- Jól van, tehát mehet a levesbe... Hát kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, mert eddig nem tudom, hogy Carlonak mi a célja a csapattal.
- Miért kezd? Nem hiszem el, hogy mindig van a csapatban egy olyan játékos, aki felidegesít... Khedira után lesz egy beton Di Mariank is... sőt... miután a herceg visszatér, felállhat a kezdőben a Sami - DM páros,
Szerintem nincs igazad. Carlonál jobb edzőt nem találhattunk volna, amit az eredmények is bizonyítanak. Fokozatosan építi fel a csapatot, egyre stabilabbak vagyunk, egyre jobban játszunk, birtokoljuk a labdát, sok gólhelyzetet alakítunk ki és sokat támadunk, manapság egyre ötletesebben. Khedira kiválása érdekes a csapat szempontjából, mivel pont egy Khedira hiányzik jelenleg, az ő szerepét nem találjuk. Isco nem hoz megfelelő stabilitást a kpra, ezért jött képbe DM. DM egy rendkívül érdekes játékos, mert azon kívül, hogy totál egylábas, és mellé buta is, még is jobban illeszkedik a kpra mint Isco. Fut, hajt, szerel, támad, ott van minden hol.. (most tekintsünk el attól, hogy ezt mekkora hibaszázalékkal teszi) Isconál egy picit olyan érzések vannak bennem mint Özilnél. Nem találjuk a helyét. Én egy picit többre értékelem a kis spanyolunkat, mivel sokkal labdabiztosabb, és ez a jelenlegi felállásban elengedhetetlen, de még is kevés arra a posztra, ami maradt Neki. Csereként beállva nem rossz opció, de egyenlőre kevés a 4 3 3ba, sajnos ez a szomorú igazság. Viszont nem írnám le Iscot, mindenki tudja mire képes. Időt kell neki adni, amíg hozzászokik a szerephez, és egyáltalán az egész klubhoz. Egy Real Madrid kezdő középpályásának lenni bitang nehéz feladat, amihez bőven kevesek az egyébként elégnek tűnő dolgok. Hozzáteszem, ez Illarráról is elmondható, de Baleről is, bár Őt inkább a vételárával sokkoltuk le.
Khedira pedig ügyetlen, sír a labda ha nála van, de látjuk, hogy azért hiányzik a JELENLEGI keretből. Nekem legalábbis biztosan. Főleg úgy, hogy a kis Casemironk besült, az a player, aki ki lett kiáltva az utódjának. Jó a Mester elképzelése, formálódik a csapat, de egy komolyan lyuk tátong a csapatban. Kíváncsian várom, hogyan fogják megoldani. Ha pedig visszatér a Herceg, DM végleg kiszorul, mivel a Bale-CR-Jesé trióval kellene versengenie a szélső posztért