Egy szóval sem írtam, hogy jöjjön ide!R.M.C.F írta:És ide meg mancini? Addig néztem madrid meccsetbeckham96 írta:Ma reggel Mancinit menesztették a Citytől. Remélem oda megy Ancelotti és nem hozzánk jön...
Kommentáld a híreket
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
És ide meg mancini? Addig néztem madrid meccsetbeckham96 írta:Ma reggel Mancinit menesztették a Citytől. Remélem oda megy Ancelotti és nem hozzánk jön...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Ma reggel Mancinit menesztették a Citytől. Remélem oda megy Ancelotti és nem hozzánk jön...
Nem kell a spanyol Di María.. Semmi különbséget nem látok a kettő között. Ha DM megy, akkor csak Bale jöhet szóba arra a posztra sztm.Az El Diario de Sevilla arról számolt be, hogy amennyiben a Sevillának nem sikerülne kijutni az európai kupaporondra, akkor a legértékesebb játékosuktól, Jesús Navastól meg kellene válniuk. Állítólag több európai klub – köztük a Dortmund és a Manchester City – érdeklődése közül Navas fantáziáját leginkább a Real Madrid mozgatja meg, hiszen így jó barátja, Sergio Ramos újra csapattársa lehetne.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Galacticos írta:zidane na ő már egyéniség lenne a kispadra de az még nagyon korai szerintem.
Ha jól emlékszem, a napokban linkelt be madridione egy cikket, ahol azt pedzegették, hogy Mourinho távozásával visszatérne a "Valdano poszt" is, mert eddig ezt Mourinho bitorolta. Azaz lenne egy ember, aki úgymond sportigazgató(?) lenne, felelne az igazolásokért(!) stb., míg az edző nem menedzser, hanem "csak" edző lenne. És itt jön képbe Zidane és Ancelotti. Pérez nagyon jó viszonyt ápol előbbivel, és Őt szeretné kinevezni az "új Valdanonak". Zidane ezért is örült annak, hogy az edzői suliban (vagy mellett?) a tárgyalási készségeit és a gazdasági tudását is fejleszthette, hogy jobban átlássa az igazolásokkal kapcsolatos szempontokat és egyéb dolgokat. Az, hogy mennyire kérik ki az edző véleményét a keretről és az igazolásokról, már nem volt benne, de szerintem lenne beleszólása.sentry írta:Pont napokban írta be valaki hogy végzett az edzősulival (2 éves). De kizárt hogy elsőszámú edző legyen. :-)
Pont napokban írta be valaki hogy végzett az edzősulival (2 éves). De kizárt hogy elsőszámú edző legyen. :-)Géci írta:Zizunak amùgy mennyi van még az edző suliból? Azon kezdtem el agyalni ameddig vezettem hazafelé, hogy mi van ha Perez őt gondolja edzőnek kövi szezonra és azért lesz most ő a fő bevásárló ....
- Galacticos
karankanak is mély víz lenne. de nagyon.Kerlon írta:Kétlem, hogy Zizout nulla edzői tapasztalattal dobnánk be a mély vízbe. Szerintem max másodedzőnek neveznénk ki. Mondjuk Karanka mellett megnézném, hogy mit hoznának össze.
meg ki tudja hogy mourinho mennyire verte bele a bekkelős taktikáit... amúgy nekem karanka nem tűnik annyira karakán, karizmatikus egyéniségnek aki itt jó lehetne.
el van, lenyilatkozza a szokásos sablonokat..
zidane na ő már egyéniség lenne a kispadra de az még nagyon korai szerintem.
Kétlem, hogy Zizout nulla edzői tapasztalattal dobnánk be a mély vízbe. Szerintem max másodedzőnek neveznénk ki. Mondjuk Karanka mellett megnézném, hogy mit hoznának össze.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Zizunak amùgy mennyi van még az edző suliból? Azon kezdtem el agyalni ameddig vezettem hazafelé, hogy mi van ha Perez őt gondolja edzőnek kövi szezonra és azért lesz most ő a fő bevásárló ....
Azt meg most már el sem tudom képzelni, hogy mi lessz itt nyáron, de az bíztos, hogy maradandó lesz . Igazából fölös addig szerintem ezen agyalni addig ameddig nincs meg, hogy ki lesz az ùj edző. Addig szerintem Neymaron kívül minden más pletyka. Ezt azért mondom mert ugyebár Neymar, Perez álma ... Bár szerintem Perez megdöbbenhetett az AS szavazáson . Bár kétlem, hogy szerencsétlen csóró spanyolok olyan nagy mezfelvásárlók lennének mostanság....
Azt meg most már el sem tudom képzelni, hogy mi lessz itt nyáron, de az bíztos, hogy maradandó lesz . Igazából fölös addig szerintem ezen agyalni addig ameddig nincs meg, hogy ki lesz az ùj edző. Addig szerintem Neymaron kívül minden más pletyka. Ezt azért mondom mert ugyebár Neymar, Perez álma ... Bár szerintem Perez megdöbbenhetett az AS szavazáson . Bár kétlem, hogy szerencsétlen csóró spanyolok olyan nagy mezfelvásárlók lennének mostanság....
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert Marcelo meselhetne Navasrol, talan Navas az aki allandoan megforgatta rendesen palyafutasa alatt. Szerintem parszor hanyingere volt.'shutterisland írta:a honvágytól függetlenül sem olyan nagy szám navas szerintem.
olyan sok sevilla meccset nem láttam, de amiket láttam, azokon nem volt olyan jó, mint korábban (bár lehet, hogy idgenbeli meccsek voltak, nem tudom) viszont az is beszédes, hogy az idei bajnokságban 0 gól, 6 gólpassz 34 meccsen.
pedig 2 kivétellel mindet végigjátszotta.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ericco írta:Navasnak nem tett jót, hogy a Sevillában "ragadt".
Ami pedig a Bale/Neymar dolgot illeti, lehet hogy CR lép a nyáron, és hozzuk mindkettőt
CR maradjon csak. Többet ér mindkettőnél együtt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Navasnak nem tett jót, hogy a Sevillában "ragadt".
Ami pedig a Bale/Neymar dolgot illeti, lehet hogy CR lép a nyáron, és hozzuk mindkettőt
Merci Zizou!
-
Navas?
Régebben még nem lettem volna ellene,de most már igen.
Régebben még nem lettem volna ellene,de most már igen.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Összeállhat akkor a Gervinho-Higuaín kettős..az azért ütne...Attii írta:Pletyka: Spanyol lapértesülések szerint Higuaín elfogadta az Arsenal ajánlatát, aláírt 5 évre az "Ágyúsokhoz"! :Đ
Amúgy melyik van messzebb Madridtól? London vagy Torino? az a nyerő..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a honvágytól függetlenül sem olyan nagy szám navas szerintem.
olyan sok sevilla meccset nem láttam, de amiket láttam, azokon nem volt olyan jó, mint korábban (bár lehet, hogy idgenbeli meccsek voltak, nem tudom) viszont az is beszédes, hogy az idei bajnokságban 0 gól, 6 gólpassz 34 meccsen.
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Van olyan, hogy krónikus honvágy?Casso írta:Konkrétan krónikus honvágyban szenved. Aztán lehet, hogy már kijött a dologból. Mondjuk én rossz vásárnak tartanám. Pár évvel ezelőtt örültem volna neki.
Higuaín nekem mindegy hova megy, de minél messzebbre annál jobb.
Én úgy tudom, pánikbeteg szegény.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
Konkrétan krónikus honvágyban szenved. Aztán lehet, hogy már kijött a dologból. Mondjuk én rossz vásárnak tartanám. Pár évvel ezelőtt örültem volna neki.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pletyka: Spanyol lapértesülések szerint Higuaín elfogadta az Arsenal ajánlatát, aláírt 5 évre az "Ágyúsokhoz"! :Đ
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Pár éve szóba hozták már velünk, akkor valami olyasmit mondtak, hogy nem érzi jól magát idegen környezetben - enyhén kifejezve, elvileg komoly volt akkoriban ez a problémája, aztán hogy azóta mi lett vele...de ha megnézzük a Sevilla idegenbeli teljesítményét, az elég sokat elárul...Casso írta:Jesús Navas? A srác nem beteg?
Eléggé hasonlít DíMariára Navas, ebből a fajtából elég, nem kéne.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23