csababarca írta:Érdekes írás, meglátjuk.
Mondjuk nem lenne rossz látni 4-5 meccs erejéig legalább,hogyan működik a Messi-Neymar kettős+Alexis.
Adom, korai még a károgás, egyrészt csupán egy döntetlenről van szó, mindenkivel megesik az ilyen, másrészt tényleg meg kéne várni, hogy hogyan működik a fenti hármas. Ehhez mondjuk nem ártana, ha a trió mindhárom tagja egészséges lenne.
Úgyhogy Neymar felépüléséig valahogy ki kell húznunk a Sánchez-Messi-Pedro hármassal.
kapor_89 írta:Ami a lényeg, hogy sikerült lehozni az átigazolási szezont úgy, hogy nem érkezett se védő, se középpályás. Real szurkolóként mindig mosolyogva gondolok a védelmetekre, mert egy ilyen klubhoz képest, nevetséges a jelenlegi felhozatal, nem leszólva a mostani játékosokat. Viszont ismerjük el, a legjobb védő nálatok az a Pique, aki önmaga halvány árnyéka jelenleg.. Ez elég kevésnek tűnik.. A középályát nehezen lehet rotálni, mert nincs megfelelő ember a keretben erre. A Busi-Xavi-Ini trió még mindig alkalmas lehet, de szerintem ki vannak zsigerelve. Cesc jó lehetőség a közzéppályára, de Tata többnyire nem ott számít rá, így marad Song, aki szerintem az egyik legtúlértékeltebb ember a jelenlegi keretbe, Sergi Roberto pedig még túl fiatal. Ez így karcsú. Kellene a vérfrissítés, de folyamatosan elmarad. Xavi nem most hétvégén lett öreg, ahogy Puyol se.
Az egyik felével egyetértek, a védőigazolás halogatása tényleg elég nevetséges (Song leigazolása is ide tartozik bizonyos értelemben), szerencsére most nagyon úgy tűnik, hogy nem fogjuk tovább húzni a dolgot, és nyáron rárepülünk egy klasszis középhátvédre, legyen az Vertonghen (
) vagy éppen David Luiz. (Mangaláról is cikkeztek egy időben, de elvileg róla lemondtunk, mert túl drága lenne.)
A középpályával nincs akkora gond szerintem, Messi visszatértével Fabregas hátrébb fog játszani, Xavi vagy Iniesta mellett, Busquets még mindig a legnagyobb király, Song meg szvsz pont hogy alulértékelt.
Jó, nyilván nem Busquets- meg Touré-szint, de második számú vékápénak tökéletes.
Sergi Roberto meg picit csalódás nekem, az utóbbi időszakban nem jönnek a killer passok, sok az alibi, és nem tudom, hogy azért van-e ez, mert csak ennyit tud, vagy azért, mert nem mer többet vállalni. (Utóbbit tartom valószínűnek, de majd ez is kiderül az idő múlásával.)
Viszont abban igazad van, hogy egy vérfrissítés azért érik már itt is, kérdés, hogy ezt lerendezzük-e Rafinha visszahozatalával (én speciel többet látok a kis Alcántarában, mint Robertóban), vagy elhozzuk-e Gündogant is.