Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Azért ebben az évben bőven lehet moziba menni. Vasember 3, Star Trek, Superman, Rozsomák, Halálos iramban 6, Nagy Gatsby, A magányos lovas...
és ezek a következő 1-2-3 hónapban lesznek. Aztán majd a második félévben is lesz pár valamirevaló film.
és ezek a következő 1-2-3 hónapban lesznek. Aztán majd a második félévben is lesz pár valamirevaló film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Azért jövő héten lesz egy Iron Man 3.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tegnap este megnéztem az Awaydays-t, mert valami huligános filmet akartam és ez még nem volt meg, de azt kell hogy mondjam, hogy csalódtam kissé. Az egész filmnek nem sok köze van a futballhuliganizmushoz, inkább 2 faszi (egy ilyen huligán csoport tagja, és egy srác aki annyira unja magát otthon, hogy tag akar lenni, mert az "menő" meg jó buli) viszonyáról szól, de annak is csak közepes. Egyszer nézhető és azért volt 1-2 jobb része a filmnek, de abszolút felejthető, egy 5-öst toltam rá. Ha huligános filmre vágytok, ne ezt nézzétek.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hát igen, ezek az Eleven testek, meg Burok, meg mit tudom én.. pénzért se ülnék be rájuk.RealRaúl77 írta:Én is nagyon régen láttam olyan moziműsort, ahonnan érdekelt is volna valami. Még a Django volt, meg a Gengszterosztag utoljára, de előtte is jó hosszú ideig semmi.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is nagyon régen láttam olyan moziműsort, ahonnan érdekelt is volna valami. Még a Django volt, meg a Gengszterosztag utoljára, de előtte is jó hosszú ideig semmi.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Szerintem most nagyon rossz időszakot él a mozi, nincsenek jó filmek, én most egyedül a Feledésre ülnék be, semmi másra.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Feledést vagy a Warm Bodiest. Vársz 1 hetet akkor már Iron Man 3-at is, persze csak ha az első kettő pipa.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Lassan fél éve, hogy először megnéztem, nem gondoltam volna, hogy akkora élmény lesz, 10/10-et toltam rá akkor (pedig nagyon szigorú lettem ezzel kapcsolatban az utóbbi időben). :ĐKerlon írta:Szerintem Benjamin Button az rohadt jó. Gondolkodtam is azon, hogy beszerzek egy visszafelé járó órát.
Hétvégén én is bepótoltam, számomra sem volt világmegváltó, de stabil kis mozit hoztak össze, nálam egy erős 7/10 jobban átgondolva a dolgot (először egy gyenge nyolcast adtam volna). :-)Galacticos írta:megnéztem a Véres Gyémántot.
Egyebek:
Visszafordíthatatlan (Irréversible, 2002) - először egy sima hatost adtam rá, utána belegondoltam komolyabban (történet), a beteg zene, és a képi világ (ismét káprázott a szemem, mint amikor Faust ajánlotta az Enter The Void c. alkotást) miatt ez jóval értékesebb darab, legyen akármennyire beteg, durva alkotás néhány néző számára - 7,5/10.
Papírsárkányok (The Kite Runner, 2007) - nagyon tetszett, ha a "demókörben" ajánlhattam volna, szerintem bedobtam volna a társaságnak, gondolom felüdülés lett volna A halál jele c. parádém után, ki tudja még mit hoz majd a sors... - 9/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Fugeci. Suliban ma este nézették meg velünk a Töredék c. magyar filmet. Kerüljétek messziről, komolyan, egész egyszerűen tragikusan borzalmasan fostos. Jézusom.
És elment rá párszáz milla állami pénz. :-) MMKA. :Đ
Benjamin Button meg nagyon szép film, csak túl hosszúúúúú.
És elment rá párszáz milla állami pénz. :-) MMKA. :Đ
Benjamin Button meg nagyon szép film, csak túl hosszúúúúú.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a 2 film és a sorozat is tetszett nekem.Remy írta:pfúúú mióta tervezem már Rengetegen mondták már, hogy iszonyat jó.hehe írta: ghost in the shell,
sőt, újra kéne néznem a cowboy bebop sorit is
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
pfúúú mióta tervezem már Rengetegen mondták már, hogy iszonyat jó.hehe írta: ghost in the shell,
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
én is a minap néztem meg.messideco írta:Hijj, nem gondoltam, hogy így megszenvedek a Blade runnerrel
nagy kultja volt anno, 30 éves filmről van szó, mégis az 1080-as verzió mai szemmel nézve se egy hulladék.
kell hozzá egy bizonyos hangulat, hogy leülj, de ez nem csupán egy akciófilmszerűség, annál jóval több, azért gondolkodtat is.
mondjuk nekem bejön ez a cyberpunk világ, deus ex, vagy akár a ghost in the shell, nagyon baba.
kezdetleges a blade runner sok szempontból sztem, de stílust teremtett.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hijj, nem gondoltam, hogy így megszenvedek a Blade runnerrel
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
nem rossz?Nem rossz film
Egyik kedvencem, kitűnő darab. :-)
Nálam meg pont az a kategória. Nem is olyan rég ismételték valamikor késő este és néztem, képes voltam még a reklámokat is elviselni.nekem tetszett, de nem az a film volt -számomra- amit megnéznék mondjuk még vagy 5x.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Én is szeretem, azért pörgetem újra.Kerlon írta:Szerintem Benjamin Button az rohadt jó. Gondolkodtam is azon, hogy beszerzek egy visszafelé járó órát.
VARANE
VARANE
Szerintem Benjamin Button az rohadt jó. Gondolkodtam is azon, hogy beszerzek egy visszafelé járó órát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
playing for keeps (2012)
megnézették velem
nem mindig vok romantikus, szirupos csepegős feel-good movie hangulatban, de aszonta az asszony, hogy van benne foci, üljél le és nézzed, mertkülönben
gerard butler, jessica biel, uma thurman, catherine-zetajones, dennis quaid (akit mindig összekeverek harrison forddal ), judy greer, korrekt felhozatal, valszeg jó pillanatomban kapott el, vagy csak lehet már csilingel a biológiai órám
tetszett, 8/10.
megnézették velem
nem mindig vok romantikus, szirupos csepegős feel-good movie hangulatban, de aszonta az asszony, hogy van benne foci, üljél le és nézzed, mertkülönben
gerard butler, jessica biel, uma thurman, catherine-zetajones, dennis quaid (akit mindig összekeverek harrison forddal ), judy greer, korrekt felhozatal, valszeg jó pillanatomban kapott el, vagy csak lehet már csilingel a biológiai órám
tetszett, 8/10.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Majd megnézem DVD-nKerlon írta:Engem meg pont, hogy a trailere hozott lázba, mert amúgy nem érdekelt semmilyen supermanes cucc.
Nem rossz film, rég láttam. Most a Benjamin Button jön. :-)Galacticos írta:megnéztem a Véres Gyémántot.
nekem tetszett, de nem az a film volt -számomra- amit megnéznék mondjuk még vagy 5x.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végig azt hittem hogy dicaprio a végén ellopja a gyémántot a négert meg ott hagyja, főleg akkor amikor a legvégén felhívta a pilótát az meg mondta neki hogy rázza le a négert és a fiát.
ez egy 7,5 nálam. :-)
VARANE
VARANE
- Galacticos
megnéztem a Véres Gyémántot.
nekem tetszett, de nem az a film volt -számomra- amit megnéznék mondjuk még vagy 5x.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végig azt hittem hogy dicaprio a végén ellopja a gyémántot a négert meg ott hagyja, főleg akkor amikor a legvégén felhívta a pilótát az meg mondta neki hogy rázza le a négert és a fiát.