Ez nem a serie "A" topic tudom,de ehhez annyit talán,hogy gondolom Conte is azokat a csatárokat kedveli inkább,akik birkóznak a védőkkel,megtartják,lefejelgetik a labdát,a baszk meg ilyen...a másik kettő meg inkább játsza a focit,ha jól emlékszem,Vucinic Prandelli alatt inkább szélső is volt...legalább is nem benn játszott a darálóba...hát lehet hogy ezért.Kerlon írta:ti láttátok kvajarellát mostanában játszani? vagy vucinicet? Llorrente szidva volt ezerrel itt még is lazán szorítja ki őket a Juveból.
Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The Gunner Army is alive!
Quagliarellát én nagyon bírom a Juventusban, nagyon jó lövőtechnikája van, bárhonnan képes jóformán gólt lőni, nálam ő lenne a favorit. Vagy esetleg két csatárral, Poldi és Giroud, de akkor egy szélső (nem?) kell.
Quagliarellát én nagyon bírom a Juventusban, nagyon jó lövőtechnikája van, bárhonnan képes jóformán gólt lőni, nálam ő lenne a favorit. Vagy esetleg két csatárral, Poldi és Giroud, de akkor egy szélső (nem?) kell.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Remy írta:Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron.BBarni írta:Szerintem teljesen felesleges ilyen Quagliarella,Berbatov,Vucinic szintű embereket hozni!Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár, akkor meg felesleges, max félévre!
Remy-t szerintem most nem fogja tudni elvinni az Arsenal,mert Newcastle-ben is csak kölcsönben szerepel szezon végéig
nem rossz játékos,de azért annyira nem kiemelkedő,hogy top csapatba lég legyen(vagyis bajnoki címért menő Bl-es csapatba),bár Giroud-nál jobbnak tartom
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Bármennyire is unszimpatikus Costa jó lenne!Kinek örülnél?
Benteke is, ő már télen is jöhetne ráadásul, Benzema nem tudom Wenger alatt mit tudna csinálni, ő kérdéses!
Szóval Costa!
Benteke jó lenne, de nem is azt írtam, hogy ne jöjjön télen csatár, hanem, hogy ilyen félmegoldások mint Quagliarella vagy Vucinic nem kellenek!Szerintem Remy is ez a kategória...Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Hozzuk vissza Henryt és kész..Szerintem meg így,80 évesen is jobb lenne mint Zsiru.
ti láttátok kvajarellát mostanában játszani? vagy vucinicet? Llorrente szidva volt ezerrel itt még is lazán szorítja ki őket a Juveból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Jónan má' van ott egy Bendtner,nyáron mellé egy Helder Postiga oszt deal....Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron. :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron.BBarni írta:Szerintem teljesen felesleges ilyen Quagliarella,Berbatov,Vucinic szintű embereket hozni!Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár, akkor meg felesleges, max félévre!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jogos, ebbe bele sem gondoltam eddig. De akkor mostantól próbálom hasonló esetekben az árnyékék szót használni.Marci77 írta:(Amugy fals9esnek nem csak akkor hivjuk ha nincs elotte senki. Ha van elotte valaki nem jobb arnyek ek-nek vagy visszavont csatarnak hivni? Mondjuk Fifaban meg CF azaz Central Forward es jelen esetben Adebayor ST azaz Striker. Ez a Fals9es megnevezes lehet hogy csak engem zavar,ha nem ugy van rola szo mint a Barca eseteben. )
Kinek örülnél?BBarni írta:Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem teljesen felesleges ilyen Quagliarella,Berbatov,Vucinic szintű embereket hozni!Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár, akkor meg felesleges, max félévre!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Azert ne becsuld tul Q-t se. Birom,de nem lenne elorelepes Zsiru helyett,csak egy kicsivel.Viszont o meg itt van masfel eve. Ez csak felmegoldas. Egy jobb,es szerintem fiatalabb tamado kellene. Bar Q olcso lenne,leginkabb csak tavaszra kellene,jovore jo esetben csak csere lenne. Conte meg nem biztos hogy elengedi. Kell neki 5 csatar. Foleg hogy Gio nem sokat er,es Vucinic sincs formaban..messideco írta:Az árnyékék a megfelelő kifejezés szerintem is
Sziszi - Sagna,Kos,Merte,Monreal - Flamini,Ramsey- Cazorla,Özil,Podolski - Quagliarella Álom lenne
Plusz még ugye Verma, Arteta,Wilshere,Giroud,Ox,Gibbs,
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az árnyékék a megfelelő kifejezés szerintem is
Sziszi - Sagna,Kos,Merte,Monreal - Flamini,Ramsey- Cazorla,Özil,Podolski - Quagliarella Álom lenne
"And my heart will leave you never."
- morientes
Tanítsátok már meg Lenonnak,hogy kell megszeliditeni a labdát,mert úgy pattogott előtte,mint flipperben a golyó...GT37 írta:Az már más kérdésnmate írta:Mi az a lövés utána
Egyébként utóbbi öt bajnokiján három góllal és két gólpasszal áll a kis dán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://www.whoscored.com/Articles/4oktz ... -the-Sworda manchester tényleg egy szerencsétlen csapat ez alapján is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Sztem Holtby és Lamela is elmehetne kölcsönbe a tavaszi szezonra. megvannak létszámban úgy is elegen.
Eto'o lett a MoTM, franciául adott interjút, Terry fordított
Moyes is nyilatkozott
Eto'o lett a MoTM, franciául adott interjút, Terry fordított
Moyes is nyilatkozott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anis 2014. január 20., hétfő 14:14-kor.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nekem az a nyelvi problema kicsit santitott,de ha igaz akkor oke.GT37 írta:Most éppen sérült, azért nem játszik. De elvileg nemsokára teljesen felépül, majd akkor meglátjuk, hogy áll hozzá Sherwood a dologhoz. Mindenesetre már lenyilatkozta, hogy Lamela baromi tehetséges játékos és nem akar megválni tőle - ez nem rossz jel.BBeno írta:LAmelával mi lesz?
AVB elvileg azért nem játszatta mert nem tudott angolul a gyerek. de most már TS -nél is ugyanez a helyzet vagy cask ennyire flop vétel volt ?
Nagyon kíváncsi lennék amúgy, hogy mire menne Lamela Adebayor mellett/mögött, amolyan fals kilences-féle poszton. Egy próbát megérne.
Viszont aki egyelőre úgy tűnik, hogy kiszorult a rotációból, az Holtby, alig-alig kap lehetőséget Sherwood alatt, fontolgatja is, hogy visszatérjen a Schalkéba a szezon végéig. Szerintem ebben lenne ráció, játsszon csak minél többet, aztán hozzuk majd vissza, mert benne is van azért potenciál bőséggel.
Szerintem is kiprobalhatnatok Adrbayor mogott,Soldado ugyse remekel. (Amugy fals9esnek nem csak akkor hivjuk ha nincs elotte senki. Ha van elotte valaki nem jobb arnyek ek-nek vagy visszavont csatarnak hivni? Mondjuk Fifaban meg CF azaz Central Forward es jelen esetben Adebayor ST azaz Striker. Ez a Fals9es megnevezes lehet hogy csak engem zavar,ha nem ugy van rola szo mint a Barca eseteben. )
- GT37
Most éppen sérült, azért nem játszik. De elvileg nemsokára teljesen felépül, majd akkor meglátjuk, hogy áll hozzá Sherwood a dologhoz. Mindenesetre már lenyilatkozta, hogy Lamela baromi tehetséges játékos és nem akar megválni tőle - ez nem rossz jel.BBeno írta:LAmelával mi lesz?
AVB elvileg azért nem játszatta mert nem tudott angolul a gyerek. de most már TS -nél is ugyanez a helyzet vagy cask ennyire flop vétel volt ?
Nagyon kíváncsi lennék amúgy, hogy mire menne Lamela Adebayor mellett/mögött, amolyan fals kilences-féle poszton. Egy próbát megérne.
Viszont aki egyelőre úgy tűnik, hogy kiszorult a rotációból, az Holtby, alig-alig kap lehetőséget Sherwood alatt, fontolgatja is, hogy visszatérjen a Schalkéba a szezon végéig. Szerintem ebben lenne ráció, játsszon csak minél többet, aztán hozzuk majd vissza, mert benne is van azért potenciál bőséggel.
- Marci77
Ideiglenes megoldasok lennenek csak. Nyaron szerintem akkor is kell valaki. Vucinic se veletlenul nem alapkezdo mostanaban. Nem jatszik valami jol.Q neha ha cserekent jatszik dob kicsit a csapaton,szerintem tobbszor beluldhette volna Conte de mindegy.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2309089
Akár Vucinict, de főleg Quagliarellát szívesen látnám az Arsenalnál. Remélem egyik fog jönni
Llorrente eleve eselytelen volt. Kezdo,jol megy neki,miert igazolna el (akar csak kolcsonbe is).
Raadasul mind jatszott mar BLben.
LAmelával mi lesz?
- GT37
Az már más kérdésnmate írta:Mi az a lövés utána
Egyébként utóbbi öt bajnokiján három góllal és két gólpasszal áll a kis dán.