Kommentáld a híreket
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Kommentáld a híreket
carvajal lehet, hogy adja magát, de ez a mai nyilatkozat nem épp arról szól, hogy ide vágyódik. szerintem xabi helyére is kell keresni valakit, ugyanis kezdőként nem fog végig bírni megint 60 meccset, így az ő posztja is hiányposzt lesz. két középső kp minimum kell, no meg egy szélső, egy jobbhátvéd és egy csatár. szerintem.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam a három hiány meg van az négy is, de ezen nem veszünk össze. De ez a 3 hiány (gondolom, Khedira, DM, Arbeloa ez az ominózus 3 ember) fennáll már 2 éve, és eltelt 2 olyan átigazolási időszak, amikor meg sem próbáltuk ezt a 3 posztot rendbe tenni. Az egy dolog, hogy Mourinho volt a Boss, és neki ez így ebben a formában megfelelt. De ennek a 3 posztnak a befoltozása nem könnyű. Carvajal nyilván adja magát, de a többi poszt sokkal nehezebb dió. Sem minőségben, sem árban megfelelő embert nem könnyű oda találni, és tartok tőle, hogy erre a posztra minőséget igazolni csak eladás(ok) árán lehet, és akkor még az eladott játékosokat is pótolni kell. Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.Hát pedig én számítok. Elsősorban a kezdő erősödésére. Eleve hülyén nélzne ki, ha a várható 50-100 millást minuszt követően nem lennénk erősebbek. Három alapvetőe hiányt érzek a csapatban, nem tudom elképzelni, hogy ezt a hármat nem lépjük meg.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
Megint
Madrid - Az El Mundo Deportivo szerint a "Királyiak" 40 millió eurót sem sajnálnák a 27 éves támadóért, aki nyáron elhagyná a MU-t.
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid örömmel szerződtetné jövő évi együttesébe Wayne Rooney-t, aki első sorban a távozó Gonzalo Higuaín helyettese lehet a "Királyiaknál".
Korábban a Topligán is beszámoltunk arról, hogy a United épp egy Real játékost, Karim Benzemát szemelte ki arra, hogy szerződtesse Rooney helyére, amennyiben az angol támadó hajthatatlan távozását illetően. Ennek fejében az se kizárható, hogy a két klub elcserélje a labdarúgókat, és nyártól épp ellentétes oldalon lássuk a BL-nyolcaddöntőjének esetleges visszavágóján őke
Madrid - Az El Mundo Deportivo szerint a "Királyiak" 40 millió eurót sem sajnálnák a 27 éves támadóért, aki nyáron elhagyná a MU-t.
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid örömmel szerződtetné jövő évi együttesébe Wayne Rooney-t, aki első sorban a távozó Gonzalo Higuaín helyettese lehet a "Királyiaknál".
Korábban a Topligán is beszámoltunk arról, hogy a United épp egy Real játékost, Karim Benzemát szemelte ki arra, hogy szerződtesse Rooney helyére, amennyiben az angol támadó hajthatatlan távozását illetően. Ennek fejében az se kizárható, hogy a két klub elcserélje a labdarúgókat, és nyártól épp ellentétes oldalon lássuk a BL-nyolcaddöntőjének esetleges visszavágóján őke
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Neymar kapcsán:
Az állítólagos Barcas előszerződés a játékossal, vagy a klubbal köttet meg?
Mert a játékossal a klub beegyezése nélkül nem lehet, ha jól tudom, de a klubbal szerintem lehetséges, hiszen anno ezt a Real Madrid is megcsinálta CRonaldo kapcsán.
Vagy most akkor hogy is van ez?
Az állítólagos Barcas előszerződés a játékossal, vagy a klubbal köttet meg?
Mert a játékossal a klub beegyezése nélkül nem lehet, ha jól tudom, de a klubbal szerintem lehetséges, hiszen anno ezt a Real Madrid is megcsinálta CRonaldo kapcsán.
Vagy most akkor hogy is van ez?
- Victor
persze, mert már ő is tudja, hogy mourinho a chelsea következő edzőjeMost nyilatkozta le, hogy Mourinho a legjobb. Nem Isten, de majdnem.
Attól függ csak, hogy melyik csapat veszi meg őket. Ha a City venné meg idén Neymart és Götzét akkor minden második ember jönne ezzel az összevissza igazolással, de ha a Bayern csinálja akkor már mindjárt nagyon jó okos igazolásokNorbii írta:Nem semmi. Váratlan lépés nagyon..Götze, Ribery, Neymar, Müller..Lesz ám ott alázgatás jövőre. Vkp posztjuk perfect...Van elég "német" a csapatban..így kell ezt csinálni, nem összevissza igazolni, mint a gyökerek.
Amúgy ha a Bayern megnyeri a BLt akkor nem biztos, hogy okos dolog odamennie
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha már Hazard.
Most nyilatkozta le, hogy Mourinho a legjobb. Nem Isten, de majdnem.
Most nyilatkozta le, hogy Mourinho a legjobb. Nem Isten, de majdnem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ez lenne a teljes cikk:
A goal.com című honlap Vicente Cascionra, a dél-amerikai támadó jelenlegi klubja, a Santos korábbi alelnökére hivatkozva számolt be a hírről. A 70 éves Cascione elmondta, biztos információja van arról, hogy Neymar már aláírt a bajor klubhoz, és augusztusban csatlakozik az együtteshez.
Több angol lap arról írt, hogy a Bayern állítólag világrekordnak számító 86 millió fontot, azaz körülbelül 30 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet az extravagáns külsejéről és ördöngös cseleiről ismert Puskás-díjas csatárért, akit leginkább a Barcelonával és a Real Madriddal hoztak össze.
A goal.com című honlap Vicente Cascionra, a dél-amerikai támadó jelenlegi klubja, a Santos korábbi alelnökére hivatkozva számolt be a hírről. A 70 éves Cascione elmondta, biztos információja van arról, hogy Neymar már aláírt a bajor klubhoz, és augusztusban csatlakozik az együtteshez.
Több angol lap arról írt, hogy a Bayern állítólag világrekordnak számító 86 millió fontot, azaz körülbelül 30 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet az extravagáns külsejéről és ördöngös cseleiről ismert Puskás-díjas csatárért, akit leginkább a Barcelonával és a Real Madriddal hoztak össze.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Utoljára írom, hogy nem hibáztattam Josét Hazard miatt, csak leírtam, hogy a portugálnak nem kellett. És hogy kár ezzel a témával már foglalkozni, majd jött Benő, és úgy állította be, mintha ez maitt Josét hibáztatnám.
Lehet néha túlzásba viszem Mourinho kritizálását, de abban sokan egyetértünk, hogy pár dologban bizony megérdemli azt. Nem trollkodásból teszem.
Ezen kívül legyen már jogom tévedni, és néha olyan hibákat is a számlájára írni, amelyek talán nem is az övéi voltak.
Tavaly ilyenkor még csak nehezteltem rá az elbukott elődöntő miatt, de a nyáron és idény közben meggyőzött arról, hogy nem hajlandó túllépni saját árnyékán, pedig a képességei meglennének rá. Azóta nem tartom megfelelő edzőnek a Real kispadjára.
Többet már nem tudok írni a témához, ezért befejeztem :-)
Sok minden függ az új edző kilététől és elképzeléseitől.
Neymar Bayernbe igazolása meg már túlzás lenne. Az ottani vezetőség nyugodtan félrevonulhatna szégyenében az utóbbi évek nyilatkozatai alapján, amikor pont ellenezték az ehhez hasonló igazolásokat.
Lehet néha túlzásba viszem Mourinho kritizálását, de abban sokan egyetértünk, hogy pár dologban bizony megérdemli azt. Nem trollkodásból teszem.
Ezen kívül legyen már jogom tévedni, és néha olyan hibákat is a számlájára írni, amelyek talán nem is az övéi voltak.
Tavaly ilyenkor még csak nehezteltem rá az elbukott elődöntő miatt, de a nyáron és idény közben meggyőzött arról, hogy nem hajlandó túllépni saját árnyékán, pedig a képességei meglennének rá. Azóta nem tartom megfelelő edzőnek a Real kispadjára.
Többet már nem tudok írni a témához, ezért befejeztem :-)
Az már tényleg művészet lenne, ha még idén sem igazolnánk arra a 3 és fél (Higu és Morata távozása) hiányposztra, ami nem csak a kezdőben, hanem az egész keretben probléma. Jobb oldalunk nem nagyon van. Marcelo felépülésével méginkább balra fog húzni a csapat. A KP-ról nem is beszélve. De az a rész már olyan rég gyenge és elhanyagolt, hogy már nem lepődnék meg azon sem, ha sok erősítés nem történne azon a poszton.Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...
Sok minden függ az új edző kilététől és elképzeléseitől.
Neymar Bayernbe igazolása meg már túlzás lenne. Az ottani vezetőség nyugodtan félrevonulhatna szégyenében az utóbbi évek nyilatkozatai alapján, amikor pont ellenezték az ehhez hasonló igazolásokat.
Még mindig nem divat elismerni, hogy a Messi nélkül a Barca nem sokat érne, és ha csak az argentint rakták volna be a bajnokcsapatból, pont ez történt volna.ISTENEM mire fel?
Merci Zizou!
Na, így már biztosan kamu. Egyébként a Bayerntől cáfolták is az egész témát. Ha igaz lenne, sok okuk nem lenne már cáfolni...Sajtóhírek szerint bombaüzletet kötött a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München, amely leigazolja Neymart, a brazilok 21 éves futballcsillagát világrekordnak számító 86 millió fontért (közel 30 milliárd forint).
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Neeem...Benzema sokkal jobban belepasszol a kispasszos játékba,úgyhogy maradjon.Roomeyt sem tartom rossz futballistának,de mintha panaszkodott volna hogy nem bírja már fizikálisan úgy mint rég...Vagy egy Benzema-Rooney csere? :hmmm:
Meg hát ugye ha Higuain tényleg megegyezett a zebrákkal,meg Benzema is elmegy,akkor majd kivel megyünk neki a szezonnak..?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Valaki már itt egyszer megemlítette hogy azért ott elég sok sztár lenne a csapatban, hogy mindenki megférjen, ha csak nem szórnak ki pár embert akkor sok lesz a jóból.Norbii írta:Sajtóhírek szerint bombaüzletet kötött a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München, amely leigazolja Neymart, a brazilok 21 éves futballcsillagát világrekordnak számító 86 millió fontért
így kell ezt csinálni, nem összevissza igazolni, mint a gyökerek.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
PIque az év csapatában facepalm... ez nagyon vicckategória, pont, hogy idén lehetett nyilvánvaló még annak is, akinek eddig nem volt, hogy mekkora egy flopphalmaz az emberünk, erre év csapata, meg Fabregas is... ISTENEM mire fel?
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Sajtóhírek szerint bombaüzletet kötött a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München, amely leigazolja Neymart, a brazilok 21 éves futballcsillagát világrekordnak számító 86 millió fontért (közel 30 milliárd forint).
Nem semmi. Váratlan lépés nagyon..Götze, Ribery, Neymar, Müller..Lesz ám ott alázgatás jövőre. Vkp posztjuk perfect...Van elég "német" a csapatban..így kell ezt csinálni, nem összevissza igazolni, mint a gyökerek.
Nem semmi. Váratlan lépés nagyon..Götze, Ribery, Neymar, Müller..Lesz ám ott alázgatás jövőre. Vkp posztjuk perfect...Van elég "német" a csapatban..így kell ezt csinálni, nem összevissza igazolni, mint a gyökerek.
Szerintem messze nm olya sok ott a kezdő játékos. Az alap kezdőt nézve a védelemben van egy plussz ember(Boateng/Badstuber), a középpályán egy (Gustavo), a támadósorban meg mondjuk kettő (robben, Gomez). Ez négy olyan emebr, aki "elvárhatja" a kezdőt, de ők is 2000 perc körül nyomják.nézzük már meg a bajern keretét, egy féltucat kezdő szintű játékos fog padozni a szezonban?
de ha rotálja is őket pepperóni, akkor sem lesznek fullra húzva és csúcsformában, úgy látom egy gyönyörű játékostemető alakul ott müntyenben.
neymarnak meg tökéletes ugródeszka lehetne a bundesliga, mert tény, hogy a bájern meg a bvb perpill a legjobb klubcsapatok, de a maradék 16 csapat elég szutyok, ott lehet fejlődni.
de most akkor vagy robben, vagy ribéry pofázni fog és elégedetlen lesz.
vagy götze. vagy kroos. vagy müller.
Götze jön eddig biztosan, Robben , Gomez meg lehet, hogy megy. Ráadásul a cserék olyanok, akik felállástól függően több poszton bevethetőek(kivéve Gomez).
Ehhez képest nálunk is van jelenleg 4 olyan játékos, aki kvázi kezdő szint, illetve annak van beállítva.(higu/Benz, Coentrao, Pepe, Modric/DM,/Khedira). És nálunk kettő olyan is van, aki kvázi egyposztos. És akkor Lopezt még nem is vettem ide...
Egyáltalán nem kezelhetetlen a Bayern játékosállománya, és még nem is tudjuk, hogy ki jön, ki megy.
Hát pedig én számítok. Elsősorban a kezdő erősödésére. Eleve hülyén nélzne ki, ha a várható 50-100 millást minuszt követően nem lennénk erősebbek. Három alapvetőe hiányt érzek a csapatban, nem tudom elképzelni, hogy ezt a hármat nem lépjük meg.Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...
- Victor
a két csatárunk közül szerintem csak higu mozdítható, legalábbis nagyon bízom benne.
hiba lenne benzit eladni, szerintem benne még mindig van potenciál, bár egyre inkább az az érzésem, hogy neki nem csatárnak kéne lennie
hiba lenne benzit eladni, szerintem benne még mindig van potenciál, bár egyre inkább az az érzésem, hogy neki nem csatárnak kéne lennie
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
Manchester - Ha nem sikerül meggyőzni a maradásról az elvágyódó angol csatár helyére a Real Madrid franciáját igazolná David Moyes.
A The Sun értesülései szerint Karim Benzema lehet David Moyes első sztárigazolása a Manchester United vezetőedzőjeként. A francia válogatott támadó abban az esetben érkezhet az Old Traffordra, ha az elvágyódó Wayne Rooney valóban távozik onnan. Moyes az angol csatárért kapott összegből finanszírozná Benzema kivásárlását, akit már 2009-ben is megpróbált szerződtetni a MU, ám a gall ék anno még a "Királyiakat" választotta.
Vagy egy Benzema-Rooney csere?
Monjduk Benzemat jobban bírom
A The Sun értesülései szerint Karim Benzema lehet David Moyes első sztárigazolása a Manchester United vezetőedzőjeként. A francia válogatott támadó abban az esetben érkezhet az Old Traffordra, ha az elvágyódó Wayne Rooney valóban távozik onnan. Moyes az angol csatárért kapott összegből finanszírozná Benzema kivásárlását, akit már 2009-ben is megpróbált szerződtetni a MU, ám a gall ék anno még a "Királyiakat" választotta.
Vagy egy Benzema-Rooney csere?
Monjduk Benzemat jobban bírom
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekem is úgy tűnik :-) Minden egyes hozzászálásban odabögsz egyet a portugálnak, egy témán lovagoltok körbe-körbe. Elég lesz a trollkodásból.ericco írta:Reggel feldíszitem a kis szentélyemet, előveszem a Josés woodoobábumat
Most miért kell Mourinhot elővenni Hazard miatt? Jött Di Maria és közel nem volt ilyen hasznavehetetlen, mint most. Akkor kezdett összeállni a csapat és semmi indok nem volt arra, hogy leigazoljunk valakit a támadó részlegbe. Elég voltak a kiegészítő emberek. Tavaly meg elég jó szezonunk volt és megint nem volt indok hozzányúlni a támadórészleghez, mert rúgtak 120 gólt, viszont tavaly a kiegészítő emberek nem jöttek és a csapat sem tudott megújulni. Ez van mi DM-et választottuk.ericco írta:CS0ki írta:Most konkrétan nem volt szó Hazard leigazolásáról, Zidane kapcsán lett csak megemlítve az ügy, hogy ő nem akkor ajánlgatta, amikor sorban állt érte az összes nagycsapat.Nyomathatod a cinikus megjegyzéseidet, attól még nem lesz igazad. Nem tavalyról van szó, hanem 2011-ről, mikor Zidane Varane mellett még két nevet is bedobott. Az egyik Hazard volt. Ekkor Mourinhonak nem kellett a belga, inkább hosszabított Di Mariaval.R.M.C.F írta:Nem számít...akkor is JM volt a hibás.
Tavaly már fél Európa le akarta igazolni, miután harmadszor választották meg 21 évesen a francia bajnokság legjobbjának.
A hiba szót pedig Te és Benő barátod kezdtétek el használni, csak azért, hogy újra bizonygassátok az igazatokat egy úgy is veszett üggyel kapcsolatban.
Kb. ott tartatok, hogy Mourinho miatt van világválság is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
persze, én is védem valahol, mert néhányan azért is őt hibáztatják, ha higuain valamit mellé lő. viszont mi az, amit feltudsz mellette sorakoztatni érveket?Azért védem(én legalábbis) mert sok embernek vele szemben elferdült a realitás érzéke,és mindenért felelőssé teszi,lealázza , szidja.........messze,messze nem volt ő olyan rossz mint amire most jópáran itt próbálják beállítani.