Legalább elmondhatjuk hogy miénk a világ legdrágább igazolása! Csak CR meg ne tudja.........csababarca írta:El Unico írta:Most azt olvastam,hogy 7 hivatalos dokumentum igazolja,hogy a Barcelona 90 valamennyi eurot fizetett Neymarert. Illetve,hogy Brazíliában zajlanak a tenyfeltarasok es komoly nyomozasok.
Kiderül ez hamar szerintem,hogy mennyi az annyi, szerencsére.
Real Madrid vs. Barcelona
- Mohamed Lali
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nmate írta: Tőlünk egyedül Jesét nem bírom, de nem küldeném el egyáltalán.
akiket nagyon utálok: Valdes, Alves, Alba, Xavi, Pedro, Messi, Pinto, Piqué, Mascherano, Cesc, Busquets, Alexis, Neymar, Adriano
akiket utálok: -
akikkel nem szimpatizálok:
akikkel semmi bajom: Puyol, Montoya, Bartra, Song, Tello, Roberto, Iniesta, Deu*
akikkel szimpatizálok: -
2 véglet van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Barcából egyedül Iniestával meg Neymarral szimpatizálok. De bírom Alexist is valamennyire Jó focisták ezek. Legjobban Valdes ingerel, de felsorolhatnám mellé a fél vérbeli culé bandát.
Tőlünk egyedül Jesét nem bírom, de nem küldeném el egyáltalán. (Iker az utóbbi időben határeset...) Viszont lenne 1-2 tag akit kipaterolnék. Ultimate kedvenc trióm az Marcelo, Modric, Benzema hármas. + Ramos, Pepe, CR, Varane, Arbeloa még akik jó gyerekek. De azt a lecsúszott alkoholista kőműves kinézetű kapusunkat is megkedveltem, good job Diego
Tőlünk egyedül Jesét nem bírom, de nem küldeném el egyáltalán. (Iker az utóbbi időben határeset...) Viszont lenne 1-2 tag akit kipaterolnék. Ultimate kedvenc trióm az Marcelo, Modric, Benzema hármas. + Ramos, Pepe, CR, Varane, Arbeloa még akik jó gyerekek. De azt a lecsúszott alkoholista kőműves kinézetű kapusunkat is megkedveltem, good job Diego
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
akiket nagyon utálok: Valdes, Alves, Alba, Xavi, Pedro, Messi
akiket utálok: Pinto, Piqué, Mascherano, Fabregas, Busquets
akikkel nem szimpatizálok: Iniesta, Alexis, Neymar, Adriano
akikkel semmi bajom: Puyol, Montoya, Bartra, Song, Tello, Roberto
akikkel szimpatizálok:
ha valakit kihagytam volna, akkor őt nyugodtan tegyétek az utálom kategóriába
leírom akkor már a Realt is
akiket nagyon szeretek: Ronaldo, Ramos, Marcelo, Iker, Varane, Modric, Isco, Jesé
akiket szeretek: Carvajal, Xabi, Benzema
akikkel szimpatizálok: Lopez, Pepe, Illarra, Casemiro, Bale
akik semlegesek: Nacho, Coentrao, Morata, Khedira, Jesus
akikkel nem szimpatizálok: Di Maria, Arbeloa
akiket utálok: Pinto, Piqué, Mascherano, Fabregas, Busquets
akikkel nem szimpatizálok: Iniesta, Alexis, Neymar, Adriano
akikkel semmi bajom: Puyol, Montoya, Bartra, Song, Tello, Roberto
akikkel szimpatizálok:
ha valakit kihagytam volna, akkor őt nyugodtan tegyétek az utálom kategóriába
leírom akkor már a Realt is
akiket nagyon szeretek: Ronaldo, Ramos, Marcelo, Iker, Varane, Modric, Isco, Jesé
akiket szeretek: Carvajal, Xabi, Benzema
akikkel szimpatizálok: Lopez, Pepe, Illarra, Casemiro, Bale
akik semlegesek: Nacho, Coentrao, Morata, Khedira, Jesus
akikkel nem szimpatizálok: Di Maria, Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
GT! Hogy szeretheted Balet meg Modricot, mint barca drukker!? Ezt nem értem...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindent azzal ír, felfoghatnám tiszteletlenségnek, de annyira gonosz nem vagyok.Géci írta:Hát azért csak kisbetűvel írta... Én nem hagynám!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is jövök.
- akiket nagyon utálok: Ronaldo, Pepe
- akiket utálok: Coentrao
- akikkel nem szimpatizálok: Ramos, Marcelo (pedig a játékstílusát bírom), Arbeloa, Di María
- akikkel semmi bajom: Varane, Alonso, Jesé, Benzema, Illarramendi, Carvajal, Khedira, Casemiro, Diego López, Nacho, Morata
- akikkel szimpatizálok: Modric, Bale, Casillas, Isco
- akiket nagyon utálok: Ronaldo, Pepe
- akiket utálok: Coentrao
- akikkel nem szimpatizálok: Ramos, Marcelo (pedig a játékstílusát bírom), Arbeloa, Di María
- akikkel semmi bajom: Varane, Alonso, Jesé, Benzema, Illarramendi, Carvajal, Khedira, Casemiro, Diego López, Nacho, Morata
- akikkel szimpatizálok: Modric, Bale, Casillas, Isco
-
Hát azért csak kisbetűvel írta... Én nem hagynám!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ettől függetlenül kiváglak, amint okot adsz ráakikkel semmi bajom : lopez,jesus,varane,nacho,carvajal,khedira,casemiro,modric,illarra,isco,di maria,jesé,benzema,morata
Csak hogy ne érezd magad biztonságban :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dupla D írta:
amit meg shutter felhozott. a Barcások mindig színészkedtek - a komoly ellenfelek ellen meg főleg -, Mourinho meg alapból uszítva küldte ki a csapatot. szóval szerintem csak egymást segítette a két faktor.
ez teljesen igy van, aki focizott valaha is tudja,a színéeszkedő,picsogókat "megszokták" büntetni a pályán egy kis férfierővel. Rájuk fért,mert szervezetten,tudatosan tették, mint ahogy a pepe vs alves eset is igazolja.
JM meg persze hogy nem szimpi nekik,amikor a pofájukba vágta az igazságot , nem is kevésszer.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát ha így kéne levezetni, akkor :Na jo, komolyra forditva igy nez ki a listam:
- akiket nagyon utalok: Alves, Alba, Messi, Valdes, Pique, Busquets
- akiket utalok: Fabregas, Xavi, Pedro, Alexis, Neymar
- akikkel nem szimpatizalok: Mascherano, Adriano, Iniesta, Song
- akikkel semmi bajom: Pinto, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Tello
- akikel szimpatizalok: Puyol
- akiket nagyon utálok : cr (és mourinho )
- akiket utálok : pepe,coentrao
- akikkel nem szimpatizálok : ramos,alonso,marcelo,arbeloa,bale*
- akikkel semmi bajom : lopez,jesus,varane,nacho,carvajal,khedira,casemiro,modric,illarra,isco,di maria,jesé,benzema,morata
- akikkel szimpatizálok : iker
* = vele sem lenne alapjáraton bajom, de annyira majmolja szerintem cr-t, hogy e miatt egyre kevésbé bírom a kobakját.
kicsit ellenszenves ez a kopizás.
- h3x0r
Iniesta is ugyan olyan mint a tobbi, csak mivel visszahuzodobb szemelyiseg, kevesbe tunik fel.Kerlon írta:Iniesta is csak egy nagy farok, ő is köpköd felénk. Igazából szerintem az egész barca keret tett, azért, hogy utáljuk őket. Én régen szerettem Fabregas játékát, de az is eltűnt, ahogy a Barcába igazolt. Talán Sanchez, akit bírok az egész keretükből. Illetve Messivel sincs bajom, inkább a médiájával van.
Fabregast en is birtam az Arsenalos eveiben, azota ez megvaltozott.
Azert Messinel nyugodtan fel lehet eleveniteni amikor a Real szurkolok koze rugta a labdat idegbol vagy amikor az utolso forduloban kezzel szerzett golt.
-
Hasonló véleményen vagyok én is... Talán még ez a friss fiatal vonulat akikkal nincs bajom, és ez a Bartra vagy ki még szimpatikus is mint Puyol kb...Kerlon írta:Iniesta is csak egy nagy farok, ő is köpköd felénk. Igazából szerintem az egész barca keret tett, azért, hogy utáljuk őket. Én régen szerettem Fabregas játékát, de az is eltűnt, ahogy a Barcába igazolt. Talán Sanchez, akit bírok az egész keretükből. Illetve Messivel sincs bajom, inkább a médiájával van.
Iniesta is csak egy nagy farok, ő is köpköd felénk. Igazából szerintem az egész barca keret tett, azért, hogy utáljuk őket. Én régen szerettem Fabregas játékát, de az is eltűnt, ahogy a Barcába igazolt. Talán Sanchez, akit bírok az egész keretükből. Illetve Messivel sincs bajom, inkább a médiájával van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
igazából kevés olyan Barca játékos van és volt akikkel soha semmi bajom nem volt...Puyol, Villa, Iniesta és egy nem játékos, egy bizonyos Vilanova...régebben meg szerettem Pedrot, mert ő 5-ről is kitudta hagyni
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Pintot nagyon szeretem, ha pályán van.
nyilván nem azért utálom, mert olyan nagyon kibaszott volna velünk, hanem mert egy semmirekellő. ugyanúgy reklamál, mint Valdes, pedig még nála is sokkal kevesebb lenne a szava a pályán. (ráadásként idegesítő a sérója )
amit meg shutter felhozott. a Barcások mindig színészkedtek - a komoly ellenfelek ellen meg főleg -, Mourinho meg alapból uszítva küldte ki a csapatot. szóval szerintem csak egymást segítette a két faktor.
nyilván nem azért utálom, mert olyan nagyon kibaszott volna velünk, hanem mert egy semmirekellő. ugyanúgy reklamál, mint Valdes, pedig még nála is sokkal kevesebb lenne a szava a pályán. (ráadásként idegesítő a sérója )
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En jokat rohogok a hulyesegein. O is egy flugos kapus. Meg hat,nem zavar,hogy "erosit" titeket. Lehetett volna Valdes utodja'shutterisland írta:nah, ti nem értettétek xabit vagy alonsot, én meg például ezt nem igazán értem.4. Pinto
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- h3x0r
Ezzel en is igy vagyok, ezert inkabb kategoriakra osztanam oket:Realista24 írta:Én nem tudok sorrendet felállítani, ha értitek mire gondolok :Đ
-akiket utalok: Alves, Alba, Messi, Valdes, Pique, Busquets, Fabregas, Xavi, Pedro, Alexis, Neymar, Mascherano, Adriano, Iniesta, Song, Pinto, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Tello, Puyol
- akiket nem utalok:
Na jo, komolyra forditva igy nez ki a listam:
- akiket nagyon utalok: Alves, Alba, Messi, Valdes, Pique, Busquets
- akiket utalok: Fabregas, Xavi, Pedro, Alexis, Neymar
- akikkel nem szimpatizalok: Mascherano, Adriano, Iniesta, Song
- akikkel semmi bajom: Pinto, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Tello
- akikel szimpatizalok: Puyol
Ezen a forumon (meg egyebkent is ) az "a" verzio az igazsag'shutterisland írta:ezt az ok-okozat dolgot inkább hagyjuk, mert ez olyan, mint a tyúk és a tojás esete.
a, a barcások színészkedtek, dobálták magukat, és úgy viselkedtek, ahogy, ezért a real játékosok elkezdtek hentelni.
b, mourinho taktikájának alapja volt a sok fault, keménység, a mieink pedig rájátszottak ezekre az esetekre.
nyilván szerintetek az "a" verzió, de attól nem biztos, hogy az az igazság.
[/color]
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pontosan.Szerintem hogy az elso CR ota kinek adta volna
Hát mondjuk kicsit tényleg olyan a dolog, mintha a Barcások utálnák pl. Faubertet, holott imádniuk kéne, amiért a riválist "erősíti... De na, azért voltak nem túl sportszerű húzásai, pl amikor ráfütyült a csatárra. Mondjuk személy szerint én nagyon jót röhögtem rajta, a szerencsétlen csatáron meg még nagyobbat.nah, ti nem értettétek xabit vagy alonsot, én meg például ezt nem igazán értem.
Hát vagy legalábbis lezárják az ügyet...Kiderül ez hamar szerintem,hogy mennyi az annyi, szerencsére.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
El Unico írta:Most azt olvastam,hogy 7 hivatalos dokumentum igazolja,hogy a Barcelona 90 valamennyi eurot fizetett Neymarert. Illetve,hogy Brazíliában zajlanak a tenyfeltarasok es komoly nyomozasok.
Kiderül ez hamar szerintem,hogy mennyi az annyi, szerencsére.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."