Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 16:34

Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
Utolérte már a spanyol tudásban....:) A rutin meg jön majd,meccsről-meccsre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 14:52

Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 28., kedd 14:30

1-2 évvel ezelőtt de örültem volna Sagnának... De ő már a múlt. ingyen nagy fogás lesz bárkinek, aki elviszi, de én ide nem hoznám, mert tönkretenné Carvajal fejlődését, és elvenné a játékperceit. Mondjuk nem örülnék, ha a Barca ingyen lecsapna rá, de ezen kívül bárhova is igazol, nem zavar.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 13:53

Védekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
Mondjuk Piquenek lassan el kellene dönteni hogy center vagy center half :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 28., kedd 13:49

wZoLee7 írta:egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet
Igaz,de alapnak jó.
Védekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 28., kedd 13:46

ter Stegen jol jon,de a vedelmet is meg kell erositeni.

Ahogy Kerlon is mondta, egy fecske machen keine sommer :mrgreen:

(nemvicces,nembaj)
:D )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 28., kedd 12:32

egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 12:25

morientes írta:Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....
Tudom :) Arra a szerepkörre tökéletes lenne. (Jobban belegondolva egyébként ha Pinto nem marad, akkor sokkal inkább a jó öreg Willy-t hoznám második számú kapusnak Barcelonába, mint Reinát.)

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 12:25

Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.

Az nem túl jó. Remélem azért rájönnek, hogy anyagilag és sportszakmailag is jobban járnak, ha visszahozzák Reinát vagy Pintot megrakják első számúnak és az ifik közül felhoznak egy kapus-Messit a fonott hajú mögé :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 28., kedd 12:22

Reaper's Scythe írta:Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak :lol:
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 12:21

Mondjuk ő sem egy tinédzser már... :D De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.
Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 28., kedd 12:19

Reaper's Scythe írta:Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak :lol:
Reina :shifty:

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 12:16

Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 12:16

morientes írta:Ha,mondom HA úgyalakulna,hogy valamelyik kapusunk esetleg a távozás gondolatával foglalkozna,(Iker???),akkor esetleg Willy Caballerot el lehetne hozni Malagarol esetleg... :hmmm:
Mondjuk ő sem egy tinédzser már... :D De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.

A Courtois-témához (igen, így kell írni a nevét, nem Curtois és nem is Courtis :mrgreen: ): szerintem már most a világ legjobb kapusai közé tartozik, pár év múlva pedig simán top3-as hálóőr lehet (remélhetőleg Ter Stegennel együtt). Nagyon remélem, hogy nem viszitek el, mondjuk szerintem Mourinho nem fogja elengedni Londonból.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 12:08

Ha,mondom HA úgyalakulna,hogy valamelyik kapusunk esetleg a távozás gondolatával foglalkozna,(Iker???),akkor esetleg Willy Caballerot el lehetne hozni Malagarol esetleg... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 28., kedd 11:36

sentry írta:
wZoLee7 írta:lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
Még nyáron elhoznám valamelyiket a kettő közül, aztán kölcsön is adnám egy elfogadható csapatba.
Courtis nagyobb isten lesz mint az agyonsztárolt Neuer. Van egy olyan érzésem, hogy Khan óta kitöltött űrt próbálják Neurrel betölteni. Szerintem a belga láthatóan már most jobb mint a német. Biztos vagyok benne, hogy pár év és kétség kívül a világ legjobb kapusa lesz Courtis. Szerintem!

De Gea-t én láttam párszor bakizni góloknál..... szerintem ő lényegesen rosszabb mint sokan gondolják. Liga kupában is mikor kizúgtak bakizott egy szépet.

Én neki nagyon nem örülnék.
Mindegyik kapus bakizik csak nem nézel elég meccset hozzát. De Gea már nagyon stabilan véd egy jó ideje. Mondjuk vele már nem tudnád eljátszani, hogy megveszed és kölcsön adod, mert ő már elismert sztár, de Curtois-val se nagyon... Mondjuk szerintem még egy-két évig tuti nem kell a kapus kérdéssel foglalkoznunk legalábbis idén nyáron még biztos, hogy nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 28., kedd 11:27

wZoLee7 írta:lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
Még nyáron elhoznám valamelyiket a kettő közül, aztán kölcsön is adnám egy elfogadható csapatba.
Courtis nagyobb isten lesz mint az agyonsztárolt Neuer. Van egy olyan érzésem, hogy Khan óta kitöltött űrt próbálják Neurrel betölteni. Szerintem a belga láthatóan már most jobb mint a német. Biztos vagyok benne, hogy pár év és kétség kívül a világ legjobb kapusa lesz Courtis. Szerintem!

De Gea-t én láttam párszor bakizni góloknál..... szerintem ő lényegesen rosszabb mint sokan gondolják. Liga kupában is mikor kizúgtak bakizott egy szépet.

Én neki nagyon nem örülnék.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 28., kedd 11:03

lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 21:23

na a franciákkal alkosson valamit a vezértrófeahajhász, akkor magyarázhat
Gondolom DD azért néha beteszi... :hmmm:
:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 27., hétfő 21:17

ziro4vr írta: ő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirály :hmmm: :lol:
Benzema? Hát Zsiru lesz a kezdocsatar :D :lol:

Amugy remelem hogy nem lesz az hogy nem teljesen egeszseges,megis elviszi
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: