Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Re: Kommentáld a híreket
Ha már számolgatunk. Kakanak eléggé komoly a marketing ereje még mindig. Így szerinte ő a PSG-hez simán elmehetne. Pepe és Callejon se nagyon kellene szerintem hogy maradjon. Khediráról, Mariaról, Higuainról, Coentraorol, Albiolról is vannak hírek bőven. Essien alap hogy megy.
Ha számolgatunk
Kapus poszt fix. semmi változás nem lesz
Carvajal - jobboldalra sztem 100% hogy jön . Kell oda ember Ő a Bundesliga 2.! legjobb védője volt, egy Lahm mögött
PEPE - Angliába biztos elvinnék 10 millio körül kapnánk ami elég lenne Inigo Martinezért
ALBIOL - 5 millio kellene adni Garayért cserének jobbat nem találnánk, kb megkapnánk Albiolért az árát
COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
KAKA - PSGnek fel kellene ajánlani Verattiért és kevés euroért (5-10 körül) - ne felejtsük el Becks és Leonardo ott van
KHEDIRA - Chealses hírek érdekesek ha 15-20 körül kapunk azonnal el kellene adnim 15 körül Kondogbia jöhetne
MARIA - akár Balért/Silváért oda kellene adni és fizetni még rá
CALLEJON - Jese/Denis (bár egyre jobban Leverkusen vagy Schalke hírek) felhozni helyette és elpasszolni valamerre 10 körül
HIGUAIN - egyértelműen Vidal/Pogba és plusz pénz (10-20 millio) őt csak és csak a juveba és így szabad elengedni
egy csatár minimum kellene... ez ami a legeslegnehezebb tippem sincs nagyon kit írnék ide (talán Lewandovski az ára miatt, akár ide egy tehetség is elférne Icardiban sokat látok)
Jól erősíthetnénk. Még ezek után is lenne pénzünk Neymarra is akár. De valami őrült jó csatár/ok a szerkezet függvényében kellenének.
Ha számolgatunk
Kapus poszt fix. semmi változás nem lesz
Carvajal - jobboldalra sztem 100% hogy jön . Kell oda ember Ő a Bundesliga 2.! legjobb védője volt, egy Lahm mögött
PEPE - Angliába biztos elvinnék 10 millio körül kapnánk ami elég lenne Inigo Martinezért
ALBIOL - 5 millio kellene adni Garayért cserének jobbat nem találnánk, kb megkapnánk Albiolért az árát
COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
KAKA - PSGnek fel kellene ajánlani Verattiért és kevés euroért (5-10 körül) - ne felejtsük el Becks és Leonardo ott van
KHEDIRA - Chealses hírek érdekesek ha 15-20 körül kapunk azonnal el kellene adnim 15 körül Kondogbia jöhetne
MARIA - akár Balért/Silváért oda kellene adni és fizetni még rá
CALLEJON - Jese/Denis (bár egyre jobban Leverkusen vagy Schalke hírek) felhozni helyette és elpasszolni valamerre 10 körül
HIGUAIN - egyértelműen Vidal/Pogba és plusz pénz (10-20 millio) őt csak és csak a juveba és így szabad elengedni
egy csatár minimum kellene... ez ami a legeslegnehezebb tippem sincs nagyon kit írnék ide (talán Lewandovski az ára miatt, akár ide egy tehetség is elférne Icardiban sokat látok)
Jól erősíthetnénk. Még ezek után is lenne pénzünk Neymarra is akár. De valami őrült jó csatár/ok a szerkezet függvényében kellenének.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gondoltam hogy nem mennek kopasz verőemberek,akik betuszkolják egy fekete terepjáróba,maszkal a fején...Jönnie kell vissza. Ilyen szempontból nincs beleszólása, ha letesszük a pénzt, miénk a játékjoga. De nyilván ne küldünk rendőröket érte.
Egyébként a stadiont lehet majd törleszteni arab pénzből,mert az emirates fizet majd marketingpénzt ha igaz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Persze, hogy hitelből fogjuk. De a hitelt is fizetni kell. A játékosokat is részletre vannak, vagy hitel van mögöttük sokszor, ami oké, hogy a cash-flow-val lehet variálni, de attól még az kiadás, számolni kell vele.Kétlem, hogy azt saját tőkéből, bevételből fogjuk megvalósítani. Nagyobb esélyt látok egy újabb hitelre, mondjuk miután törlesztettük Kaká és Ronaldo árát.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kétlem, hogy azt saját tőkéből, bevételből fogjuk megvalósítani. Nagyobb esélyt látok egy újabb hitelre, mondjuk miután törlesztettük Kaká és Ronaldo árát.CS0ki írta:Szerintem inkább a stadion felújítás az, ami a nagy költekezést akadályozza.
Szerintem is valami hasonló a szitu. Gondolom, a riporter rákérdett a madridi váltásra, és hát nem nyilatkozhatta le azt, hogy igen, alig várom, hogy visszatérjek, mikor az egész klub és a szurkolóik a BL-ben indulást ünnepelték.A mostani nyilatkozata szerintem az ünneplés hatására jött, asszem most lett biztos hétvégén, hogy a Bayer BL főtáblás lett.
Lenyilatkozta, hogy mit szeretne, de azt nem mondta, hogy emellett mi mást is szeretne és mit fog tenni :-)
Merci Zizou!
Jönnie kell vissza. Ilyen szempontból nincs beleszólása, ha letesszük a pénzt, miénk a játékjoga. De nyilván ne küldünk rendőröket érte.Carvajal meg lehet hogy csak fel akarja kicsit verni a fizuját,azért szórakozik.Amúgy ez a visszavásárlási opcio az hogy van?Ha mi akarjuk,neki jönni kell,vagy maradhat ha akar?
Ha van egy csöppnyi esze, akkor nem gondolkodik kétszer egyébként. Egyértelmű, hogy rá számítanak a jövőben, gyakrolatilag alig lenne konkurenciája, és ha hoz egy normális szintet, nem fogják lecserélni.
A mostani nyilatkozata szerintem az ünneplés hatására jött, asszem most lett biztos hétvégén, hogy a Bayer BL főtáblás lett.
Az eladások miatt nagyjából nullában zártuk az átigazolási piacot. Viszont nem ismerjük a pontos számokat (pedig rohadtul érdekelne ), nem tudjuk, hogy kiért, mikor, mit kell fizetni, mennyi költés fér bele. Voltak olyan hírek, hogy még a 2009-es nagybevásárlásnak voltak még pénzügyi következményei tavaly, akkor kellett komolyabb összegeket törleszteni. A bevételeink mindenestre hozták az elvártakat, ilyen szempontból nincs visszaesés. Szerintem inkább a stadion felújítás az, ami a nagy költekezést akadályozza.Ráadásul nem tudhatjuk, mennyit spóroltunk meg a tavalyi átigazolási pénzből, mivel csak egy érkező volt. Aztán lehet, hogy a tavalyi keret kimerült 40 millióban.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ráadásul nem tudhatjuk, mennyit spóroltunk meg a tavalyi átigazolási pénzből, mivel csak egy érkező volt. Aztán lehet, hogy a tavalyi keret kimerült 40 millióban.CS0ki írta:Nálam ideális esetben lenne bőven távozó...Kaká, Higu, DM, Khedira, Adán, Albiol. Ők azért 80 millió körül hozhatnak.Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.
Én mondjuk hoznám Kondogbiát, Casimero, Gündogán hármast, kb ez olyan 45 milla, mellé még Carvajal 8-ért. Ez akkor 53 millió. Van még 30 millió+amennyi minuszba akarunk menni, szóval akár 100 milliónk is. Annyi pénzért akár két elég komoly embert is hozhatunk a támadósorba.
És ha nagyon kell pénz, ott van még Coentrao, lehet kockáztatni, vagy éppen Pepét lecserélni Garay-ra, az is hozna 10 milliót, illetve eleve Garay eladása után is bejöhet még annyi, amúgy is amivel nem is számoltam. És akár még Callejon is mehet. Carvajalt is lehet Denis-szel fogjuk fizetni. Morata is le lehet passzolni végszükség esetén.
Tehát bőven pénzünknél vagyunk szerintem.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem nem fogja visszautasítani a nevelőegyüttesét, ami ráadásul nem más, mint a Real Madrid. Ez két olyan indok, amiből talán egy is elég egy játékosnak a visszatérésre. Meg aztán én úgy gondolom, a kezdőbe jönne és ezt tudatnák is vele időben.@Sonny írta: Amit viszont remélek,hogy a Carvajal nyilatkozat nem valódi. Persze nekem mindegy,ha tényleg ezt mondta csak a lényeg,hogy itt kössön ki valahogy. Nem lenne jó egy szem Arbeloával (esetleg Nachóval kiegészülve) nekivágni a szezonnak. Persze remélem ezt az illetékesek is tudják és,ha nem jön Carvajal,akkor keresnek alternatívát,bár nem nagyon van most olyan játékos a piacon,aki tökéletes megoldás lenne. Danilot talán bevállalnám a Portóból,de róla még csak kacsa szintű hírek sem voltak...
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem Rooney leigazolásától nem kell tartanunk (hál istennek),jó kis játékos ő,de nehéz lenne őt elképzelni Real mezben meg spanyol földön is. Meg ugye páran írtátok már,hogy fizikailag nincs a toppon,ami szerintem is így van.
Amit viszont remélek,hogy a Carvajal nyilatkozat nem valódi. Persze nekem mindegy,ha tényleg ezt mondta csak a lényeg,hogy itt kössön ki valahogy. Nem lenne jó egy szem Arbeloával (esetleg Nachóval kiegészülve) nekivágni a szezonnak. Persze remélem ezt az illetékesek is tudják és,ha nem jön Carvajal,akkor keresnek alternatívát,bár nem nagyon van most olyan játékos a piacon,aki tökéletes megoldás lenne. Danilot talán bevállalnám a Portóból,de róla még csak kacsa szintű hírek sem voltak...
Amit viszont remélek,hogy a Carvajal nyilatkozat nem valódi. Persze nekem mindegy,ha tényleg ezt mondta csak a lényeg,hogy itt kössön ki valahogy. Nem lenne jó egy szem Arbeloával (esetleg Nachóval kiegészülve) nekivágni a szezonnak. Persze remélem ezt az illetékesek is tudják és,ha nem jön Carvajal,akkor keresnek alternatívát,bár nem nagyon van most olyan játékos a piacon,aki tökéletes megoldás lenne. Danilot talán bevállalnám a Portóból,de róla még csak kacsa szintű hírek sem voltak...
Nálam ideális esetben lenne bőven távozó...Kaká, Higu, DM, Khedira, Adán, Albiol. Ők azért 80 millió körül hozhatnak.Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.
Én mondjuk hoznám Kondogbiát, Casimero, Gündogán hármast, kb ez olyan 45 milla, mellé még Carvajal 8-ért. Ez akkor 53 millió. Van még 30 millió+amennyi minuszba akarunk menni, szóval akár 100 milliónk is. Annyi pénzért akár két elég komoly embert is hozhatunk a támadósorba.
És ha nagyon kell pénz, ott van még Coentrao, lehet kockáztatni, vagy éppen Pepét lecserélni Garay-ra, az is hozna 10 milliót, illetve eleve Garay eladása után is bejöhet még annyi, amúgy is amivel nem is számoltam. És akár még Callejon is mehet. Carvajalt is lehet Denis-szel fogjuk fizetni. Morata is le lehet passzolni végszükség esetén.
Tehát bőven pénzünknél vagyunk szerintem.
Én is így vagyok vele, pedig alapvetően jó játékosnak tartom Rooney-t, aki megállta volna helyét nálunk is, de ő már túl kockázatos nekem.én azt mondom ezt a rooneyt is ellehet felejteni. erőnlétileg összeomlott az emberünk. 40-ért meg egyenesen vicc. kajak 20-at ér kb a mostani állapotában, de lehet annyit sem. jó lesz neki a chelsea vagy a psg.
én azt mondom ezt a rooneyt is ellehet felejteni. erőnlétileg összeomlott az emberünk. 40-ért meg egyenesen vicc. kajak 20-at ér kb a mostani állapotában, de lehet annyit sem. jó lesz neki a chelsea vagy a psg.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kinezem, h ez a Bale vs Neymar szavazas inkabb a brazil ellen mintsem a britt mellett lenne. Szerintem ez betudhato, h anno eligerkezett hozzank aztan felrugtak a megallapodast es elkezdett ajnarozkodni a Barcarol. Ez olyan mintha az UTE-t dicsoitene es utanna a fradi druukereit kerdeznek meg, h kit hoznanak a kettejuk kozul.Persze, h Balere menne atobb voks. Remelem sikerul majd igazolni, aztan majd meccsek utan meg a sok tapstol meg borogathatjak a kezuket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A lényeg, hogy vagy Bale vagy Neymar kell a csapatnak mert már annyira arra mennek az ellenünk játszó komolyabb csapatok, hogy CR-t fogja 3-4 valaki aztán reménykednek, hogy nem kapnak gólt... Azzal, hogy ha lenne a jobb szélen is 1 meghatározó játékos már CR-ről is le lenne véve a teher meg megoszlana a védők figyelme és nem CR-t fogja mindenki...
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez a Carvajal nyilatkozat mennyire megbízható?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
isteniek ezek a becenevek.
- flori
http://www.intereconomia.com/video/punt ... f-20130513
higuain csillogás özil még mindig nem tud spanyolul úgy látom. :-)
higuain csillogás özil még mindig nem tud spanyolul úgy látom. :-)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ha a city igazolta volna, akkor is azt mondom hogy okos döntés. Mivel ott is lehetne variálni elég faszán a kezdőt..de persze részben nem is, mert egyik se angol. Bayern esetében azért jobb a helyzet mert Götze legalább Német..Erti írta:]Attól függ csak, hogy melyik csapat veszi meg őket. Ha a City venné meg idén Neymart és Götzét akkor minden második ember jönne ezzel az összevissza igazolással, de ha a Bayern csinálja akkor már mindjárt nagyon jó okos igazolások
Amúgy ha a Bayern megnyeri a BLt akkor nem biztos, hogy okos dolog odamennie
- RealMadridFanatic
Ez igaz. Viszont nem lehet tartósan egy DM szintű játékost sem a padon tartani, eleve a piaci értéke miatt sem érné meg. Akár Bale, akár Neymar érkezik, az argentinnak mennie kell. Higuaínnal szemben remélem elfogyott már a türelem, a legnagyobb félelmem vele kapcsolatban az, amit a Neymar - Bale szavazás is mutat, hogy a spanyolok teljesen másképp állnak ezekhez. Voltak elvileg olyan rigmusok is, hogy "Pipita, maradj!"... Értem én, hogy madridista (?), félig saját nevelés, tett is a klubért, viszont nem tudom mennyiszer kell felsülnie ahhoz, hogy elfogyjon a türelem.akkor még az eladott játékosokat is pótolni kell.
Elkanyarodtam. Szóval DM szinte biztos távozó, ha érkezik az egyik "sztárigazolás", viszont a padra nem hoznék plusz embert, ott van Jesé. Elég ígéretes játékos, simán meg lehet próbálni.
A középpályára ha érkezik is valaki, Khedira szinte biztos, hogy marad, azért cserének, vagy tehermentesítőnek teljesen jó. A védelem nagyjából adott, ott létszámban megleszünk, persze Pepét nem szabad eladni, ha megfelel neki a 3. hely.
Előre meg Higuaín távozásával tuti hozunk valakit, legyen az Rooney vagy Agüero, ha meg esetleg marad Callejón, 3. embernek teljesen jó.
Casillas, López, Jesus
Carvajal, Arbeloa, Pepe, Varane, Ramos, Albiol(?), Marcelo, Nacho
Verratti, Xabi, Khedira, Modric, Kondogbia(?), Vidal/Pogba (?)
Cé, Özil, Benz, Agüero/Neymar/Bale(?), Jesé, Callejon
Távozók:Adán, Coentrao, Carvalho, Essien, Di María, Kaká, Higuaín, Morata (?)
Ez nagyon soknak tűnik egy nyárra, viszont a kezdő is brutál módon erősödne, illetve azért talán a pad sem lenne olyan gyenge. Persze kérdés, hogy mennyi az átigazolási keret, illetve ki mozdítható egyáltalán...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
carvajal lehet, hogy adja magát, de ez a mai nyilatkozat nem épp arról szól, hogy ide vágyódik. szerintem xabi helyére is kell keresni valakit, ugyanis kezdőként nem fog végig bírni megint 60 meccset, így az ő posztja is hiányposzt lesz. két középső kp minimum kell, no meg egy szélső, egy jobbhátvéd és egy csatár. szerintem.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nálam a három hiány meg van az négy is, de ezen nem veszünk össze. De ez a 3 hiány (gondolom, Khedira, DM, Arbeloa ez az ominózus 3 ember) fennáll már 2 éve, és eltelt 2 olyan átigazolási időszak, amikor meg sem próbáltuk ezt a 3 posztot rendbe tenni. Az egy dolog, hogy Mourinho volt a Boss, és neki ez így ebben a formában megfelelt. De ennek a 3 posztnak a befoltozása nem könnyű. Carvajal nyilván adja magát, de a többi poszt sokkal nehezebb dió. Sem minőségben, sem árban megfelelő embert nem könnyű oda találni, és tartok tőle, hogy erre a posztra minőséget igazolni csak eladás(ok) árán lehet, és akkor még az eladott játékosokat is pótolni kell. Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.Hát pedig én számítok. Elsősorban a kezdő erősödésére. Eleve hülyén nélzne ki, ha a várható 50-100 millást minuszt követően nem lennénk erősebbek. Három alapvetőe hiányt érzek a csapatban, nem tudom elképzelni, hogy ezt a hármat nem lépjük meg.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
Megint
Madrid - Az El Mundo Deportivo szerint a "Királyiak" 40 millió eurót sem sajnálnák a 27 éves támadóért, aki nyáron elhagyná a MU-t.
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid örömmel szerződtetné jövő évi együttesébe Wayne Rooney-t, aki első sorban a távozó Gonzalo Higuaín helyettese lehet a "Királyiaknál".
Korábban a Topligán is beszámoltunk arról, hogy a United épp egy Real játékost, Karim Benzemát szemelte ki arra, hogy szerződtesse Rooney helyére, amennyiben az angol támadó hajthatatlan távozását illetően. Ennek fejében az se kizárható, hogy a két klub elcserélje a labdarúgókat, és nyártól épp ellentétes oldalon lássuk a BL-nyolcaddöntőjének esetleges visszavágóján őke
Madrid - Az El Mundo Deportivo szerint a "Királyiak" 40 millió eurót sem sajnálnák a 27 éves támadóért, aki nyáron elhagyná a MU-t.
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid örömmel szerződtetné jövő évi együttesébe Wayne Rooney-t, aki első sorban a távozó Gonzalo Higuaín helyettese lehet a "Királyiaknál".
Korábban a Topligán is beszámoltunk arról, hogy a United épp egy Real játékost, Karim Benzemát szemelte ki arra, hogy szerződtesse Rooney helyére, amennyiben az angol támadó hajthatatlan távozását illetően. Ennek fejében az se kizárható, hogy a két klub elcserélje a labdarúgókat, és nyártól épp ellentétes oldalon lássuk a BL-nyolcaddöntőjének esetleges visszavágóján őke