Utolérte már a spanyol tudásban.... A rutin meg jön majd,meccsről-meccsre...Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
1-2 évvel ezelőtt de örültem volna Sagnának... De ő már a múlt. ingyen nagy fogás lesz bárkinek, aki elviszi, de én ide nem hoznám, mert tönkretenné Carvajal fejlődését, és elvenné a játékperceit. Mondjuk nem örülnék, ha a Barca ingyen lecsapna rá, de ezen kívül bárhova is igazol, nem zavar.
- morientes
Mondjuk Piquenek lassan el kellene dönteni hogy center vagy center halfVédekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igaz,de alapnak jó.wZoLee7 írta:egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet
Védekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ter Stegen jol jon,de a vedelmet is meg kell erositeni.
Ahogy Kerlon is mondta, egy fecske machen keine sommer
(nemvicces,nembaj)
)
Ahogy Kerlon is mondta, egy fecske machen keine sommer
(nemvicces,nembaj)
)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tudom Arra a szerepkörre tökéletes lenne. (Jobban belegondolva egyébként ha Pinto nem marad, akkor sokkal inkább a jó öreg Willy-t hoznám második számú kapusnak Barcelonába, mint Reinát.)morientes írta:Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....
-
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.
Az nem túl jó. Remélem azért rájönnek, hogy anyagilag és sportszakmailag is jobban járnak, ha visszahozzák Reinát vagy Pintot megrakják első számúnak és az ifik közül felhoznak egy kapus-Messit a fonott hajú mögé
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.Reaper's Scythe írta:Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....Mondjuk ő sem egy tinédzser már... :D De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
ReinaReaper's Scythe írta:Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
-
Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk ő sem egy tinédzser már... De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.morientes írta:Ha,mondom HA úgyalakulna,hogy valamelyik kapusunk esetleg a távozás gondolatával foglalkozna,(Iker???),akkor esetleg Willy Caballerot el lehetne hozni Malagarol esetleg...
A Courtois-témához (igen, így kell írni a nevét, nem Curtois és nem is Courtis ): szerintem már most a világ legjobb kapusai közé tartozik, pár év múlva pedig simán top3-as hálóőr lehet (remélhetőleg Ter Stegennel együtt). Nagyon remélem, hogy nem viszitek el, mondjuk szerintem Mourinho nem fogja elengedni Londonból.
- morientes
Ha,mondom HA úgyalakulna,hogy valamelyik kapusunk esetleg a távozás gondolatával foglalkozna,(Iker???),akkor esetleg Willy Caballerot el lehetne hozni Malagarol esetleg...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Mindegyik kapus bakizik csak nem nézel elég meccset hozzát. De Gea már nagyon stabilan véd egy jó ideje. Mondjuk vele már nem tudnád eljátszani, hogy megveszed és kölcsön adod, mert ő már elismert sztár, de Curtois-val se nagyon... Mondjuk szerintem még egy-két évig tuti nem kell a kapus kérdéssel foglalkoznunk legalábbis idén nyáron még biztos, hogy nem.sentry írta:Courtis nagyobb isten lesz mint az agyonsztárolt Neuer. Van egy olyan érzésem, hogy Khan óta kitöltött űrt próbálják Neurrel betölteni. Szerintem a belga láthatóan már most jobb mint a német. Biztos vagyok benne, hogy pár év és kétség kívül a világ legjobb kapusa lesz Courtis. Szerintem!wZoLee7 írta:lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
Még nyáron elhoznám valamelyiket a kettő közül, aztán kölcsön is adnám egy elfogadható csapatba.
De Gea-t én láttam párszor bakizni góloknál..... szerintem ő lényegesen rosszabb mint sokan gondolják. Liga kupában is mikor kizúgtak bakizott egy szépet.
Én neki nagyon nem örülnék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Courtis nagyobb isten lesz mint az agyonsztárolt Neuer. Van egy olyan érzésem, hogy Khan óta kitöltött űrt próbálják Neurrel betölteni. Szerintem a belga láthatóan már most jobb mint a német. Biztos vagyok benne, hogy pár év és kétség kívül a világ legjobb kapusa lesz Courtis. Szerintem!wZoLee7 írta:lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
Még nyáron elhoznám valamelyiket a kettő közül, aztán kölcsön is adnám egy elfogadható csapatba.
De Gea-t én láttam párszor bakizni góloknál..... szerintem ő lényegesen rosszabb mint sokan gondolják. Liga kupában is mikor kizúgtak bakizott egy szépet.
Én neki nagyon nem örülnék.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
- morientes
Gondolom DD azért néha beteszi...na a franciákkal alkosson valamit a vezértrófeahajhász, akkor magyarázhat
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Benzema? Hát Zsiru lesz a kezdocsatarziro4vr írta: ő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirály
Amugy remelem hogy nem lesz az hogy nem teljesen egeszseges,megis elviszi
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!