nem, csak kibaszott szánalmas a "több mint egy klub", a szebbek, jobbak, tisztességesebbek vagyunk akárkinél kommüniké, minden egyes fronton.Miért olyan fontosak ezek,ettől jobb lesz bármelyik játékos?
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze, hogy ki fog. És a végén az lesz, hogy a Barca azzal a 40 millióval egy északi sarki "kimondottan veszélyeztetett" pingvin kolóniák fennmaradását segítő alapítvány számlájára ment, amit véletlenül Neymar apja alapított De nem baj jó ez így. Mas que en club.csababarca írta: Úgyis ki fog derülni majd,hogy az az állítólagos 40M hol van, mire ment el, és akkor lenyugodhat mindenki.
Mondjuk érdekes, hogy lassan már ti akarjátok megszabni, hogy itt a madridom fórumán milyen témákról folytathatunk, és milyen hangvételben diskurzust. Eszem megáll komolyan.kamcore írta:Attól, hogy még elolvasod nem muszáj felhozni témaként.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor csak futóbolond lenne aki összetöri magát a saját cselébe?hehe írta:akkó nem lenne ilyen kibaszott technikás.de ha Neymar nem brazil lenne...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akkó nem lenne ilyen kibaszott technikás.de ha Neymar nem brazil lenne...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Shuttert leszóltátok hogy trollkodik,akkor ez mi?Toti írta:aztakurva, eküszöm, h kibaszott durva, h ti (barcások) az első perctől fogva elhittétek, h 57 millió volt "csak".
jöttök itt ilyen idióta szöveggel, h "adóhatóság megnézi, ha nem talál hibát akkor annyi volt." igen, tehát, ha mondjuk piqué egy baszott durván kinéző talpalásért kap egy pirosat, amit megfellebbez a barca, de a bíróság nem törli el a lapot, mondván szabálytalan volt.. holott a felvételeken tisztán látszik, h még csak hozzá sem ér az ellenfélhez, akkor azzal is kibékültök, mert azt mondták.
plusz rátesztek ilyet, h mindenhol van akit megkennek. na?
Én elhittem az 57M-t mert az is bőven túlzás már.
De tudod mit, akkor nem hiszem el,hogy Bale 90akármennyi volt, szerintem 145M volt. Akkor most mi van?
Miért olyan fontosak ezek,ettől jobb lesz bármelyik játékos?
Rosell egy idétlen bohóc, de nem gondolom,hogy annyira hülye,hogy bajba keverné magát azzal,hogy azt mondja 57M volt,egy hivatalos sajtótájékoztatón pl. Ha meg igen, akkor meg is érdemli.
Úgyis ki fog derülni majd,hogy az az állítólagos 40M hol van, mire ment el, és akkor lenyugodhat mindenki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
úgy fest a dologcsababarca írta:Ezt mondtam én is,hogy nem volt miből, akkor Neymarra volt ilyen őrült összeg?
de ha Neymar nem brazil lenne...hehe írta:sztem neymar jó arc. a többiek valóban köcsögök.Nem azzal van itt baj, hogy erről beszéltek, hanem hogy hogy beszéltek erről. Dögöljön meg az összes barcás, meg amúgy is, aki ott van az maga a sátán. Egy kicsit szűk látókörűnek nevezném az itteni bandát.
most akkor én is szűk látókörű vagyok?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor a továbbiakra nézve is az a tanácsom, hogy kerüld a madridomot.kamcore írta:Attól, hogy még elolvasod nem muszáj felhozni témaként. Bár ha nektek ez nyugtatja meg a kis lelketek, akkor én nem bánom.Realista24 írta:
Amikor az as, marca, mundo, sport, nso, 442, meg a makkom tudja hány portál még főoldalon lehozza, elég nehéz elkerülni. De, hogy neked nem muszáj bepötyögnöd a madridom.hu-t, az is biztos.
Nem azzal van itt baj, hogy erről beszéltek, hanem hogy hogy beszéltek erről. Dögöljön meg az összes barcás, meg amúgy is, aki ott van az maga a sátán. Egy kicsit szűk látókörűnek nevezném az itteni bandát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hát tavaly előtt nyáron amikor Modricot vettük fel-fel néztem, de csak olvasni, hogy mi van arra felé, és amikor még ott volt élet elég szépen mentek a köpködések, és mi kutya fasza vagyunk ahhoz képest ami akkoriban ott ment...kamcore írta:Attól, hogy még elolvasod nem muszáj felhozni témaként. Bár ha nektek ez nyugtatja meg a kis lelketek, akkor én nem bánom.
Nem azzal van itt baj, hogy erről beszéltek, hanem hogy hogy beszéltek erről. Dögöljön meg az összes barcás, meg amúgy is, aki ott van az maga a sátán. Egy kicsit szűk látókörűnek nevezném az itteni bandát.
Nem, nem vagy az csak cseréld le az avatárodhehe írta:sztem neymar jó arc. a többiek valóban köcsögök.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Mascherano
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
http://2.bp.blogspot.com/-R7v6nPeeanI/U ... 283374.jpghehe írta:sztem neymar jó arc. a többiek valóban köcsögök.
nem.
aztakurva, eküszöm, h kibaszott durva, h ti (barcások) az első perctől fogva elhittétek, h 57 millió volt "csak".
jöttök itt ilyen idióta szöveggel, h "adóhatóság megnézi, ha nem talál hibát akkor annyi volt." igen, tehát, ha mondjuk piqué egy baszott durván kinéző talpalásért kap egy pirosat, amit megfellebbez a barca, de a bíróság nem törli el a lapot, mondván szabálytalan volt.. holott a felvételeken tisztán látszik, h még csak hozzá sem ér az ellenfélhez, akkor azzal is kibékültök, mert azt mondták.
ui.: adóhatóságot sztem hagyjuk ki, vagy kérdezzük messit.
ui.: adóhatóságot sztem hagyjuk ki, vagy kérdezzük messit.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát pedig itt sokkal objektívebb a "banda",mint odaát.Csak mondjuk ha valaki leírja az igazságot,és az mondjuk nem épp hízelgő a barcelonara,azt némelyeknek nehéz lenyelni...Nem azzal van itt baj, hogy erről beszéltek, hanem hogy hogy beszéltek erről. Dögöljön meg az összes barcás, meg amúgy is, aki ott van az maga a sátán. Egy kicsit szűk látókörűnek nevezném az itteni bandát.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem neymar jó arc. a többiek valóban köcsögök.Nem azzal van itt baj, hogy erről beszéltek, hanem hogy hogy beszéltek erről. Dögöljön meg az összes barcás, meg amúgy is, aki ott van az maga a sátán. Egy kicsit szűk látókörűnek nevezném az itteni bandát.
-
Attól, hogy még elolvasod nem muszáj felhozni témaként. Bár ha nektek ez nyugtatja meg a kis lelketek, akkor én nem bánom.Realista24 írta:
Amikor az as, marca, mundo, sport, nso, 442, meg a makkom tudja hány portál még főoldalon lehozza, elég nehéz elkerülni. De, hogy neked nem muszáj bepötyögnöd a madridom.hu-t, az is biztos.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért mindig kibújik a szög a zsákból...mindig.Simán le lehet itt venni,hogy ki is a korrekt racionálisan gondolkodó ellenlábas,meg ki a mezei hungarokatalán...legyen akár milyen "jóarcnak" beállítva...nem személyeskedés ez,csak egy vélemény...Realista24 írta:Mondjuk lassan befejezheted a trollkodást, vagy folytasd otthon. Vagy kereshetünk másik megoldást is...'shutterisland írta:én pont, hogy keveslem, ez a 195 nem egy nagy összeg, biztos vannak még valahol pénzek elbújtatva.
Neymar meg engem tényleg nem érdekel mennyibe került,de azt nem értem hogy a camp nou-ba mi a francnak kell titkolózni,hacsak nincs a dolog mögött valami adómentes mutyi,mert akkor persze érthető...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ezt mondtam én is,hogy nem volt miből, akkor Neymarra volt ilyen őrült összeg?wZoLee7 írta: jaj ez már fáj
ha csak 57 lett volna akkor lett volna pénz védőre...nem azért nem vettek védőt mert nem kellett, hanem mert nem volt miből...amúgy minket sem az érdekel, hogy mennyi volt, hanem hogy a klubotok még a saját drukkereinek is hazudik, ti meg benyelitek és ha már jöttök ide olvasgatni akkor legyen mit
h3x0r írta: Shutteren kivul ki beszelt itt 195 milliorol?
Mi csak annyit mondtunk, hogy az az 57 millio inkabb 70 korul van, ami egy teljesen realis osszeg, szemben a 195 millioval.
70 az realisabb, a kenőpénzzel együtt.
De itt azt is keveslik néhányan, most megállapítják,hogy 72M volt, akkor kezdődik megint,hogy nem annyi volt...
Ez a média hülyeség meg fel tud bosszantani. Mintha én személy szerint azért kezdtem volna el szimpatizálni a barcával a 90es évek végén,mert azt olvastam,hogy mennyi adakoznak az árváknak,stb...NEM, azért kezdtem el drukkolni,mert tetszett a csapat játéka, és Rivaldo játéka. Azért tartottam nagyra a Pep-teamet, mert azt láttam,hogy nagyon magas szinten fociznak,és régen láttam olyat,mint abban az időszakban. Nem azért,mert az nso lehozta,hogy mi vagyunk a legjobbak (főleg,hogy nem is olvasom az nso-t már évek óta.).
nem hiszem,hogy egyedül vagyok ezzel, engem nem érdekel semmi ilyen bulvár,hogy most Messi adót csalt (ki nem?), vagy másik oldalról,hogy ki kivel volt együtt az éjszakában,és ezt hogyan írják meg.
Pályán lévő teljesítmény alapján ítélek, nem azon,hogy pár zsíros seggű újságíró miket fantáziál.
A realt sem azért nem szeretem,mert a média meghülyített, hanem mert 9-10 évesen a 2000es évek legelején mindenki fehér mezben mászkált kölyökként,meg így a madrid úgy a madrid, én meg nem akartam beállni a sorba eleve, plusz már előtte a Barca fogott meg, médiától függetlenül.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
Akkor szerintem velem vitatkoztatok, de én azt mondtam, hogy a Perez keze is biztos benne van a média befolyásolásában, de amellett nem lehet elmenni, hogy tényleg adót csalt. Mondjuk mint mindenki. :ĐGéci írta:Én arra fel írtam azt amit, mert volt egyszer egy kollégád aki szerint Messi adócsalása is Pereznek köszönhető volt ...kamcore írta:Folyamatosan arról beszélnek itt egyesek (khm.), hogy mi isszuk a mocskos média szavait, mindent elhiszünk, meg ilyenek. De azért ne nevettessétek már ki magatok azzal, hogy van valami negatív hír, akkor egyből ugranak az illetéksek, tényként kezelik, és az biztos úgy van. Nevetséges.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amikor az as, marca, mundo, sport, nso, 442, meg a makkom tudja hány portál még főoldalon lehozza, elég nehéz elkerülni. De, hogy neked nem muszáj bepötyögnöd a madridom.hu-t, az is biztos.kamcore írta:A madridisták minek olvasnak egyáltalán Barcás híreket?Realista24 írta: Nem értem a barcásokat mit háborodnak fel egy madridista fórumon?
Nevetségesnek tartod? Hát ne olvasd. Megszoksz vagy megszöksz, end of story.
Érdekel a véleményük, de van amikor csak a fejemet fogom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én arra fel írtam azt amit, mert volt egyszer egy kollégád aki szerint Messi adócsalása is Pereznek köszönhető volt ...kamcore írta:Folyamatosan arról beszélnek itt egyesek (khm.), hogy mi isszuk a mocskos média szavait, mindent elhiszünk, meg ilyenek. De azért ne nevettessétek már ki magatok azzal, hogy van valami negatív hír, akkor egyből ugranak az illetéksek, tényként kezelik, és az biztos úgy van. Nevetséges.
Itt a lényeg! Ugyanis az ügyvéd aki foglalkozik az üggyel lát 40millát amiről nincs semmi féle könyvelés...csababarca írta:Holott lőtéri kutyát nem érdekel,hogy mennyi volt, meg kell nézni a papírokon mi van,hogy lett elkönyvelve, adóhatóság megnézi, ha nem talál hibát akkor annyi volt.
-
A madridisták minek olvasnak egyáltalán Barcás híreket?Realista24 írta: Nem értem a barcásokat mit háborodnak fel egy madridista fórumon?
Nevetségesnek tartod? Hát ne olvasd. Megszoksz vagy megszöksz, end of story.
Érdekel a véleményük, de van amikor csak a fejemet fogom.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jaj ez már fájcsababarca írta:Most ha mindenki mondaná,hogy 57 volt, bizonyítékokkal hitelesítve, még Perez is odaállna,hogy igen annyi volt, akkor sem hinnétek el, mert jobb az a verzió nektek,hogy drágábban vettük.
Holott lőtéri kutyát nem érdekel,hogy mennyi volt, meg kell nézni a papírokon mi van,hogy lett elkönyvelve, adóhatóság megnézi, ha nem talál hibát akkor annyi volt.
Az,hogy hova ment kis kenőpénz meg miből, az más dolog, nincs olyan üzlet ezen a világon,ahol nem kellene megkenni valakit.
De ezt a 195 milliót senki nem fogja bemesélni, amikor garasoskodtunk egy Thiago Silván,meg David Luiz-on is 5 millión veszekedtünk, akkor kiadunk egy emberért 195 milliót. Ezt Ti sem gondolhatjátok komolyan.
Jah és megint a média, lehet az NSO fizette ki a kenőpénzt, meg a bors, ez így logikusan is hangzik.
ha csak 57 lett volna akkor lett volna pénz védőre...nem azért nem vettek védőt mert nem kellett, hanem mert nem volt miből...amúgy minket sem az érdekel, hogy mennyi volt, hanem hogy a klubotok még a saját drukkereinek is hazudik, ti meg benyelitek és ha már jöttök ide olvasgatni akkor legyen mit