Kommentáld a híreket
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Kommentáld a híreket
Sajtóhírek szerint bombaüzletet kötött a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München, amely leigazolja Neymart, a brazilok 21 éves futballcsillagát világrekordnak számító 86 millió fontért (közel 30 milliárd forint).
Nem semmi. Váratlan lépés nagyon..Götze, Ribery, Neymar, Müller..Lesz ám ott alázgatás jövőre. Vkp posztjuk perfect...Van elég "német" a csapatban..így kell ezt csinálni, nem összevissza igazolni, mint a gyökerek.
Nem semmi. Váratlan lépés nagyon..Götze, Ribery, Neymar, Müller..Lesz ám ott alázgatás jövőre. Vkp posztjuk perfect...Van elég "német" a csapatban..így kell ezt csinálni, nem összevissza igazolni, mint a gyökerek.
Szerintem messze nm olya sok ott a kezdő játékos. Az alap kezdőt nézve a védelemben van egy plussz ember(Boateng/Badstuber), a középpályán egy (Gustavo), a támadósorban meg mondjuk kettő (robben, Gomez). Ez négy olyan emebr, aki "elvárhatja" a kezdőt, de ők is 2000 perc körül nyomják.nézzük már meg a bajern keretét, egy féltucat kezdő szintű játékos fog padozni a szezonban?
de ha rotálja is őket pepperóni, akkor sem lesznek fullra húzva és csúcsformában, úgy látom egy gyönyörű játékostemető alakul ott müntyenben.
neymarnak meg tökéletes ugródeszka lehetne a bundesliga, mert tény, hogy a bájern meg a bvb perpill a legjobb klubcsapatok, de a maradék 16 csapat elég szutyok, ott lehet fejlődni.
de most akkor vagy robben, vagy ribéry pofázni fog és elégedetlen lesz.
vagy götze. vagy kroos. vagy müller.
Götze jön eddig biztosan, Robben , Gomez meg lehet, hogy megy. Ráadásul a cserék olyanok, akik felállástól függően több poszton bevethetőek(kivéve Gomez).
Ehhez képest nálunk is van jelenleg 4 olyan játékos, aki kvázi kezdő szint, illetve annak van beállítva.(higu/Benz, Coentrao, Pepe, Modric/DM,/Khedira). És nálunk kettő olyan is van, aki kvázi egyposztos. És akkor Lopezt még nem is vettem ide...
Egyáltalán nem kezelhetetlen a Bayern játékosállománya, és még nem is tudjuk, hogy ki jön, ki megy.
Hát pedig én számítok. Elsősorban a kezdő erősödésére. Eleve hülyén nélzne ki, ha a várható 50-100 millást minuszt követően nem lennénk erősebbek. Három alapvetőe hiányt érzek a csapatban, nem tudom elképzelni, hogy ezt a hármat nem lépjük meg.Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
a két csatárunk közül szerintem csak higu mozdítható, legalábbis nagyon bízom benne.
hiba lenne benzit eladni, szerintem benne még mindig van potenciál, bár egyre inkább az az érzésem, hogy neki nem csatárnak kéne lennie
hiba lenne benzit eladni, szerintem benne még mindig van potenciál, bár egyre inkább az az érzésem, hogy neki nem csatárnak kéne lennie
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Manchester - Ha nem sikerül meggyőzni a maradásról az elvágyódó angol csatár helyére a Real Madrid franciáját igazolná David Moyes.
A The Sun értesülései szerint Karim Benzema lehet David Moyes első sztárigazolása a Manchester United vezetőedzőjeként. A francia válogatott támadó abban az esetben érkezhet az Old Traffordra, ha az elvágyódó Wayne Rooney valóban távozik onnan. Moyes az angol csatárért kapott összegből finanszírozná Benzema kivásárlását, akit már 2009-ben is megpróbált szerződtetni a MU, ám a gall ék anno még a "Királyiakat" választotta.
Vagy egy Benzema-Rooney csere?
Monjduk Benzemat jobban bírom
A The Sun értesülései szerint Karim Benzema lehet David Moyes első sztárigazolása a Manchester United vezetőedzőjeként. A francia válogatott támadó abban az esetben érkezhet az Old Traffordra, ha az elvágyódó Wayne Rooney valóban távozik onnan. Moyes az angol csatárért kapott összegből finanszírozná Benzema kivásárlását, akit már 2009-ben is megpróbált szerződtetni a MU, ám a gall ék anno még a "Királyiakat" választotta.
Vagy egy Benzema-Rooney csere?
Monjduk Benzemat jobban bírom
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekem is úgy tűnik :-) Minden egyes hozzászálásban odabögsz egyet a portugálnak, egy témán lovagoltok körbe-körbe. Elég lesz a trollkodásból.ericco írta:Reggel feldíszitem a kis szentélyemet, előveszem a Josés woodoobábumat
Most miért kell Mourinhot elővenni Hazard miatt? Jött Di Maria és közel nem volt ilyen hasznavehetetlen, mint most. Akkor kezdett összeállni a csapat és semmi indok nem volt arra, hogy leigazoljunk valakit a támadó részlegbe. Elég voltak a kiegészítő emberek. Tavaly meg elég jó szezonunk volt és megint nem volt indok hozzányúlni a támadórészleghez, mert rúgtak 120 gólt, viszont tavaly a kiegészítő emberek nem jöttek és a csapat sem tudott megújulni. Ez van mi DM-et választottuk.ericco írta:CS0ki írta:Most konkrétan nem volt szó Hazard leigazolásáról, Zidane kapcsán lett csak megemlítve az ügy, hogy ő nem akkor ajánlgatta, amikor sorban állt érte az összes nagycsapat.Nyomathatod a cinikus megjegyzéseidet, attól még nem lesz igazad. Nem tavalyról van szó, hanem 2011-ről, mikor Zidane Varane mellett még két nevet is bedobott. Az egyik Hazard volt. Ekkor Mourinhonak nem kellett a belga, inkább hosszabított Di Mariaval.R.M.C.F írta:Nem számít...akkor is JM volt a hibás.
Tavaly már fél Európa le akarta igazolni, miután harmadszor választották meg 21 évesen a francia bajnokság legjobbjának.
A hiba szót pedig Te és Benő barátod kezdtétek el használni, csak azért, hogy újra bizonygassátok az igazatokat egy úgy is veszett üggyel kapcsolatban.
Kb. ott tartatok, hogy Mourinho miatt van világválság is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
persze, én is védem valahol, mert néhányan azért is őt hibáztatják, ha higuain valamit mellé lő. viszont mi az, amit feltudsz mellette sorakoztatni érveket?Azért védem(én legalábbis) mert sok embernek vele szemben elferdült a realitás érzéke,és mindenért felelőssé teszi,lealázza , szidja.........messze,messze nem volt ő olyan rossz mint amire most jópáran itt próbálják beállítani.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha Neymar tényleg a bayernba megy,akkor asszem Riberynek,Robbennak meszeltek.Mert ugye Götze már ott van.A kalimpálásról meg úgy is leszoktatnák európába(sajnos),ahogy Ronaldot is,ahogy említettétek.De ha az öregnek igaza van,akkor mi az a barcas hír?
Zidane-nak én is örülök,de osztom hogy nem fog minden hónapban előhúzni egy világraszóló tehetséget a kalapból,de tényleg jó szeme van hozzá.
Ha másnem,majd pofánveri Benzemat ha nagyon elkanászkodik... de sok sikert a munkájához...
Carvajal meg lehet hogy csak fel akarja kicsit verni a fizuját,azért szórakozik.Amúgy ez a visszavásárlási opcio az hogy van?Ha mi akarjuk,neki jönni kell,vagy maradhat ha akar?
Egyébkén jól éreztem én anno hogy korai a hurrá optimizmus,addig amíg nincs bemutatva,lefixálva,hitelesítve,beoltva,stb... addig a hírek csak hírek...
Na de semmi sincs veszve még,el se kezdődött a cirkusz,még jöhet Neymar meg Béla is,meg mindenki akit hírbe hoztak,úgyhogy nyugi
Legyen meg a kupa,most ez a legfontosabb.
Ja és Beno,RMCF,Mou tehet mindenről.......
Zidane-nak én is örülök,de osztom hogy nem fog minden hónapban előhúzni egy világraszóló tehetséget a kalapból,de tényleg jó szeme van hozzá.
Ha másnem,majd pofánveri Benzemat ha nagyon elkanászkodik... de sok sikert a munkájához...
Carvajal meg lehet hogy csak fel akarja kicsit verni a fizuját,azért szórakozik.Amúgy ez a visszavásárlási opcio az hogy van?Ha mi akarjuk,neki jönni kell,vagy maradhat ha akar?
Egyébkén jól éreztem én anno hogy korai a hurrá optimizmus,addig amíg nincs bemutatva,lefixálva,hitelesítve,beoltva,stb... addig a hírek csak hírek...
Na de semmi sincs veszve még,el se kezdődött a cirkusz,még jöhet Neymar meg Béla is,meg mindenki akit hírbe hoztak,úgyhogy nyugi
Legyen meg a kupa,most ez a legfontosabb.
Ja és Beno,RMCF,Mou tehet mindenről.......
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Olvastam nemrég 1 hirt hogy Robbent vinné a City. Gondolom Neymarral pótolnák
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
kivitelezhetetlen az hogy a keret felét elküdjük , egyszerűen a stílusidegen embereinket kell kivágni sürgősen és a helyükre a klubhoz filozófiájához hű, technikás játékosok leigazolását kell előtérbe helyezni. épp ezért nálam egy gareth bale alapból kilőve, nevetséges hogy egy neymar tehetségű arc helyett egy ilyen britt stílusú játékost helyeznek előtérbe még spanyolországban is. hol lesz nekünk olyan csapatunk és játékunk mint 2002 és 2003 körül ha egy egylábas egész életében angliában edződő játékos leigazolása van előtérben egy olyan képességű játékos helyett mint neymar. nagyon rossz irányba megy el a klub, épp ezért örülök annak hogy perez úgy néz ki a kezébe veszi az irányítást ésszerű keretek között és végre talán visszatér a gyökerekhez , azaz a klubhoz méltó képességű játékosok érkeznek majd . egyszerűen ez a klub csak így lehet sikeres ha ezt a vonalat követi.Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
CS0ki írta:Most konkrétan nem volt szó Hazard leigazolásáról, Zidane kapcsán lett csak megemlítve az ügy, hogy ő nem akkor ajánlgatta, amikor sorban állt érte az összes nagycsapat.
Nyomathatod a cinikus megjegyzéseidet, attól még nem lesz igazad. Nem tavalyról van szó, hanem 2011-ről, mikor Zidane Varane mellett még két nevet is bedobott. Az egyik Hazard volt. Ekkor Mourinhonak nem kellett a belga, inkább hosszabított Di Mariaval.R.M.C.F írta:Nem számít...akkor is JM volt a hibás.
Tavaly már fél Európa le akarta igazolni, miután harmadszor választották meg 21 évesen a francia bajnokság legjobbjának.
A hiba szót pedig Te és Benő barátod kezdtétek el használni, csak azért, hogy újra bizonygassátok az igazatokat egy úgy is veszett üggyel kapcsolatban.
Merci Zizou!
Én adom hehe szavait, de szerintem 1. kacsa 2. tuti lesznek távozók is. Eddig költöttek 37 millió most meg bedobták egy világ rekord árat Neymarér (sajótinfo), ami már 140 millió kiadás. Jól gazdálkodnak a németek illetve Hoeness jól adózik, de azért ez nem kevés euró... Amúgy kacsa szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézzük már meg a bajern keretét, egy féltucat kezdő szintű játékos fog padozni a szezonban?A Bayern meg elég jó választás most minden játékosnak. Nagyon profi munka zajlik ott, minden szinten.
de ha rotálja is őket pepperóni, akkor sem lesznek fullra húzva és csúcsformában, úgy látom egy gyönyörű játékostemető alakul ott müntyenben.
neymarnak meg tökéletes ugródeszka lehetne a bundesliga, mert tény, hogy a bájern meg a bvb perpill a legjobb klubcsapatok, de a maradék 16 csapat elég szutyok, ott lehet fejlődni.
de most akkor vagy robben, vagy ribéry pofázni fog és elégedetlen lesz.
vagy götze. vagy kroos. vagy müller.
és akkor még az echte csatárokról nem is beszéltem.
maguk alatt vágják a fát, én nem akarnék ott játszani úgy, hogy minden 3., 4. meccsen játszhatnék csak.
meg nem is tudom neymart elképzelni németországban, ott olyan emberek vannak, hogy neymart ismerve fél év alatt mélydepresszióba süllyedne.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem számít...akkor is JM volt a hibás.Most konkrétan nem volt szó Hazard leigazolásáról,
Senki sem állítja be tökéletes edzőnek, és nem egy dolog volt csak amit a neve mellé mint nagyon fontos dolog feljegyezhetünk.....Victor írta:azért az is túlzás, hogy egyesek megmentőként, tökéletes edzőként állítják be a portugált. talán egy dolog szól mellette, hogy közbeszólt a barcelona tarolásának - bár ez a barca évről évre gyengébb játékot mutatott be.
Azért védem(én legalábbis) mert sok embernek vele szemben elferdült a realitás érzéke,és mindenért felelőssé teszi,lealázza , szidja.........messze,messze nem volt ő olyan rossz mint amire most jópáran itt próbálják beállítani.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Tavalyelőtt a Barca volt a BL győztes, majd a klub VB-n körbenyalta a gyerek a Barcát. Előtte a Real volt a sláger, mert a nagyban folyt az új projekt építése, és szerintem mindenki azt hitte, hogy nagy durranás van készülőben, és éppen ezért Neymar is ide akart jönni. Tavaly még a BM szóba sem került. Idén a BM a legjobb, most Neymar is hirtelen oda akar menni.Zsoldos akkor lenne, hogyha a City/PSG vonalon mozogna, szerintem az hogy róluk szó sincs, csak Barca Bayern Real...az én szememben ez épp hogy inkább tiszteletreméltó.
A City és a PSG még mindig lúzer csapata sok zsé ellenére is, nem csodálom, hogy nem vonzók. Mint ahogy a Chelsea sem, mert ők is gyengék az utóbbi időben a szűk elithez képest.
Olyan hír az utóbbi időben nem is volt, hogy ő a Realt akarja. Miért nem? Mert látszik, hogy nem lett olyan acélos a projekt, mint amilyennek indult...
Őszinte leszek: lehet, hogy jobban járnánk, ha ez lenne a helyzet. Nekem eleve nem tetszik Ancelotti érkezése, akkor már inkább Mourinho. Azon felül idén a legnagyobb baj szerintem a minőségi cseretámadósor (csatár, tkp, szélső) hiánya volt a nyilvánvaló kkp-s hiány mellett. Ha nagy átalakításra kerülne a sor a gyenge pad ugyanúgy megmaradna, max a kezdő erősödne, ha egyáltalán erősödik. Az optimális megoldás az lenne, hogy Carvajal jönne jhv-nek, Neymar szélsőnek, Vidal kkp-nak, és DM, Arbeloa, Khedira maradna cserének. Akkor minőségi előrelépés lenne. De ezek az emberek elmennek, akkor a kezdő talán erősödik, de elköltöttünk egy rakat pénzt, aminek kb. a fele jött vissza, és a végeredmény az, hogy lett egy erősebb kezdőnk, de ha valaki kiesik/gyengén teljesít, nincs aki kiszorítsa.én is ezért írtam, mert még realitása is lehet a dolognak
Jó példa erre sztem Özil. Ő nem (csak) azért alapkezdő, mert Mou kedvence, hanem mert minőségben csak egy támadót tudunk motiválási célból padoztatni, és sokszor az Özilt is alulmúló DM padozott. Helyette Modric játszott. A baj az, hogy a szóba jövő Callejon és Kaká még DM-nél is gyengébb átlagteljesítményt hozott.
Szóval Kondogbia Essien helyett, és még Carvajal és elméletben már erősödtünk valamennyit.
Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...
- Victor
azért az is túlzás, hogy egyesek megmentőként, tökéletes edzőként állítják be a portugált. talán egy dolog szól mellette, hogy közbeszólt a barcelona tarolásának - bár ez a barca évről évre gyengébb játékot mutatott be.
Most konkrétan nem volt szó Hazard leigazolásáról, Zidane kapcsán lett csak megemlítve az ügy, hogy ő nem akkor ajánlgatta, amikor sorban állt érte az összes nagycsapat.Morinhonak nem kellett. Kár már ezzel foglalkozni.
Azért kiváncsi lennék hova kéne igazolnia ahhoz, hogy ne találja meg a szurkolók egy része.Nagy zsoldos ez a Neymar, ha a Bayernbe igazol. Mindig a legsikeresebb klubot hajkurássza. Az neki mindegy, hogy melyik klub, csak trófák nyerésére esélye legyen.
A Bayern meg elég jó választás most minden játékosnak. Nagyon profi munka zajlik ott, minden szinten.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a francia tehetségek mellett spanyol földön is szétnézhetne Zidane,
ott is vannak csiszolatlan gyémántok...
ott is vannak csiszolatlan gyémántok...
- h3x0r
]Fogalmunk sincs, hogy mennyi alazat van benne. Fiatalon CR is csak ugralt a labda korul, egy helyben nyomta a biciki cseleket, de sokszor semmit sem ert vele. Idovel felnott, megtanult hasznosabban jatszani (igaz, hogy e miatt kevesbe latvanyos a jateka, mint azelott)Donát írta:Még mindig azt mondom, hogy Neymarban nincs annyi alázat, hogy olyan hosszú távon legyen világlegjobbja(vagy top2-3), mint CR, vagy Messi.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
De ha ő vétózta meg Hazard leigazolását, akkor mit írjak? amúgy ez nem is hiba (Nem vele képzelte el a támadósorunkat, hanem di Mariával. Van ilyen.), ti használjátok a hibás szót.
Védjétek csak JM-t, attól még az utóbbi hónapokban ugyanúgy szembeköpi a klubot, és itt hagyja a csapatot a szarban, amit nagy részben ő lapátolt össze. Ha akkora nagy karakter lenne, ahogy azt ti állítjátok, maradna bebizonyítani, hogy a kritizálói tévednek. De inkább gyáván lelép.
A Realhoz nem méltó egyélű taktikára inkább nem térnék ki bővebben.
Olyanra sem emlékszem, hogy valaki leírta volna, hogy mindenért José a hibás. Ez is csak a ti fejetekben létezik, mert már ugortok mindenre, és mindenkire, aki véletlenül kritizálni meri a portugált.
Védjétek csak JM-t, attól még az utóbbi hónapokban ugyanúgy szembeköpi a klubot, és itt hagyja a csapatot a szarban, amit nagy részben ő lapátolt össze. Ha akkora nagy karakter lenne, ahogy azt ti állítjátok, maradna bebizonyítani, hogy a kritizálói tévednek. De inkább gyáván lelép.
A Realhoz nem méltó egyélű taktikára inkább nem térnék ki bővebben.
Olyanra sem emlékszem, hogy valaki leírta volna, hogy mindenért José a hibás. Ez is csak a ti fejetekben létezik, mert már ugortok mindenre, és mindenkire, aki véletlenül kritizálni meri a portugált.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. május 14., kedd 12:23-kor.
Merci Zizou!