Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. január 21., kedd 16:13

hala_madrid írta:Most szeretnék beújítani étrend kiegészítőket.

Activlab Carnitine3 - zsírégető
Activlab Amino Complex - aminosav
100% Whey Professional - fehérje
One a day dietary supplement - multivitamin

érdekelne mit gondoltok a zöld kávébab kivonatról ? ahogy olvasgattam jó zsírégető.
vélemény esetleg tapasztalat ?

Hogy érdemes ezeket szedni ?
Karnitint edzés elött 30-45percel, de mostanában olvastam pár helyen olyat is, hogy a simát edzés után kéne, a jobb féle Acetyl L-carnitnet edzés elött, de azért én maradnék az edzés elötti változatnál

Aminot én edzés közben szoktam kortyolgatni szerintem ez a legjobb, kivéve ha vannak benne energizálók meg bedurrantó cuccok is akkor inkább elötte (mondjuk most pont ilyet tolok és mégis közbe nyomom :mrgreen: )

100whey meg természetesen edzés után meg esetleg reggel, most én is ezt tolom sajnos

one a day (amit semmiképp se vennék, elég selejt cucc ár/érték arányban) azt én reggeli után szoktam de az tulajdonképp teljesen mindegy, mondjuk úgy 5db-ot ha erről a cuccról lenne szó (máris nem olyan tetszetős az ára :mrgreen: )

a zöld kávébab meg egy tipikus épp most túlhypeolt cucc, ami kb 3hónap múlva ismét csak egy 13.rangú kiegészitő lesz a zsírégető cuccok közt, ha már nagyon csak egy bizonyos összetevőjű zsírégetőt akarsz akkor maradj a jó öreg zöld tea kivonatnál...

fehérjéből meg 2-3gramm/testsúlykilógrammot kéne nyomni

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 21., kedd 15:58

hala_madrid írta:Hogy érdemes ezeket szedni ?
nagy általánosságban csak, mert azért étrend függő is, meg a napi teendőket sem ismerem
a karnitint fél órával edzés előtt
az amino jó időpontjai: reggel (ha iszol tejsavót akkor itt nem kell), edzés előtt vagy/és edzés közben, lefekvés előtt (ez is lehet fehérje, bár ilyenkor nem a wpp a legideálisabb)
tejsavó: reggel és edzés után 30-30 grammnyi fehérje kéne, szóval a wppből kb 40 gramm kell ezekben az időpontokban, hogy meglegyen a 30 grammnyi fehérje
multit pedig egy étkezésed mellé
nem ismerem a zöld kávébabot, de sztem ennél effektívebb zsírégetőt is lehet találni, Full Blastot tudom ajánlani ár/értékben talán a legjobb, de csak ha bírod a stimulánsokat
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2014. január 21., kedd 15:45

Most szeretnék beújítani étrend kiegészítőket.

Activlab Carnitine3 - zsírégető
Activlab Amino Complex - aminosav
100% Whey Professional - fehérje
One a day dietary supplement - multivitamin

érdekelne mit gondoltok a zöld kávébab kivonatról ? ahogy olvasgattam jó zsírégető.
vélemény esetleg tapasztalat ?

Hogy érdemes ezeket szedni ?

Jól tudom h aminosav edzés előtt érdemes ?
Fehérjét mikor ajánlott, reggel és edzés után ?
Multivitamint, zsírégetőt még nem használtam, mikor érdemes szedni ?

Kezdő vagyok, 185 cm, 83 kg. Szálkásodni szeretnék.
Fehérjéből mennyiséget is írhatnátok.
előre is köszönöm.
Modric - Kroos

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 20., hétfő 21:13

nekem nem tűnik rossz fehérjének, ráadásul még az ára is elfogadható
szerintem próbáld ki :)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. január 18., szombat 14:37

Ezt a fehérjét próbálta már közületek valaki? Mert az aminosav profilját egy szájtek 100% whey protein prof. mellé téve ez még jobb is, az ára pedig nem rossz. Az "úgysem ettől leszel nagy, hanem a megfelelő kajától" című tanácsokat most mellőzhetjük, mivel tisztában vagyok ezzel a témával, csupán elfogyott a fehérjém (az előbb említett szájtek) és kiváncsi vagyok, vannak-e ezzel kapcsolatban tapasztalatok. :)

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 11., szombat 13:28

pátkán írta:
kapor_89 írta:Megpróbálok szabályosabban vádlizni a későbbiekben..
dehogyis, terheld jól meg, pakold meg azt a sz*rt :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
csakareal7 írta:Sziasztok új vagyok még amint láthatjátok. :)
Olyan igazából problémám lenne hogy ehetek akármennyit nem tudok hízni.
Körülbelül 177 magas vagyok és 62-64 kiló. (18 éves ha ez számít valamit) Nagyon sok mindent olvastam, legtöbben azt írták hogy a leggyakoribb probléma a gyors anyagcsere. Ezt értem, de ettől nekem nem lesz jobb. Igazából nem is izmot szeretnék, hanem ténylegesen hízni, és majd azt utána csak.
És én valamiféle táplálékkiegészítőre gondoltam, miket tudnátok ajánlani? vagy valami házi praktikát?
Az nem megoldás ha naponta ötször eszek a mekiben, vagy ha minden étkezésre olajosat eszek. Az lehet gond hogy sok édességet eszek? Körülbelül naponta 1-2 wafelinit, vagy 1-2 pudingot.
Igen és olyat is olvastam hogy sok tejet kéne inni vagy turmixokat vagy pedig müzliszeleteket, ez tényelg segítene?
A segítségeteket előre is köszönöm. :)

Az lemaradt hogy nem túl gyakran sportolok, sokat alszom, pihenek, de azért hetente 3 órát focizom. Régen aktívan sportoltam 6-7 évig (szintén foci) és akkor sem voltam vastagabb, és már amúgy is abbahagytam legalább 5 éve.
Hát ez a "ehetek akármennyit nem tudok hízni" mondat eléggé bűzlik.. :shifty: Leírod a napi étrendedet? :) Miből mennyit eszel?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 10., péntek 21:39

csakareal7 írta:Sziasztok új vagyok még amint láthatjátok. :)
Körülbelül 177 magas vagyok és 62-64 kiló. (18 éves ha ez számít valamit) Nagyon sok mindent olvastam, legtöbben azt írták hogy a leggyakoribb probléma a gyors anyagcsere. Ezt értem, de ettől nekem nem lesz jobb. Igazából nem is izmot szeretnék, hanem ténylegesen hízni, és majd azt utána csak.
És én valamiféle táplálékkiegészítőre gondoltam, miket tudnátok ajánlani? vagy valami házi praktikát?
Az nem megoldás ha naponta ötször eszek a mekiben, vagy ha minden étkezésre olajosat eszek. Az lehet gond hogy sok édességet eszek? Körülbelül naponta 1-2 wafelinit, vagy 1-2 pudingot.
Igen és olyat is olvastam hogy sok tejet kéne inni vagy turmixokat vagy pedig müzliszeleteket, ez tényelg segítene?

Az lemaradt hogy nem túl gyakran sportolok, sokat alszom, pihenek, de azért hetente 3 órát focizom. Régen aktívan sportoltam 6-7 évig (szintén foci) és akkor sem voltam vastagabb, és már amúgy is abbahagytam legalább 5 éve.
Ugyanígy vagyok vele, csak én 196 magas vagyok és 85 kiló. Kezdj el sportolni valamit, egyél változatosan (nem arra gondolok, hogy hétfőn meki, kedden kfc, szerdán burger king, hanem hogy sok zöldség, hússal, ilyenek), illetve elkezdhetsz egy tömegnövelős étrendkiegészítő csomagot, ha van rá dellád. Vegyél multivitamint, fehérjét, meg aminot. Multivitamint minden nap egyél reggel, amino mehet edzés előtt, fehérje meg utána. Az rajtad áll, hogy mit akarsz sportolni, eljárhatsz atletizálni, mehetsz kondiba, vagy amit én ajánlani tudok, az a crossfit, néha elejtve 1-2 trx-et esetleg. Rád van bízva, ahogy jónak látod, de mindenképp mozogj, mert akkor legalább ha rakódik is rád valami, az nem zsír lesz, hanem izom. Hajrá, az új évben legyen ez a fogadalmad, hogy felszedsz magadra. Nekem is ez. :workout:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 10., péntek 21:36

http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=813

ezt olvasd el
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csakareal7

HozzászólásSzerző: csakareal7 » 2014. január 10., péntek 21:20

Sziasztok új vagyok még amint láthatjátok. :)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. január 10., péntek 8:56

kapor_89 írta:Megpróbálok szabályosabban vádlizni a későbbiekben..
dehogyis, terheld jól meg, pakold meg azt a sz*rt :mrgreen:
joabulicsak

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 10., péntek 6:32

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a gyors segítséget. Másodszor el kell mondjam, hogy megmaradok :mrgreen: Semmi bajom, pedig azt hittem valamit érezni is fogok reggel :D Viccet félretéve, durva, hogy lemodelleztétek a fél edzésemet egy képből :) Anyakának is természetesen igaza van, a végére extrém súlyokkal dolgoztam a magam viszonylatában.. Megpróbálok szabályosabban vádlizni a későbbiekben..

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 21:58

Anyaka írta:Ez, azért van, mert egész testtel csináljátok a gyakorlatot, és nem csak a vádli dolgozik...
Amúgy ez teljesen igaz. Nálam az volt a gond, hogy a derekam is mozgott a gyakorlat során. :lol: Szabályos végrehajtásnál már kisebb súly kellett, nem is keletkeztek ilyen nyomok.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. január 9., csütörtök 21:41

Ez, azért van, mert egész testtel csináljátok a gyakorlatot, és nem csak a vádli dolgozik...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 21:37

Hagyjad csak, simán elmúlik. :)

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. január 9., csütörtök 21:28

nekem is vádlizás után szokott ilyen lenni :D

1-2nap és tuti elmúlik...

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 9., csütörtök 21:26

TBone írta:
kapor_89 írta:Sziasztok! Egy picit aggódom az egészségem miatt, kérlek segítsetek nekem. Mindig keményen szoktam edzeni, de a mai vállazás elég brutálra sikerült. Nem emeltem nagy súlyokat, de próbáltam elérni a "nemtudomfelemelniakezem" állapotot. Majdnem sikerült. A végén már a 2 kg-s súlyzokkal sem tudtam oldalemelni. Király volt, kell néha ilyen is. Végeztem, átöltözök. Semmi különöset nem vettem észre a testemen, csak egy picit fájt a vállam, de meglepően könnyen tudtam öltözködni.

Hazajöttem, megettem a rizs+csirke+saláta kajámat, majd elmentem fürödni. Levetkőzök, nézek a tükörbe.. Nézem.. A vállam tiszta véraláfutás.. Ez létezik? Nem seb, nem külső vérzés, hanem ez véraláfutás. Nektek volt már ilyen? Túlerőltettem? Vagyis gondolom, de ezt mennyire kell komolyan venni? Jegelés segít rajta, vagy mi a szösz? Holnapra szar lesz ugye? Valaki segítsen, akinek már volt ilyen.

Itt a vállam, meg lehet nézni A kép az egyik vállamról készült, de a másik is pont ugyan ilyen..
Nem pihentettél valami nagy súlyt edzés közben a válladon? én arra tudok a kép alapján gondolni, hogy valami megnyomta, mert nekem a csuklyám ugyanígy néz ki a guggolás után, és az a rúd miatt van. ha nem, akkor passz. amúgy fáj egyáltalán, ha hozzáérsz vagy valami? mert nekem ilyen gondom nem szokott lenni a korábban említett esetben. és nekem 1-2 nap múlva eltűnik.
Most hogy mondod.. Nem akar fejlődni a vádlim, és azt csináltam, hogy az elején minden széria után álló vádliztam.. Nem számoltam, de 15 sorozatot biztos nyomtam +vállvonogatás is volt.. Köszi, akkor ez az erőltetett vádlizás lehet a baj :D Amúgy jobban belegondolva ez nem is váll, hanem csuklya..
Furán hathat a kérdés, de nem vádliztál ma véletlenül?
Arra gondolok amúgy amire T-Bone, mert régebben állóvádlizásnál a gép nekem is pont ugyanilyen nyomokat hagyott.
EPIC.. Ön nyert :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Már csak egy kérdés: mit csináljak vele? Jegeljem vagy hagyjam a picsába, elmúlik magától?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 21:20

Furán hathat a kérdés, de nem vádliztál ma véletlenül?
Arra gondolok amúgy amire T-Bone, mert régebben állóvádlizásnál a gép nekem is pont ugyanilyen nyomokat hagyott.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 9., csütörtök 21:20

Én nem értek hozzá, nem is néztem utána, de nekem hasonlók szoktak lenni néhanapján a tricepszemnél. Nekem 1-2 nap és el szokott múlni. Nem szokott fájni, csak kurvanagy izomláz van. Legalábbis nekem.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. január 9., csütörtök 21:17

kapor_89 írta:Sziasztok! Egy picit aggódom az egészségem miatt, kérlek segítsetek nekem. Mindig keményen szoktam edzeni, de a mai vállazás elég brutálra sikerült. Nem emeltem nagy súlyokat, de próbáltam elérni a "nemtudomfelemelniakezem" állapotot. Majdnem sikerült. A végén már a 2 kg-s súlyzokkal sem tudtam oldalemelni. Király volt, kell néha ilyen is. Végeztem, átöltözök. Semmi különöset nem vettem észre a testemen, csak egy picit fájt a vállam, de meglepően könnyen tudtam öltözködni.

Hazajöttem, megettem a rizs+csirke+saláta kajámat, majd elmentem fürödni. Levetkőzök, nézek a tükörbe.. Nézem.. A vállam tiszta véraláfutás.. Ez létezik? Nem seb, nem külső vérzés, hanem ez véraláfutás. Nektek volt már ilyen? Túlerőltettem? Vagyis gondolom, de ezt mennyire kell komolyan venni? Jegelés segít rajta, vagy mi a szösz? Holnapra szar lesz ugye? Valaki segítsen, akinek már volt ilyen.

Itt a vállam, meg lehet nézni A kép az egyik vállamról készült, de a másik is pont ugyan ilyen..
Nem pihentettél valami nagy súlyt edzés közben a válladon? én arra tudok a kép alapján gondolni, hogy valami megnyomta, mert nekem a csuklyám ugyanígy néz ki a guggolás után, és az a rúd miatt van. ha nem, akkor passz. amúgy fáj egyáltalán, ha hozzáérsz vagy valami? mert nekem ilyen gondom nem szokott lenni a korábban említett esetben. és nekem 1-2 nap múlva eltűnik. amugy meg a sérülés nem a vállizmon van a kép alapján, hanem inkább fölötte, úgyhogy az oldalemeléstől semmiképp sem. (ha szabályosan csináltad :mrgreen: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TBone 2014. január 9., csütörtök 21:21-kor.

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 9., csütörtök 21:13

Sziasztok! Egy picit aggódom az egészségem miatt, kérlek segítsetek nekem. Mindig keményen szoktam edzeni, de a mai vállazás elég brutálra sikerült. Nem emeltem nagy súlyokat, de próbáltam elérni a "nemtudomfelemelniakezem" állapotot. Majdnem sikerült. A végén már a 2 kg-s súlyzokkal sem tudtam oldalemelni. Király volt, kell néha ilyen is. Végeztem, átöltözök. Semmi különöset nem vettem észre a testemen, csak egy picit fájt a vállam, de meglepően könnyen tudtam öltözködni.

Vissza: