Legalább találtál Mocsoknak kedvenc filmetRealista24 írta: De, ez ótvar szar volt,
Rush megvolt? A túlélő és az Amerikai botrány is fasza, ha gondolod
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 21., kedd 8:19
Legalább találtál Mocsoknak kedvenc filmetRealista24 írta: De, ez ótvar szar volt,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 8:15
De, ez ótvar szar volt,Remy írta:azért ennyire szar nem volt Bár tény, hogy többet is kihozhattak volna belőle... Amúgy az első rész hogy tetszett? Csak hogy ahhoz viszonyítva...Realista24 írta:Update:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát belövi magát valami méreggel Na itt kaszálom is, Riddick, élt 20 percet. RIP, ezt a szánalmas szarkupacot.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. január 21., kedd 7:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 23:26
azért ennyire szar nem volt Bár tény, hogy többet is kihozhattak volna belőle... Amúgy az első rész hogy tetszett? Csak hogy ahhoz viszonyítva...Realista24 írta:Update:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát belövi magát valami méreggel Na itt kaszálom is, Riddick, élt 20 percet. RIP, ezt a szánalmas szarkupacot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 20., hétfő 23:23
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 20., hétfő 23:21
nem, de köszi, holnap akkor lehet meg is lesem a következő kedvenc filmem.Realista24 írta:Mocsok, láttad már?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 20., hétfő 23:17
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 20., hétfő 21:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 21:11
Ja, hát vannak jó részei a filmnek, de messze nem olyan jó, mint aminek beállítják. Remélem a 9 jelölésből nem sokat zsebel be.h3x0r írta: Remy: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azert ez se rossz jelenet
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 21:06
Nem rossz film, viszont a 8.5-os pontszam imdb-n szerintem elegge tulzo. (en 7-est adtam ra)soadroli írta:12 Years a Slave részlet
Szerintem nem spoiler, nagyon jó ez a jelenet, főleg a zene. Valaki látta már? (Remyn kívül )
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 21:00
Kb a legjobb jelenete a filmneksoadroli írta:12 Years a Slave részlet
Szerintem nem spoiler, nagyon jó ez a jelenet, főleg a zene. Valaki látta már? (Remyn kívül )
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 20., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. január 20., hétfő 20:58
az első már meg volt, a movie43nak adunk egy esélyt. köszimessideco írta:We are the millers
Bekategórizálhatatlan a Movie 43. Azt nagyon ajánlom
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 20:50
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. január 20., hétfő 20:43
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 20., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 16:28
majd lefejez Macleod ezértRemy írta:Hegylakó
Igen...eddig ez kimaradt... de talán nem is annyira nagy baj, mert ez most nem tudott annyira átjönni, mint a legtöbb 80-as évekbeli film. Nem kapott el a hangulat, de azért azt sem mondom hogy rossz volt. 6,5/10
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 10:08
Mivel sajnos nem láttam minden filmet tőle, ezért egy top 5 így nézne ki nálam:Remy írta:TOP 10 Martin Scorsese film
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 9:23
Nincs ezzel semmi baj, vállalom is a dolgot, viszont a kritika nem feltétlenül takarja a filmelemzést, azaz ahogy említed "oldalakat" kéne írni a filmről, hogy belőlem mégis mit vált ki stb. Egyrészt nem lehet minden filmről így írni, pl. tegnap megnéztem a Frankenstein-teóriája című "remekművet" erről igazából csak "sablonosan" lehet írni. Itt nincsenek mély gondolatok stb.sentry írta:Remy!
Mikor elemzel már egy filmet? Sajnos engem még mindig nem elégítenek ki az írásaid. Olyan, mintha egy végzős általános iskolás írná. Semmiről nem szól, csak egy kis sablonos balbla. Szívesen olvasnék egy több oldalas elemzést, hogy te mit látsz a filmben, neked mit mond, mi a véleményed arról a témáról, mi tetszett a filmben, mi volt rossz stb.
Remélem nem támadásnak veszed, hanem kritikának és mivel írsz, és mindig becopypastezod ide így vállalnod is kell az ilyen jellegű "kritikákat". Ez eddig 0. Szerintem.
Légdeszka? Zseniális találmány, 2 év és már nekünk is lesz Amúgy a Vissza a jövőbe trilógia csak trilógiaként működik, mert sosincs lezárás. Én nem tudnám, csak 1 vagy 2 részként kezelni. Zseniális mind a 3messideco írta:Vissza a jövőbe 2
Lényegesen jobban tetszett, mint az első rész, persze az első részre való utalások is jók voltak, meg a 15-ös évi jóslások is nevetségesnek hatnak.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem