Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
érdekes lesz az előszezon, de hát szerintem a spanyolok, marcelo és a portugálok lesznek bent tovább (portugália ugye megnyeri )
sok spanyolunk még nem is lesz keret tag, Bale otthon TV-zhet, Modric is hamar haza fog érni, szóval nagy baj nem lehet. igazolni viszont borzasztó lesz, és csak remélni tudom, hogy senki nem fog lesérülni
sok spanyolunk még nem is lesz keret tag, Bale otthon TV-zhet, Modric is hamar haza fog érni, szóval nagy baj nem lehet. igazolni viszont borzasztó lesz, és csak remélni tudom, hogy senki nem fog lesérülni
-
Siqueira-t látta már valaki játszani egyébként? Mert én eddig a nevén kívül mást nem tudok róla. Valaki tájékozottabb felhomályosíthatna, hogy mit is tud ő és ha megvesszük mire lehet számítani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az egészet össze fogja cseszni a vb. Az átigazolásokat is, és a felkészülést is, szerintem.tubatibi írta:Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hagyjátok márGascoigne írta:nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákul és közben már egyik nyelvel sem boldogulok
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákul és közben már egyik nyelvel sem boldogulok
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én már ebbe a tímába pont ezért inkább bele sem megyek. Mourinhonál állandóan azt a bizonyos második évet emlegették, mindent elnéztek neki, az olasz pedig savazva van már szeptember óta, mindenért. Egyszer ez a baj, egyszer amaz. Pedig abban, amit játszatni akar, sokkal több a fantázia, mint Mourinho egyélű kontrázgatásában.Toky írta:Érdekes. Mourinhot meg azzal védte a többség akkoriban, hogy össze kell szoktatni a kezdő 11-et.
Merci Zizou!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érdekes. Mourinhot meg azzal védte a többség akkoriban, hogy össze kell szoktatni a kezdő 11-et.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont, hogy ma nem És most nem Jesé miatt írom, mielőtt nekem ugranátok páran. Hanem azért, mert hazain leszünk egy Granada ellen. Itt azért bőven kaphatnának lehetőséget a cserék. 1-2 cserejátékos simán mehetne a kezdőbe. Azét annyira nem jó csapat a Granada, hogy ha szarul állnánk, és a 60. percben mondjuk becserélnénk Balet, vagy Benzemát, akkor ne tudjuk esetleg fordítani.lordgabi írta: Amúgy belefér, ha ma csereként számítunk Jesére, csak időben dobjuk be, hogy tudjon egy kis színt vinni a játékba...
Kövi héten Espanyol majd hétvégén Bilbaó... kemény hetünk lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
keményen tanulom a könyvelést, szlovákul és közben már egyik nyelvel sem boldogulok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
* Csereként.wZoLee7 írta:jelenleg egyet értek azzal, hogy Bale is beállhat csere ként, és akkor kezdhet Jesé...bár a spanyol valahogy sokkal jobb csere ként beállva
Nagyon szúrta a szememet, bocsi az offért.
Amúgy belefér, ha ma csereként számítunk Jesére, csak időben dobjuk be, hogy tudjon egy kis színt vinni a játékba...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- wZoLee7
jelenleg egyet értek azzal, hogy Bale is beállhat csere ként, és akkor kezdhet Jesé...bár a spanyol valahogy sokkal jobb csere ként beállva
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
mert a szezonban először két egymást követő meccsen ugyanazokat játszatta? a bajnokságba azért jöttünk vissza, mert a katalánok és a matracosok pontokat vesztettek, nem azért, mert Jesét jegeli a padon. nem is értem, mit akarsz ezzel.nmate írta:Visszajöttünk a bajnokságban, Carlo végre megtalálta a csapatát.
talán azért, mert a "mindenki"-ben vannak nála semmivel nem jobb játékosok? talán hogy fejlődlési lehetőséget adjon a legnagyobb tehetségünknek, akire hatalmas szükségünk lehet tavasszal? talán, hogy ne kallódjon el, ne hagyjon itt minket, és befuthassa a pályát, amire a képességei jogosítják?Minek tenné be Jesét, ha mindenki egészséges és fitt?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Visszajöttünk a bajnokságban, Carlo végre megtalálta a csapatát. Minek tenné be Jesét, ha mindenki egészséges és fitt?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Érdekes meglátás,de azért Di Mariat nem venném egykalap alá Iscoval.A spanyolt hiába raknád fel 433-ba,az ő kreativitása elvészne,ha neki úgymond gürizni kellene.A faszi nem is erre van kitalálva,hogy brusztoljon a kp -n mondjuk Modric és Xabi mellett...Egyértelmű hogy ennek a felállásnak a vesztese ő lehet,hisz a 433-ban ő sajnos nem tud hozzárakni a védekezéshez annyit,mint pl Modric,aki rendre visszalép ha kell...Ő a támadóharmadban érzi jól magát,direct támadja a kaput,és ebben a sokat taglalt 433-ban,még akkor sem jutna neki lényeges szerep,( Xabi/Illarra,Modric mellett,ha hoznánk egy klasszikus btb-t Khedira helyett.El kell dönteni,hogy két ember miatt vagyis inkább egy miatt mindenki mehet a levesbe vagy az az egy ember álljon be a sorba a többiek mellé.Érdekes Di Mariat hol hallottad panaszkodni hogy miért nem elől játszik a 4-3-3-ban például.Beállt a sorba az argentín és gürizik a pálya közepén ezerrel.
Ezért aztán ha a herceg egészséges lesz,egyértelműen rá fog számítani Ancelotti ebben a felállásban.
Neki a 4231 lenne az ideális,csakhogy ezt az olasz,úgy néz ki nem preferálja.Benzema helyén én meg félteném,eltűnne a darálóba,lévén ott se terelület nem lenne ami az ő stilusának megfelel,valamint az emberünkről kiderülni látszik,hogy nehezen szabadul a labdától,ezért asszem nem tudná úgy leosztani azt a két bitang szélsőt,ami ebben a helyzetben elvárható lenne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. január 25., szombat 13:58-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nincs rotálás, megint ők állnak ki valószínűlegkapor_89 írta:tudsz valamiféle kezdőt?Csabi írta:komolyan mondom nem igaz ez az ancelotti, hogy jesét nem képes kezdőbe tenni legalább néha..
Diego López;
Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo;
Modric, Alonso, Di María;
Bale, Benzema, Cristiano.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- wZoLee7
én nem aggódom, DM nyáron lépni fog innen, ahogy Khedira is, ha csak nem marad padra...érkezni fog szerintem Gündogan, és Isco vagy belerázódik a hamis 9-es posztba, vagy a kp-n kezd el játszani...alapjában Modric játszaná azt amit most DM, Modric helyén meg van ugye Khedira...na ide jön valaki és Luka mehet DM helyére, ha Isco nem fog tudni ott játszani, akkor oda lesz egy szem Modric, vagy meggyőzik DM-et hogy maradjon...a széleken nincs neki esély, Bale és Jesé is előtte lesz jövőre
El kell dönteni,hogy két ember miatt vagyis inkább egy miatt mindenki mehet a levesbe vagy az az egy ember álljon be a sorba a többiek mellé.Érdekes Di Mariat hol hallottad panaszkodni hogy miért nem elől játszik a 4-3-3-ban például.Beállt a sorba az argentín és gürizik a pálya közepén ezerrel.
Isconak is ezt kellene csinálnia szerintem.Beállni a sorba és gürizni ezerrel ha egyszer ezt kéri tőle az edző.
Szerintem...
Isconak is ezt kellene csinálnia szerintem.Beállni a sorba és gürizni ezerrel ha egyszer ezt kéri tőle az edző.
Szerintem...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
tudsz valamiféle kezdőt?Csabi írta:komolyan mondom nem igaz ez az ancelotti, hogy jesét nem képes kezdőbe tenni legalább néha..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
komolyan mondom nem igaz ez az ancelotti, hogy jesét nem képes kezdőbe tenni legalább néha..