt mondom kellett ez a zakó. Ráadásul ez a nagyobbik fajtából való volt.
Sammer papa helyreteszi a csapatot most rendesen, a Gladbach ellen szerintem nagyon koncentráltak lesznek.
Ja és Pep remélem el is felejtette ezt a 3 védős szisztémát amivel próbálkozott.
Ami a belga srácot illeti. Jó igazolás. A Wolfsburg kezd izmosodni, formálódni. Ez tetszik.
Sammer papa helyreteszi a csapatot most rendesen, a Gladbach ellen szerintem nagyon koncentráltak lesznek.
Ja és Pep remélem el is felejtette ezt a 3 védős szisztémát amivel próbálkozott.
Ami a belga srácot illeti. Jó igazolás. A Wolfsburg kezd izmosodni, formálódni. Ez tetszik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az egész napi eredménylistát szemléltem, és felkaptam a fejemet, amikor láttam, hogy kiütötték a Bayernt.
Gulácsi egyébként végig a pályán volt, és nyugodtan lehetett volna 4-0 is, ha nem hagyják ki a végén a büntetőt.
Összefoglaló.
Gulácsi egyébként végig a pályán volt, és nyugodtan lehetett volna 4-0 is, ha nem hagyják ki a végén a büntetőt.
Összefoglaló.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
ok kaptak 3 golt 1 felido alatt?messideco írta:Szurkolok a gyereknek
A Bayernnél ma a Thiago-Shaqiri-Kroos-Götze-Alaba középpálya elég tetszetős számomra
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szurkolok a gyereknek
A Bayernnél ma a Thiago-Shaqiri-Kroos-Götze-Alaba középpálya elég tetszetős számomra
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Wolfsburg 22 millió euróért megszerezte Kevin De Bruynet a Chelseatól.
-
Épp ezt mondom én is. Nem véletlen nem beszélek arról, hogy majd mi behúzzuk. Nagyon nagyon korai még a végső győztesről beszélni. Egy rossz meccs elég és viszont látásra.