Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 20:32

Kerlon írta:Tudtommal Ribery elismerte, hogy létesített szexuális kapcsolatot, de nem tudta, hogy hány éves. Benzema pedig tagadta, hogy lett volna köztük bármi is. Amúgy én ilyenért nem tudom elítélni, mert a nők a zséért bármire képesek és az ember meg arra költi a pénzét, amire akarja. Lehet 20 évesnek mondja magát, pedig csak 16...
Meg hát a napjainkban elmész egy buliba és azt sem tudod eldönteni,hogy egy csaj 14 vagy 24 éves... :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 14:47

Tudtommal Ribery elismerte, hogy létesített szexuális kapcsolatot, de nem tudta, hogy hány éves. Benzema pedig tagadta, hogy lett volna köztük bármi is. Amúgy én ilyenért nem tudom elítélni, mert a nők a zséért bármire képesek és az ember meg arra költi a pénzét, amire akarja. Lehet 20 évesnek mondja magát, pedig csak 16...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 31., péntek 14:44

Pénz beszél, de örülök, hogy nem lett baj ebből, megesik az ilyen.
Az ilyen 16 éves csajokat mint ez, én is tolnám mint az 1310-es Daciat.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 31., péntek 9:43

Tulipán taposó :mrgreen: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 31., péntek 9:21

Prométheusz írta:
Realista24 írta:Felmentették :mrgreen::happy: :lilasalas:
.. nyilvánvalóan azért mert ártatlan :kivagyhe:
Tudod mi volt a vád? :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. január 31., péntek 9:10

Realista24 írta:Felmentették :mrgreen::happy: :lilasalas:
.. nyilvánvalóan azért mert ártatlan :kivagyhe:
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 31., péntek 8:35

Felmentették :mrgreen::happy: :lilasalas:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 26., vasárnap 16:03

kipriotis írta:idén eddig 29 meccs/15 gól ugye?
Akkor egy kis statisztika:

09/10:33 meccs (18 kezdo, 15 csere), 1785 perc, 09 gol, 04 assist (198 percenkent gol, 446 assist,137 gol v assist)
10/11:48 meccs (31 kezdo, 17 csere), 2880 perc, 26 gol, 09 assist (110 percenkent gol, 320 assist, 82 gol v assit)
11/12:52 meccs (40 kezdo, 15 csere), 3561 perc, 32 gol, 15 assist (111 percenkent gol, 237 assist, 75 gol v assit)
12/13:50 meccs (33 kezdo, 17 csere), 3043 perc, 20 gol, 20 assist (152 percenkent gol, 152 assist, 76 gol v assit)
13/14:29 meccs (26 kezdo, 03 csere), 2305 perc, 15 gol, 08 assist (153 percenkent gol, 288 assist, 96 gol v assist)

Forras golok, golpasszok szama

kipriotis
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: kipriotis » 2014. január 26., vasárnap 15:25

idén eddig 29 meccs/15 gól ugye?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 15:05

. Azt a Karimot akarom, amikor a gólcsúcsát hozta.
Én meg 1millo ajrot akarok,meg egy randit Horváth Évával,csakhogy ugye egy dolog hogy mit akarunk,meg egy másik hogy mi a realitás... :D
De hogy ne legyen ennyire blőd off,nincs most vele baj...de tényleg.A tavalyi formája meg az idei,ég és föld...én elégedett vagyok vele :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 26., vasárnap 12:22

Szerintem , mindeki tudja hogy nem a kedvencem Karim , nem is volt és nem is lesz. De nevetséges , hogy ha adja a passzokat és mezőnyben jó akkor az a baj hogy nem lő gólokat , most hogy lő , már ez is baj ... Mert nem elég jó mezőnyben .

Én most teljesen meg vagyok vele elégedve. Fontos gólokat lő . Nyilván ettől tud ő jobban játszani ,de szerintem több mint elégséges a mostani formája :)

Ez nagy dicséret tőlem :mrgreen:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 26., vasárnap 12:07

Kerlon írta:Én se azt mondtam, hogy Benzem a most jó, hanem azt, hogy elfogadható, mert a gólokat szállítja. Mennyivel lenne jobb, ha mondjuk az Espanyol ellen adott volna 5 kötényt, 3 esernyőt meg dobott volt 10 bicikli cselt és 0-0 lett volna?

Ergo persze, hogy tud jobban és jó is lenne, de most rá nem nagyon kell panaszkodni szerintem. Ráadásul lehet, hogy ezzel magabiztosabb lesz és többet mer majd vállalni.
Elég erős sarkítás, ezt te is tudod. :) És abban is biztos vagyok, hogy érted amiről írok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 11:59

Én se azt mondtam, hogy Benzem a most jó, hanem azt, hogy elfogadható, mert a gólokat szállítja. Mennyivel lenne jobb, ha mondjuk az Espanyol ellen adott volna 5 kötényt, 3 esernyőt meg dobott volt 10 bicikli cselt és 0-0 lett volna?

Ergo persze, hogy tud jobban és jó is lenne, de most rá nem nagyon kell panaszkodni szerintem. Ráadásul lehet, hogy ezzel magabiztosabb lesz és többet mer majd vállalni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 26., vasárnap 11:48

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:csak az baj, hogy Karimot nem tekinthetjük befejező csatárnak...egy CR mellett semmiképp sem...hiszen rendre feltánik a széleken, visszalép labdáért, jól is passzol, ha pedig ő van a kapu előtt belövi a helyzetet
sokszor láthattuk már hogy CR áll a helyén és érkezik a beadásra, így megy ez a jelenlegi Real Madridnál, Benzema nagyon beleillik ebbe a csapatba, szerintem most jó formában van, csak ezt tartania kell a nagy csapatok ellen is
Ha valaki figyel Carlo szavaira, akkor nincs ezzel baj. Karimot nem tekinti befejezőnek, ahhoz képest a statja valóban tetszetős. Viszont a játéka már nem. Kevés a gólpassz, kevés a szép megoldás. Ezért írtam korábban, hogy szarok rá hány gólt lő, amíg olyan focit nyom, amit érdemes nézni.
Most gólok vannak, de a játékát leegyszerűsítették vagy leegyszerűsítette. Azt a Karimot akarom, amikor a gólcsúcsát hozta.
Vigyázz, mert betámadnak, hogy neked semmi se jó :D

De amúgy kb igen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 26., vasárnap 11:39

wZoLee7 írta:csak az baj, hogy Karimot nem tekinthetjük befejező csatárnak...egy CR mellett semmiképp sem...hiszen rendre feltánik a széleken, visszalép labdáért, jól is passzol, ha pedig ő van a kapu előtt belövi a helyzetet
sokszor láthattuk már hogy CR áll a helyén és érkezik a beadásra, így megy ez a jelenlegi Real Madridnál, Benzema nagyon beleillik ebbe a csapatba, szerintem most jó formában van, csak ezt tartania kell a nagy csapatok ellen is
Ha valaki figyel Carlo szavaira, akkor nincs ezzel baj. Karimot nem tekinti befejezőnek, ahhoz képest a statja valóban tetszetős. Viszont a játéka már nem. Kevés a gólpassz, kevés a szép megoldás. Ezért írtam korábban, hogy szarok rá hány gólt lő, amíg olyan focit nyom, amit érdemes nézni.
Most gólok vannak, de a játékát leegyszerűsítették vagy leegyszerűsítette. Azt a Karimot akarom, amikor a gólcsúcsát hozta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 26., vasárnap 0:59

csak az baj, hogy Karimot nem tekinthetjük befejező csatárnak...egy CR mellett semmiképp sem...hiszen rendre feltánik a széleken, visszalép labdáért, jól is passzol, ha pedig ő van a kapu előtt belövi a helyzetet

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 0:21

A gólátlaga tetszetős, csak jó lenne visszatérnie mezőnybe ahhoz a játékhoz, amit korábban tudott.
Akkor meg nem lesz majd ott, amikor a kijátszott helyzeteknél ott kell lenni. Érdekes, mert néha ez a probléma, néha meg az. Most viszonylag jó befejező, régen jó támadó volt. Szerintem alapvetően nincs teljesen kialakulva még a játékunk és ez még nem csak az ő játékára, de Bale-re, Ronaldoéra illetve DM-ére is hatással van. Ronaldo se a régi ütemben szerzi a gólokat, illetve az egész csapatnak kevesebb a helyzete... Szerintem a csapatjavulása hatni fog a játékosok teljesítményére, illetve a játékosok egyéni javulása is hathat(nem akkora mértékben) a csapat játékára. Szóval én most nem Benzemát találnám meg, hanem úgy az egész gépet, ami felkapcsolt 3-asba, de még nem találja a következő sebességet. Ami, viszont biztatóbb, hogy DM-mel talán védekezésben stabilabb a csapat, de támadásban vele szerintem nem leszünk előrébb. Szóval Benzema - persze játszhatna veszélyesebben -, de jelenleg elfogadható teljesítményt nyújt, mivel fontos gólokat szerez és még melózik is rendesen. Később meg talán kapunk szemre tetszetősebb futballt is tőle is és a csapattól is.
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 26., vasárnap 0:07

Ha 25-30 gól körül zárja a szezont, akkor teljesen elégedett leszek vele.
Már 15-nél tart, és még majdnem fél szezon, jó eséllyel a 25 meglesz. Én viszont nem leszek elégedett vele, ha így tolja...Újabban lő egy gólt, de más semmi. És azok a gólok is rendszerint kijátszott helyzetek, vagy beívelések. Ennyi játékperccel azért egy átlag befejező csatár is lőne ennyi gólt.
Amit a leseknél művel, az botrányos. Az egy dolog, hogy van, amikor nem jó ütembe kapja a labdát, de az, hogy a szélen valaki rohan a labdával, beadásra készülve, ő meg a hosszú oldalon (tehát mögötte nem nagyon lehet már védő) nézi a labdás embert, meg a két belső védőt, akiknél egy méterrel közelebb van a kapuhoz...Néha mintha nem is ismerné a lesszabályt. Olyan szinten nem érzi, hogy az elképesztő. :(

A gólátlaga tetszetős, csak jó lenne visszatérnie mezőnybe ahhoz a játékhoz, amit korábban tudott. Meg tanulmányozni a lesszabályt!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 25., szombat 22:48

Egész jól elkapta most a fonalat, ahhoz képest, hogy technikailag NB2 szint, meg Morata amúgy is jobb :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 25., szombat 22:46

Realista24 írta: Igazából idén a Bl-ben nem hozza azt, amit megszokhattunk tőle, de remélhetőleg 1 hónap múlva ránk fog cáfolni.
2 meccse lesz felpörögni, de ha belenyúlunk a tutiba (MU :mrgreen: ), akkor esetleg 4 meccs is, de ha bejutunk a 4 közé, akkor már nem lehet hibázni, oda csúcsforma kell mindenkitől. Illene már átlépni azt a bizonyos határt, amit az elmúlt 3 évben nem tudtunk.

Mindenesetre eddig megvagyok vele elégedve. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: