Többet nem jövök...nmate írta:Kapcsolat jobb film, mint a Forrest Gump. Now fuck me, right?
Pár film újabban:
Testvérbosszú
Idegesítő volt, valahogy zseniálisnak tűnt, de még sem. Tutira újra fogom nézni, nem tudom hová tenni. Mintha Guy Ritchie és Tarantino koprodukciója lett volna (realistahuni...). Furcsa volt az egész
Vissza a jövőbe 2
Lényegesen jobban tetszett, mint az első rész, persze az első részre való utalások is jók voltak, meg a 15-ös évi jóslások is nevetségesnek hatnak.
Le Mans
A Rush után kaptam kedvet a megnézéséhez, plusz ugye Steve McQueen egyik kedvenc színészem, aki a szenvedélyét, a motorsportot űzte a filmben. Jó film, csak sajnos nagyon leül, figyel a részletekre, technikára, és ezért nagy élményt vesz el a nézőtől. Amúgy biztosra veszem, hogy a fent említett remekmű egyik inspiráló forrása.
Törés
Komoly film, mintha Hopkins ismét hannibali karaktert hozott, teljesen az volt az érzésem. Amúgy remekül megalkotott, fordulatokban gazdag krimi, érdemes megnézni.
Jégvarázs
Meglepően jó volt, tetszett, hogy a mesék világába visszatértek a Disneynél, és aranyos, szerethető (üldöz ez a szó...) animációs filmet készítettek, nagyon jó dalokkal.
A sziget
Sokan dicsérték, így jobbra számítottam, érdekes alapötlet, unalmas kivitelezés. Scarlett abban az időkben még jó massza volt.