Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az elsőt nem hiszem el. A második meg nem azt mutatja hogy hamar jól beelőz,hanem hogy lassan majd top3 lesz.....de inkább lehet.
Szerintem,de én nem vagyok objektiv mint a többi,szerintem neymar akkor lehet a két nagyhoz közel,ha aVB-n egyértelműen a csapata vezére lesz,maga dönt el több fontos meccset,a csapata világbajnok a vezérletével. Akkor fel fog érni a két király közelébe elég hamar...persze ha a másik kettő nem malmozik közben. ja és ha nem mint a konfő kupán,a semmire zsenizik szét,hanem valós és kiemelkedő teljesitményt nyújt.
Off. Hagyjuk,neymarból, baleből,barca drágábbanveszmint amit mutatból,VDB-ból,modricból,lopez vs ikerből,raulból,capelloból,pepéből, JM-ból meg mindenből kiszálltam. Én biztos többet nem fogok senkivel sem belemenni vitába,értelmetlen.
Ne is piszkáljatok.
Szerintem,de én nem vagyok objektiv mint a többi,szerintem neymar akkor lehet a két nagyhoz közel,ha aVB-n egyértelműen a csapata vezére lesz,maga dönt el több fontos meccset,a csapata világbajnok a vezérletével. Akkor fel fog érni a két király közelébe elég hamar...persze ha a másik kettő nem malmozik közben. ja és ha nem mint a konfő kupán,a semmire zsenizik szét,hanem valós és kiemelkedő teljesitményt nyújt.
Off. Hagyjuk,neymarból, baleből,barca drágábbanveszmint amit mutatból,VDB-ból,modricból,lopez vs ikerből,raulból,capelloból,pepéből, JM-ból meg mindenből kiszálltam. Én biztos többet nem fogok senkivel sem belemenni vitába,értelmetlen.
Ne is piszkáljatok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Másolok neked egy példát:Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....
Illetve ezen is átrághatod magad, érdekes írás:On 8 May 2013 Neymar was rated by SportsPro magazine as the most marketable athlete in the world, ahead of Lionel Messi (2nd) and Cristiano Ronaldo (8th)
http://sportandbrands.wordpress.com/201 ... -analysis/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Nem nagyon akarom ragozni a dolgot, mivel én kifejtettem a saját véleményemet, nem kértem, hogy bárki is egyetértsen vele, keresztül lehet nézni rajta nyugodtan. Leírtam, hogy 21 éves fiatalemberről van szó, aki játéktudásban is jó, a Barcelona és a válogatott vezére lehet majd, mindehhez hozzájön, hogy ennyi idősen, de még fiatalabbon is már annyi reklámon keresztül kaptam az arcomba, mint CR-t vagy épp Messit, ezért írtam, hogy a marketingben lekörözheti hamarosan a kettőt. Ennyit írtam. Az hogy Te már mit látsz bele, az nem az én bajom.Nem egészen. Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....(amikor még CR és messi marketing értékével sem vagyunk tisztában,de azért hamar továbblép majd rajtuk,ezt adnom kellett volna.....és nem lennék megint én a csúnya rmcf bácsi). Aki nem objektív.
#happyshitting
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nagy számok törvénye alapján van igazam több dologban? ez jóóó. ezt még nem mondta senki. .Realista24 írta:Most erre mit lehet írni? A nagy számok törvénye alapján persze, hogy igazad van több dologban. De azokat miért nem emlegeted amiben nincs? De inkább ne válaszolj, mindegy is, meg off is. Folytasd, ahogy gondolod, csak ne lepődj meg, ha egyre többen hülyének vagy teljesen elfogultnak néznek.Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
Mindig is elfogultnak néztek, aztán amikor leírtam az igazolását az ellentettjének akkor hallgattak. Miért kellene felhoznom azokat amiben nem volt? először is az kevés volt, másodjára megtették itt sokan,volt aki copyzta a véleményeimet hogy évente egy-két sz*ros dologban esetleg megfogjon...rettenet. Persze hogy volt ami nem jött be, meg rengeteg amit előre nevettek és bejött,sokkal több mint ami nem.
Ok, tényleg off, lépjünk ki.
Igazad volt,tényleg eltört valami, a sok baromság,megint besokalltam tőle. Nem bírom ezt már idegekkel.
Off.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most erre mit lehet írni? A nagy számok törvénye alapján persze, hogy igazad van több dologban. De azokat miért nem emlegeted amiben nincs? De inkább ne válaszolj, mindegy is, meg off is. Folytasd, ahogy gondolod, csak ne lepődj meg, ha egyre többen hülyének vagy teljesen elfogultnak néznek.Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nem szoktam hülyeségeket írni, de ezt a szlogent nem túlzok vagy 1000x dobták már rám itt 7 év alatt. elvagyok vele, a bajom nem az hogy echte hülyének néznek , kiszmájliznak, irónizálnak folyamatosan évek óta(bizonyos réteg csak,mert vannak akik nem) hanem hogyha rendre "jön"...és visszatérek a témára,akkor sértődötten vagdalkoznak és én vagyok az ellenség.Jó lesz, mert mostanában egyre nagyobb hülyeségeket írsz, és ne haragudj, hogy ezt kell írnom.
Nem olyan régen valami nagyon eltörhetett Nálad, mert minimális objektivitást sem látok a hozzászólásaidban Real vs Barca témában.
Szidod a sajtót, hogy hülyíti a népet, Te pedig ugyanezt teszed, a gúnyos, "énmindenkinéljobbantudokmindent, "végénúgyisigazamlesz" és az "énmártízévemegmondtam" hozzászólásokkal.
Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
de nem tudok mindenkinél mindent jobban,ezt soha nem mondtam, és figyelek is rá hogy ne így fogalmazzak, mindössze azok közé sorolom magam aki tudja miről beszél,és ezt az idő igazolta is rendre.
Nem egészen. Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....(amikor még CR és messi marketing értékével sem vagyunk tisztában,de azért hamar továbblép majd rajtuk,ezt adnom kellett volna.....és nem lennék megint én a csúnya rmcf bácsi). Aki nem objektív.mindossze arrol volt szo, hogy a marketing ertekevel par even belul beeri oket, amit szerintem nem is nagyon kell megmagyarazni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tárgyalás még nem eredményezi, hogy muszáj is emelni, meg hosszabbítani, de ezek megteszikevben ujra kell targyalni a felteteleket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Senki se mondta, hogy jatektudasban valaha is megelozheti Messit vagy Ronaldot, mindossze arrol volt szo, hogy a marketing ertekevel par even belul beeri oket, amit szerintem nem is nagyon kell megmagyarazni.R.M.C.F írta:hogy hamarosan bőven lekőrözi messit meg crt?
csak nem. ahhoz állva kellene maradni.
mindegy.neymar témában nem vagyok kompetens. mert itt hamar a történelem legjobbja lesz bemondva.
57 volt. bale 265. neymar idèn bőven előzi a két nagyot. elmentem.
Valamelyik barcas kollega mondta, hogy anno olyan kiraly szerzodest kotottek vele, amibe bele van irva, hogy minden evben ujra kell targyalni a felteteleket. Szep ez az o a legjobb, keressen is a legtobbet duma, de nem hinnem hogy a barca annyira szeret minden evben par millioval tobbet raforditani. Perez reszerol is volt az hogy Ronaldo a legjobb, ezert o erdemli meg a legnagyobb fizetest szoveg, kozbe meg o is addig huzta az alairast, ameddig csak lehetek.Realista24 írta:Na, az új elnök tudja mi a pálya.
"Messi's renewal has nothing to do with this...He is the best player in the world....Messi will be the highest paid player in the world"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, az új elnök tudja mi a pálya.
"Messi's renewal has nothing to do with this...He is the best player in the world....Messi will be the highest paid player in the world"
Szar érzés lehet csak évi 16 milliót (13+opciók) keresni és a teljes marketingbevételt megtartani.
Nem baj, újítsák csak, ahogy Iniestáét is. Cével azonos fizut akarnak neki, az évi 40 guriga körül lesz...ezek mellé párosulhatna egy/két komoly kupamentes év, hozzá a stadionfelújítás, és ha tovább álmodozok egy-két átigazolási szezonból való kizárás.
Szar érzés lehet csak évi 16 milliót (13+opciók) keresni és a teljes marketingbevételt megtartani.
Nem baj, újítsák csak, ahogy Iniestáét is. Cével azonos fizut akarnak neki, az évi 40 guriga körül lesz...ezek mellé párosulhatna egy/két komoly kupamentes év, hozzá a stadionfelújítás, és ha tovább álmodozok egy-két átigazolási szezonból való kizárás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó lesz, mert mostanában egyre nagyobb hülyeségeket írsz, és ne haragudj, hogy ezt kell írnom.R.M.C.F írta:hogy hamarosan bőven lekőrözi messit meg crt?
mindegy.neymar témában nem vagyok kompetens. mert itt hamar a történelem legjobbja lesz bemondva.
Nem olyan régen valami nagyon eltörhetett Nálad, mert minimális objektivitást sem látok a hozzászólásaidban Real vs Barca témában.
Szidod a sajtót, hogy hülyíti a népet, Te pedig ugyanezt teszed, a gúnyos, "énmindenkinéljobbantudokmindent, "végénúgyisigazamlesz" és az "énmártízévemegmondtam" hozzászólásokkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Marketing ertekben korozi le Messit es CRt. Ezt irta. Es erre minden eselye megvan,szerintem is
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
hogy hamarosan bőven lekőrözi messit meg crt?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért ne gondolhatná komolyan. Korrekt, amit irt.R.M.C.F írta:corleone:ez ugye csak irónia? biztos nem gondolod komolyan.
265 bale? szerintem 500. kheda meg 180. ezzel próbálják a neymar ügyet elmosni. azt majd figyeljétek meg ezen cikkek hatására hányan fogják ezt fújni? én elkezdem számolni azokat akik letámadnak majd ezzel. lesznek páran. az agymosottak.
Neymar korának egyik legjobbja lehet, bivalyerős marketingerteke van mar most. Ha kerüli a Dinho fele utat, akkor a Nikenak 10 évre megvan az uj arca CR mellett. De ezen felül mar most számos komoly szerződése van, Perez nem véletlenül invesztált volna bele 100 fölött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
corleone:ez ugye csak irónia? biztos nem gondolod komolyan.
265 bale? szerintem 500. kheda meg 180. ezzel próbálják a neymar ügyet elmosni. azt majd figyeljétek meg ezen cikkek hatására hányan fogják ezt fújni? én elkezdem számolni azokat akik letámadnak majd ezzel. lesznek páran. az agymosottak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most erre mit mondjak. A fórumozók 80%-a nem nézi a spanyol lapokat, főleg nem a katalán bandáét, de 2 perc alatt megtalálhatsz mindent, plusz a magyar cikkekben ott van forrásként megjelölve a mundo.csababarca írta:Realista24 írta: Mert ezt nem a sport365 találta ki, hanem a katalán sajtó.
akkor azt a cikket linkeljétek, ne egy kamuoldalét.
Mert én nézegetem a mundo deportivo oldalát,de nem találok ilyen cikket.
De továbbra is imádom, hogy a barcások mondják meg, hogy mit lehet ide linkelni és mit nem, anélkül, hogy utánanéznének.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Blikk :Đ
Forrás, mundo.
A világ legdrágább focistájának számító szélső ára a Real szerint 91 millió euró (27,8 milliárd Ft), míg a Tottenham szerint 101 (31 milliárd Ft) volt, ám a lap állítja, ez az összeg biztosításokkal, menedzseri díjakkal, fizetéssel együtt valójában 265 millió eurót (81 milliárd Ft) tesz ki. Ráadásul a gyanú szerint a királyi klub mindezt állami pénzből fedezte, így komoly vizsgálat elé néz a klub.
Forrás, mundo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A Santosban 7.2-t kapott, ami a reklambevetelekkel egyutt lett 12.heccsat írta:Ha jól emlékszem Santosban 10 fölött kapott, szóval nem hiszem, hogy 10 alatti lenne az igaz.
Ami viszont szamomra fura, hogy meg korabban azt olvastam, hogy a Neymar jatekjoganak 50%-a Neymar apukanal van, 10% a Santosnal es 40% valami cegnel.
Na mar most szerintem ez ugy lenne normalis, hogy tegyuk fel megallapodnak hogy Neymar 50 millio, ebbol 50%ot kap apuka, 10-et a Santos es 40-et az a ceg.
E helyett viszont amit a barca is elismert, hogy apuka kapott 40 milliot, ez alapjan pedig a Santos es a ceg is 40 milliot kellene kapjon, de ok csak 17 milliorol tudnak. Hol van a tobbi 23? Es a Santos - Barca baratsagos meccsekkel mi a helyzet? Ez is beleszamol az arba vagy ez kulon van megkotve? Es az elovasarlasi jog 3 fiatal jatekosra? Es a 10 millios alairasi penz amit szinten elismertek az mihez szamit? Vagy ugy mukodik, hogy a barca eloszor megvette Neymar apukatol az 50%-ot 40 millioer, a masik 50-et meg 17er?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Most függetlenül attól, hogy hogyan zajlott le ez az üzlet, azért Neymar nem egy kutyaütő. Ő egy befektetés a Barcelonának, Neymar a jövő csillaga lehet, világ (egyik) legjobb, legnagyobb válogatottjának a vezére (lehet) és mindehhez hozzá jön a folyamatosan növekvő marketingértéke, ami hamarosan szerintem lefogja bőven körözni Messit és CR-t is.. Nyilván megérte a Barcelonának a sok hajcihő, még ha ki is zárják őket 1 vagy 2 átigazolásból, szerintem akkor sem fognak kétségbeesni, övék a jövő csillaga.
Szóval na, visszafogja hozni ezeket a pénzeket előbb-utóbb, legalábbis ha úgy alakulnak a dolgok.. Persze majd csak 10-15 Európa Liga győzelem után.
Szóval na, visszafogja hozni ezeket a pénzeket előbb-utóbb, legalábbis ha úgy alakulnak a dolgok.. Persze majd csak 10-15 Európa Liga győzelem után.
#happyshitting
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En meg mindig azon rohogok hogy a Santos csak 17 millat kapott. 1 ev volt a szerzodesebol. Mi a halalert fizettek ennyit,foleg hogy 21 eves es Europaban nem bizonyitott. Nagy tehetseg,ezt elismerem,de aze na..
Es akkor is nevetsegesnek tartanam ha a Real fizetett volna ennyit erte...(vagy tobbet)
Raadasul a Barcanal a marketinget mind Neymar kapja.
Es akkor is nevetsegesnek tartanam ha a Real fizetett volna ennyit erte...(vagy tobbet)
Raadasul a Barcanal a marketinget mind Neymar kapja.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyre jobban örülök, hogy nem jött ide. Azért amikor a Real Madrid átigazolási rekordokat döntött azok az igazolások mindig beváltak (Figo, Zidane, Ronaldo).