Semmi különbséget? Ég és föld van a két játékos között, könyörgöm. Navas gyors, pontos, intelligens és nem teketóriázik, ha döntést kell hozni. Mérföldekkel jár Di María előtt, akinek a játékteljesítményét leginkább egy meséhez tudnám hasonlítani: hol volt, hol nem volt.
Dm posztján lévő játékostól Madridban én több gólt várnék. Na most Navas eddig még gólt sem lőtt a bajnokságban, de a szezonban is összesen van neki 1 darab. 4000 percenként lő egy gólt...Na nehogymár hozzuk. Régebben, amikor még akár 5 gólt is lőtt, akkor még lehetett volna hozni, fiatalon, és jó irányba elvinni, de neki már vége, túl sokáig maradt a Sevillában. Sosem volt egy óriási tehetség egyébként, a szélen jól megtudta húzni, aztán beadni, ami nálunk mondjuk eleve nem annyira kell. DM-et az első perctől fogva elküldtem volna, de Navasnál még ő is sokkal jobb.
Igazából azért gondoltam Zizut edzőnek, mert igazából be is lehetne válalni mint ahogy annó Guardiolát bevállalták annó. Nem lepődnék meg, ha Raul baratunk is visszatérne Madridba ... Másik része, hogy 10-20 milliókat lehetne spórolni rajta, mert ha jön edző azért is bíztos fizetni kéne nem keveset.
Igazolásokra meg nem merek mondani semmit mert ezek csak találgatások.
Guardiolát se csak úgy bevállalták. Pep már játékosként edző alkat volt, mindig is érdekelte a taktika, pontosan lehetett tudni, hogy ő edzőként fogja folytatni. Zidane meg saját bevallása szerint nem edző alkat, játékos korában mondta még ezt. Nem csodálkoznék, ha soha nem lenne belőle edző.
Ahogy tényleg ne várja senki azt sem, hogy sorba nhozza majd a csiszolatlan gyémántokat....De örülök, ha visszatér.
Hazard (őt azért bőven nem ő fedezte fel, egész Európa figyelte)
Mondjuk Hazardot nem tavaly kezte el nyomni, hanem több, mint 3 éve, amikor még nem 40 milliókat kértek volna érte.