Zsoldos akkor lenne, hogyha a City/PSG vonalon mozogna, szerintem az hogy róluk szó sincs, csak Barca Bayern Real...az én szememben ez épp hogy inkább tiszteletreméltó.
Tavalyelőtt a Barca volt a BL győztes, majd a klub VB-n körbenyalta a gyerek a Barcát. Előtte a Real volt a sláger, mert a nagyban folyt az új projekt építése, és szerintem mindenki azt hitte, hogy nagy durranás van készülőben, és éppen ezért Neymar is ide akart jönni. Tavaly még a BM szóba sem került. Idén a BM a legjobb, most Neymar is hirtelen oda akar menni.
A City és a PSG még mindig lúzer csapata sok zsé ellenére is, nem csodálom, hogy nem vonzók. Mint ahogy a Chelsea sem, mert ők is gyengék az utóbbi időben a szűk elithez képest.
Olyan hír az utóbbi időben nem is volt, hogy ő a Realt akarja. Miért nem? Mert látszik, hogy nem lett olyan acélos a projekt, mint amilyennek indult...
én is ezért írtam, mert még realitása is lehet a dolognak
Őszinte leszek: lehet, hogy jobban járnánk, ha ez lenne a helyzet. Nekem eleve nem tetszik Ancelotti érkezése, akkor már inkább Mourinho. Azon felül idén a legnagyobb baj szerintem a minőségi cseretámadósor (csatár, tkp, szélső) hiánya volt a nyilvánvaló kkp-s hiány mellett. Ha nagy átalakításra kerülne a sor a gyenge pad ugyanúgy megmaradna, max a kezdő erősödne, ha egyáltalán erősödik. Az optimális megoldás az lenne, hogy Carvajal jönne jhv-nek, Neymar szélsőnek, Vidal kkp-nak, és DM, Arbeloa, Khedira maradna cserének. Akkor minőségi előrelépés lenne. De ezek az emberek elmennek, akkor a kezdő talán erősödik, de elköltöttünk egy rakat pénzt, aminek kb. a fele jött vissza, és a végeredmény az, hogy lett egy erősebb kezdőnk, de ha valaki kiesik/gyengén teljesít, nincs aki kiszorítsa.
Jó példa erre sztem Özil. Ő nem (csak) azért alapkezdő, mert Mou kedvence, hanem mert minőségben csak egy támadót tudunk motiválási célból padoztatni, és sokszor az Özilt is alulmúló DM padozott. Helyette Modric játszott. A baj az, hogy a szóba jövő Callejon és Kaká még DM-nél is gyengébb átlagteljesítményt hozott.
Szóval Kondogbia Essien helyett, és még Carvajal és elméletben már erősödtünk valamennyit.
Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...