R.M.C.F írta:... iscoval nem tudom mi van,fura ez,annyira kevés lehetőségek kap,hogy ez fura....kedden biztos játszik,de az "csak" egy kupa meccs.
A formulánk megváltozott az elmúlt hetekben,és ahol dm nyomul,ott lehetne isco is....nem értem.
Mivel hehe már válaszolt, így csak bemásolom az Ő válaszát.
hehe írta:a xabialonso-modric kp asszem alap lesz egész évre, melléjük kell még vki, aki stabilitást ad, lehet dimaria lesz az a rengeteg futómennyisége és sebessége, akarata miatt. lehet, hogy buta, mint egy fadarab, de senki más nem tudja ezt a csapatból adni a kp-ra, amit ancelotti kér tőle.
Iscot bár nagyon megkedveltem, és többet is hajlandó védekezni mint Özil (felhozatalának oka lejjebb olvasható), de meg sem közelíti azt a mennyiséget, amit ma az argentinunk lehozott. Khedira (vagy most di María) helyére kellene valaki, aki hajlandó ennyit futni, jól végzi a szűrő munkát, támogatja az előre játékot, és nem di María az.
R.M.C.F írta:Pogba? 55 milla? sok érte....meg ugye eléggé arc a csóka,nem tudom mi lenne itt vele.
Vidal? Jó ám....de ó sem olcsó,40 alatt biztos nem adják,de inkább 50.
Vidalt biztos, hogy nem engednék el semennyiért idén. Jövőre talán elfogadnak érte egy 60-65 milliós ajánlatot. (Transfermarkt szerint 217-ig él a szerződése.) A Juventusnál tudják, hogy Vidal jobb és fontosabb játékosuk mint Pogba. A franciáért is csak akkor fogadnának el (szerintem) 55 milliót, ha nem írna alá egy hosszabbítást (2016-ban jár le a szerződése Transfermarkt szerint).
Mit szólsz/szóltok a PSG-s Matuidihez? Ő nem tudom, hogy melyik oldalon játszik inkább, meg mennyire jó, de Neki elvileg most jár le a szerződése, és mintha lett volna róla szó.
Ti láttok rá esélyt?
Értékeld topicból:
hehe írta:... lopez a kapuban alap, remélem nem casillasozni akarunk majd a béellben, amikor már lesz tétje is a dolognak.
Pedig de. Casillasé a kupa és a BL, Ancelotti már elmondta elégszer. Szokj hozzá!
zalkrisz írta:Nekem ez az elmozgósdi leginkább Isco játékában tűnt fel. Ahogy adja a labdát már fut előre, míg Özil ilyenkor rendre ott maradt a laszti környékén és folyt rajta tovább, nem akarom felhozni (már felhoztam, mindegy), de ebből a csapatból pont ő hiányzik, ő kötné össze a középpályát, nem Isconak és Di Marianak kéne, akik szemmel láthatóan nem képesek rá . Modric megtesz mindent, rengeteget melózik, de kéne még egy hasonló játékos a környékére, aki képes erre (mármint, hogy jó helyre tegye a labdát, ne futkosson össze vissza és átlássa a játékot).
Özilt okkal nem erőltette Ancelotti a középpálya azon részén. És az ok ugyanaz mint Isconál. Annyi különbséggel, hogy Isco a szezon elején még igyekezett védekezni. A középpályán bizony robotolni kell, és erre Özil nem volt hajlandó/képes.
Özil és Isco is leginkább Modric helyére férnének be, mert most ez a középpályánk terve: Modric - mélységi irányító - btb (felfelé támadunk). Gondolom nem kell mondani, hogy melyikük a jobb a 3 közül. Isco meg abban jobb Özilnél, hogy szezon eleje szerint hajlandó gürizni is. És ez fontos a középpálya stabilitása miatt. Már csak azért is, mert azon az oldalon van még egy Ronaldo és Marcelo is.
zalkrisz írta:Kb így...
-------- Alonso - Modric
Bale/Jesé Benzema CR
Suarez
Igaz, hogy Benzema sokat szokta kergetni a labdát, és védekezik elől, de itt is kevésnek érzem a középpályás védekezést. Meg gyakran szétszakadna a pálya.