Hegyi veszi át a barcát? Vagy esetleg Ottó?Realista24 írta:Fél 8tól zuhanyhiradó, fél8tól sajtótájékoztató katalánéknál. Ez nem lehet véletlen!!!!
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fél 8tól zuhanyhiradó, fél8tól sajtótájékoztató katalánéknál. Ez nem lehet véletlen!!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor lehet Puyol-t megsem hagyjak a nyaron visszavonulni? Pinto lesz az elso szamu kapus?? Holy shit!!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Talan a Chelsea-nel vagy valamelyik masik nagyobb europai csapatnal volt egy hasonlo ugy, hogy vagy 2 teli es egy nyari vagy csak 1 teli es 1 nyari atigazolasi szezont kellett kihagyjanak.hehe írta:ha valóban beigazolódik, hogy itt simli volt, akkor valszeg kizárják őket egy vagy több átigazolási szezonból.
plusz esetleg pénzbírság.
Senki se gondolja azt, hogy majd kizarjak oket a BL-bol kozvetve (nem indulhatnak) vagy kozvetlenul (bajnoksagbeli pontlevonas, ezaltal nem lesz meg a BL helyek egyike), mert az hatalmas penzkieses az UEFA-nak is. A Barcanal is az a kerdes meg hogy mekkora lesz az a penzbisag es kinek mennyi fog menni belole. (gondolok itt a Santosra, a befektetoi csoportra akik Neymar x szazalekat birtokoltak vagy a spanyol/brazil adohatosagra)
fél8kor kezdődik?és a végén kapcsolják a puhlpitust, ahol kétarc sanyi felmenti őket
sanyit akkor már hiába kapcsolják. cefet lesz. vagy ha el is érik, ellenkezni kár lesz vele. ha meg zombori hangját meghallja le is teszi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
plusz vincze, hogy egy "egykori barcás" is ott legyen és a végén kapcsolják a puhlpitust, ahol kétarc sanyi felmenti őketTBone írta:Állítólag az ügy tárgyalva lesz a Sport1en, a Zuhanyhíradóban fél 8kor. kíváncsi vagyok mit mond erről egy hegyi vagy egy bognár gyuri. gondolom szokásos módon "képben lesznek".
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Corleone írta:De basszus, miért az összegről beszélünk? Mindegy mennyi volt.. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan dolgok zajlottak le a háttérben, amire példa nem volt még. Lehet itt védeni a csapatot, én is ezt tenném, egy ideig, de ilyen esetben feltenném a kezem és mondanám, hogy ez rettentően szánalmas és csendben maradnék.
Járt itt a szája ennek a Rosellnek, hogy így-úgy Real, így-úgy fújnak a bírók nekünk és sorolhatnám hosszan.. Most megeheti amit főzött. De amúgy nem csak neki kell(ene) elmennie, hanem az egész vezetőségnek, mert biztos, hogy ez nem egyemberes dolog volt, hanem a vezetőségből többen tudtak róla.
Abba se legyél biztos,hogy más igazolásoknál nincs ez,csak nem amatőr módon csinálják,mint ez a banda...chelsea is megcsinálta az ügyét,el lett rendezve pénzzel aztán.
Amúgy jah,egész vezetőséges buli ez,mehetne mind amerre lát, ehelyett majd onnan ül valaki az elnöki székbe,nevetséges.
Kizárás kupából nem gondolom hogy lesz, átigazolásból valószínűbb.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig muszáj lesz, mert amennyire tudom 40 milla repked a levegőben, ami viszont nem kevés. Az után az összeg után adózni kellet volna stb... Valami tuti fog történni! A kérdés az szerintem, hogy ez kis volumenű lesz (pénzbirság), vagy nagyobb amivel a csapatot is sújtsák pontlevonással, vagy tiltással. Engem speciel meglepne, ha ennek nem lenne komolyabb következménye. Értem én, hogy a barcáról van szó, de ez nem a Messi féle 3-4 millás "kis" adócsalás...kapor_89 írta:Ha lemond, akkor se fogja kiteríteni a dolgokat.. Soha nem fog kiderülni az igazság sajnos, bár, én nagyon adnám.. A nyakamat teszem rá, hogy több tíz millió van függőben, így a Santos is jogosan dörzsöli a markát, és kéri a maradék milliókat, ami jogosan megilletné őket..
Amúgy nem 1-2 milliókról van szó, ez tuti, nem véletlenül robbant ki ekkora botrány belőle.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Állítólag az ügy tárgyalva lesz a Sport1en, a Zuhanyhíradóban fél 8kor. kíváncsi vagyok mit mond erről egy hegyi vagy egy bognár gyuri. gondolom szokásos módon "képben lesznek".
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha valóban beigazolódik, hogy itt simli volt, akkor valszeg kizárják őket egy vagy több átigazolási szezonból.
na meg enyhe csorba a tökéletes hírnéven, de lehet még nagyobb lesz a szurkolótáboruk, manapság az a menő, ha sikkasztasz meg lopsz, mint egy cigánybűnöző
na meg enyhe csorba a tökéletes hírnéven, de lehet még nagyobb lesz a szurkolótáboruk, manapság az a menő, ha sikkasztasz meg lopsz, mint egy cigánybűnöző
bale for neymar egyazegybe, aztán kapjákbemindmekkora lenne, ha perez papa pókerarccal, de egy finom kis kacsintással odatolna neymarért egy fehér papírzsepire ráírt 57 milliós ajánlatot. mondjuk egy élő műsorban. :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
De basszus, miért az összegről beszélünk? Mindegy mennyi volt.. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan dolgok zajlottak le a háttérben, amire példa nem volt még. Lehet itt védeni a csapatot, én is ezt tenném, egy ideig, de ilyen esetben feltenném a kezem és mondanám, hogy ez rettentően szánalmas és csendben maradnék.
Járt itt a szája ennek a Rosellnek, hogy így-úgy Real, így-úgy fújnak a bírók nekünk és sorolhatnám hosszan.. Most megeheti amit főzött. De amúgy nem csak neki kell(ene) elmennie, hanem az egész vezetőségnek, mert biztos, hogy ez nem egyemberes dolog volt, hanem a vezetőségből többen tudtak róla.
#happyshitting
még van 1 hét az átigazolási időszakból.
mekkora lenne, ha perez papa pókerarccal, de egy finom kis kacsintással egy slejmes köhintés mellett odatolna neymarért egy fehér papírzsepire ráírt 57 milliós ajánlatot. mondjuk egy élő műsorban. :Đ
mekkora lenne, ha perez papa pókerarccal, de egy finom kis kacsintással egy slejmes köhintés mellett odatolna neymarért egy fehér papírzsepire ráírt 57 milliós ajánlatot. mondjuk egy élő műsorban. :Đ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. január 23., csütörtök 17:55-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ehhez sem kell túl sok gógyi, hogy épeszű ember ilyen kockázatot nem vállal be 10-20 millió euróért, itt bizony durván Bale ára körül volt a biznisz ,ha nem több...csababarca írta:TBone írta: a lemondással kb elismerte, hogy gáz van, én már csak a bírósági határozatokra várok, hogy ők mit hoznak ki ebből a hivatalos vizsgálatok után, mert addig ugye minden csak találgatás. az átigazolási piacról való kizárás nekem tetszene..
Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
Ezt elfogadnátok,vagy menne tovább, a biztos nem annyi volt,stb duma?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- csababarca
Toti írta:én speciel, ha a bíróság fogja kijelenteni hamarabb elfogom hinni, mint bármilyen barcelona kötődésű embertől. pláne ezek után.Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
(de biztos nem annyi volt )
Amúgy az lesz,hogy beül egy báb elnöknek, Rosell vezetőségéből,és továbbra is védi az 57M-s álláspontot...ezt nézem ki ezekből a hülyékből leginkább. gyáva mind.
dzi!
Piszok drága volt,ezt eddig sem vitattuk,nálam az 57 és a piszok drága kategória
De ennél több volt ugye, 100%.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014. január 23., csütörtök 17:52-kor.
én speciel, ha a bíróság fogja kijelenteni hamarabb elfogom hinni, mint bármilyen barcelona kötődésű embertől. pláne ezek után.Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
(de biztos nem annyi volt )
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Ha lemond, akkor se fogja kiteríteni a dolgokat.. Soha nem fog kiderülni az igazság sajnos, bár, én nagyon adnám.. A nyakamat teszem rá, hogy több tíz millió van függőben, így a Santos is jogosan dörzsöli a markát, és kéri a maradék milliókat, ami jogosan megilletné őket..
Amúgy nem 1-2 milliókról van szó, ez tuti, nem véletlenül robbant ki ekkora botrány belőle.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
egyébként ide orvosi papír nem kell...
Megtalálták Rosselt a Neymar ügy miatt ő erre lemond, lehet csűrni csavarni meg lehet vergődni, meg naívnak lenni,bemagyarázhatjátok magatoknak ,hogy nem is emiatt az ügy miatt meg ,hogy neymar akkor is 57 milla volt, minden ember aki nem birkaként funkcionál összetudja rakni a képet, Rossel csalt, Neymar baszott drága volt és ennyi.Persze ettől még el lehet tusolni az ügyet, de akkor is tudni fogja mindenki még ha néhányan nem is mondják ki,hogy neymar bizony rohadt drága móka volt.
Megtalálták Rosselt a Neymar ügy miatt ő erre lemond, lehet csűrni csavarni meg lehet vergődni, meg naívnak lenni,bemagyarázhatjátok magatoknak ,hogy nem is emiatt az ügy miatt meg ,hogy neymar akkor is 57 milla volt, minden ember aki nem birkaként funkcionál összetudja rakni a képet, Rossel csalt, Neymar baszott drága volt és ennyi.Persze ettől még el lehet tusolni az ügyet, de akkor is tudni fogja mindenki még ha néhányan nem is mondják ki,hogy neymar bizony rohadt drága móka volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Biztos nem annyi volt.csababarca írta:TBone írta: a lemondással kb elismerte, hogy gáz van, én már csak a bírósági határozatokra várok, hogy ők mit hoznak ki ebből a hivatalos vizsgálatok után, mert addig ugye minden csak találgatás. az átigazolási piacról való kizárás nekem tetszene..
Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
- csababarca
TBone írta: a lemondással kb elismerte, hogy gáz van, én már csak a bírósági határozatokra várok, hogy ők mit hoznak ki ebből a hivatalos vizsgálatok után, mert addig ugye minden csak találgatás. az átigazolási piacról való kizárás nekem tetszene..
Illetve képbe kerülhetne Oleguer, hátha őt visszavehetnénk. Szép idők jönnének!Realista24 írta:De szép is lenne, ha kizárnának titeket az átigazolási szezonból.
Valdes elröppen, Puyol maradhat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014. január 23., csütörtök 17:47-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
vagy csak saját nevelést vehetnek vissza, sokszoros árakonRealista24 írta:De szép is lenne, ha kizárnának titeket az átigazolási szezonból.
Valdes elröppen, Puyol maradhat...
mehetne szépen a keresgélés, feltűnnének soha nem látott la masia tanoncok (Hummels, Gündogan)
Nem illik.