Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 20., hétfő 17:26

Ribery jogosan érzi magát megbántottnak, ő többet nem tehet azért, hogy aranylabdát kapjon.
hogyne tehetne többet.
ha többet tett volna, akkor övé lenne az aranylabda.
ismét akkor:
ez egy egyéni díj alapvetően, kutyát nem érdekli, hogy a bayern mit és mennyit nyert.
az viszont már kurvára számít, hogy fontos tétmeccseken és a szezon során végig ki mutatta a saját csapatában a jobb teljesítményt, főleg a sorsdöntő meccseken, ki volt a fontosabb a csapata számára: a győztes céronaldo, nincs is miről beszélni.

az hogy az aranylabdát ennyire szétbaszták az elmúlt években a messi, blatter és ilyesmiféle véglények, csak emiatt szólhat most félig-meddig jogosan ribery, amúgy neki is kussban kéne dolgoznia tovább.
Kép
Kép
Kép

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 20., hétfő 17:19

Matt009 írta:Balet jelenleg simán kiszorítaná. Ne legyünk már ennyire elfogultak.
Jelenleg egy sérülésből visszatérő Balet lehet, hogy kiszorítana, nem tudom, ez mekkora dicsőségnek számít...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 17:15

Balet jelenleg simán kiszorítaná. Ne legyünk már ennyire elfogultak. 
Nem,009-es,nem szorítaná ki...semmilyen paraméterben nem jobb a francia.Nem gyorsabb.Pont rúgásböl nem hatékonyabb.Nem védekezik jobban.Talán annyi,hogy azt a fajta dönerbabos robotfeelinget jobban érzi a bayernba.De itt az sem menne.Összességében Bale szinte minden paraméterben jobb...és mégsem az igazi.Nekem.Ide.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 20., hétfő 17:07

Géci írta:Hát ez a Ribery komolyan felcsesz... Azt mondja CR nem nyert semmit se csapat se egyéni szinten... Csapat szinten oké (bár nyáron nyertünk valami kupát a felkészülés során :mrgreen: ), de egyénileg 2013 másról sem szólt mint, hogy ide oda repked mert díjakat kell átvennie, plusz azért csak ő lett a BL gólkirály csessze meg... Az gondolom semmi... :hmmm:
Most őszintén, azok az egyéni díjak kit érdekelnek? Nem a díjakra osztják az aranylabdát, hanem a teljesítményre. A BL gólkirályságot meg ne hozd fel, mert 2013 aranycipőse meg Messi, akinek még egy kupája is volt, úgyhogy ez alapján meg Messi...
Se Ronaldot,se Balet nem tudná kiszorítani,más posztra meg nem alkalmas...ennyit erről.
Balet jelenleg simán kiszorítaná. Ne legyünk már ennyire elfogultak.

Ribery jogosan érzi magát megbántottnak, ő többet nem tehet azért, hogy aranylabdát kapjon. És maximálisan meg is érdemelte volna. Az más kérdés, hogy CR is megérdemelte...

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 17:06

Ahogy nézem Morientes is közel volt a 4 BL címhez. Nem semmi :coffee: (A Benzema top20 cikkből kiindulva)
"And my heart will leave you never."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 20., hétfő 16:57

én még mindig ott tartok, ha Khedira és DM is pályán lesz, és mind a ketten a kp-n, akkor ott értelmes támadást nem fogunk tudni vezetni...persze ha KhediRambó jön a kp-ra Modric feljebb léphet, és szerintem fog is, csak mi lesz Iscoval

Ribery és Benzema akár 3 évet is kaphat...de nem fog, valószínűbb a 45 000 ezres bünti és kész, egy majdnem aranylabdás nem mehet börtönbe...akkor sem ha adót csal :shifty: :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 16:31

valószínűséggel Casemiró is, ha Khedira visszatér... :hmmm:
Teljesen mindegy,ha visszatér,ha nem,a brazil akkor is kilóg sajnos... :-( Többet vártam tőle.Már az a harcosság is kikopni látszik,ami az elején jellemezte...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 15:50

Ez a szisztéma több nehézséget okoz Isco számára; tud játszani Di María és Modric helyén is, azonban azokon a posztokon nem érzi magát olyan jól, mint a hamis kilences helyén, ami hasonló Benzema pozíciójához. Meglátjuk még mi lesz holnap.”
Ezt a részt kiragadtam, mert még a végén az lesz amit itt sokan már pedzegetünk, és Isco hamis kilencesként lesz nyomatva. DM ide vagy oda, de védekezésben jobban kiveszi a részét mint Isco ki tudja venni. Ha meg Illarrát teszed oda akkor meg túl defenzív az egész. DM most ott jól muzsikál, de ott egy jó formában lévő Gündogan aranyat fog érni! Ismét ott tartunk, hogy Morata kilóg a rendszerből, de nagy valószínűséggel Casemiró is, ha Khedira visszatér... :hmmm:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 15:22

Én talán abban a pillanatban sajnáltam, amíkor kimondták Cristiano nevét a gálán... És ha normálisan nyilatkozott volna előtte, utána, elismerte volna a másikat, akkor sajnálnám is.. de így nem...
A mondás szerint,csak a hülyéket szokták sajnálni....nem érdemelte volna meg.Ez ilyen egyszerű.Ha csak azt veszem,hogy ha pl a realba játszana,jelen helyzetben beférne e a csapatba,azt kell mondjam nem....és ez nem túlzás.Se Ronaldot,se Balet nem tudná kiszorítani,más posztra meg nem alkalmas...ennyit erről.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 15:16

wZoLee7 írta:szegény ember...talán egy hangyaf :cens: sznyit sajnálnám ha nem sírna minden nap egy kicsit

Na ez az.. :roll:
Én talán abban a pillanatban sajnáltam, amíkor kimondták Cristiano nevét a gálán... És ha normálisan nyilatkozott volna előtte, utána, elismerte volna a másikat, akkor sajnálnám is.. de így nem...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 20., hétfő 15:14

szegény ember...talán egy hangyaf :cens: sznyit sajnálnám ha nem sírna minden nap egy kicsit

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 15:08

Ribéry: “Cristiano győzelmében politikai okok is közrejátszottak. Én megnyertem mindent, úgy csapat- mint egyéni szinten. Ronaldo semmit nem nyert 2013-ban. Nem vagyok szomorú de azért ez szívfájdító. Félreértés ne essék, büszke vagyok a teljesítményemre, de megérdemeltem volna ezt a díjat, mindenki ezt mondta.
A Bayernnel 5 kupát nyertünk, történelmet írtunk, ki csinálta ezt meg korábban? A FIFA Év Csapatában nem értem, miért nincs ott például Götze vagy Lewandowski…
Én ilyet nem mondtam, mit hazudozik össze-vissza?

És mi az a minden díj egyénileg??
Mi az, hogy ki csinált még ilyet korábban? Soroljam? Milyen burokban él ez az ember?

De őt nem érdekli... nem a fa...t nem... Nagyképű paraszt...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 14:54

Hát ez a Ribery komolyan felcsesz... Azt mondja CR nem nyert semmit se csapat se egyéni szinten... Csapat szinten oké (bár nyáron nyertünk valami kupát a felkészülés során :mrgreen: ), de egyénileg 2013 másról sem szólt mint, hogy ide oda repked mert díjakat kell átvennie, plusz azért csak ő lett a BL gólkirály csessze meg... Az gondolom semmi... :hmmm:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 13:41

hehe írta:szegény ribéry mit összerinyál már, mert nem kapta meg a Politikai Aranylabdát :mrgreen:
Hát bmeg akkor csináltasson magának egyet,aztán nézegesse magát a tükör előtt,megteheti,van rávalója... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 20., hétfő 13:28

hehe írta:szegény ribéry mit összerinyál már, mert nem kapta meg a Politikai Aranylabdát :mrgreen:
aranylabda topicba be is írtam mielőtt lezárták, h nevetséges a faszi és ezért is örülök, h nem nyerte meg, mert amiket lesír az vicc.

persze vmi bayernes tag le is oltott, de értelmeset nem tudott hozzáfűzni, pedig megint itt a bizonyíték, továbbra sem tud leállni.. :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 20., hétfő 13:13

szegény ribéry mit összerinyál már, mert nem kapta meg a Politikai Aranylabdát :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 11:44

csabi87 írta:Olyat várhatunk,hogy sororzatban játszon a csapat 3 vagy 4 meccset otthol.
Olyan nem lesz.
Szerintem ne is legyen.
Januar-Februar idoszakban kb ezek a meccsek voltak zsinorban.

Haromszor jatszunk 2 meccset zsinorban:
celta, osasuna (kupa)
granada, espanyol (kupa)
atletico(kupa), villarreal

Egyszer volt egy zsinorban 4 meccs idegenben: espanyol, osasuna(kupa), betis, espanyol(kupa)
Es meg honap vegen ha lesz egy zsinorban 2 meccs: atletico(kupa), getafe

Marciusban meg lehet lesz egy olyan sorozatunk, hogy 5 meccsbol 4-et otthon jatszunk: schalke, barca, sevilla(idegenbe), Rayo Vallecano, negyeddonto elso meccse(sorsolastol fuggoen)

Szerintem nincs ezzel semmi gond. Van hogy kedvez nekunk a sorsolas (ilyenkor altalaban egy szot se szolunk, talan eszre se vesszuk) es van hogy baromira megszivjuk (ezt viszont eszre vesszuk mindig :D )

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 20., hétfő 11:12

csabi87 írta:Olyat várhatunk,hogy sororzatban játszon a csapat 3 vagy 4 meccset otthol.
Olyan nem lesz.
Ez szerintem amúgy nagyon gáz,januárban végig utazza a csapat egész Spanyolországot.
nézd meg Ronci mit utazott össze az utóbbi 3-4 hétben.

amire én emlékszem az onnantól kezdődik hogy karácsony után ment dubaiba pár napra. majd hazajött és egyből ment vissza a csapattal katarba, majd haza és mentek az idegenbeli meccsek , barcelona(espanyol) pamplona, fifa gála, sevilla(betis), ma éppen portugáliában van és holnap újra barcelona(espanyol) ez a nem mindegy. de hát ilyen ez a popszakma
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 20., hétfő 11:09

19 meccset játszik mindenki otthon és idegenben is, szóval ha most többet játszunk idegenben ez visszafog ütni a hazai meccsekre. Így lesz olyan is hogy zsinórban 3-4 hazai meccsünk lesz.
Én néztem a naptárat és ilyet nem nagyon találtam...Bár lehet én nem figyeltem oda rendesen. :mrgreen:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 20., hétfő 10:56

Hawer írta:
Olyan nem lesz.
19 meccset játszik mindenki otthon és idegenben is, szóval ha most többet játszunk idegenben ez visszafog ütni a hazai meccsekre. Így lesz olyan is hogy zsinórban 3-4 hazai meccsünk lesz.
Nem a bajnokságban van zsinórban 3-4 meccsünk idegenben. :) Hanem bajnokság ÉS kupa, nem mindegy. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: