A logikáját nem értem, maximum annyi, hogy Neymart nem a jó irányba lökdösik, ha "csak" 70 milliót akarnánk érte fizetni.
Illetve, ha Pérezék meggyőzik a másik két tulajdonost, hogy érjék be a maradák 20 millióval, akkor nyert ügye van.
Itt nem a Santos az, aki lökdösődhet. Ha minden kötél szakad, és valóban van kivásárlási záradék, akkor meg kell mondani, hogy itt van a 70 milla. Aztán, hogy azt a Santos hogyan bokszolja le a játékjog többi részét birtokló vállalatokkal, az legyen az Ő bajuk.
Ha nem tetszik, akkor meg adják el a Barcának 30-ért (amiből kapnak 16,5-et, ha a játékjog szerint kerül elosztásra a befolyt összeg), vagy jövőre ingyen. Akkor lehet arcoskodni.
Gyűlölöm már a sok nagypofájú senkiházi klubvezetőt a nevetséges benyögéseikkel, meg áraikkal. Neymar arcon köpte őket azzal, hogy nem hosszabbított, innentől kezdve felejtsék el a pénzéhes álmaikat. Már önmagában a 70 milla túlzó lenne (engem azért nem zavarna, mert megtérülne - valószínűleg sportszakmailag is), ehhez jön az utolsó éves szerződés is, szóval itt okosan kell csinálni a dolgokat, és annyival a Barca fölé menni, amennyivel feltétlenül szükséges, nem ész nélkül rábólintani mindenre. Mondom ezt úgy, hogy imádnám, ha itt lenne a brazil, főleg ha a Barca elől happolnánk el, de mindennek van határa azért.
Főleg ha azt vesszük, hogy a 70-es ajánlat esetén is közel 40 millió ütné a Santos markát. Nem rossz zseton, na.
Megmutatta, hogy mekkora ******.
Nem hinném, hogy elfelejtett focizni, de a bekorlátozott, lebutított, Messi-cseléd szerep neki nem fekszik. Illetve az Ő stílusában játszó embereknek nem fekszik. Az mondjuk kétségtelen, hogy az idegen szerep mellé a formája is gyenge volt idén. Viszont egy másik csapatban, ahol lehetne Ő az egyik nagy egyéniség, szerintem képes lenne nagyszerű teljesítményre.