Hawer írta:Minden évben 3-4 új játékost akar igazolni a fórum fele. Persze így kell csapatot építeni. De ha 2020-ban szeretnének hogy BL-t nyerjen a csapat akkor jól csinálnátok, még jó hogy sok beleszólása nincs senkinek tudomásom szerint.
Gündogan/Pogba/Vidal hármas közül kell egy azaz 1 ember.
De hozhatunk 4-et is és akkor Ronaldo végképp öreg lesz mire összeáll egy csapat köré...
Ezt nagyon adom.
Szerintem Gündogan lesz belőle, nem is baj, berakjuk DM helyére.
Ha állítólag meg van az az előszerződés, akkor mindenképpen már az átigazolási időszak elején legyünk túl a hivatalos dolgokon, hogy ne egész nyáron kajtassunk utána és itt tudja tölteni az előszezont.
Még csak 23 éves, nagyon nagyon jólenne ide. Bevonjuk az üzletbe Sahint is gondolom.
Pogba játékát imádom, Varane mellett a legnagyobb francia tehetség, de a kérdés jogos: vajon képes-e fejben fejlődni vagy elszáll, mint egy lufI?
Vidal lenne a tökéletesség oda középre, sajnos most hosszabbított, így elképzelhetetlennek tartom a megszerzését.
Szóval szerintem, aki a következő szezontól erősít minket az: Gündogan
Igazolunk még ezen felül egy balhátvédet és egy csatárt(ejj de sajnálom Benzemát, nézegetem a rom7ooo-s videót és könnybe lábad a szemem.
)
Az alap együtt maradna és folyamatosan betöltenénk a lyukakat.
Di Maria out, ez szerintem egyértelmű, nagyon remélem, hogy Morata is, viszont azt kell mondjam, hogy Khedira inkább maradjon, ha a padra szánják, oda tökéletes lesz. Pont ezért:
Casemirot is padon tartaná, Khedirát viszont nem. Bármennyire nem csípem a "németet", olcsó volt, kevés a fizetése, nem sír (egyelőre), tudjuk mire képes, ügyesebb nem lesz, de a padon inkább ő legyen, mint Casemiro.
Nem kellenek radikális változások, kitakarítjuk az utolsó daganatokat(Di Maria, Morata, Coentrao-igen ő is az, amit leművelt a kupameccsen
) és helyettük hozunk minőségi embereket, én személy szerint Morata helyett, egy vén rókát hoznék, akit bármikor beküldhetek és bennük lesz a veszély, egy jó befejező(pl.: Klose).
Benzemat megtartanám szívem szerint, de úgyis elfog menni, helyette egy Suáreznek örülnék leginkább, ha ő nem jönne, akkor hát nem tudom, talán Agüero, talán...