Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
azért ne essünk át a nyihaha túl oldalára...ők is stadiont fejlesztenek, mint ahogy elég sokan...ebben is verseny van, ha az ellenfélnek új stadionja lesz akkor én sem várok kitudja meddig, előteremtem a rávalót és megcsinálom én is, ártani biztos nem árthat...egész más kérdés, hogy honnan megy nekik rá a pénz, és az nem lesz-e hatással az igazolásaikra
az meg hogy ki mennyit vár egy stadion név szponzorától megint olyan dolog, ha a legnagyobb riválisom 100 körül kap, akkor én se fogom azt nyilatkozni, hogy az 50 misis ajánlatokra hajtok
lehetne versenyezni melyik stadion kap gázosabb nevet miénk lesz a Coca-Cola a barcáé meg lenne a Pepsi
szerk.: ne írjatok már nem tudom elküldeni az enyémet :Đ
az meg hogy ki mennyit vár egy stadion név szponzorától megint olyan dolog, ha a legnagyobb riválisom 100 körül kap, akkor én se fogom azt nyilatkozni, hogy az 50 misis ajánlatokra hajtok
lehetne versenyezni melyik stadion kap gázosabb nevet miénk lesz a Coca-Cola a barcáé meg lenne a Pepsi
szerk.: ne írjatok már nem tudom elküldeni az enyémet :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó most erre mit mondjak... Ismerve Rosellt semmin sem lepődnék meg. Lehet nektek is igazatok, de akár nekem is, még, ha néhez elhinni akkor is ... Engem speciel jobban érdekel a saját stadionunk alakulása, csak szemet szùrt az időzítés. Ennyi...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz
Soha nem tudtam lenyelni a képmutatást, a megtévesztést, a kampózást. erre ugrok.A barcás palacsintatésztát meg már akkor elkezdtem nyögni amikor még szóba sem került. egyszerű megfigyelésen és következtetéseken alapult.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
2012 juniusi cikk: " Hiába a történelminek számító 40 millió eurós operatív üzleti eredmény, a Barcelona mégsem kezd bele a Camp Nou stadion felújításába. Minderről a klub elnöke, Sandro Rosell beszélt a sajtó képviselőinek, aki jelezte, hogy a 2011/12-es évadnak köszönhetően sikerült 320 millió euróra csökkenteni a klub adósságát, de a stadion átalakításába csak akkor vágnak bele, ha ez az összeg még jobban lecsökken majd. A szokásos karbantartásra, így a stadion gyepszőnyegének felújítására, azonban természetesen jut majd pénz a jövőben is.Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...
A Barcelona tavaly szeptemberben jelentette be, hogy a kilencvenezer fős Camp Nou stadion átépítését tervezi, amelynek során a stadion befogadóképességét 10.000 fővel megnövelik, és új VIP-boxokat alakítanak ki. A tervek a stadion környékének átépítéséről, valamint a kosárlabda csapat számára egy új csarnok felépítéséről is szóltak. A klub vezetői azonban az üzletileg sikeres év ellenére is óvatosan viszonyulnak a nagyra törő tervekhez, a végső szót azonban a klubtagság mondja ki a fejlesztésekről."
Mint ahogy a Bernabeu felujitasarol is voltak cikkek mar 2011 nyaran is.
Mondjuk en inkabb arra vagyok kivancsi, hogy azok a barca szurkolok, akik osszel eliteltek a mi 300-400 millios stadion projektunket, mit szolnak a sajat csapatuk 600 millios beruhazasahoz...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálad komoly gondok vannakGéci írta:Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...
Ez jó! Ezen nevettem egy jót ... Csak kicsit érdekes, hogy ők is 100 milla körül várnak a stadion ùj nevéért szponzort. Tùl sok a hasonlóság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem akarok másolni az eb-ről, de ott leírta a stadion topicjában mihu, hogy miért kell korszerűsíteni az arénát.
Jaja, nyílván erről van szó. Rosell egyik reggel felébredt, benyomta a Real tv-t(sunyiban azért előfizetett rá) és lám Perez bejelentette a stadion terveket. De a jó Sandro ezt nem nézhette ám tétlenül! Arra gondolt, hogy akkor nekünk is rögtön kell fejleszteni, hisz eddig is olyan sok mindenben "koppintottuk" a Realt, hát akkor ez a lépés se maradjon ám ki!
Kicsit már beteges néha, amit gondolsz, nem?Géci írta:Ez jó! Ezen nevettem egy jót ... Csak kicsit érdekes, hogy ők is 100 milla körül várnak a stadion ùj nevéért szponzort. Tùl sok a hasonlóságZsombor írta: Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ez jó! Ezen nevettem egy jót ... Csak kicsit érdekes, hogy ők is 100 milla körül várnak a stadion ùj nevéért szponzort. Tùl sok a hasonlóságZsombor írta:Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...
Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...
-
Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen koppintás?Géci írta:A koppintás az megy... Még jó, hogy a barca még egy ekkora beruházást is megengedhet magának...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A koppintás az megy... Még jó, hogy a barca még egy ekkora beruházást is megengedhet magának...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Addig nem foglalkoznak amíg nem őket sulytja...na de ha igen...akkor mindjárt eszükbe jut,hogy bezzeg a realnak ekkor vagy akkor...vagy amikor elmondják, h ők nem foglalkoznak a bírói itéletekkel, majd dobják az ócsárlást, h nem úgy a madrid, akik..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Mintha nem szurkálnánk egymást ezért, ezt most ùgy mondod...hehe írta:RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz
A több, mint egy klub klub szlogen szerintem a Barca részéről már csak képmutatás. Pep idején még elfogadható volt, de a viselkedésük közel sem példaértékű és jó kis fiús hangulatú. Rosell meg egy két ostoba játékos nem tudnak viselkedni. Perez hányszor köpködött az ellen oldalra?
amúgy véletlen, hogy pep odaigazolt a abyernhez és ott is lett valami klub szlogen?
amúgy véletlen, hogy pep odaigazolt a abyernhez és ott is lett valami klub szlogen?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
én többek között arra gondolok, amikor a meccs utáni sajtótájékoztatókon xaviék, alvesék osztják az igét, h ők egy olyan klub játékosai akik nem foglalkoznak a bírókkal, majd a következő meccsen épp azt hangsúlyozzák ki, h a bíró belenyúlt a mérkőzésbe.A több mint egy klub meg egy szlogen, ami jól hangzik, én arra használom,és úgy értelmezem a magam kis világában,hogy ez az utánpótlás használatára utal,ami most egész szépen működik.
Ki ki máshogy értelmezi,én nem gondolom semmiben jobbnak,szebbnek a klubbot, csak ebben,hogy bátrabban nyúlunk az utánpótláshoz.
vagy amikor elmondják, h ők nem foglalkoznak a bírói itéletekkel, majd dobják az ócsárlást, h nem úgy a madrid, akik..
mindegy, részemről lezárva.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ezt a tudatlanok használták mindig, aki kicsit is tudja,hogy működik egy profi klub, az nem mond ilyeneket,hogy egyik másik tisztességesebb.Toti írta:nem, csak kibaszott szánalmas a "több mint egy klub", a szebbek, jobbak, tisztességesebbek vagyunk akárkinél kommüniké, minden egyes fronton.Miért olyan fontosak ezek,ettől jobb lesz bármelyik játékos?
A több mint egy klub meg egy szlogen, ami jól hangzik, én arra használom,és úgy értelmezem a magam kis világában,hogy ez az utánpótlás használatára utal,ami most egész szépen működik.
Ki ki máshogy értelmezi,én nem gondolom semmiben jobbnak,szebbnek a klubbot, csak ebben,hogy bátrabban nyúlunk az utánpótláshoz. (persze mostanában kezdünk átesni ebben a ló túloldalára...)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz