mindig is ilyenek voltak.Pitik.Egészen egyszerűen ILYENEK!
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
lalikám,egyem a szivedet,annyira erőlködsz....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mohamed Lali
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
[quote="wZoLee7"]ismerek én nem egy MU drukker, Chelsea drukkert, Milán drukkert, de vannak Juvesok, Rómások, Arsenalos és még Citys is, a Barcát egyformán utálja mind...[/quot
Pont az ilyen érvelések miatt írtam hogy "ebbe ne menjünk bele" ! Ez elég magas labda ezért lőre is bocs de lecsapom!
Én kétszer annyi MU,Chelsea,Milán, Juve,Róma,Arsenal,City drukkert ismerek és ők a Realt utálják! Sőt Fradi, Dózsa és Honvéd drukkert is ismerek..........
Pont az ilyen érvelések miatt írtam hogy "ebbe ne menjünk bele" ! Ez elég magas labda ezért lőre is bocs de lecsapom!
Én kétszer annyi MU,Chelsea,Milán, Juve,Róma,Arsenal,City drukkert ismerek és ők a Realt utálják! Sőt Fradi, Dózsa és Honvéd drukkert is ismerek..........
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
senki sem vitázik, főleg nem én de bocsánat, majd mások gondolatait írom legközelebb
- Legkisebbtobi
ahogy minket is utalnak nagyon sokan... jo lenne ha feleslegesen nem inditanal vitakat el...wZoLee7 írta:ismerek én nem egy MU drukker, Chelsea drukkert, Milán drukkert, de vannak Juvesok, Rómások, Arsenalos és még Citys is, a Barcát egyformán utálja mind...
- Mohamed Lali
Az hogy megérte vagy nem érte kb. 2 év múlva derül ki addig kár a szájtépés. Hegyi és a többiek elmondják a véleményüket és ha két év múlva látjuk hogy tévedtek szerintem csak akkor érdemes lefikázni őket. Addig meddő vita amin csak feleslegesen idegesíted magad.Géci írta:Jó hát a hegyi meg a többiek ebből is kihozzák, hogy megérte nyugi
Amúgy speciel engem felcseszett az ahogyon vélekedtek Baleről. Igazából az cseszett fel, hogy ameddig nem vettük meg az ment, hogy mekkora játékos, meg a PL legjobbja. Amint hirbe hozták velünk meg mit akar az ott szint lett belőle... Engem igazából ez cseszett fel legjobban, de már annyira nem érdekel, mert igy is, hogy nincs formában is viszonylag hasznos játékos és meccsről meccsre javul véleméynem szerint... Na mind1 kicsit elkalandoztam...
- wZoLee7
ismerek én nem egy MU drukker, Chelsea drukkert, Milán drukkert, de vannak Juvesok, Rómások, Arsenalos és még Citys is, a Barcát egyformán utálja mind...
- Mohamed Lali
Erről azért megnéznék egy reprezentatív felmérést kit és ki utál jobban... ebbe ne menjünk bele!wZoLee7 írta:nem véletlen, hogy a nem barca drukkerek utálják az egész csapatot ahogy van...
- wZoLee7
még mindig tartom magam ahhoz, hogy a barca semmiféle büntetést nem fog kapni, és teljesen ártatlannak fogják a csapatot minősíteni, ez után mindent elkövetnek majd hogy nyomozás induljon Bale körül is...Rosell visz el majd minden balhét, és örülhet ha rács mögé nem kerül. Ha így lesz, naponta fogom írni az emaileket a sport tv-nek és az NSO-nak hogy most nyaljanak jó mélyre a tiszta és hihetetlen nagy klubjuknak
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Hát akkor az első felvetésem fog bekövetkezni , vagy a kettő egyszerre. Nem kellett sokat várni ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- wZoLee7
nem véletlen, hogy a nem barca drukkerek utálják az egész csapatot ahogy van...
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Már akkor borítékolható volt, hogy a Bale-transzferre rá fog szállni a katalán szennymédia, amikor átbukott a sz r a gáton Neymar ügyében!
Egészen egyszerűen ILYENEK!
A 265 egészen irreális ökörség, de ha azt vesszük amit írnak, hogy menedzseri pénzek meg a fizetése 6 év alatt meg tökömtudjami, akkor Messi a világ legdrágább "igazolása".... persze arról 1 sor nem jelenik meg arrafelé, hogy évente emelgetik 2 millióval az egyébként is szemtelenül nagy fizetését.
Persze.... ez nem fér bele az imázsba!
Most aztán megy a görcsölés, hogy a lópikkancsba hozzák helyre a renomét... erre lekezdenek foglalkozni Balellel. :DDDD
Szánom a katalánokat, meg ennek a ripacs csapatnak a vezetőit.
Egészen egyszerűen ILYENEK!
A 265 egészen irreális ökörség, de ha azt vesszük amit írnak, hogy menedzseri pénzek meg a fizetése 6 év alatt meg tökömtudjami, akkor Messi a világ legdrágább "igazolása".... persze arról 1 sor nem jelenik meg arrafelé, hogy évente emelgetik 2 millióval az egyébként is szemtelenül nagy fizetését.
Persze.... ez nem fér bele az imázsba!
Most aztán megy a görcsölés, hogy a lópikkancsba hozzák helyre a renomét... erre lekezdenek foglalkozni Balellel. :DDDD
Szánom a katalánokat, meg ennek a ripacs csapatnak a vezetőit.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Így már hiteles.GT37 írta:Tegnap tényleg lehozta a Mundo, ott volt a főoldalon.csababarca írta:akkor azt a cikket linkeljétek, ne egy kamuoldalét.
Mert én nézegetem a mundo deportivo oldalát,de nem találok ilyen cikket.
Azt hiszem, ez volt az:
http://www.mundodeportivo.com/20140123/ ... 51528.html
Szóval Bale 265M volt. reális.
Mostmár gondolkodóba estem, és Villát lehet hatalmas vagyonokért adtuk el az AtMa-nák
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tegnap tényleg lehozta a Mundo, ott volt a főoldalon.csababarca írta:akkor azt a cikket linkeljétek, ne egy kamuoldalét.
Azt hiszem, ez volt az:
http://www.mundodeportivo.com/20140123/ ... 51528.html
- csababarca
Realista24 írta: Mert ezt nem a sport365 találta ki, hanem a katalán sajtó.
akkor azt a cikket linkeljétek, ne egy kamuoldalét.
nem a sport365 kezdte el nyomni, hanem az el mundo deportivo.
ebben nem az a felháborító, hogy hogyan kötötte meg rosell az üzletet, nincs nagyon kétségem afelől, hogy hogyan mehetnek ezek az ügyletek általában, valószínűleg a real-nál is elő lehetne hozni pár kétes ügyet...
de azért itt a boldog-boldogtalan arról oktatott a nyáron/ősszel a barcától, hogy erkölcsileg milyen dolog ennyi pénzt kiadni egy játékosért, mint amennyiért bale-ért fizetett a real. eközben úgy tűnik, h nagyságrendileg hasonló összegbe került neymar is (ha nem többe).
úgy tűnik, hogy amikor egy ügy menthetlennek tűnik, jön a katalán matek, ami akkor is jól jött amikor azt kellett bebizonyítani, hogy ibra eladása jó üzlet volt. adjuk hozzá bale árához az összes olyan kiadást amit csak kapcsolni lehet az üzlethez és amit egyébként máskor nem szoktak... arra kíváncsi leszek hogy akkor most ezzel a "hírrel" mennyit fog foglalkozni a sajtó
ebben nem az a felháborító, hogy hogyan kötötte meg rosell az üzletet, nincs nagyon kétségem afelől, hogy hogyan mehetnek ezek az ügyletek általában, valószínűleg a real-nál is elő lehetne hozni pár kétes ügyet...
de azért itt a boldog-boldogtalan arról oktatott a nyáron/ősszel a barcától, hogy erkölcsileg milyen dolog ennyi pénzt kiadni egy játékosért, mint amennyiért bale-ért fizetett a real. eközben úgy tűnik, h nagyságrendileg hasonló összegbe került neymar is (ha nem többe).
úgy tűnik, hogy amikor egy ügy menthetlennek tűnik, jön a katalán matek, ami akkor is jól jött amikor azt kellett bebizonyítani, hogy ibra eladása jó üzlet volt. adjuk hozzá bale árához az összes olyan kiadást amit csak kapcsolni lehet az üzlethez és amit egyébként máskor nem szoktak... arra kíváncsi leszek hogy akkor most ezzel a "hírrel" mennyit fog foglalkozni a sajtó
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mert ezt nem a sport365 találta ki, hanem a katalán sajtó.
Minek ugratok ilyen baromságokra? sport365.hu? vicc...
Ezeket intézzétek el annyival,hogy: .......................
Ennyit érdemelnek ezek a cikkek.
Egyébként Bale meg a PL legjobbja volt, ez viszont Spanyolo., és nem fekszik neki annyira, bár így is bőven jobb,mint az átlag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem akarom ragozni ezt a neymar témát, mert már az agyam kifolyik tőle (egyébként hihetetlen, hogy nektek nem) de attól, hogy perez szerint 140 lett volna nektek, az nem jelenti azt, hogy nekünk is.
ilyesmi záradékot is bele lehet biztosan írni az előszerződésbe.
egyébként kíváncsi lennék, ha a barca játékosok helyére az itteni barcás fórumozókat helyettesítenétek be a kategóriákba.
jah, nem.
ilyesmi záradékot is bele lehet biztosan írni az előszerződésbe.
egyébként kíváncsi lennék, ha a barca játékosok helyére az itteni barcás fórumozókat helyettesítenétek be a kategóriákba.
jah, nem.
- csababarca
Remy írta:Neymar ára csak találgatás, DE Bale 265 milliós ára tény Tudtam én, hogy ez lesz, és ez még csak a kezdet. Ha több WC papírral rendelkezik a klub, mint amennyivel kéne papír szerint, akkor abba is bele fognak kötni...El Blanco írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... nakt,66965
Már vártam eszt katalánektól hihetetlen... egyből irhátak volna 1 millárdot is ! fa pó banda
Minek ugratok ilyen baromságokra? sport365.hu? vicc...
Ezeket intézzétek el annyival,hogy: .......................
Ennyit érdemelnek ezek a cikkek.
Egyébként Bale meg a PL legjobbja volt, ez viszont Spanyolo., és nem fekszik neki annyira, bár így is bőven jobb,mint az átlag.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Neymar ára csak találgatás, DE Bale 265 milliós ára tény Tudtam én, hogy ez lesz, és ez még csak a kezdet. Ha több WC papírral rendelkezik a klub, mint amennyivel kéne papír szerint, akkor abba is bele fognak kötni...El Blanco írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... nakt,66965
Már vártam eszt katalánektól hihetetlen... egyből irhátak volna 1 millárdot is ! fa pó banda
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játekos
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... nakt,66965