Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nekem valami 20-21 éves tag rémlik. Akkor jött ez fel főleg mikor Pepét is al akarták adni.....
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jol emlekszel, Geci annyiban teved,h vedo. Kp-s Pardot hoztak velunk szoba. De ha jol emlekszem volt egy Bilbaos gyerek is.ateeemadrid írta:
Pardo középpályás, ha jól tudom, és őt Xabi utódjaként emlegették. Persze lehet, hogy én emlékszek rosszul. :-)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki egyszer belinkelt egy Husztiról szóló hírt is.kiket hagytam ki?
- ateeemadrid
Pardo középpályás, ha jól tudom, és őt Xabi utódjaként emlegették. Persze lehet, hogy én emlékszek rosszul. :-)numberone1 írta:azt mar emlitettek Pardo.Géci írta:Meeeeg volt 1 fiatal védő a Sociedadból... Valami Martinez, ha jól rémlik
és még egy ilyen játékos volt 3 éven keresztül alapemberA Marca statisztikája szerint Luka Modric 15 percenként szerez egy labdát, amivel felülmúlja Sami Khedirát (16 perc). A horvát játékos neve mellé 139 labdaszerzés került eddig, míg a német középpályás csak 103-at szerzett.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 13., hétfő 17:03-kor.
- numberone1
azt mar emlitettek Pardo.Géci írta:Meeeeg volt 1 fiatal védő a Sociedadból... Valami Martinez, ha jól rémlik
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meeeeg volt 1 fiatal védő a Sociedadból... Valami Martinez, ha jól rémlik
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Sehogy, mindig elfelejtem, hogy a bosman szabály csak bizonyos kor felett érvényesCS0ki írta:??Aztán hogyan?
Merci Zizou!
de azért ezek mennyivel biztatóbbak már, mint a tavalyi Biglia-félék. Könnyen lehet, hogy ezek közül mindegyik erősítés jelenteneGalacticos írta:idén eddig:
pogba, neymar, cavani, lewandowski, bale, carvajal, falcao, agüero, verratti, rooney, kondogbia, vidal
Mit vársz amikor a TVből "szakértő" szájából olyat lehet hallani, hogy neki köszönhető a Dortmundnak lőtt 2 gól és ő az egyetlen a keretben aki a fehér balettot játszani tudja?sentry írta:Hihetetlen, hogy egyes emberek nem képesek objektíven megítélni játékosokat...
Pl most is Kaká. Kb 3 éve konstans bizonyítja hogy kész vége, nem ide való, nem topligába. 35234x leírták az évereket, józanul, mindenki beláthatja, aki be akarja. De fééééééééééééélelmetes, hogy még így is van aki védi. Be-fo-sok.
- numberone1
kicsit sok lesz ez a kenes. Lassan mar abbol meg fog elni 3 generecio a Neymar csaladban amit a kenesekbol kapnak. Ne szarozzunk iden hozzuk, ha lehet.CS0ki írta: papát mindenképpen meg kell kenni...
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
??Aztán hogyan?Neymar már a nyáron kivásárolhatja magát a szerződéséből.
Ez az egész Neymar izé...Nem igazán lehet tudni, hogy mi van a mostani szerződésébe, ki mit birtokol, kinek milyen jogai vannak, beszarás...
De ami bioztos, jövőre lejár a szerződése. papát mindenképpen meg kell kenni...Akkor inkább kenjük meg őt, hogy csak jövőre jöjjön ingyen, mint hogy 70 milliókkal szórakozzunk itt. Túlzásnak érzem én ezt.
- numberone1
Isco es volt egy Bilbaos tehetseg is.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Isco,Banega csak így első blikkrepogba, neymar, cavani, lewandowski, bale, carvajal, falcao, agüero, verratti, rooney, kondogbia, vidal
kiket hagytam ki? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Gündogan. Pirlo
Xabi helyére még volt szó említés szintjén ilyen Pardóról, meg Fernanroról, ha az számít. Meg volt pár komolytalan pletyka Zlatanról meg Silváról. :-)
Xabi helyére még volt szó említés szintjén ilyen Pardóról, meg Fernanroról, ha az számít. Meg volt pár komolytalan pletyka Zlatanról meg Silváról. :-)
- Galacticos
gondoltam rá. pont valamelyiknap kerestem a gépen a tavalyit, de már nem találtam. amit meg a fórumba tettem link, az már nem él. szóval azt már nem hozom vissza. csak ha valaki esetleg lementette.sentry írta:Jól emlékszem Galacticos vezetett egy listát tavaly, hogy milyen poszton és milyen embereket hoztak velünk szóba. Nincs kedved/időd most is egy ilyenhez? Én speciel örülnék. Kíváncsi vagyok hány név és milyen neveket hoz össze a sajtó aug 31-ig.
amúgy 80valahány játékos rémlik tavalyról.
idén eddig:
pogba, neymar, cavani, lewandowski, bale, carvajal, falcao, agüero, verratti, rooney, kondogbia, vidal
kiket hagytam ki?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem kommentelek a fészbúkos oldalon, mert itt a fórum.numberone1 írta: Remy mond meg milyen neven vagy regisztralva a fb-n. Olvasnek par kommentet toled
amúgy nem védem Kakát, csak nem hiszem, hogy eladnánk, ha jönne Ancelotti :-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hihetetlen, hogy egyes emberek nem képesek objektíven megítélni játékosokat...
Pl most is Kaká. Kb 3 éve konstans bizonyítja hogy kész vége, nem ide való, nem topligába. 35234x leírták az évereket, józanul, mindenki beláthatja, aki be akarja. De fééééééééééééélelmetes, hogy még így is van aki védi. Be-fo-sok.
Még nem is kezdődött el az uborkaszezon és már hány névvel hozták össze megint a Real. Beteg.
Jól emlékszem Galacticos vezetett egy listát tavaly, hogy milyen poszton és milyen embereket hoztak velünk szóba. Nincs kedved/időd most is egy ilyenhez? Én speciel örülnék. Kíváncsi vagyok hány név és milyen neveket hoz össze a sajtó aug 31-ig.
Még nem is kezdődött el az uborkaszezon és már hány névvel hozták össze megint a Real. Beteg.
Jól emlékszem Galacticos vezetett egy listát tavaly, hogy milyen poszton és milyen embereket hoztak velünk szóba. Nincs kedved/időd most is egy ilyenhez? Én speciel örülnék. Kíváncsi vagyok hány név és milyen neveket hoz össze a sajtó aug 31-ig.
- numberone1
[quote="Realista24"
Rosszul látjátok. Olvassátok csak el a Kakás cikk alatti hozzászólásokat. [/quote]
Ja hat a tobbsegnek van igaza.
Remy mond meg milyen neven vagy regisztralva a fb-n. Olvasnek par kommentet toled
Rosszul látjátok. Olvassátok csak el a Kakás cikk alatti hozzászólásokat. [/quote]
Ja hat a tobbsegnek van igaza.
Remy mond meg milyen neven vagy regisztralva a fb-n. Olvasnek par kommentet toled
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rosszul látjátok. Olvassátok csak el a Kakás cikk alatti hozzászólásokat.szerinted mit tudna Kakaval kezdeni? Egy jo fejmosas szerinted eleg? Nem irom le ugyanazt mint Galacticos. Az egesz csak fizikum kerdese sem mint mentalis problema.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema