Semmi! Vissza katalánekhozKerlon írta:Szerintem meg marad a helyén. Egyértelmű, hogy az aranylabda gálán csak poénkodott. Amúgy ennek mi köze a barcához vagy a realhoz?
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem meg marad a helyén. Egyértelmű, hogy az aranylabda gálán csak poénkodott. Amúgy ennek mi köze a barcához vagy a realhoz?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyértelmű,de ennek ellenére nem hiszem hogy Zlatan oda igazolna...előbb nézem ki belőle a monacot ha Falcao esetleg váltana...Biztos, hogy kevesebbet kapna, de azért nehogy azt hidd, hogy Dortmundba ne tudnának fizetni. Egyedül az átigazolásokra nem költenek olyan sokat. Ott is van 7 milliós évi fizu.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Biztos, hogy kevesebbet kapna, de azért nehogy azt hidd, hogy Dortmundba ne tudnának fizetni. Egyedül az átigazolásokra nem költenek olyan sokat. Ott is van 7 milliós évi fizu.morientes írta:Minden tiszteletem Özilé,de ne hasonlítsuk már össze Messivel...WZOLEE7 ÍRTA:hú de utálom magam, hogy én hozom fel,....de nálunk egy hasonló után Özilnek megmutatták merre van az ajtó
Ibra dortmund??? Hát ez meg olyan,mintha valaki egy egy nagyon nagy fizetésű munkahelyen dolgozik,és azt mondják neki,gyere már hozzánk,mert égetően szükségünk van rád,bár igaz hogy mi a felét(sem) tudjuk díjjazásként felajánlani...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Minden tiszteletem Özilé,de ne hasonlítsuk már össze Messivel...WZOLEE7 ÍRTA:hú de utálom magam, hogy én hozom fel,....de nálunk egy hasonló után Özilnek megmutatták merre van az ajtó :lol:
Ibra dortmund??? Hát ez meg olyan,mintha valaki egy egy nagyon nagy fizetésű munkahelyen dolgozik,és azt mondják neki,gyere már hozzánk,mert égetően szükségünk van rád,bár igaz hogy mi a felét(sem) tudjuk díjjazásként felajánlani...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
CR-nek szomorúság ide, MU, PSG érdeklődés oda, senki se mutatott ajtót...hú de utálom magam, hogy én hozom fel,....de nálunk egy hasonló után Özilnek megmutatták merre van az ajtó
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem tudom. Gondolom alkuképes pozícióban akarnak maradni,ezért odatette ezt a félmondatot, kis bizonytalanságot sugallva. Ez olyan,mint amikor elmész megnézni egy lakást, ingatlanos azt mondja,hogy rengeteg az érdeklődő. Holott nincs, csak ez egy üzleti fogás.Realista24 írta: De miért kell ezt válaszolni? Miért nem lehet azt mondani, hogy vannak pletykák, de lényegtelen, mert úgyis marad? Nem, pont elhinti hogy a jövőt senki nem ismeri.
teszem azt egy Alvesnek lehet mi is megmutatnánk...de egy Messinek nem. Van a két játékos között egy-két apróbb különbség.wZoLee7 írta: hú de utálom magam, hogy én hozom fel,....de nálunk egy hasonló után Özilnek megmutatták merre van az ajtó
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A barca letamados focijaban mindenkinek ki kell venni a reszet, a csataroknak is. Mellesleg a barca vedekezese a labdatartasra epul (hulyen hangzik de naluk ez van, kifacsarjak az ellenfelet amig birtokoljak a labdat), nagyon keves klasszikus "aktiv" vedekezo megmozdulast latunk a barca kozeppalyasaitol (Xavi/Iniesta) mint peldaul a szereles, vagy a test-test leutkozes, inkabb neveznem zavarasnak amit csinalnak, es azt addig csinaljak amig az ellenfel vegul hibazik. Mintha kartyavarat akarnal epiteni, de valaki folyamatosan birizgalna a fuled, meg egy madartollal csiklandozna az orrodat. (please note: arrol a Barcarol beszelek amelyik par eve megb*szott ezzel mindenkit, akkor meg nagyon ment) Oda agilitas, allokepesseg, nagyon jo passzkeszseg es koncentracio kell hogy mukodjon. Namost ez Messinek nem egy lehetetlen kihivas... Nem azert nem a kp-n jatszik mert nem tudna ott, hanem azert mert ezek mellett meg elkepesztoen megbizhato a befejezeseknel, barkit megver 1-1ben (vagy 2-1ben), es ezert ott jelenleg sokkal hasznosabb.wZoLee7 írta:Lenne ennek a taktikának még egy komoly hibája, Messi védekezése nulla. A Barca olyan letámadós taktikát épített fel, amiben egy Messi a kp-n semmit nem érne, átrohannának rajtuk.
Amiert en mertem elojonni ezzel a teoriaval, az az hogy felteve ha a korral egyutt kopik a robbanekonysaga mondjuk, es mar nem fog minden vedot romma alazni allo rajtbol, akkor LEHET hogy hasznosabban tud majd focizni egy sorral visszabb ugy hogy mondjuk sajat maga elott focizik egy 5-6 evvel azelotti onmaga, akit epp elokukaztak a la masiarol.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hú de utálom magam, hogy én hozom fel,....de nálunk egy hasonló után Özilnek megmutatták merre van az ajtóh3x0r írta:Szerintem ezzel csak nyomast akarnak gyakorolni a barcara, hogy biztosan meglegyen az a fizu emeles.Realista24 írta:De miért kell ezt válaszolni? Miért nem lehet azt mondani, hogy vannak pletykák, de lényegtelen, mert úgyis marad? Nem, pont elhinti hogy a jövőt senki nem ismeri.
- h3x0r
Szerintem ezzel csak nyomast akarnak gyakorolni a barcara, hogy biztosan meglegyen az a fizu emeles.Realista24 írta:De miért kell ezt válaszolni? Miért nem lehet azt mondani, hogy vannak pletykák, de lényegtelen, mert úgyis marad? Nem, pont elhinti hogy a jövőt senki nem ismeri.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De miért kell ezt válaszolni? Miért nem lehet azt mondani, hogy vannak pletykák, de lényegtelen, mert úgyis marad? Nem, pont elhinti hogy a jövőt senki nem ismeri.csababarca írta:Ment a szokásos méla duma, csak közhelyeket puffogtatott.
Egyébként sem Messi tehet róla,hogy Laportáék ennyire barmok voltak,hogy ilyen szerződést írtak alá.
Mondjuk megnézném, mi lenne akkor,ha azt mondaná a vezetőség,hogy ennyi a plafon,többet nem emelünk,ha tetszik,tetszik, ha nem nem.
Ezt kéne meglépni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
persze, de aztán kapja is vissza...ha viszont ott lesz egy csatár akkor már nem Messire játszanánakcsababarca írta:Most is pontosan ezt csinálja.wZoLee7 írta: Ő lenne az akinek az utolsó passzt kell adnia, vagy csak kitenni a szélre...
- csababarca
Most is pontosan ezt csinálja.wZoLee7 írta: Ő lenne az akinek az utolsó passzt kell adnia, vagy csak kitenni a szélre...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is ezt gondolom. Ha már nem lesz olyan gyors, robbanékony, mint most, akkor hátratoljuk a középpályára, hadd osztogasson. Már most is olyan labdákat oszt ki néha, hogy csak nézek, szerintem egyáltalán nem lenne rossz kicsit visszavonva sem, ráadásul a kapura is veszélyesebb lenne, mint most Iniesta vagy Xavi.sonic írta:Amugy lehet nem lesz belole mar szelso soha, de viccen kivul ugy erzem hogy nehany ev mulva belole egy jobb kiadasu Xavi/Iniesta lesz, es egy sorral elotte alkalmazni fog a Barca egy csatart.
- wZoLee7
Ez neki kétlem, hogy tetszene. Attól a perctől kezdve nem ő lenne az akciók végpontja. Ő lenne az akinek az utolsó passzt kell adnia, vagy csak kitenni a szélre...egy 4-szeres aranylabdás, főleg Messi ebbe nem fog belemenni. Az is hülyeség lenne, hogy hoznak egy vérbeli csatárt aki majd kiszolgálja a háta mögül érkező Messit. Nem Martino az az edző aki ezt meglépné.
Lenne ennek a taktikának még egy komoly hibája, Messi védekezése nulla. A Barca olyan letámadós taktikát épített fel, amiben egy Messi a kp-n semmit nem érne, átrohannának rajtuk.
Lenne ennek a taktikának még egy komoly hibája, Messi védekezése nulla. A Barca olyan letámadós taktikát épített fel, amiben egy Messi a kp-n semmit nem érne, átrohannának rajtuk.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ibra ----> Dortmundmorientes írta:Megadják neki amit kér,ne legyen kétséges...Gondolom véletlen, hogy Jorge Messi pont akkor beszél arról, hogy soha nem lehet tudni mit hoz a jövő, amikor a fia szerződéshosszabbítása/fizetésemelése a téma :lol: :lol::lol:
De ha mégis a PSG-be menne,Ibra sztm még aznap visszavonulna...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- sonic
Vagy a MU megveszi Carrick melle a kp-ra.
What's the mata with that?
Amugy lehet nem lesz belole mar szelso soha, de viccen kivul ugy erzem hogy nehany ev mulva belole egy jobb kiadasu Xavi/Iniesta lesz, es egy sorral elotte alkalmazni fog a Barca egy csatart.
What's the mata with that?
Amugy lehet nem lesz belole mar szelso soha, de viccen kivul ugy erzem hogy nehany ev mulva belole egy jobb kiadasu Xavi/Iniesta lesz, es egy sorral elotte alkalmazni fog a Barca egy csatart.
- wZoLee7
mindenki nyugodjon le, Messi nem fog eligazolni onnan, ő már nem akar szélső poszton játszani, középen meg van embere a PSG-nek is, a Bayernnek is, szóval erről ennyit...talán még ha Aguerora cserélnék, vagy mi hoznánk el Aguerot a City megindulna érte, de erre sem mernék tenni egy fillért sem
- csababarca
A nívója esne a PSG-ben, a teljesítménye nem hiszem. Ott azért még a spanyol középcsapatoknál is gyengébbek vannak, meglőné ott is a góljait elég szépen. BL az más,persze.
Benne van,hogy minden évben újra kell tárgyalni a szerződésének feltételeit=fizetését. Persze nem kötelező emelni rajta, de ez szokott lenni.
Benne van,hogy minden évben újra kell tárgyalni a szerződésének feltételeit=fizetését. Persze nem kötelező emelni rajta, de ez szokott lenni.
- sonic
Tetszene neki. Szepen csendben focizgatna tovabb a pajtasokkal. Szerintem is ezt kene csinalni.csababarca írta:Ment a szokásos méla duma, csak közhelyeket puffogtatott.
Egyébként sem Messi tehet róla,hogy Laportáék ennyire barmok voltak,hogy ilyen szerződést írtak alá.
Mondjuk megnézném, mi lenne akkor,ha azt mondaná a vezetőség,hogy ennyi a plafon,többet nem emelünk,ha tetszik,tetszik, ha nem nem.
Ezt kéne meglépni.
Hova menne? PSG? Nagyot esne a teljesitmenye. Meg azert az egy kevesbe nivos csapat, kevesbe nivos bajnoksagban. A barcaban korulotte forog minden, kore van epitve a csapat, ala jatszik mindenki, annyit keres hogy szerintem o maga sem tudja az mennyi penz (amennyire meg tudtam itelni a szellemi kepessegeit a nyilatkozatokbol)... Nem egy okos gyerek Messi, de annyira o sem hulye hogy eligazoljon a Barcabol.
En peldaul nem. Koszi!morientes írta:Csak ha valaki nem értette
En errol lemaradtam. Mi van a szerzodeseben?hogy beleírták azt a szerződésmegújításos minden évben a szerződésbe