Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
keményen tanulom a könyvelést, szlovákul és közben már egyik nyelvel sem boldogulok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
* Csereként.wZoLee7 írta:jelenleg egyet értek azzal, hogy Bale is beállhat csere ként, és akkor kezdhet Jesé...bár a spanyol valahogy sokkal jobb csere ként beállva
Nagyon szúrta a szememet, bocsi az offért.
Amúgy belefér, ha ma csereként számítunk Jesére, csak időben dobjuk be, hogy tudjon egy kis színt vinni a játékba...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- wZoLee7
jelenleg egyet értek azzal, hogy Bale is beállhat csere ként, és akkor kezdhet Jesé...bár a spanyol valahogy sokkal jobb csere ként beállva
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
mert a szezonban először két egymást követő meccsen ugyanazokat játszatta? a bajnokságba azért jöttünk vissza, mert a katalánok és a matracosok pontokat vesztettek, nem azért, mert Jesét jegeli a padon. nem is értem, mit akarsz ezzel.nmate írta:Visszajöttünk a bajnokságban, Carlo végre megtalálta a csapatát.
talán azért, mert a "mindenki"-ben vannak nála semmivel nem jobb játékosok? talán hogy fejlődlési lehetőséget adjon a legnagyobb tehetségünknek, akire hatalmas szükségünk lehet tavasszal? talán, hogy ne kallódjon el, ne hagyjon itt minket, és befuthassa a pályát, amire a képességei jogosítják?Minek tenné be Jesét, ha mindenki egészséges és fitt?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Visszajöttünk a bajnokságban, Carlo végre megtalálta a csapatát. Minek tenné be Jesét, ha mindenki egészséges és fitt?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Érdekes meglátás,de azért Di Mariat nem venném egykalap alá Iscoval.A spanyolt hiába raknád fel 433-ba,az ő kreativitása elvészne,ha neki úgymond gürizni kellene.A faszi nem is erre van kitalálva,hogy brusztoljon a kp -n mondjuk Modric és Xabi mellett...Egyértelmű hogy ennek a felállásnak a vesztese ő lehet,hisz a 433-ban ő sajnos nem tud hozzárakni a védekezéshez annyit,mint pl Modric,aki rendre visszalép ha kell...Ő a támadóharmadban érzi jól magát,direct támadja a kaput,és ebben a sokat taglalt 433-ban,még akkor sem jutna neki lényeges szerep,( Xabi/Illarra,Modric mellett,ha hoznánk egy klasszikus btb-t Khedira helyett.El kell dönteni,hogy két ember miatt vagyis inkább egy miatt mindenki mehet a levesbe vagy az az egy ember álljon be a sorba a többiek mellé.Érdekes Di Mariat hol hallottad panaszkodni hogy miért nem elől játszik a 4-3-3-ban például.Beállt a sorba az argentín és gürizik a pálya közepén ezerrel.
Ezért aztán ha a herceg egészséges lesz,egyértelműen rá fog számítani Ancelotti ebben a felállásban.
Neki a 4231 lenne az ideális,csakhogy ezt az olasz,úgy néz ki nem preferálja.Benzema helyén én meg félteném,eltűnne a darálóba,lévén ott se terelület nem lenne ami az ő stilusának megfelel,valamint az emberünkről kiderülni látszik,hogy nehezen szabadul a labdától,ezért asszem nem tudná úgy leosztani azt a két bitang szélsőt,ami ebben a helyzetben elvárható lenne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. január 25., szombat 13:58-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nincs rotálás, megint ők állnak ki valószínűlegkapor_89 írta:tudsz valamiféle kezdőt?Csabi írta:komolyan mondom nem igaz ez az ancelotti, hogy jesét nem képes kezdőbe tenni legalább néha..
Diego López;
Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo;
Modric, Alonso, Di María;
Bale, Benzema, Cristiano.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- wZoLee7
én nem aggódom, DM nyáron lépni fog innen, ahogy Khedira is, ha csak nem marad padra...érkezni fog szerintem Gündogan, és Isco vagy belerázódik a hamis 9-es posztba, vagy a kp-n kezd el játszani...alapjában Modric játszaná azt amit most DM, Modric helyén meg van ugye Khedira...na ide jön valaki és Luka mehet DM helyére, ha Isco nem fog tudni ott játszani, akkor oda lesz egy szem Modric, vagy meggyőzik DM-et hogy maradjon...a széleken nincs neki esély, Bale és Jesé is előtte lesz jövőre
El kell dönteni,hogy két ember miatt vagyis inkább egy miatt mindenki mehet a levesbe vagy az az egy ember álljon be a sorba a többiek mellé.Érdekes Di Mariat hol hallottad panaszkodni hogy miért nem elől játszik a 4-3-3-ban például.Beállt a sorba az argentín és gürizik a pálya közepén ezerrel.
Isconak is ezt kellene csinálnia szerintem.Beállni a sorba és gürizni ezerrel ha egyszer ezt kéri tőle az edző.
Szerintem...
Isconak is ezt kellene csinálnia szerintem.Beállni a sorba és gürizni ezerrel ha egyszer ezt kéri tőle az edző.
Szerintem...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
tudsz valamiféle kezdőt?Csabi írta:komolyan mondom nem igaz ez az ancelotti, hogy jesét nem képes kezdőbe tenni legalább néha..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
komolyan mondom nem igaz ez az ancelotti, hogy jesét nem képes kezdőbe tenni legalább néha..
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
- Jól van, tehát mehet a levesbe... Hát kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, mert eddig nem tudom, hogy Carlonak mi a célja a csapattal.
- Miért kezd? Nem hiszem el, hogy mindig van a csapatban egy olyan játékos, aki felidegesít... Khedira után lesz egy beton Di Mariank is... sőt... miután a herceg visszatér, felállhat a kezdőben a Sami - DM páros,
Szerintem nincs igazad. Carlonál jobb edzőt nem találhattunk volna, amit az eredmények is bizonyítanak. Fokozatosan építi fel a csapatot, egyre stabilabbak vagyunk, egyre jobban játszunk, birtokoljuk a labdát, sok gólhelyzetet alakítunk ki és sokat támadunk, manapság egyre ötletesebben. Khedira kiválása érdekes a csapat szempontjából, mivel pont egy Khedira hiányzik jelenleg, az ő szerepét nem találjuk. Isco nem hoz megfelelő stabilitást a kpra, ezért jött képbe DM. DM egy rendkívül érdekes játékos, mert azon kívül, hogy totál egylábas, és mellé buta is, még is jobban illeszkedik a kpra mint Isco. Fut, hajt, szerel, támad, ott van minden hol.. (most tekintsünk el attól, hogy ezt mekkora hibaszázalékkal teszi) Isconál egy picit olyan érzések vannak bennem mint Özilnél. Nem találjuk a helyét. Én egy picit többre értékelem a kis spanyolunkat, mivel sokkal labdabiztosabb, és ez a jelenlegi felállásban elengedhetetlen, de még is kevés arra a posztra, ami maradt Neki. Csereként beállva nem rossz opció, de egyenlőre kevés a 4 3 3ba, sajnos ez a szomorú igazság. Viszont nem írnám le Iscot, mindenki tudja mire képes. Időt kell neki adni, amíg hozzászokik a szerephez, és egyáltalán az egész klubhoz. Egy Real Madrid kezdő középpályásának lenni bitang nehéz feladat, amihez bőven kevesek az egyébként elégnek tűnő dolgok. Hozzáteszem, ez Illarráról is elmondható, de Baleről is, bár Őt inkább a vételárával sokkoltuk le.
Khedira pedig ügyetlen, sír a labda ha nála van, de látjuk, hogy azért hiányzik a JELENLEGI keretből. Nekem legalábbis biztosan. Főleg úgy, hogy a kis Casemironk besült, az a player, aki ki lett kiáltva az utódjának. Jó a Mester elképzelése, formálódik a csapat, de egy komolyan lyuk tátong a csapatban. Kíváncsian várom, hogyan fogják megoldani. Ha pedig visszatér a Herceg, DM végleg kiszorul, mivel a Bale-CR-Jesé trióval kellene versengenie a szélső posztért
- ateeemadrid
szerintem egyértelműen fejlődtünk ebben is, persze ez még mindig kevés.Kp-s védekezésnek a nyomai még mindig nincsenek
Hát igen, ezt nehéz lesz összehozni, sajnos biztos vagyok benne, hogy valakitől fájó búcsút kell vennünk. Mert ha marad a 4-3-3, akkor a támadó 3as posztjára ottvan Cé, Bale, Benzema, Jesé, Isco, Morata és DM is fog még ott játszani.Iscoval kapcsolatban meg szerintem mindenki egyetért, hogy őt nem szabad hagyni elkallódni, és akárhogyan, de valahogy meg kell oldani, hogy legalább minden 2. meccsen kezdőként játsszon. Jesére igaz ugyanez.
Namármost, Cé minden meccset végigtol, Benzema posztjára nem valószínű, hogy alkalmas más (Morata nálam nem tényező), Iscot mondjuk meglehetne próbálni. Bale szintén játszani fog, ha egészséges, ráadásul egy újabb csatár igazolásáról is sokat cikkeznek.
Nehéz dolga lesz a Jesé Isco duónak, ha megakarnak ragadni a kezdőben. Isconak sztem nincs más esélye, mint hogy a pálya közepén való játékot megszokja, és ilyen Iniesta stílusban nyomja.
Jesé meg hosszútávon akárkit kiszoríthat, nagyon nagy lehetőségek vannak abban a srácban.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Gascoigne
ezzel teljesen egyet tudok érteni. a tavasz lesz a döntő, tehát addig nem ítélkezek, de eddig kevés nyomát látni az építkezésnek, és én is aggódom Iscóért és Jeséért.Matt009 írta: A 4-3-3 látszik. AZ is, hogy labdatartásra törekszünk. Csak az nem látszik, hogyan fogjuk mindezt megvalósítani. Kp-s védekezésnek a nyomai még mindig nincsenek, túlságosan hátul szerezzük meg a labdát, ezért sokkal nehezebb a támadásainkat felépíteni, így kevesebb gólhelyzetet dolgozunk ki, és a játékunk is döcög ebből kifolyólag rendesen. Remynek meg igaza van Di Maria helyzetével kapcsolatban. Abszolút félmegoldás, még akkor is, ha jelenleg ő a legjobb opció a kp-ról hiányzó láncszemnek.
Iscoval kapcsolatban meg szerintem mindenki egyetért, hogy őt nem szabad hagyni elkallódni, és akárhogyan, de valahogy meg kell oldani, hogy legalább minden 2. meccsen kezdőként játsszon. Jesére igaz ugyanez.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
R.M.C.F írta:
Pedig elég szépen látszik....már kb novembertől látszott,de akkor még fogalma sem volt,hogyan tegye fel őket,de a stilus,az elképzelés már körvonalazódott.
A 4-3-3 látszik. AZ is, hogy labdatartásra törekszünk. Csak az nem látszik, hogyan fogjuk mindezt megvalósítani. Kp-s védekezésnek a nyomai még mindig nincsenek, túlságosan hátul szerezzük meg a labdát, ezért sokkal nehezebb a támadásainkat felépíteni, így kevesebb gólhelyzetet dolgozunk ki, és a játékunk is döcög ebből kifolyólag rendesen. Remynek meg igaza van Di Maria helyzetével kapcsolatban. Abszolút félmegoldás, még akkor is, ha jelenleg ő a legjobb opció a kp-ról hiányzó láncszemnek.
Iscoval kapcsolatban meg szerintem mindenki egyetért, hogy őt nem szabad hagyni elkallódni, és akárhogyan, de valahogy meg kell oldani, hogy legalább minden 2. meccsen kezdőként játsszon. Jesére igaz ugyanez.
- Gascoigne
Ez önmagában a kevesebbnél is kevesebbet mond. Amúgy ez az 1.2%-os növekedés kábé megegyezik az eurózóna éves inflációjával, magyarán a bevételeink reálértéken megegyeznek a tavalyival. Látatlanban nehezen hiszem el, hogy a költségeinket jelentősen le tudtuk volna szorítani a sportoló SZJA-k megemelése (az mintha tavaly lett volna, ugye?) és a fizetések durva emelkedése mellett, szóval nem bíztató. Aztán ki tudja...A Real Madrid újabb rekordbevételt könyvelhetett el. A 2012-13-as szezonban a klub összesen 518.9 millió euró bevételt ért el, ami 6,3 millióval több, mint egy évvel korábban. A bevételekből 119 millió jegyekből, 188,3 millió közvetítési jogokból (hazai és nemzetközi), és 211,6 millió kereskedelmi tevékenységből származott.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
___Samy___ írta:hihetetlen nagy divat lett ez a szöveg manapság....egy elkezdte aztán ragadt a többiremert eddig nem tudom, hogy Carlonak mi a célja a csapattal.
Pedig elég szépen látszik....már kb novembertől látszott,de akkor még fogalma sem volt,hogyan tegye fel őket,de a stilus,az elképzelés már körvonalazódott.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
hihetetlen nagy divat lett ez a szöveg manapság....egy elkezdte aztán ragadt a többiremert eddig nem tudom, hogy Carlonak mi a célja a csapattal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megy a LiverpoolbaJól van, tehát mehet a levesbe... Hát kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, mert eddig nem tudom, hogy Carlonak mi a célja a csapattal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- Jól van, tehát mehet a levesbe... Hát kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, mert eddig nem tudom, hogy Carlonak mi a célja a csapattal."Iscónak nem fekszik ez a felállás így kevés az esély, hogy játsszon"
"Ma Di María kezd"
- Miért kezd? Nem hiszem el, hogy mindig van a csapatban egy olyan játékos, aki felidegesít... Khedira után lesz egy beton Di Mariank is... sőt... miután a herceg visszatér, felállhat a kezdőben a Sami - DM páros,
Chelsea, City párosról is vannak ilyen adatok?A beveteleink alakulasa az a 99/00-as szezontol kezdve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. január 25., szombat 12:21-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots