Igen, ez a valószínű.ziro4vr írta: na ilyen nem lesz
De akkor nem messi a gonosz, hanem a vezetőség a gyenge,hogy hagyják ezt. Persze amíg Messi hoz egy szintet, addig nagyon úgysem fognak akadékoskodni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 26., vasárnap 14:46
Igen, ez a valószínű.ziro4vr írta: na ilyen nem lesz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 14:43
na ilyen nem leszcsababarca írta:Ment a szokásos méla duma, csak közhelyeket puffogtatott.
Egyébként sem Messi tehet róla,hogy Laportáék ennyire barmok voltak,hogy ilyen szerződést írtak alá.
Mondjuk megnézném, mi lenne akkor,ha azt mondaná a vezetőség,hogy ennyi a plafon,többet nem emelünk,ha tetszik,tetszik, ha nem nem.
Ezt kéne meglépni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 14:43
"A fociban persze semmi nem biztos.Nem lehet tudni hogy ez nem történhet e meg.Még nem tudom mi fog történni holnap.Azt csak Isten tudja..."En el fútbol, sabes bien, que nunca puedes saber jamas que puede ocurrir. No sé lo que se hará mañana. Solo Dios lo sabe"
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 26., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 26., vasárnap 14:29
Csak az a baj, hogy nem a teljes nyilatkozat van lefordítva ebben a cikkben.csababarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/01/26 ... pletykakatRealista24 írta:Gondolom véletlen, hogy Jorge Messi pont akkor beszél arról, hogy soha nem lehet tudni mit hoz a jövő, amikor a fia szerződéshosszabbítása/fizetésemelése a téma
Újra a PSG van képben amúgy.
csak,hogy tiszta legyen a kép. média kezdte pedzegetni a témát, apja meg megcáfolta.
Ez valahogy lemaradt...En el fútbol, sabes bien, que nunca puedes saber jamas que puede ocurrir. No sé lo que se hará mañana. Solo Dios lo sabe"
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 26., vasárnap 14:27
http://barcanoticias.blog.hu/2014/01/26 ... pletykakatRealista24 írta:Gondolom véletlen, hogy Jorge Messi pont akkor beszél arról, hogy soha nem lehet tudni mit hoz a jövő, amikor a fia szerződéshosszabbítása/fizetésemelése a téma
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 14:26
Megadják neki amit kér,ne legyen kétséges...Gondolom véletlen, hogy Jorge Messi pont akkor beszél arról, hogy soha nem lehet tudni mit hoz a jövő, amikor a fia szerződéshosszabbítása/fizetésemelése a téma :lol: :lol::lol:
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 14:22
Az kéne még, hogy odaigazoljon a gyenge francia bajnokságot így is lelépi a PSG, hát még, ha lenne egy Messi is a csapatban... minden évben mehetne neki az aranylabda.Realista24 írta:Gondolom véletlen, hogy Jorge Messi pont akkor beszél arról, hogy soha nem lehet tudni mit hoz a jövő, amikor a fia szerződéshosszabbítása/fizetésemelése a téma
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 26., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 13:12
Nem óhajtok beszállni a vitába,de azt azért elég komolyan figyelemmel követik,hogy ki mennyit forgalmaz egy évben,valamint azt is,hogy évről-évre mennyivel tőbb ez a bevétel,vagy kevesebb.Ebbe nem csak az eladott mezek,de pl a nevével fémjelzett csukák,a különféle cikekk,amit a nevével reklámoznak,stb,na ezt az ezzel foglalkozó szakik nagyon reálisan feltudják mérni,nem csak azt hogy mennyit érhonnan tudják mekkora a marketing értéke
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 14:53
Kettőnk közül te írod, hogy nem erdekel, nem irsz tobbet, stb. Ezzel is komolytalanná válsz.R.M.C.F írta:eladhatóbb volt szerintük. ez a nagy valóság? honnan tudják mekkora a marketing értéke? maga a barca sem biztos hogy tudja pontosan. mi honnan tudjuk mekkora Cr-é? bocs hogy beleszóltam hogy szerintem hamar nem fog előzni. van józan eszem, ami azt mondja mostanában nem fog előzni már ha előz valaha is.
komolytalan vagyok. oké. Te tudod. elhiszem.
az utolsó szó sem érdekel. de mindig visszadobtad a témát.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 14:35
Csak azt akarod hogy a tied legyen az utolsó szo. Szállj ki, de tenyleg. Írtam egy tényt, hogy egy kimutatás szerint Neymar eladhatóbb volt szerintük. Ezt elintezem annyival, hogy nem hiszed el. Komolytalan.R.M.C.F írta:Ok, akkor állapodjunk meg abban, hogy lehetséges egyszer hogyha úgy alakul,akkor neymar magasabban jegyezett lehet,de ez puszta feltevés,és az hogy hirtelen beelőz nem egészen megalapozott. Ezt próbáltam meg véleményezni. Egyelőre a két nagyot nem lehet marketingben sem megfogni szerintem. Óriásiak lehetnek....szerintem beckhami magasságok kb. Ami nem volt már anno sem piskóta.
Tényleg nem akarok tovább menni, majd a VB-n "hozhat" messiéken ha úgy sikerül neki.....de az még kérdéses.
Én kiszállok. Elég volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 25., szombat 13:25
Ez igy igaz, ezekben az esetekben lesz Neymar focistakent a masik kettohoz kozel.R.M.C.F írta:Szerintem,de én nem vagyok objektiv mint a többi,szerintem neymar akkor lehet a két nagyhoz közel,ha aVB-n egyértelműen a csapata vezére lesz,maga dönt el több fontos meccset,a csapata világbajnok a vezérletével. Akkor fel fog érni a két király közelébe elég hamar...persze ha a másik kettő nem malmozik közben. ja és ha nem mint a konfő kupán,a semmire zsenizik szét,hanem valós és kiemelkedő teljesitményt nyújt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 12:50
Én még nem szállok ki, mert pont, hogy nem a fociról van most szó, hanem marketingről, fizetésről, bevételekről.Szálljunk ki,Te másként gondolkodsz a fociról
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 25., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 12:43
Amit a józan eszem. A médiát alapvetően kétkedve fogadom,azt tapasztaltam másfél évtized alatt,hogy a megjelentek nagy része egy sajtómunkatárs sajátos véleménye,vagy találgatás tényként előadva.Realista24 írta:Ezek aztán érvek, tényleg hagyjuk.Az elsőt nem hiszem el.
Csak azt hiszed el, ami az igazadat támasztja alá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 12:39
Ezek aztán érvek, tényleg hagyjuk.Az elsőt nem hiszem el.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem