Azt passzolom de idegenben 26 míg hazai pályán 24 pontot szereztünk és gólt is csak kettővel kevesebbet lövünk idegenben.Toti írta:aztakurva, csak most nezem, 10 napon belul most jon zsinorban a 4. idegenbeli tetmeccsunk.
volt mar ilyen?
Kommentáld a híreket
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
aztakurva, csak most nezem, 10 napon belul most jon zsinorban a 4. idegenbeli tetmeccsunk.
volt mar ilyen?
volt mar ilyen?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha Mullerert kiadnank 45 milliot,akkor Agueroert vagy Suarezert is kiadunk 50-60 milliot. na jo... szerencsere kacsa hir,de az biztos,hogy en se neznek meccseket ha hozzank igazolna...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Biztos csak töri a spanyoltotwZoLee7 írta:Carlo ez nem párizs hogy beborozva adjunk interjúkat
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Carlo ez nem párizs hogy beborozva adjunk interjúkat
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Melyikért,a Gerd vagy az Andy? Ja hogy a Thomaaaas...Realista24 írta:Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most miért, lenne nekünk is egy pedronksentry írta: Tudom, hogy kacsa. De annyira rühellem azt a gyereket, hogy ha megvennénk, biztos vagyok benne hogy csuklana az egész vezetőség nagyszülőkkel együtt, míg az a falábú túlsztárolt m_jom nálunk focizna. Meccset sem néznék.
Kevés focistát rühellek annyira mint őt.
Nem illik.
Tudom, hogy kacsa. De annyira rühellem azt a gyereket, hogy ha megvennénk, biztos vagyok benne hogy csuklana az egész vezetőség nagyszülőkkel együtt, míg az a falábú túlsztárolt m_jom nálunk focizna. Meccset sem néznék.Realista24 írta:Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra
Kevés focistát rühellek annyira mint őt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most miért? A Bild egy szavahihető és megbízható lapnmate írta:Azt hittem a nap kacsája, hogy a Spurs rászáll Reusra, de nem, ez nyert
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azt hittem a nap kacsája, hogy a Spurs rászáll Reusra, de nem, ez nyert
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
nagy kacsa, de évszázad égése lenne ha igaz volnaRealista24 írta:Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Három szabadrúgásból kettőt belőtt, a maradék egy úgy emlékszem stadionbú' ki.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale esetében gondolkozzatok úgy, hogy még nagyon messze van a csúcsformától,de a számokat már hozza(Gól/gólpassz)...még nagyban tart a beilleszkedés, ezt a vak is látja, gyakran nem érzi a társakat és ez nem azért van mert ő egy eke,hanem mert idő kell az ilyenekhez.Akárcsak itt néhányan ő is az árával küzd, próbál minden meccsen valami maradandót alkotni,ezért sokaknak görcsös erőlködésnek tűnhet ez...1-2 hónap múlva nagyon hasznos tagja lesz a csapatjátékunknak,fontos gólokat fog rúgni és tapsolni fogtok amikor a 120adik percben egy 90 méteres sprintet vágnak le Cé-vel és berúgnak minket a bl döntőbe.
ui.: 90 milliót, soha senki nem ért és nem is érne.Ha már a média nem képes erről le szállni legalább mi hanyagoljuk azt ,hogy mennyiért jött.A vezetőség döntött, itt van és kész.Én a körülményekhez képest, ahogy érkezett és amennyi ideje volt a szezonra felkészülni bőven elégedett vagyok vele.
ui2.: Azért ahhoz nem kis lélekjelenlét kell, hogy emlékeim szerint Cé max 2-3szor adta át neki a freekick lehetőséget, és be is varrta mind2szer.Persze lehet ,hogy most túlzok , de én tényleg úgy emlékszem, hogy amikor odaállhatott bevarrta+volt egy bl meccs amikor Cé nemvolt és azt is.Ezzel most arra akarok kilyukadni,hogy fejben ott van az emberünk és ez a legfontosabb a fociban, aztán jöhet a csilivili meg a szinezés.
ui.: 90 milliót, soha senki nem ért és nem is érne.Ha már a média nem képes erről le szállni legalább mi hanyagoljuk azt ,hogy mennyiért jött.A vezetőség döntött, itt van és kész.Én a körülményekhez képest, ahogy érkezett és amennyi ideje volt a szezonra felkészülni bőven elégedett vagyok vele.
ui2.: Azért ahhoz nem kis lélekjelenlét kell, hogy emlékeim szerint Cé max 2-3szor adta át neki a freekick lehetőséget, és be is varrta mind2szer.Persze lehet ,hogy most túlzok , de én tényleg úgy emlékszem, hogy amikor odaállhatott bevarrta+volt egy bl meccs amikor Cé nemvolt és azt is.Ezzel most arra akarok kilyukadni,hogy fejben ott van az emberünk és ez a legfontosabb a fociban, aztán jöhet a csilivili meg a szinezés.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Köszi,de reálisan látom,ha ezt nem sikerült látnod itt évek alatt,akkor nem is voltál itt.csak szeretném, ha végre pl RMCF is reálisan látná (persze tudom, ő mindig úgy látja ), hogy ez az ember messze nem ért ennyi pénzt, és sosem fog annyi pluszt adni a csapatnak és nem lesz annyira húzóember, amennyire az ára és a hype-ja predesztinálná.
Az árát értelemszerűen nem éri meg,ezt akkor is igy vallottam,most is,de nem hogy ő nem ér ennyit,hanem senki,kivéve messit és ronaldot.
Hogy lesz e húzóembere? Ha azt a formát adja amit a TH-ben,akkor sokan sirni fognak,mert akkor az lesz igencsak. Igy is, hogy szar formában van,a fele meccsen nem is tudott játszani,előszezonja nem volt,igy is annyi gól és gólpassz amivel a zsenik zsenijét is megelőzte aki sokkal több meccs percet játszott szerintem,formában érkezett szeptemberre,nyári torna után,mindenkinél nagyobb focista már most állitólag,a stilusa maga a tökély ami a legjobban illeszkedik a ligába.
Az ára meg nem 100 volt,hanem 140.
Hagyjuk. Kár vitázni, egy futóbolond. Témábúki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Addig élvezd ki a helyzetet míg tudod, mert ugyanúgy lesz, mint Modric. Nem mondom, hogy a legendák közé fogjuk sorolni, de hogy emlékezetes lesz az biztos.hehe írta:Életében ennyire rossz még nem volt,még 20 évesen is jobban tolta bal bekkben.
érdekes módon pont amikor a legjobb formában kéne lennie, élete álmánál, nagy lehetőségénél, egy nagy klubnál, akkor a legszarabb.
persze lesz ez még jobb biztos, de akkor sem fekszik neki a latin foci, akárki akármit mond.
kíváncsian várom, de hogy korszakos real-legenda vagy világ legjobbjai közé bekerülő ember lenne valaha is, azt kétlem. sok a hiányosság.
100 millió.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt már akkor pedzegettem mikor még ide se jött...De lehet hogy majd végül is ő lesz az új Steve Macca...mit lehet mit tudni...persze lesz ez még jobb biztos, de akkor sem fekszik neki a latin foci, akárki akármit mond.
De ami megint elgondolkodtat...Bale ma rúgott egy gólt,népünnepély...DM rúg egy gólt,fanyalgás,meg kapushiba...hát akkor az a szabi mi volt...de haggyuk.Amúgy meg sokkal többet nem tett hozzá egyik se.De az egyik szar,a másiknál meg csak így tovább Gareth...
Mondjuk talán mentségére legyen mondva,hogy Angyalka boldogít már minket évek óta,Bale meg csak pár hónapja van itt...de mondom:Tavasz...mert utánna kegyetlen leszek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
tavasz vanno offense, de 3 hete még nagyban azt mondogattad, hogy tavaszig nem ítélkezel róla. mi ez a nagy fordulat?
nem ítélkezem róla, egyelőre.
csak szeretném, ha végre pl RMCF is reálisan látná (persze tudom, ő mindig úgy látja ), hogy ez az ember messze nem ért ennyi pénzt, és sosem fog annyi pluszt adni a csapatnak és nem lesz annyira húzóember, amennyire az ára és a hype-ja predesztinálná.
Egy Sporthiradós hozzászólás, ami már annyira tudatlan, hogy be kell írnom ide. Benzema helyett Soldado, Morata, Javi Garcia szintű saját nevelésű tehetségeket a csapatba
Azt mondtam, hogy Lyon szint.Jelenleg a Lyon 10.Egy City szurkoló szerint nyilván hülyeség a nevelés, de a Benzemaért kifizetett összeg és a Morata kinevelésének költségei és ezeknek a megtérülése között igen nagy különbség van.Benzema ára Ft-ban kb.10 milliárd forint volt, ennyi pénzből nem egy Moratat, hanem Soldadot, Matat, Javi Garciat és még min.50 játékost kineveltek.