Tenisz
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Tenisz
Nadal most is már három olyan ütést tett rövid oldalra Federernek, hogy sírok.
Ezt ha a svájci teszi akkor zseni meg isten.
Nadal meg persze csak erőből. Haters gonna hate.
Ezt ha a svájci teszi akkor zseni meg isten.
Nadal meg persze csak erőből. Haters gonna hate.
Nem láttam a női meccseket sajnos, de azért röviden:
Bouchard - Li: Bouchard volt a torna meglepetésembere, de Li jobb teniszező, komolyabb a játéka, és fejben is rendben van. Ez teljesen papírforma.
Cibulkova - Radwanska: Benne volt, hogy Azarenka legyőzése után visszaesik, na de hogy ekkora verést kapjon, arra nem számítottam. Az a kemény, hogy ez a Cibulkova teljesen átlagos játékos, nem is értem, hogy jött ki neki ennyire a lépés.
A döntőben én Li győzelmét várom, nagyon magabiztos volt az egész tornán, tapasztaltabb, nyert már korábban GS-t, egész egyszerűen minden mellette szól.
Wawrinka - Berdych: Erre már felkeltem. Wawrinka döntő helyzetekben már nem hibázik, szimplán csak borzasztóan passzív. Ez a döntőben megbosszulhatja magát. Berdych szerintem a TOP10 leginkább színtelen, szagtalan, sótlan játékosa, örülök, hogy nem ő döntőzik. Van egy jó szervája, egy viszonylag stabil játéka az alapvonalról, de nincs semmilyen különlegessége.
A holnapi elődöntőről már írtam, én MOST inkább Federert tippelném, de tényleg már a bevonuláskor átfordulhat ez Nadal javára. Egyébként ami még érdekes lehet a holnapi elődöntővel kapcsolatosan, az az, hogy mi van akkor, ha esetleg hosszabb találkozóra kerülne sor. Hogy fogja bírni Federer? Milyen lesz Nadal tenyere? Remélem nyomnak egy 6 órás meccset.
Bouchard - Li: Bouchard volt a torna meglepetésembere, de Li jobb teniszező, komolyabb a játéka, és fejben is rendben van. Ez teljesen papírforma.
Cibulkova - Radwanska: Benne volt, hogy Azarenka legyőzése után visszaesik, na de hogy ekkora verést kapjon, arra nem számítottam. Az a kemény, hogy ez a Cibulkova teljesen átlagos játékos, nem is értem, hogy jött ki neki ennyire a lépés.
A döntőben én Li győzelmét várom, nagyon magabiztos volt az egész tornán, tapasztaltabb, nyert már korábban GS-t, egész egyszerűen minden mellette szól.
Wawrinka - Berdych: Erre már felkeltem. Wawrinka döntő helyzetekben már nem hibázik, szimplán csak borzasztóan passzív. Ez a döntőben megbosszulhatja magát. Berdych szerintem a TOP10 leginkább színtelen, szagtalan, sótlan játékosa, örülök, hogy nem ő döntőzik. Van egy jó szervája, egy viszonylag stabil játéka az alapvonalról, de nincs semmilyen különlegessége.
A holnapi elődöntőről már írtam, én MOST inkább Federert tippelném, de tényleg már a bevonuláskor átfordulhat ez Nadal javára. Egyébként ami még érdekes lehet a holnapi elődöntővel kapcsolatosan, az az, hogy mi van akkor, ha esetleg hosszabb találkozóra kerülne sor. Hogy fogja bírni Federer? Milyen lesz Nadal tenyere? Remélem nyomnak egy 6 órás meccset.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
És tényleg.MyStiQ írta:Persze ezek után jön az, hogy majd Radwanskát elveri Cibulkova...
Bouchard meg sajnos simán kikapott a kínai csajtól.
Wawrinkáék közben szépen gyűrik egymást, már a negyedik szettet játsszák, eddig kettőt nyert a svájci és egyet a cseh. Berdych elég jól szervál, de a második szettben egyszer Wawrinka is ütött sorozatban három ászt.
Mindent bele, Waw!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Adok mindent, kivéve az utolsó mondatot, mert nekem egy Wawrinka - Nadal döntő ütne.MyStiQ írta:Felkeltem már az Azarenka - Radwanska meccsre is, amit így utólag nem bántam meg.
Radwanska 2 éve beszari módon játszik Azarenka ellen, ma viszont megfordult valami. Elképesztő labdameneteket nyert meg, nőktől ritkán látni ilyet, hogy egy-egy pontért ennyit küzd valaki. Mondjuk amellett, hogy Radwanska nagyon egyben volt, Azarenka is gyengén játszott. Ha 2 szettben zárja le a lengyel, akkor sem szólhatott volna senki semmit.
Ha a nőknél tippelni kellene a döntőre, akkor Li - Radwanska döntőt mondanék. Kiválóan játszanak, fejben is rendben vannak, nagyszerű döntőt hoznának le. Persze ezek után jön az, hogy majd Radwanskát elveri Cibulkova...
A férfi meccsekről:
A Nadal - Dimitrov jó volt. Jó látni, hogy erőnlétileg sokat fejlődött Grigor, ahogy az ütései is rendben voltak. Nem véletlenül kapta meg a Baby Federer nevet, már most szebben játszik, mint a teniszezők döntő többsége. És itt most magasabban rangsorolt játékosokra is gondolok. Amin még javítania kellene, az a fonák nyesés és - meglepő módon - a tenyeres. Néha túlságosan puhának éreztem az ütéseit, ami Nadal ellen sokkal látványosabban kijött. Persze amire normálisan rá tud készülni, azokban van erő, de egy-két előkészítő ütés tényleg szarul sikerült.
Ma az első szettben nagyon összeállt az adogatása, aztán fokozatosan romlott. Nyilván még fejben nincs azon a szinten, mint Djokovic vagy Nadal, ha az ő szintjükön mozogna, akkor ezt a mai meccset 3 szettben behúzza. A 2. szett tie-breakjét rögtön egy kettőshibával kezdte, ezt Nadal végigvitte. Rendben, ez a kisebb hiba. De az, hogy a 3. szettben 3 szettlabdát sem tud értékesíteni, amiből az egyik egy egyszerű tenyeres lett volna, az nem fér bele. Nadal aztán az első alkalommal büntette is... Az most más kérdés, hogy Nadal is sokat hibázott, de rég láttam azt, hogy ennyire spanolná magát valaki ellen. Ez biztató.
Federer meg eddig nagyon magabiztos, bár valljuk be őszintén, hogy a sérüléséből visszatérő Tsonga és Murray még nincs csúcsformában. Ettől függetlenül idén eddig nagyon bátor, fizikailag is úgy tűnik, hogy jobban bírja, szóval bízok benne, hogy ideig-óráig visszakapjuk a régi Federert.
Az elődöntő már kemény menet lesz: Wawrinkától gyakorlatilag elvárás Djokovic legyőzése után, hogy döntőzzön. Számomra nem kérdés, hogy a svájci a jobb és ügyesebb teniszező, ettől persze még nem garantált a döntőzése. A másik ágon most Federert mondanám esélyesebbnek, de ahogy kijönnek a játékoskijáróból, már lehet változtatnék is a véleményemen. Nadalon látszik - és el is mondta -, hogy rohadtul zavarják a hólyagok és a kötés a kezén. Hogy ez mennyit javul majd 2 nap alatt, az jó kérdés, de bármennyire is ügyes Dimitrov és bármennyire is a kemény borítás Nishikori kedvence, ennyire nem játszanának szoros meccset egy teljesen fitt és egészséges Nadal ellen. Még nem. Ha Federer nem beszarva jön ki, mint a tavalyi római Mastersen, akkor verheti Nadalt, különben még a sérült Rafa is elveri. Egy Federer - Wawrinka döntő ütne.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Felkeltem már az Azarenka - Radwanska meccsre is, amit így utólag nem bántam meg.
Radwanska 2 éve beszari módon játszik Azarenka ellen, ma viszont megfordult valami. Elképesztő labdameneteket nyert meg, nőktől ritkán látni ilyet, hogy egy-egy pontért ennyit küzd valaki. Mondjuk amellett, hogy Radwanska nagyon egyben volt, Azarenka is gyengén játszott. Ha 2 szettben zárja le a lengyel, akkor sem szólhatott volna senki semmit.
Ha a nőknél tippelni kellene a döntőre, akkor Li - Radwanska döntőt mondanék. Kiválóan játszanak, fejben is rendben vannak, nagyszerű döntőt hoznának le. Persze ezek után jön az, hogy majd Radwanskát elveri Cibulkova...
A férfi meccsekről:
A Nadal - Dimitrov jó volt. Jó látni, hogy erőnlétileg sokat fejlődött Grigor, ahogy az ütései is rendben voltak. Nem véletlenül kapta meg a Baby Federer nevet, már most szebben játszik, mint a teniszezők döntő többsége. És itt most magasabban rangsorolt játékosokra is gondolok. Amin még javítania kellene, az a fonák nyesés és - meglepő módon - a tenyeres. Néha túlságosan puhának éreztem az ütéseit, ami Nadal ellen sokkal látványosabban kijött. Persze amire normálisan rá tud készülni, azokban van erő, de egy-két előkészítő ütés tényleg szarul sikerült.
Ma az első szettben nagyon összeállt az adogatása, aztán fokozatosan romlott. Nyilván még fejben nincs azon a szinten, mint Djokovic vagy Nadal, ha az ő szintjükön mozogna, akkor ezt a mai meccset 3 szettben behúzza. A 2. szett tie-breakjét rögtön egy kettőshibával kezdte, ezt Nadal végigvitte. Rendben, ez a kisebb hiba. De az, hogy a 3. szettben 3 szettlabdát sem tud értékesíteni, amiből az egyik egy egyszerű tenyeres lett volna, az nem fér bele. Nadal aztán az első alkalommal büntette is... Az most más kérdés, hogy Nadal is sokat hibázott, de rég láttam azt, hogy ennyire spanolná magát valaki ellen. Ez biztató.
Federer meg eddig nagyon magabiztos, bár valljuk be őszintén, hogy a sérüléséből visszatérő Tsonga és Murray még nincs csúcsformában. Ettől függetlenül idén eddig nagyon bátor, fizikailag is úgy tűnik, hogy jobban bírja, szóval bízok benne, hogy ideig-óráig visszakapjuk a régi Federert.
Az elődöntő már kemény menet lesz: Wawrinkától gyakorlatilag elvárás Djokovic legyőzése után, hogy döntőzzön. Számomra nem kérdés, hogy a svájci a jobb és ügyesebb teniszező, ettől persze még nem garantált a döntőzése. A másik ágon most Federert mondanám esélyesebbnek, de ahogy kijönnek a játékoskijáróból, már lehet változtatnék is a véleményemen. Nadalon látszik - és el is mondta -, hogy rohadtul zavarják a hólyagok és a kötés a kezén. Hogy ez mennyit javul majd 2 nap alatt, az jó kérdés, de bármennyire is ügyes Dimitrov és bármennyire is a kemény borítás Nishikori kedvence, ennyire nem játszanának szoros meccset egy teljesen fitt és egészséges Nadal ellen. Még nem. Ha Federer nem beszarva jön ki, mint a tavalyi római Mastersen, akkor verheti Nadalt, különben még a sérült Rafa is elveri. Egy Federer - Wawrinka döntő ütne.
A férfi meccsekről:
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Nem tudom mit várjak a Roger-Nadal meccstől... Szerintem Rafa kezétől is függ az majd, bár lehet, hogy ki tudja zárnia fájdalmakat, meg azt mondta, hogy csak a szerválásnál zavarja, de ez szerintem nem igaz. Láttam képeket a Marcán, elég csúnya. Két nap alatt nem jön rendbe egy ilyen. Nagy meccs lesz, és pont nem fogom látni
Wawrinka pedig nagyon megérdemli Djoko legyőzése után, hogy ott legyen a fináléban, ráadásul ő legalább tud öltözködni, nem úgy mint a cseh...
Wawrinka pedig nagyon megérdemli Djoko legyőzése után, hogy ott legyen a fináléban, ráadásul ő legalább tud öltözködni, nem úgy mint a cseh...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- GT37
Azt tudtam, hogy dzsével kellett ejteni, de azt nem, hogy ezért. Köszönjük a háttérinformációkat.Higuain írta:Nem kötekedni akarok, de a francia roger ejtik zsé hanggal Federer apja pedig német az anyja pedig búr dél afrikai köztársaságból és Rogerből az angol roger nevet kapta szóval dzsével kell ejteni.
Csak a pontosság kedvéért.
Nagyon érdekes lesz így a Nadal elleni meccs, mert Fed most jobb formában van, eddig zseniálisan játszik a tornán, viszont Nadal ellen mindig minden más... Mindenesetre bízom a svájciban, mindenemet odaadnám egy 7-6, 6-7, 7-6, 6-7, 7-5-ös győzelemért.
A másik ágról Wawrinkát várom a fináléba, neki is fogok szurkolni.
A nőknél Ivanovicot kiejtő Bouchard Na Li-vel, Radwanska pedig Cibulkovával játszik a négy között.
Federer gyönyörű játékkal
a harmadik szett vége csúnya volt, meg a két nagy mentése murraynek a negyedikben, de szépen játszott.
a harmadik szett vége csúnya volt, meg a két nagy mentése murraynek a negyedikben, de szépen játszott.
Nem kötekedni akarok, de a francia roger ejtik zsé hanggal Federer apja pedig német az anyja pedig búr dél afrikai köztársaságból és Rogerből az angol roger nevet kapta szóval dzsével kell ejteni.TBone írta: rozsének
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a nadal meccsét nem láttam, de az szép, hogy dimitrov 6-3-ra nyerte az első szettet, majd két 7-6-os szettel fordított rafa.
mondjuk az utolsó már formalitás volt (6-2), biztos elfáradt a bolgár.
kíváncsi vagyok, meddig juthat majd el, hisz még csak 22 éves.
mondjuk az utolsó már formalitás volt (6-2), biztos elfáradt a bolgár.
kíváncsi vagyok, meddig juthat majd el, hisz még csak 22 éves.
- GT37
Federer Gyönyörűen játszik, nem egyszer régi önmagát idézi.
Be kellene húzni valahogy ezt a szettet, akár egy breakkel, akár tie-breakben.
szerk.: Ott a break!!!
Be kellene húzni valahogy ezt a szettet, akár egy breakkel, akár tie-breakben.
szerk.: Ott a break!!!
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Ja, csak Nadalnak eddig nem voltak igazán jó meccsei a tornán... mindet erőből hozta csak.Mike írta:már nemazért, de a fénykorában lévő Rogert is jópárszor megverte...Tádám írta:Ez ellen a Federer ellen nincs esélye Nadalnak az elődöntőben, ha összejön persze.
VARANE
VARANE
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
már nemazért, de a fénykorában lévő Rogert is jópárszor megverte...Tádám írta:Ez ellen a Federer ellen nincs esélye Nadalnak az elődöntőben, ha összejön persze.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Annyira jó nézni ezt a Federert, amikor így játszik... hihetetlen, hogy még mindig mikre képes....
csak itt a 3. szett végén nagyon elrontotta a dolgokat... jobb lett volna lezárni és esélyt se adni Murraynek, hogy visszajöjjön, de remélem Federer megfogja ezt oldani még így is
csak itt a 3. szett végén nagyon elrontotta a dolgokat... jobb lett volna lezárni és esélyt se adni Murraynek, hogy visszajöjjön, de remélem Federer megfogja ezt oldani még így is
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Imádom nézni Rogert, annyira a vérébe van ez a játék, hogy az valami hihetetlen, erre született.
Ez ellen a Federer ellen nincs esélye Nadalnak az elődöntőben, ha összejön persze.
Ez ellen a Federer ellen nincs esélye Nadalnak az elődöntőben, ha összejön persze.
VARANE
VARANE
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
most nézem, mi ez a homokos nyögdécselés murraynél szervánál? először azt hittem, bekiabál valami nő a nézőtérről, de hallgatom, és nem, ő adja ki ezt a hangot rozsének sem szurkolok amúgy, de remélem jól elveri.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Hát meglepett Wawrinka nagyon...
Nadal továbbmegy hajnalban, aztán reggel Federer is.
Nadal továbbmegy hajnalban, aztán reggel Federer is.
VARANE
VARANE
Nem tudtam sajna nézni a meccset de amikor láttam, hogy wawrinkának breaklabdája van éreztem, hogy ezt behúzza. Le a kalappal előtte Berdychet nem érzem elég erősnek ellen, de amit láttam Ferrer ellen az alapján jó kis elődöntő lehet.
Federer behúzza ezt Murray ellen nem hiszem, hogy sérülés után kihívás lesz neki. Tsonga ellen is látszott jó formában van.
Nadal valószínüleg behúzza, de Dmitrovnak lehet ellene keresnivalója.
Federer Wawrinka döntőt szeretnék
Federer behúzza ezt Murray ellen nem hiszem, hogy sérülés után kihívás lesz neki. Tsonga ellen is látszott jó formában van.
Nadal valószínüleg behúzza, de Dmitrovnak lehet ellene keresnivalója.
Federer Wawrinka döntőt szeretnék
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jól van Wawri, egy ezrese ugrott de legalább kiesett akit a legjobban utálok.
Nadalnak ezt most ki kell használni és behúzni az opent, és tényleg közel lesz Roger rekordja.
Nadalnak ezt most ki kell használni és behúzni az opent, és tényleg közel lesz Roger rekordja.
- GT37
Hatalmas volt! A döntő szett előtt azt hittem, sima Djokovic-győzelem lesz, de Waw felállt a padlóról és legyűrte a szerbet! Elképesztőt küzdött, megérdemelte. Bár hozzátartozik a dologhoz, hogy Djokóval valami nagyon nem volt rendben, fejben gyengének éreztem, pedig ezen a téren a legerősebbek közé tartozik.
Berdych ellen abszolút lehet keresnivalója Wawrinkának, és ha a másik ágon is jól alakulnak majd a dolgok, akkor akár egy svájci házidöntő is összejöhet.
Berdych ellen abszolút lehet keresnivalója Wawrinkának, és ha a másik ágon is jól alakulnak majd a dolgok, akkor akár egy svájci házidöntő is összejöhet.
WAWRINKA!!!!!
Szopjon ki szépen most Nadal meg Murray, aztán lenne még 3 borzasztó jó meccsünk.
Szopjon ki szépen most Nadal meg Murray, aztán lenne még 3 borzasztó jó meccsünk.