mindig a pia...romlott egy fórum ezGéci írta:Morientes te ittál? Nem voltál te ilyen... Kibùjt belőled az állat vald be!
Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Morientes te ittál? Nem voltál te ilyen... Kibùjt belőled az állat vald be!
- ziro4vr
ő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirálymorientes írta:Még két ilyen oszt R24 rádtolja a bant azután meg b.hatod...sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza.. :lol:
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még két ilyen oszt R24 rádtolja a bant azután meg b.hatod...sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza.. :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza..morientes írta:Ha 100%-os lesz addig akkor sztm Didier tuti nem hagyja otthon...sonic írta:Szerintetek Varane-t viszik a VB-re? Remelem nem...
amúgy persze, le fogják tojni mi van vele, ha lábra tud állni ott lesz
Nem illik.
- morientes
Ha 100%-os lesz addig akkor sztm Didier tuti nem hagyja otthon...sonic írta:Szerintetek Varane-t viszik a VB-re? Remelem nem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintetek Varane-t viszik a VB-re? Remelem nem...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
Hát nemtom,de Modricék okozhatnak meglepetést,nem rossz az a horvát bagázs,Ronaldoek is továbbb jutnak valószinű,a spanyolokat lehet fikázni,de azért nem írnám le őket...Az hogy argentina meddig jut,DM szempontjából nem lényegeswZoLee7 írta:érdekes lesz az előszezon, de hát szerintem a spanyolok, marcelo és a portugálok lesznek bent tovább (portugália ugye megnyeri )
sok spanyolunk még nem is lesz keret tag, Bale otthon TV-zhet, Modric is hamar haza fog érni, szóval nagy baj nem lehet. igazolni viszont borzasztó lesz, és csak remélni tudom, hogy senki nem fog lesérülni
De adom amit Realista mond,a VB megkavarhatja a dolgikat,igazolás szempontból meg pláne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Sagna?
Ingyen nem lenne rossz, de ő csak jobbhátvéd poszton vethető be, nem? Oda meg van Arbeloa és Carvajal, így felesleges szerintem. Vagy balhátvéd posztjára szánják?
Ingyen nem lenne rossz, de ő csak jobbhátvéd poszton vethető be, nem? Oda meg van Arbeloa és Carvajal, így felesleges szerintem. Vagy balhátvéd posztjára szánják?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
eleve nem értem miért vállalnak ekkora kockázatot...persze mindenhol van aki a dolog ellen kampányolna, de dél-amerika fokozottan veszélyes tud lenni
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Érdekes VB lesz az biztos... Kemény lázadások mennek ellene. Őszintén nem lepne meg egy komolyabb lázadás a VB közben. Kemény dolgok folytak most is Sao Pauloban...Realista24 írta:Az egészet össze fogja cseszni a vb. Az átigazolásokat is, és a felkészülést is, szerintem.tubatibi írta:Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
érdekes lesz az előszezon, de hát szerintem a spanyolok, marcelo és a portugálok lesznek bent tovább (portugália ugye megnyeri )
sok spanyolunk még nem is lesz keret tag, Bale otthon TV-zhet, Modric is hamar haza fog érni, szóval nagy baj nem lehet. igazolni viszont borzasztó lesz, és csak remélni tudom, hogy senki nem fog lesérülni
-
Siqueira-t látta már valaki játszani egyébként? Mert én eddig a nevén kívül mást nem tudok róla. Valaki tájékozottabb felhomályosíthatna, hogy mit is tud ő és ha megvesszük mire lehet számítani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egészet össze fogja cseszni a vb. Az átigazolásokat is, és a felkészülést is, szerintem.tubatibi írta:Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hagyjátok márGascoigne írta:nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákul és közben már egyik nyelvel sem boldogulok
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákul és közben már egyik nyelvel sem boldogulok
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én már ebbe a tímába pont ezért inkább bele sem megyek. Mourinhonál állandóan azt a bizonyos második évet emlegették, mindent elnéztek neki, az olasz pedig savazva van már szeptember óta, mindenért. Egyszer ez a baj, egyszer amaz. Pedig abban, amit játszatni akar, sokkal több a fantázia, mint Mourinho egyélű kontrázgatásában.Toky írta:Érdekes. Mourinhot meg azzal védte a többség akkoriban, hogy össze kell szoktatni a kezdő 11-et.
Merci Zizou!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érdekes. Mourinhot meg azzal védte a többség akkoriban, hogy össze kell szoktatni a kezdő 11-et.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont, hogy ma nem És most nem Jesé miatt írom, mielőtt nekem ugranátok páran. Hanem azért, mert hazain leszünk egy Granada ellen. Itt azért bőven kaphatnának lehetőséget a cserék. 1-2 cserejátékos simán mehetne a kezdőbe. Azét annyira nem jó csapat a Granada, hogy ha szarul állnánk, és a 60. percben mondjuk becserélnénk Balet, vagy Benzemát, akkor ne tudjuk esetleg fordítani.lordgabi írta: Amúgy belefér, ha ma csereként számítunk Jesére, csak időben dobjuk be, hogy tudjon egy kis színt vinni a játékba...
Kövi héten Espanyol majd hétvégén Bilbaó... kemény hetünk lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots