Csak megpróbálnám Casadot...most tényleg,de Siqueraért vagy kiért nyomjunk ki jópár milliót csak mer brazil???Nem is nagyon játszik...jó a két spanyol oda, balosra kell valaki marcelo mögé, megjegyzem oda könnyebb is találni, több jó balhátvéd van szerintem
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
rutinos, tapasztalt..ez arbeloaReaper's Scythe írta:Pont azért, amit leírtam Rutinos, tapasztalt, második számú jobb bekknek simán jó lenne még. Persze, ha tényleg túl sérülékeny, akkor nem kell.
jó a két spanyol oda, balosra kell valaki marcelo mögé, megjegyzem oda könnyebb is találni, több jó balhátvéd van szerintem
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Főleg úgy, hogy úgy néz ki, végre jobb oldalon is rendbe vagyunk. Nem tökéletes felállás, de Sagnával semmivel sem lennénk előrébb, ráadásul saját nevelést szorítana ki. Szerintem kacsa a hír, és csak a jobb fizetésre hajt a játékos ügynöke. Bedobja a Real nevét, és a PSG máris hozzádob még 1-2 millát az évi fizetéséhez.CS0ki írta:Sagna 31 éves lesz nemsokára, amennyire olvastam, messze nem volt már olyan jó az Arsenalban, mint fénykorában, emellett a sérülések sem állnak távol tőle, soha nem játszott spanyolországban, ahogy Ancelotti alatt se. Franciáknál igen, és oda hívja is a két pénzes klub. Miért jönne ide? Miért akarnánk, hogy idejöjjön? Én biztos nem hoznám...Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
Arra jó Arbeloa is. Ráadásul Sagna tuti többet is keresne, mivel az ingyen igazolt játékosok általában magasabb fizut és aláírási pénzt tudnak maguknak kialkudni.második számú jobb bekknek simán jó lenne még
Merci Zizou!
-
Pont azért, amit leírtam Rutinos, tapasztalt, második számú jobb bekknek simán jó lenne még. Persze, ha tényleg túl sérülékeny, akkor nem kell.
Sagna 31 éves lesz nemsokára, amennyire olvastam, messze nem volt már olyan jó az Arsenalban, mint fénykorában, emellett a sérülések sem állnak távol tőle, soha nem játszott spanyolországban, ahogy Ancelotti alatt se. Franciáknál igen, és oda hívja is a két pénzes klub. Miért jönne ide? Miért akarnánk, hogy idejöjjön? Én biztos nem hoznám...Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
- morientes
Utolérte már a spanyol tudásban.... A rutin meg jön majd,meccsről-meccsre...Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
1-2 évvel ezelőtt de örültem volna Sagnának... De ő már a múlt. ingyen nagy fogás lesz bárkinek, aki elviszi, de én ide nem hoznám, mert tönkretenné Carvajal fejlődését, és elvenné a játékperceit. Mondjuk nem örülnék, ha a Barca ingyen lecsapna rá, de ezen kívül bárhova is igazol, nem zavar.
- morientes
Mondjuk Piquenek lassan el kellene dönteni hogy center vagy center halfVédekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igaz,de alapnak jó.wZoLee7 írta:egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet
Védekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ter Stegen jol jon,de a vedelmet is meg kell erositeni.
Ahogy Kerlon is mondta, egy fecske machen keine sommer
(nemvicces,nembaj)
)
Ahogy Kerlon is mondta, egy fecske machen keine sommer
(nemvicces,nembaj)
)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tudom Arra a szerepkörre tökéletes lenne. (Jobban belegondolva egyébként ha Pinto nem marad, akkor sokkal inkább a jó öreg Willy-t hoznám második számú kapusnak Barcelonába, mint Reinát.)morientes írta:Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....
-
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.
Az nem túl jó. Remélem azért rájönnek, hogy anyagilag és sportszakmailag is jobban járnak, ha visszahozzák Reinát vagy Pintot megrakják első számúnak és az ifik közül felhoznak egy kapus-Messit a fonott hajú mögé
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.Reaper's Scythe írta:Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....Mondjuk ő sem egy tinédzser már... :D De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
ReinaReaper's Scythe írta:Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
-
Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk ő sem egy tinédzser már... De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.morientes írta:Ha,mondom HA úgyalakulna,hogy valamelyik kapusunk esetleg a távozás gondolatával foglalkozna,(Iker???),akkor esetleg Willy Caballerot el lehetne hozni Malagarol esetleg...
A Courtois-témához (igen, így kell írni a nevét, nem Curtois és nem is Courtis ): szerintem már most a világ legjobb kapusai közé tartozik, pár év múlva pedig simán top3-as hálóőr lehet (remélhetőleg Ter Stegennel együtt). Nagyon remélem, hogy nem viszitek el, mondjuk szerintem Mourinho nem fogja elengedni Londonból.
- morientes
Ha,mondom HA úgyalakulna,hogy valamelyik kapusunk esetleg a távozás gondolatával foglalkozna,(Iker???),akkor esetleg Willy Caballerot el lehetne hozni Malagarol esetleg...
LEGIO PATRIA NOSTRA