Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 14:16

azért ne essünk át a nyihaha túl oldalára...ők is stadiont fejlesztenek, mint ahogy elég sokan...ebben is verseny van, ha az ellenfélnek új stadionja lesz akkor én sem várok kitudja meddig, előteremtem a rávalót és megcsinálom én is, ártani biztos nem árthat...egész más kérdés, hogy honnan megy nekik rá a pénz, és az nem lesz-e hatással az igazolásaikra
az meg hogy ki mennyit vár egy stadion név szponzorától megint olyan dolog, ha a legnagyobb riválisom 100 körül kap, akkor én se fogom azt nyilatkozni, hogy az 50 misis ajánlatokra hajtok
lehetne versenyezni melyik stadion kap gázosabb nevet :lol: miénk lesz a Coca-Cola a barcáé meg lenne a Pepsi :lol:

szerk.: ne írjatok már nem tudom elküldeni az enyémet :Đ

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:15

Jó most erre mit mondjak... Ismerve Rosellt semmin sem lepődnék meg. Lehet nektek is igazatok, de akár nekem is, még, ha néhez elhinni akkor is :)... Engem speciel jobban érdekel a saját stadionunk alakulása, csak szemet szùrt az időzítés. Ennyi... :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 14:15

hehe írta:RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz :lol: :lol: :lol:

Soha nem tudtam lenyelni a képmutatást, a megtévesztést, a kampózást. erre ugrok.A barcás palacsintatésztát meg már akkor elkezdtem nyögni amikor még szóba sem került. egyszerű megfigyelésen és következtetéseken alapult.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 14:14

Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...
2012 juniusi cikk: " Hiába a történelminek számító 40 millió eurós operatív üzleti eredmény, a Barcelona mégsem kezd bele a Camp Nou stadion felújításába. Minderről a klub elnöke, Sandro Rosell beszélt a sajtó képviselőinek, aki jelezte, hogy a 2011/12-es évadnak köszönhetően sikerült 320 millió euróra csökkenteni a klub adósságát, de a stadion átalakításába csak akkor vágnak bele, ha ez az összeg még jobban lecsökken majd. A szokásos karbantartásra, így a stadion gyepszőnyegének felújítására, azonban természetesen jut majd pénz a jövőben is.
A Barcelona tavaly szeptemberben jelentette be, hogy a kilencvenezer fős Camp Nou stadion átépítését tervezi, amelynek során a stadion befogadóképességét 10.000 fővel megnövelik, és új VIP-boxokat alakítanak ki. A tervek a stadion környékének átépítéséről, valamint a kosárlabda csapat számára egy új csarnok felépítéséről is szóltak. A klub vezetői azonban az üzletileg sikeres év ellenére is óvatosan viszonyulnak a nagyra törő tervekhez, a végső szót azonban a klubtagság mondja ki a fejlesztésekről."

Mint ahogy a Bernabeu felujitasarol is voltak cikkek mar 2011 nyaran is.

Mondjuk en inkabb arra vagyok kivancsi, hogy azok a barca szurkolok, akik osszel eliteltek a mi 300-400 millios stadion projektunket, mit szolnak a sajat csapatuk 600 millios beruhazasahoz...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 14:13

Géci írta:
Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...

Ez jó! Ezen nevettem egy jót :)... Csak kicsit érdekes, hogy ők is 100 milla körül várnak a stadion ùj nevéért szponzort. Tùl sok a hasonlóság :)
Nálad komoly gondok vannak :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 21., kedd 14:09

nem akarok másolni az eb-ről, de ott leírta a stadion topicjában mihu, hogy miért kell korszerűsíteni az arénát.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 21., kedd 14:07

Jaja, nyílván erről van szó. Rosell egyik reggel felébredt, benyomta a Real tv-t(sunyiban azért előfizetett rá) és lám Perez bejelentette a stadion terveket. De a jó Sandro ezt nem nézhette ám tétlenül! Arra gondolt, hogy akkor nekünk is rögtön kell fejleszteni, hisz eddig is olyan sok mindenben "koppintottuk" a Realt, hát akkor ez a lépés se maradjon ám ki!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 21., kedd 14:07

Géci írta:
Zsombor írta: Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.
Ez jó! Ezen nevettem egy jót :)... Csak kicsit érdekes, hogy ők is 100 milla körül várnak a stadion ùj nevéért szponzort. Tùl sok a hasonlóság :)
Kicsit már beteges néha, amit gondolsz, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:03

Zsombor írta:
Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 21., kedd 14:01

Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:00

Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 13:57

Géci írta:
A koppintás az megy... Még jó, hogy a barca még egy ekkora beruházást is megengedhet magának...
Milyen koppintás?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 13:55

A koppintás az megy... Még jó, hogy a barca még egy ekkora beruházást is megengedhet magának...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 13:51

vagy amikor elmondják, h ők nem foglalkoznak a bírói itéletekkel, majd dobják az ócsárlást, h nem úgy a madrid, akik..
Addig nem foglalkoznak amíg nem őket sulytja...na de ha igen...akkor mindjárt eszükbe jut,hogy bezzeg a realnak ekkor vagy akkor... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 13:47

hehe írta:RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz :lol: :lol: :lol:
Mintha nem szurkálnánk egymást ezért, ezt most ùgy mondod... :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 13:42

Felujitjak a Camp Nou-t, nagyjabol 600 millios projektrol van szo.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 21., kedd 13:32

A több, mint egy klub klub szlogen szerintem a Barca részéről már csak képmutatás. Pep idején még elfogadható volt, de a viselkedésük közel sem példaértékű és jó kis fiús hangulatú. Rosell meg egy két ostoba játékos nem tudnak viselkedni. Perez hányszor köpködött az ellen oldalra?

amúgy véletlen, hogy pep odaigazolt a abyernhez és ott is lett valami klub szlogen? :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 21., kedd 13:27

A több mint egy klub meg egy szlogen, ami jól hangzik, én arra használom,és úgy értelmezem a magam kis világában,hogy ez az utánpótlás használatára utal,ami most egész szépen működik.
Ki ki máshogy értelmezi,én nem gondolom semmiben jobbnak,szebbnek a klubbot, csak ebben,hogy bátrabban nyúlunk az utánpótláshoz.
én többek között arra gondolok, amikor a meccs utáni sajtótájékoztatókon xaviék, alvesék osztják az igét, h ők egy olyan klub játékosai akik nem foglalkoznak a bírókkal, majd a következő meccsen épp azt hangsúlyozzák ki, h a bíró belenyúlt a mérkőzésbe.

vagy amikor elmondják, h ők nem foglalkoznak a bírói itéletekkel, majd dobják az ócsárlást, h nem úgy a madrid, akik..

mindegy, részemről lezárva.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 21., kedd 13:11

Toti írta:
Miért olyan fontosak ezek,ettől jobb lesz bármelyik játékos?
nem, csak kibaszott szánalmas a "több mint egy klub", a szebbek, jobbak, tisztességesebbek vagyunk akárkinél kommüniké, minden egyes fronton.
Ezt a tudatlanok használták mindig, aki kicsit is tudja,hogy működik egy profi klub, az nem mond ilyeneket,hogy egyik másik tisztességesebb.
A több mint egy klub meg egy szlogen, ami jól hangzik, én arra használom,és úgy értelmezem a magam kis világában,hogy ez az utánpótlás használatára utal,ami most egész szépen működik.
Ki ki máshogy értelmezi,én nem gondolom semmiben jobbnak,szebbnek a klubbot, csak ebben,hogy bátrabban nyúlunk az utánpótláshoz. (persze mostanában kezdünk átesni ebben a ló túloldalára...)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 13:06

RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Vissza: