szabad érdeklődni esetleg honnan? mivel én is rendeltem egyről (megnem mondom honnan már) és azok a sportsdirectről rendelték mivel írta az eredeti árát, meg ott is ezeket láttam ennyiért. nagyon vigyázni kell amugy az ilyeneknél a mérettel, mert 6 polót rendeltem, 3 tökéletes volt és 3 akkora volt, hogy csak na. végül is egy mindenre jó mama megoldoltta pedig mind a 6 m-s voltKercsó írta:egy romániai oldalon keresztül rendelem.Victor írta:szállítási idő le van írva a termékhez.
és szállítási időhöz az van írva, hogy változó (időközbe rákérdeztem ott is: 1-3 hét között)
és az a kabát most átszámolva kb. 9K... és nincs szállítási díj.
Divat
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Re: Divat
carvajal.bale.vidal.jesé
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
egy romániai oldalon keresztül rendelem.Victor írta:szállítási idő le van írva a termékhez.
és szállítási időhöz az van írva, hogy változó (időközbe rákérdeztem ott is: 1-3 hét között)
és az a kabát most átszámolva kb. 9K... és nincs szállítási díj.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én snapbacket(baseball sapi) rendeltem ebayről. Itthon 10k körül van, innen meg a kettő együtt nem volt 5k szóval valószínűleg nem eredeti, de nagyon minőségi, észre sem lehet venni, hogy utánzat. 3 hét alatt jött meg kb Kínából, postaköltség meg ingyenes volt, szóval elégedett vagyok vele.Kercsó írta:ebayről rendelt már valaki hasonló terméket?
régebb még a madridistán téma volt ez.
érdekelne minden vélemény.
-szállítási idő
-minőség stb
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
női hajtémához annyit, h én jobban szeretem, ha egy nőnek hosszú haja van, ritka mikor tetszik, ha egy nőnek rövid haja van. itt pl ördög nórié nem rossz :-)
én meg úgy vagyok a hajammal, hogy hagyom nőni akkorára mint amilyen biebernek volt ( ) persze nem olyanra, hátul hosszabb, oldalt rövidebb, majd mikor már kezd csúnya lenni, reggel is 55 fele áll akkor elmegyek s levágatom, akkor sincsenek nagy igényeim csak annyi, h vágjanak ki belőle és vmi fasza legyen, a fodrász meg lássa mit tud kihozni
amugy nekem ilyesmi van jelenleg bevágás nélkül, valamivel kisebb. én se vagyok 1 órát a tükör előtt, letusolok, felszárazon hagyom, fésűvel hátra fésülöm az egészet majd kézzel beállítom végül pedig lakkal lefújom, 1 óra múlva pedig a fésűvel óvatosan végig megyek, h ne legyen úgy összeragadva és ne legyen zsiros hatása, hátul pedig jó keményen lakkal befújjom, hogy mikor alszok ne legyen próbléma. reggel pedig kicsit megdörzsölöm, h ne legyen összeragadva s kész is
kb 1 hónapja van ez, eddig megvagyok elégedve vele. gondolkozok is, h többet nem növelem meg
én meg úgy vagyok a hajammal, hogy hagyom nőni akkorára mint amilyen biebernek volt ( ) persze nem olyanra, hátul hosszabb, oldalt rövidebb, majd mikor már kezd csúnya lenni, reggel is 55 fele áll akkor elmegyek s levágatom, akkor sincsenek nagy igényeim csak annyi, h vágjanak ki belőle és vmi fasza legyen, a fodrász meg lássa mit tud kihozni
amugy nekem ilyesmi van jelenleg bevágás nélkül, valamivel kisebb. én se vagyok 1 órát a tükör előtt, letusolok, felszárazon hagyom, fésűvel hátra fésülöm az egészet majd kézzel beállítom végül pedig lakkal lefújom, 1 óra múlva pedig a fésűvel óvatosan végig megyek, h ne legyen úgy összeragadva és ne legyen zsiros hatása, hátul pedig jó keményen lakkal befújjom, hogy mikor alszok ne legyen próbléma. reggel pedig kicsit megdörzsölöm, h ne legyen összeragadva s kész is
kb 1 hónapja van ez, eddig megvagyok elégedve vele. gondolkozok is, h többet nem növelem meg
carvajal.bale.vidal.jesé
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szállítási idő le van írva a termékhez. a minőségét ennek nem tudom, ezt még nem rendeltem, de sok mást igen, és kivétel nélkül elégedett vagyok velük.ebayről rendelt már valaki hasonló terméket?
-szállítási idő
-minőség stb
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ebayről rendelt már valaki hasonló terméket?
-szállítási idő
-minőség stb
-szállítási idő
-minőség stb
#whatisyourexcuse
- Victor
ha már ennyit beszéltünk róla, holnap 2 hónap után elmegyek fodrászhoz, mert csak nőtt és már sehogy sem áll. meg kell lepni asszonyt egy jól belőtt séróval
nekem meg szögegyenes és világéletembe utáltamNekem is kicsit göndör hajam van, ahogy elér egy bizonyos hosszt, máris kunkorodik a szarházi
- pheco
@Sonny írta:Elképesztő sűrű,és enyhén göndör hajam van elég nehéz bánni vele. Nem tud valaki javasolni egy stílust,amit ilyen hajból ki lehet hozni és viszonylag szalonképes?
Szerintem valami "Götzéset" ki lehetne hozni belőle. (vágás,ritkítás azt cső)
Götze hair 1
Götze hair 2
Nekem is kicsit göndör hajam van, ahogy elér egy bizonyos hosszt, máris kunkorodik a szarházi Ugyanilyen hajam van kb, mint Götzének és semmi gond nincs vele, este hajmosás után megtörlöm félszárazra, aztán beállítom és már jó is. Reggel ha van időm és kedvem akkor kis zselé vagy wax megy rá, de ha nem rakok semmit akkor sem rossz.]A Götze stílus viszont működhet szerintem, teszek egy kísérletet,aztán remélem,hogy elnyeri a saját tetszésemet ( ugye az az elsődleges ) Mindenesetre köszi az ötleteket :-)
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egyébként szerintem semmi gáz nincs a raszta hajjal, sok embert láttam már,akinek jól áll,de az én környezetemben ilyesmit nem lehet.'shutterisland írta:nem tudom mennyire vagy bob marley vagy reggae fan (gondolom semennyire) de a rasztát tudom még ajánlani.
aztán legrosszabb esetben "no woman, no cry"
A Götze stílus viszont működhet szerintem, teszek egy kísérletet,aztán remélem,hogy elnyeri a saját tetszésemet ( ugye az az elsődleges ) Mindenesetre köszi az ötleteket :-)Nzedge írta:Szerintem valami "Götzéset" ki lehetne hozni belőle. (vágás,ritkítás azt cső)Elképesztő sűrű,és enyhén göndör hajam van elég nehéz bánni vele. Nem tud valaki javasolni egy stílust,amit ilyen hajból ki lehet hozni és viszonylag szalonképes?
Götze hair 1
Götze hair 2
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom mennyire vagy bob marley vagy reggae fan (gondolom semennyire) de a rasztát tudom még ajánlani.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Szerintem valami "Götzéset" ki lehetne hozni belőle. (vágás,ritkítás azt cső)Elképesztő sűrű,és enyhén göndör hajam van elég nehéz bánni vele. Nem tud valaki javasolni egy stílust,amit ilyen hajból ki lehet hozni és viszonylag szalonképes?
Götze hair 1
Götze hair 2
- @Sonny
Ezen a fázison már túl vagyunk és totális katasztrófa lett a fejemből,pedig fél évig növesztettem a hajam Úgyhogy most ott tartok,hogy előbb egy új fodrászt is kell keressek. Lehet tényleg Huddlestone lesz ebből...'shutterisland írta:huddlestone
egyébként kérdezd meg a fodrászod, hogy ha kicsit megnöveszted, jól megritkítja és csinál egy tartós egyenesítést, akkor mi lenne belőle.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
@Sonny :
huddlestone
egyébként kérdezd meg a fodrászod, hogy ha kicsit megnöveszted, jól megritkítja és csinál egy tartós egyenesítést, akkor mi lenne belőle.
huddlestone
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Ez mindig így szokott lenni..hogy akinek ritkább haja van,az "irigyli" a dúsabb hajat.Victor írta:irigyellek :-)(amúgy nagyon dús a hajam és szoktam olyat csinálni,hogy hajmosás után felteszek egy sapit,hogy lelapítsa.. )
Pedig a nagyon dús haj se előnyös.. :-)
- @Sonny
Ha már,úgyis ennyire robog ez a haj/frizura téma,segíthetnétek nekem is egy kicsit. Elképesztő sűrű,és enyhén göndör hajam van elég nehéz bánni vele. Nem tud valaki javasolni egy stílust,amit ilyen hajból ki lehet hozni és viszonylag szalonképes?
Ui:( A 0-ást már próbáltam,azzal nem lettem kisegítve,mert iszonyat sz@rul áll nekem sajnos. Pedig az lenne az én szempontomból a legpraktikusabb )
Ui:( A 0-ást már próbáltam,azzal nem lettem kisegítve,mert iszonyat sz@rul áll nekem sajnos. Pedig az lenne az én szempontomból a legpraktikusabb )
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Én egyszer vágattam magamnak rövid hajat, el is cseszte a fodrász, és úgy néztem ki, mint valami Beatles-imitátor.
Soha többé nem lesz rövid hajam az fix. Most az az életcélom, hogy megnövesszem derékig, már nem sok kell hozzá.
Soha többé nem lesz rövid hajam az fix. Most az az életcélom, hogy megnövesszem derékig, már nem sok kell hozzá.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
- ___Samy___
nekem egyáltalán nem jön be a rövid haj a nőknél, mondjuk én azt sem nagyon szeretem ha festve vanVictor írta:egy kicsit elterelném a témát. ki mit szól a női hajakhoz? egy rakat "sztár" levágatta a haját:
ördög nóri
miley cyrus
anne hathaway
emma watson
nekem ezek közül egyedül emmán jön be, de szerintem ő is jobban nézett ki hosszúval, pedig nem vagyok rövid(ebb) haj ellenes nőnél. ördög nóra imidzsén szerintem viszont rengeteget rontott, bájosabb, szebb volt hosszúval. cyrus meg sose tetszett
a hosszú természetes színű haj sokkal szebb, ami válltól lentebb ér, legalábbis sztem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Halle Berrynek szoktak lenni fasza rövid hajai. Na neki pl hiába csaj, de amikor hosszú a haja az nem olyan jól áll rajta sztem.Amúgy nagyon jó tud lenni a rövidebb haj lányoknál, csak nem mindenkinek áll jól. Híres példát most nem is tudok említeni...
- Victor
igen, pont ezt akartam mondani pheco, hogy az utcán és ismerőseim köreiben is látok csomó csajt, akinek rohadt jól áll, de sztárt nagyon nem tudnék említeni, érdekes.
irigyellek :-)(amúgy nagyon dús a hajam és szoktam olyat csinálni,hogy hajmosás után felteszek egy sapit,hogy lelapítsa.. )
- pheco
Innen nekem egyik haj sem jön be, legalábbis nem rajtuk, pedig Emmát és Mileyt is nagyon csípem. Emma szép nagyon, de egy kicsivel hosszabb haj kéne neki. Amúgy nagyon jó tud lenni a rövidebb haj lányoknál, csak nem mindenkinek áll jól. Híres példát most nem is tudok említeni, de utcán meg ismerőseimnél vannak akiknek nagyon jól áll a Miley-hoz hasonló frizura.Victor írta:egy kicsit elterelném a témát. ki mit szól a női hajakhoz? egy rakat "sztár" levágatta a haját:
ördög nóri
miley cyrus
anne hathaway
emma watson
nekem ezek közül egyedül emmán jön be, de szerintem ő is jobban nézett ki hosszúval, pedig nem vagyok rövid(ebb) haj ellenes nőnél. ördög nóra imidzsén szerintem viszont rengeteget rontott, bájosabb, szebb volt hosszúval. cyrus meg sose tetszett