Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Navas?
Régebben még nem lettem volna ellene,de most már igen.
Régebben még nem lettem volna ellene,de most már igen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Összeállhat akkor a Gervinho-Higuaín kettős..az azért ütne...Attii írta:Pletyka: Spanyol lapértesülések szerint Higuaín elfogadta az Arsenal ajánlatát, aláírt 5 évre az "Ágyúsokhoz"! :Đ
Amúgy melyik van messzebb Madridtól? London vagy Torino? az a nyerő..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a honvágytól függetlenül sem olyan nagy szám navas szerintem.
olyan sok sevilla meccset nem láttam, de amiket láttam, azokon nem volt olyan jó, mint korábban (bár lehet, hogy idgenbeli meccsek voltak, nem tudom) viszont az is beszédes, hogy az idei bajnokságban 0 gól, 6 gólpassz 34 meccsen.
pedig 2 kivétellel mindet végigjátszotta.
olyan sok sevilla meccset nem láttam, de amiket láttam, azokon nem volt olyan jó, mint korábban (bár lehet, hogy idgenbeli meccsek voltak, nem tudom) viszont az is beszédes, hogy az idei bajnokságban 0 gól, 6 gólpassz 34 meccsen.
pedig 2 kivétellel mindet végigjátszotta.
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Van olyan, hogy krónikus honvágy?Casso írta:Konkrétan krónikus honvágyban szenved. Aztán lehet, hogy már kijött a dologból. Mondjuk én rossz vásárnak tartanám. Pár évvel ezelőtt örültem volna neki.
Higuaín nekem mindegy hova megy, de minél messzebbre annál jobb.
Én úgy tudom, pánikbeteg szegény.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
Konkrétan krónikus honvágyban szenved. Aztán lehet, hogy már kijött a dologból. Mondjuk én rossz vásárnak tartanám. Pár évvel ezelőtt örültem volna neki.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pletyka: Spanyol lapértesülések szerint Higuaín elfogadta az Arsenal ajánlatát, aláírt 5 évre az "Ágyúsokhoz"! :Đ
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Pár éve szóba hozták már velünk, akkor valami olyasmit mondtak, hogy nem érzi jól magát idegen környezetben - enyhén kifejezve, elvileg komoly volt akkoriban ez a problémája, aztán hogy azóta mi lett vele...de ha megnézzük a Sevilla idegenbeli teljesítményét, az elég sokat elárul...Casso írta:Jesús Navas? A srác nem beteg?
Eléggé hasonlít DíMariára Navas, ebből a fajtából elég, nem kéne.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Casso írta:Jesús Navas? A srác nem beteg? Nehezen hiszem, hogy egy ilyen problémával eligazolna onnan. Az AS szavazása egyáltalán nem lep meg. Neymar játszadozik míg, Bale tényleg szeretne idejönni és álma is a Real Madrid. (Hozzáteszem mindkettőnek egyformán örülnék.)
Már ha nem a sok sok divatbarcás nyomta a bale-t mert neymar pártiak.
Kerlon: A milan ajánlata neymarra , egyéves kölcsönszerződés, addig is a santos fizeti a fele fizetését és a lejárta után a milan kötelezően megkapja 4 millioért.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Bale. Rooney. Neymar meg kell a francnak.
Lehet így is, lehet ezt is szeretni, csak ennek mi köze van a Real Madridhoz, a fehér baletthez? Ez a csapat 10 éve nyomokban nem hasonlít arra a gárdára, amit megszerettem. Túl nagy kérés volna, ha végre az egykor általunk megteremtett stílusba illő játékosokat vennénk (ha már kinevelni képtelenek vagyunk egyet is)?
Lehet így is, lehet ezt is szeretni, csak ennek mi köze van a Real Madridhoz, a fehér baletthez? Ez a csapat 10 éve nyomokban nem hasonlít arra a gárdára, amit megszerettem. Túl nagy kérés volna, ha végre az egykor általunk megteremtett stílusba illő játékosokat vennénk (ha már kinevelni képtelenek vagyunk egyet is)?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez igaz, de a kispadra ajanlotta. Ahogy Marcelo moge is ajanlott ket balhatvedet, mielott Coentraot hoztuk volna. Vagy Fofanat a kozeppalyara, gondolom ot is inkabb olyannak akit idovel beepitenenk. Debuchyt jobbhatvednek v Cabayet a kp-ra. Nem biztos, h mind bevalt volna(sot), de hogy Cabayen kivul eltudtuk volna hozni oket sz*rert-h*gyert.BBarni írta:Én is örülnék nagyon Zidane-nak de azért ő is tud mellényúlni, ha jól emlékszem Giroudot is ajánlotta nekünk!
Coentrao arabol 3-4 jatekost is eltudtunk volna hozni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Jesús Navas? A srác nem beteg? Nehezen hiszem, hogy egy ilyen problémával eligazolna onnan. Az AS szavazása egyáltalán nem lep meg. Neymar játszadozik míg, Bale tényleg szeretne idejönni és álma is a Real Madrid. (Hozzáteszem mindkettőnek egyformán örülnék.)
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Falcao válaszolt a pletykákra
Nem volt Monacóban tárgyalni, Madridban töltötte a szabadnapját a barátnőjével.
Amúgy én Navasnak örülnék, olcsó lenne viszonylag, és a kispadra nála jobb játékos nem kell, a jobbszélünk meg csak erősödne vele szerintem.
Rooneyt meg ha elhozzuk, hát... végül is, talán idén volt az első olyan év, hogy nem volt olyan játékos a keretben, akit gyűlölök, aztán láthatjuk, hova vezetett, szóval ilyen alapon hozhatnánk. De azért inkább ne.
Nem volt Monacóban tárgyalni, Madridban töltötte a szabadnapját a barátnőjével.
Amúgy én Navasnak örülnék, olcsó lenne viszonylag, és a kispadra nála jobb játékos nem kell, a jobbszélünk meg csak erősödne vele szerintem.
Rooneyt meg ha elhozzuk, hát... végül is, talán idén volt az első olyan év, hogy nem volt olyan játékos a keretben, akit gyűlölök, aztán láthatjuk, hova vezetett, szóval ilyen alapon hozhatnánk. De azért inkább ne.
Steve, én nem is hiszem el hogy ő angol, hát mekkora isten volt az az ember.én Beckstől a falra másztam, McManaman volt az a szigetországi aki ideillett.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
én Beckstől a falra másztam, McManaman volt az a szigetországi aki ideillett. Viszont és Rooneynak nagyon tudnék örülni, jobban mint akárki neymaroknak. Akármennyire is sültparaszt benyomást kelt, focihoz van esze, nem büdös neki a meló sem és a kaput is érzi. Mondjuk ő sem az a klasszikus ék, de sztem nagyon adná nálunk. Ha valóban van igazság abban, hogy elkívánkozik, akkor jó eséllyel nem PL csapathoz menne
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Én is örülnék nagyon Zidane-nak de azért ő is tud mellényúlni, ha jól emlékszem Giroudot is ajánlotta nekünk!
A Bale vs Neymar szavazás meg elég egyértelmű...
A Bale vs Neymar szavazás meg elég egyértelmű...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most olvastam, hogy Lewandoawsky ára 28millió euró ami szerintem baráta lenne csatár posztra.... Amùgy a Rooney hírektől én is falnak megyek!!! Zidane hírnek nagyon örülök! Bár így nem vágom Neymarra mennyi az esély, bár szerintem az Perez papa álma . Pogba viszont így nehogy kapjon 1 telefont Zizutól :P
- RealMadridFanatic
Kicsit a szavazás(ok) kapcsán.
Értem én, hogy Bale az egyik legjobb bajnokságban bizonyított, tényleg brutális milyen fejlődést mutatott, le a kalappal előtte. Év legjobb fiatalja és játékosa is. Komoly.
De miből gondolja bárki is, hogy kisebb a kockázata, mint Neymarnak? Nagyon jellemző a brit focistákra, hogy megégnek máshol, igazából nem is nagyon mozdulnak ki a szigetről, nem véletlenül. Az ottani iskola szerintem még mindig más jellegű, mint Európa többi részén. A foci is más, a csapatok mentalitása is, eleve a stílus.
Bale jelenleg első számú csillaga csapatának, alá dolgoznak a többiek, AVB rá hegyezte ki a taktikát (egyébként ez egy komoly húzás volt tőle, 1-2 éve még nem gondolták volna sokan szerintem, hogy ekkorát tud szólni Bale). Teljesen kötetlenül mozog, de még így is többnyire középen, vagy bal oldalon tűnik fel. Nálunk ez nem lenne meg szerintem, legalábbis nem ennyire szabadon. Illetve annak ellenére, hogy technikaliag sem gyenge, azért felállt védelem ellen nem sokat láttam még játszani, hogy megállapítható legyen mennyire használható.
Neymar meg valóban nem bizonyított még európai bajnokságban, viszont ami potenciál benne van, az brutális. A stílusa teljesen olyan, amilyen egy Real sztártól elvárható. Mellette Ő is piszok gyors, jó befejező, technikailag meg az egyik legjobban képzett játékos már most (nem az ugrabugra miatt természetesen). Van is esze hozzá, abszolút ideillene, és nem félteném attól, hogy esetleg jobbról kellene indulnia.
Az mondjuk mindkét játékos esetén mentőöv lehet ezzel kapcsolatban, hogy azért a mostani felállásban sincsenek kőbe vésve a posztok, van azért helycsere bőven. Ez hatásos fegyver lehet, ha jól alkalmazzák.
Lényeg a lényeg, hogy én kedvelem Bale-t, viszont amilyen összegekkel megint elkezdett dobálózni Levy, az alapján akkor hagyjuk a fenébe. A nyilatkozatok is arra mutatnak, hogy tényleg nem akarják elengedni. Marketingértéke negyede nincs, mint a brazilé. Sportszakmai szempontból ugyanúgy rizikós a szerződtetése ráadásul. Ez nem csak rá igaz, nagyobb játékosok is égtek már meg egy-egy transzfer után.
Neymar ellen a Santos és apuci pénzéhessége szól. Irgalmatlanul nagy összeget nem adnék érte, annak tudatában sem, hogy a marketingbevételek által valószínűleg megtérülne a dolog. Csak akkor áldoznék rá komolyabban, ha Bale-t valóban 70-80 milla környékére árazzák be. Akkor is logikátlannak tűnik egy utolsó évében lévő tehetségért kiadni tízmilliókat, viszont hosszú távon kedvezőbb befektetés lehet.
Jöhetnek az ellenérvek.
Értem én, hogy Bale az egyik legjobb bajnokságban bizonyított, tényleg brutális milyen fejlődést mutatott, le a kalappal előtte. Év legjobb fiatalja és játékosa is. Komoly.
De miből gondolja bárki is, hogy kisebb a kockázata, mint Neymarnak? Nagyon jellemző a brit focistákra, hogy megégnek máshol, igazából nem is nagyon mozdulnak ki a szigetről, nem véletlenül. Az ottani iskola szerintem még mindig más jellegű, mint Európa többi részén. A foci is más, a csapatok mentalitása is, eleve a stílus.
Bale jelenleg első számú csillaga csapatának, alá dolgoznak a többiek, AVB rá hegyezte ki a taktikát (egyébként ez egy komoly húzás volt tőle, 1-2 éve még nem gondolták volna sokan szerintem, hogy ekkorát tud szólni Bale). Teljesen kötetlenül mozog, de még így is többnyire középen, vagy bal oldalon tűnik fel. Nálunk ez nem lenne meg szerintem, legalábbis nem ennyire szabadon. Illetve annak ellenére, hogy technikaliag sem gyenge, azért felállt védelem ellen nem sokat láttam még játszani, hogy megállapítható legyen mennyire használható.
Neymar meg valóban nem bizonyított még európai bajnokságban, viszont ami potenciál benne van, az brutális. A stílusa teljesen olyan, amilyen egy Real sztártól elvárható. Mellette Ő is piszok gyors, jó befejező, technikailag meg az egyik legjobban képzett játékos már most (nem az ugrabugra miatt természetesen). Van is esze hozzá, abszolút ideillene, és nem félteném attól, hogy esetleg jobbról kellene indulnia.
Az mondjuk mindkét játékos esetén mentőöv lehet ezzel kapcsolatban, hogy azért a mostani felállásban sincsenek kőbe vésve a posztok, van azért helycsere bőven. Ez hatásos fegyver lehet, ha jól alkalmazzák.
Lényeg a lényeg, hogy én kedvelem Bale-t, viszont amilyen összegekkel megint elkezdett dobálózni Levy, az alapján akkor hagyjuk a fenébe. A nyilatkozatok is arra mutatnak, hogy tényleg nem akarják elengedni. Marketingértéke negyede nincs, mint a brazilé. Sportszakmai szempontból ugyanúgy rizikós a szerződtetése ráadásul. Ez nem csak rá igaz, nagyobb játékosok is égtek már meg egy-egy transzfer után.
Neymar ellen a Santos és apuci pénzéhessége szól. Irgalmatlanul nagy összeget nem adnék érte, annak tudatában sem, hogy a marketingbevételek által valószínűleg megtérülne a dolog. Csak akkor áldoznék rá komolyabban, ha Bale-t valóban 70-80 milla környékére árazzák be. Akkor is logikátlannak tűnik egy utolsó évében lévő tehetségért kiadni tízmilliókat, viszont hosszú távon kedvezőbb befektetés lehet.
Jöhetnek az ellenérvek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm birná,és ha futna egy kib. szezont valami francia vagy portugál csapatba,könnyen 100 fölé mehet az ára,a mai viszonyok mellett.Üdv, én nem tudom elképzelni a serie -ben, az rossz döntés lenne. Akkor inkább franciao,vagy portugália. De lehet hogy van annyira már ünnepelt sztár,hogy mentálisan bírja a nyomást.
Ha Zidane lesz az igazolás felelős,ő ha jól tudom Balet preferálja.Hát...remélem igaza lesz,de én szkeptikus vagyok.Nem Zidaneval szemben...hanem a walesivel :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Pedig a Milanba beleillene mindenképpen, de ott meg az egyiptomi olasz játszik a balszélső poszton, szóval kétlem, hogy a Milan áldozna a brazilért. Meg amúgy is... A Juvenak nem ilyen játékos kell a többi olasz csapat meg nem nagyon tud fizetni érte manapság.R.M.C.F írta:doncsontos írta:Azért kemény dolog ez a Neymar ügy ugyanis akárhova menne barcaba vagy realba... első éveiben mindenképp Messi v Ronaldo alá kéne játszania... ami rendjén is van csak én úgy gondolom h Neymar akkor döntene jól ha először egy olyan csapatba mutatná meg magát ahol ő lehet a plusz a csapatnak. Pl Juve, Inter, Porto stb stb.. én max 35misit áldoznék rá ha adják adják ha nem nem.. anno Robinhot 24millióért igazoltuk és jelenleg van talán olyan szinten mint akkor robika! Ennyi voltam elsőre... Üdv Madridisták!
Üdv, én nem tudom elképzelni a serie -ben, az rossz döntés lenne. Akkor inkább franciao,vagy portugália. De lehet hogy van annyira már ünnepelt sztár,hogy mentálisan bírja a nyomást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
doncsontos írta:Azért kemény dolog ez a Neymar ügy ugyanis akárhova menne barcaba vagy realba... első éveiben mindenképp Messi v Ronaldo alá kéne játszania... ami rendjén is van csak én úgy gondolom h Neymar akkor döntene jól ha először egy olyan csapatba mutatná meg magát ahol ő lehet a plusz a csapatnak. Pl Juve, Inter, Porto stb stb.. én max 35misit áldoznék rá ha adják adják ha nem nem.. anno Robinhot 24millióért igazoltuk és jelenleg van talán olyan szinten mint akkor robika! Ennyi voltam elsőre... Üdv Madridisták!
Üdv, én nem tudom elképzelni a serie -ben, az rossz döntés lenne. Akkor inkább franciao,vagy portugália. De lehet hogy van annyira már ünnepelt sztár,hogy mentálisan bírja a nyomást.