Igazából idén a Bl-ben nem hozza azt, amit megszokhattunk tőle, de remélhetőleg 1 hónap múlva ránk fog cáfolni.Remy írta:Ha 25-30 gól körül zárja a szezont, akkor teljesen elégedett leszek vele. + azért nyilván elvárom tőle, hogy a BL-ben majd hozza a jó formáját.Kerlon írta:2014: 6 meccs 5 gól. Csak így tovább!
Jó lesz ez. Csak működjünk már végre csapatként, és onnantól kezdve nem kell csatár, és maradhat Benzema.
Jövőhéten sok minden kiderülhet, mert brutális meccsünk lesz hétvégén Bilbaóban, úgyhogy ott majd kiderül, hogy előrébb léptünk-e avagy sem.
Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha 25-30 gól körül zárja a szezont, akkor teljesen elégedett leszek vele. + azért nyilván elvárom tőle, hogy a BL-ben majd hozza a jó formáját.Kerlon írta:2014: 6 meccs 5 gól. Csak így tovább!
Jó lesz ez. Csak működjünk már végre csapatként, és onnantól kezdve nem kell csatár, és maradhat Benzema.
Jövőhéten sok minden kiderülhet, mert brutális meccsünk lesz hétvégén Bilbaóban, úgyhogy ott majd kiderül, hogy előrébb léptünk-e avagy sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2014: 6 meccs 5 gól. Csak így tovább!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Átmegyek a DM topikba, mert mindjárt jönnek a rendfenntartók és jön a dádá. Amúgy Benzema a zisten!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Ezer éve ott játszik a válogatottban, de te komolyan elégedett vagy vele azon a poszton? Egyedül a mezőnymunkájára nem lehet panasz, pedig egy technikás játékosról beszélünk, akinek félévente van egy gyönyörű megmozdulása és kifújt. Az igazi btb-k szerintem megeszik reggelire azon a poszton. Az igazi posztja meg a régi balszélső, aki megtud csinálni egy cselt meg betud adni, esetleg jól lő. Elég megnézni Modricot és DM-et... És a múltkori keresztbe passzolós labdája meg alapvető hiba, már a 14 éveseknek tanítják, hogy a hosszú kapufára kell lőni és oda kell érkezni a túlsó embernek, erre DM visszahúzza... És elvileg profi, meg klasszis..........R.M.C.F írta:Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni..... most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.
Megtalálták a posztját 25 évesen.Mit akartok.
Csak vicceltem. Nem jött le? De amúgy válaszolok is, szóval én Dm-t mindig is fontos elemnek tartottam,mert olyan a stilusa amilyennel jól lehet taktikázni,ő egy olyan forma,aki bármikor tud kavarni egy nagy problémát az ellenfélnél,mert váratlan megoldásai is vannak,sajnos sok olyan ami önnönmagát is meglepi . Na de a lényeg,hogy ott persze nem ő a top,nyilván,de az nagyon jó,hogy CA észlelte a problémát,és lereagálta.....ez igen. szóval,Dm nem kulcsjátékos,de nagyon jó kiegészitő,sőt nekem fontos lenne mint kerettag és többször kezdőként is betenném,mert van benne valami ami különleges.Nehéz ezt megfogalmazni,mert hebehurgya és nagyon sokszor téveszt,sokszor kulcspillanatban is.Ez nem jó,és ez látványos és zavaró....de....nagyon nagy területet képes lefedni,ott végig állandó az intenzitása,végig magas a koncentrációja,ott van,zizeg,liheg,idegesit...fel van húzva,megy és nem áll le.Ez az ellenfelet zilálja agyilag. Na de azért ennél többre képes,pl nagyon komoly mélységi passzai vannak,ezeket jól látja meg. A probléma,hogy nem higgadt,kapkod és többször téveszt mint jól választ....de...aki ilyen,abban mindig ott van a potenciális veszély,mert kiszámithatatlan. Ő ilyen.Én alkalmaznám. Nem fixként,főleg a formája miatt,de a benne rejlő adottságok azok jól kihasználhatóak bizonyos(sokszor előforduló helyzetekben).
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ezer éve ott játszik a válogatottban, de te komolyan elégedett vagy vele azon a poszton? Egyedül a mezőnymunkájára nem lehet panasz, pedig egy technikás játékosról beszélünk, akinek félévente van egy gyönyörű megmozdulása és kifújt. Az igazi btb-k szerintem megeszik reggelire azon a poszton. Az igazi posztja meg a régi balszélső, aki megtud csinálni egy cselt meg betud adni, esetleg jól lő. Elég megnézni Modricot és DM-et... És a múltkori keresztbe passzolós labdája meg alapvető hiba, már a 14 éveseknek tanítják, hogy a hosszú kapufára kell lőni és oda kell érkezni a túlsó embernek, erre DM visszahúzza... És elvileg profi, meg klasszis..........R.M.C.F írta:Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni..... most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Megint egyet kell, hogy értsekR.M.C.F írta:Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni..... most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.
Már az agymamra megy
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni..... most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Néha meg azért sírtok, hogy nem elég rámenős és feleslegesen passzol. Hagyjuk már... Egy helyzet volt, amúgy meg a labda megpattanásának ívéből szerintem még a pálya is hibás volt, de még mindig jobb, hogy lövéssel fejeztük be a támadást, mint DM módjára a 2 támadó mögé adjuk és kimegy bedobásra a labda...
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Stílus baratom, stílus.zalkrisz írta:Realista24 írta:Mert így is volt. Abban a pillanatban nagyon féltem, hogy nem éri el, mert akkor még jobban kapta volna a savazást, hozzáteszem jogosan, mert saját magának cseszte el. Így kihozta belőle a maximumot.
http://www.youtube.com/watch?v=CxYmatLLuu4
3:10... simán betehette volna, de elkezdett toporogni, onnantól nem kérdés, hogy lövés jön.. nehogymár ezt is megmagyarázzátok. ha beakarja adni, akkor lép egy hosszút és odateszi Ronaldonak...
És hozzáteszem lesz.rom, hogy nem passzolta be, meg kivételesen meg is dícsértem a meccs után, de azért na...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Realista24 írta:Mert így is volt. Abban a pillanatban nagyon féltem, hogy nem éri el, mert akkor még jobban kapta volna a savazást, hozzáteszem jogosan, mert saját magának cseszte el. Így kihozta belőle a maximumot.
http://www.youtube.com/watch?v=CxYmatLLuu4
3:10... simán betehette volna, de elkezdett toporogni, onnantól nem kérdés, hogy lövés jön.. nehogymár ezt is megmagyarázzátok. ha beakarja adni, akkor lép egy hosszút és odateszi Ronaldonak...
És hozzáteszem lesz.rom, hogy nem passzolta be, meg kivételesen meg is dícsértem a meccs után, de azért na...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert így is volt. Abban a pillanatban nagyon féltem, hogy nem éri el, mert akkor még jobban kapta volna a savazást, hozzáteszem jogosan, mert saját magának cseszte el. Így kihozta belőle a maximumot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most akartam írni, én is így láttam.ferni írta:mondjuk ennek a fő oka az volt, hogy véletlenül nagyon hosszan tolta meg a labdát, vissza lehet nézni, amúgy passzolt volna, de így azért már annyira nem volt ideális a helyzet a passzoláshoz, mint lehetett volna korábban, ezért is lőtte rá inkább.___Samy___ írta:most azért, mert nem passzolt cr-nek egy ziccerben, nem kéne rávarrni, hogy önző és kiskirály akar lenni
benzemára általában nem ez a jellemző, ő sokkal inkább passzol jó helyzetben, de most összejött egy ilyen.....na bumm
mondjuk ennek a fő oka az volt, hogy véletlenül nagyon hosszan tolta meg a labdát, vissza lehet nézni, amúgy passzolt volna, de így azért már annyira nem volt ideális a helyzet a passzoláshoz, mint lehetett volna korábban, ezért is lőtte rá inkább.___Samy___ írta:most azért, mert nem passzolt cr-nek egy ziccerben, nem kéne rávarrni, hogy önző és kiskirály akar lenni
benzemára általában nem ez a jellemző, ő sokkal inkább passzol jó helyzetben, de most összejött egy ilyen.....na bumm
- ___Samy___
most azért, mert nem passzolt cr-nek egy ziccerben, nem kéne rávarrni, hogy önző és kiskirály akar lenni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
A legnagyobb gond tényleg a hozzáállásával és az edzettségi szintjével van általánosságban...
De emellett katasztrofális az a tendencia, hogy az összes elől lévő játékosunk kiskirály akar lenni és lőnek inkább olyan helyzetben, amikor egy passz a társnak tiszta ziccert eredményezne. Ezt az espanyol ellen benzema, ronaldo, bale, di maria, de még arbeloa is eljátszotta. És senki nem 5-ösön passzolgatást várna, de rossz nézni néha, mennyire egyénieskedő ez a csapat.
És ebben a helyzetben alig kap labdát, nem szolgálják ki a társak. Amikor viszont jó helyzetbe kerül egyre jobban értékesíti azokat a helyzeteket. Az más tészta amikor ő is megunja a banánt és olyat is elvállal amit tovább kéne tenni....
De emellett katasztrofális az a tendencia, hogy az összes elől lévő játékosunk kiskirály akar lenni és lőnek inkább olyan helyzetben, amikor egy passz a társnak tiszta ziccert eredményezne. Ezt az espanyol ellen benzema, ronaldo, bale, di maria, de még arbeloa is eljátszotta. És senki nem 5-ösön passzolgatást várna, de rossz nézni néha, mennyire egyénieskedő ez a csapat.
És ebben a helyzetben alig kap labdát, nem szolgálják ki a társak. Amikor viszont jó helyzetbe kerül egyre jobban értékesíti azokat a helyzeteket. Az más tészta amikor ő is megunja a banánt és olyat is elvállal amit tovább kéne tenni....
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most hagytuk el a szezon felét és van 14 gólja, és azért van elég gólpassza is. Én igazából elégedett vagyok jelenleg vele, bár tény hogy voltak igen gyenge pillanatai, viszont 30 gól körül simán zárhat év végén, ami azért eléggé jó.
Az a baj, hogy a csapat nem működik még csapatként, és ez amiatt van, hogy Carlo folyton variált a felállásokkal. Nyilván meg kell találnia a megfelelő taktikát, stb, de amint beindul mindenki jobb lesz majd. Év végéig nem foglalkozok Benzemával...
a gólokat viszonylag jól szállítja... jelenleg nem ő a gond a csapatnál.
Az a baj, hogy a csapat nem működik még csapatként, és ez amiatt van, hogy Carlo folyton variált a felállásokkal. Nyilván meg kell találnia a megfelelő taktikát, stb, de amint beindul mindenki jobb lesz majd. Év végéig nem foglalkozok Benzemával...
a gólokat viszonylag jól szállítja... jelenleg nem ő a gond a csapatnál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
visszacsúszott cavani szintjére.Én pozitív irányban vagyok elfogult, de nekem pont, hogy lefelé csúszik...Fejjátéka javult, oké, de a góljai egyszerűsödtek,
nézem most is a monpelié ellen, bitch please
Én pozitív irányban vagyok elfogult, de nekem pont, hogy lefelé csúszik...Fejjátéka javult, oké, de a góljai egyszerűsödtek, és ami a legnagyobb gond, hogy mezőnyben nem az igazi, nincs meg az a kreativitás , ami volt. Amitől több volt szerintem, mint egy átlag csatár. Az idei évben annyi gólpasszt vártam tőle, mint gólt, de alig hozza helyzetbe a társait. Tegnap a passza Arbeloának..ilyeneket kéne sorban szórnia.
A dinamizmus meg úgy néz ki végleg elveszett már...
A dinamizmus meg úgy néz ki végleg elveszett már...
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
senki nem mondhatja rám, hogy elfogult lennék vele (jelen esetben pozitív irányban);
De most azt kell, hogy mondjam, hogy kezd nálam a semleges zónába visszaesni, mint amiben eddig volt 4 éven át. Idén nagyon megutáltatta magát velem és még mindig sokszor mérges vagyok rá, de legalább az akarás már néha-néha látható nála, tisztában vagyok vele, hogy megvan a képessége, ahhoz, hogy a legfelsőbb szinten focizzon, de ezt neki is akarnia kell. Szóval így tovább, eddzél öreg, bizonyítsd be, hogy nem vagy csürhe és legyél méltó csatára a csapatnak, mert bizony egy jó csatár nélkül még Ronaldoval sem könnyű BL-t nyerni vagy bajnokságot, két ilyen jó csapat mellett.
Mondjuk Ancelottit seggbe rúgnám, hogy nem képes rászólni Ronaldora és Benzemára, hogy amikor szar helyzetben vannak ne rúgják már rá, hanem passzoljanak ziccerbe. Annál jobban semmi nem idegesít fel, mint amit Benzema csinált tegnap vagy Ronaldo amikor nem passzol Jesenek ziccerbe. De ebben Ancelotti is hibás, hogy ezért nem küldi el őket a pics*ba.
Na szóval hajrá, mindenkinek az lenne a legjobb ha nem kéne 70-80 milliókért csatárt igazolni.
De most azt kell, hogy mondjam, hogy kezd nálam a semleges zónába visszaesni, mint amiben eddig volt 4 éven át. Idén nagyon megutáltatta magát velem és még mindig sokszor mérges vagyok rá, de legalább az akarás már néha-néha látható nála, tisztában vagyok vele, hogy megvan a képessége, ahhoz, hogy a legfelsőbb szinten focizzon, de ezt neki is akarnia kell. Szóval így tovább, eddzél öreg, bizonyítsd be, hogy nem vagy csürhe és legyél méltó csatára a csapatnak, mert bizony egy jó csatár nélkül még Ronaldoval sem könnyű BL-t nyerni vagy bajnokságot, két ilyen jó csapat mellett.
Mondjuk Ancelottit seggbe rúgnám, hogy nem képes rászólni Ronaldora és Benzemára, hogy amikor szar helyzetben vannak ne rúgják már rá, hanem passzoljanak ziccerbe. Annál jobban semmi nem idegesít fel, mint amit Benzema csinált tegnap vagy Ronaldo amikor nem passzol Jesenek ziccerbe. De ebben Ancelotti is hibás, hogy ezért nem küldi el őket a pics*ba.
Na szóval hajrá, mindenkinek az lenne a legjobb ha nem kéne 70-80 milliókért csatárt igazolni.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------