Real Madrid vs. Barcelona
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
RMCF hol vagy már? :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Mascherano
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem hinném, hogy különbbek vagytok... ha van valami ilyen hír már egyből haraptok, amit meg is értek, mert végülis csak egy madridista fórumról beszélünk.Realista24 írta:A vádaskodáson kívül van valami bizonyíték is? Ugy mint mondjuk Rosell ellen?kamcore írta:Pff, még hogy le lettem hurrogva, amikor pár hete Perez nevét megemlítettem, és jöttek a beszólások...
Bilibe lóg a keze itt egyeseknek. Ezek az emberek oda szúrkálnak egymásnak ahol lehet. Őszintén szólva meg is értem, meg el is ítélem.
Majd legközelebb akkor gyere ide vissza, ha tudsz ilyet hozni. Addig meg fújjatok takarodot, amig finom vagyok. Eurobarcan meg nso-n éljetek ki magatokat. Lassan úgyis gépnél leszek, gondoltam szólok...
Azt viszont nem hiszem, hogy alpári módban közöltem a dolgokat, szerintem vannak itt nálam súlyosabb arcok is, akik kardoskodnak az egyértelmű hülyeségük mellet, de ha többnek érzed magad, mert kezedben a bannhammer akkor nosza. Nem engem minősít.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A vádaskodáson kívül van valami bizonyíték is? Ugy mint mondjuk Rosell ellen?kamcore írta:Pff, még hogy le lettem hurrogva, amikor pár hete Perez nevét megemlítettem, és jöttek a beszólások...
Bilibe lóg a keze itt egyeseknek. Ezek az emberek oda szúrkálnak egymásnak ahol lehet. Őszintén szólva meg is értem, meg el is ítélem.
Majd legközelebb akkor gyere ide vissza, ha tudsz ilyet hozni. Addig meg fújjatok takarodot, amig finom vagyok. Eurobarcan meg nso-n éljetek ki magatokat. Lassan úgyis gépnél leszek, gondoltam szólok...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Szerintem továbbra sem erről van szó.
Még akkor is, ha Perez állna a háttérben, mit számít ez? Egy feltételezett simlis csaló megbuktatása rossz? Vagy hogy van ez? Lényegtelen, hogy miért, hogyan, ki által, de ha bebizonyosodik, hogy stikli volt a Neymar-bizniszben, akkor nincs miről beszélni.
Mindenhol feltételes módot használok addig, amíg ki nem derül mi volt (már ha egyáltalán kiderül...).
Eközben az új Barca-góré már köpköd jobbra-balra, meg megy a mutogatás Madrid felé. Ez mi? Nevetséges, pitiáner, szánalmas.
Ilyenkor meg kellene várni a végkifejletet, aztán ha kiderül, hogy minden rendben volt, akkor lehet kérdőre vonni esetleg, megfelelő bizonyítékokkal alátámasztva, normális hangnemben. Nem terelni, mint most.
Ja, aki meg a "Királyi" jelzőt összetéveszti a magunkra aggatott "Több, mint egy klubbal" az kicsit el van tévedve. Az egyiket a spanyol király "adományozta", a másikat meg felvette a klub, vagy ha jobban tetszik, a katalán öntudat zászlóshajójaként köttetett össze a Barcelona csapatával.
És pont emiatt a jelmondat, illetve a sok "mindenkinél különbek vagyunk" (nem veszünk - nevelünk, nem bírózunk, nem foglalkozunk az ellenféllel) megnyilvánulás miatt különösen irritáló néhány nagy Barcás viselkedése. A közvetíteni kívánt kép köszönőviszonyban sincs a valósággal.
Még akkor is, ha Perez állna a háttérben, mit számít ez? Egy feltételezett simlis csaló megbuktatása rossz? Vagy hogy van ez? Lényegtelen, hogy miért, hogyan, ki által, de ha bebizonyosodik, hogy stikli volt a Neymar-bizniszben, akkor nincs miről beszélni.
Mindenhol feltételes módot használok addig, amíg ki nem derül mi volt (már ha egyáltalán kiderül...).
Eközben az új Barca-góré már köpköd jobbra-balra, meg megy a mutogatás Madrid felé. Ez mi? Nevetséges, pitiáner, szánalmas.
Ilyenkor meg kellene várni a végkifejletet, aztán ha kiderül, hogy minden rendben volt, akkor lehet kérdőre vonni esetleg, megfelelő bizonyítékokkal alátámasztva, normális hangnemben. Nem terelni, mint most.
Ja, aki meg a "Királyi" jelzőt összetéveszti a magunkra aggatott "Több, mint egy klubbal" az kicsit el van tévedve. Az egyiket a spanyol király "adományozta", a másikat meg felvette a klub, vagy ha jobban tetszik, a katalán öntudat zászlóshajójaként köttetett össze a Barcelona csapatával.
És pont emiatt a jelmondat, illetve a sok "mindenkinél különbek vagyunk" (nem veszünk - nevelünk, nem bírózunk, nem foglalkozunk az ellenféllel) megnyilvánulás miatt különösen irritáló néhány nagy Barcás viselkedése. A közvetíteni kívánt kép köszönőviszonyban sincs a valósággal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Matyi, te nem vagy hajlandó felfogni azt amit épp eszű emberek írnak neked.
Itt senki nem állítja, hogy pereznek semmi köze az egészhez. Azt írta mindenki, hogy a Madrid nem csal, hazudik és sunyi módon mutogat a másikra. Tagadhatod de a Barca épp ezt teszi. Szóval írhatsz amit akarsz, én tudom, hogy senki sem szent, de ti képtelenek vagytok elismerni a klubotok hibáját. Tisztelet a kivételnek!
Itt senki nem állítja, hogy pereznek semmi köze az egészhez. Azt írta mindenki, hogy a Madrid nem csal, hazudik és sunyi módon mutogat a másikra. Tagadhatod de a Barca épp ezt teszi. Szóval írhatsz amit akarsz, én tudom, hogy senki sem szent, de ti képtelenek vagytok elismerni a klubotok hibáját. Tisztelet a kivételnek!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem voltam oda Mou-ért, de legalább kimutatta, és kimondta amit gondolt, és pont ez lett a veszte... Most meg olyanok vagyunk mint az analfabétek... Minket nem érdekel a barca sőt azt se tudjuk, hogy mit csináltok... Próbáljuk kerülni a bajt és csak magunkal foglalkozni, de vannak akiknek ez nem tetszik, mert látszólag jól csináljuk a dolgunkat, de ti nem, és ez bassza a ti kis csőrötöket... Habzó pofával várom a március 23-atMatyi írta:Az a kedvencem.
http://www.youtube.com/watch?v=4sE94XsibUA
Persze lehet hasonló videókat linkelni rólunk is, csak akkor nem kell csodálkozni, hogy tudok a Barcának szurkolni.
Annyira, de annyira unalmas, hogy a barcások nagy része csak abban a 6 éves álomvilágban él... de annyira
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Mascherano
Pff, még hogy le lettem hurrogva, amikor pár hete Perez nevét megemlítettem, és jöttek a beszólások...
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Mindenki azt hisz, amit akar. Guardiola időszaka lejárt a Barcánál, szerintem ezért lépett le, szerinted azért.sander írta:Lehet hogy őt minősíti de Mou nem az a beszari ember aki azután hogy látja hogy nem megy annyira a játék otthagyja a "hazáját" és hozzá teszem hogy általában nem olyan csapathoz szokott menni aki a világon talán a legjobb. Mou bevállalta a nagyon gyenge Intert és szerint a nem épp a fénykorát élő Realt. Ezzel szember Pep oda ment ahol szinte biztos a siker.Matyi írta:Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.
Egyébként egy bajnokcsapatot könnyebb a trónon tartani, mint egy gyengébbet visszahozni az elitbe?
Az a kedvencem.Ezt az egy dolgot fogod felhozni minden hsz-be?
http://www.youtube.com/watch?v=4sE94XsibUA
Persze lehet hasonló videókat linkelni rólunk is, csak akkor nem kell csodálkozni, hogy tudok a Barcának szurkolni.
Miért gondolod, hogy Istennek akarunk látszódni? [Egyébként a mes que un club-al való példázás olyan, mintha most én jönnék itt a királyi klubbal(ez nem rád irányul)].tubatibi írta:Matyi nem válaszoltál a kérdésekre, ugyanazt szajkózod újra meg újra.
Mi azt mutatjuk amik vagyunk, nem akarunk isteneknek és tökéleteseknek látszódni, mint ti..miért van az,hogy nálatok gond van(nálunk a hivatalos oldalon mindent ellehet olvasni az átigazolásokkal kapcsolatban) és az új elnökötök egyből minket hoz fel? meg alves komád is? a realnal miért nincs ilyen nyilatkozat? erre válaszolj nekem....perez mikor poncskodiázta be így a barcát, vagy valamelyik jelenlegi játékosunk? ezen is gondolkodj el....
és mond azt,hogy a chelsea ellen(ti voltatok a jobb csapat, az erősebb, de a fociban mindig történnek meglepetések) nem fújt felétek, vagy nem fújtak az elmúlt 4 évben felétek a bírok SORSDÖNTŐ pillanatokban(és ne gyere azzal,hogy hát de nekünk is meg minden, igen nekünk is fújtak, de nem bl elődöntőkben meg kupa elődöntőkben pajti. )
tudod mit? nem is muszáj válaszoljál csak unalmas,hogy ilyenkor is mi vagyunk a , amikor nálatok inog a padló és próbáljátok bemocskolni a mi csapatunkat, jóhogy felvagyunk háborodva, hogy egy kis udvariasság vagy illem nincs a vezetőtöknél....de mindegy, lassan megszokjuk, dobáljátok csak a sarat és higyjetek amit csak akartok, nem minket minősít szerintem.
Az, hogy az elnökünk Pérezt hozza fel, gondolom azért lehet, mert van benne valami.
Az, hogy nálatok nincs ilyen nyilatkozat mostanság azért is lehet, mert nem volt semmi mizéria körülöttetek.
Perez azzal is "bepocskondiázta" a Barcát, hogy benne volt ebben az egész Cases-ügyben.
Chelsea ellen nekünk kedvezett a bíró, de azért voltak ott a másik oldalon is tévedések, tudom, ezzel jövök, de tények. Pl. Abidal kiállítása, vagy a meg nem adott tizenegyes az odavágón, mikor Eto'o-t rúgták fel. Persze a visszavágón volt 2-3 kétes szituáció, sőt, egyértelmű is, ahol tizenegyest kellett volna kapni a Chelsea-nak.
BL elődöntőről meg a Real és az Arsenal jut eszembe.
Az Arsenal ellen ugyanúgy elmaradt 1 tizenegyes, mikor Cesc-et buktatták, meg egy elmaradt Pedro-gól, nem volt les.
RvP kiállítása nem volt jogos. (Egyébként nem azon múlt a továbbjutás szerintem.)
Szóval én úgy gondolom, hogyha ott az Arsenal jut tovább, vagy a Madrid, ugyanúgy fel lettek volna hozva ezek a szitu a sajtóban, csak mi mentünk tovább, ezért a továbbjutott csapat bírói segítségeit "nagyították fel".
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az még jobban árt a több mint1 klub életérzésnek,ha kiderül ,hogy a saját fészkükbe szarnak a jelen és múlt elnőkei...De így ,hogy a halálcsillagról érkezett a támadás még akár áldozatok is lehetnek a többség szemében.Géci írta:Én egy valamit nem értek amúgy... Vannak homályos képeim a Laporta időszakból, és nekem úgy rémlik, hogy pont ő volt az aki elég befolyásos ember volt, és komoly kapcsolatai voltak. Talán még Rosell összetűzésbe is került vele e miatt, de ebben nem vagyok annyira biztos, csak rémlik valami ilyesmi... A lényeg, hogy köztudott, hogy Laporta meg Rosell utálták egymást, és az is köztudott, hogy Laportának igen komoly kapcsolatai vannak, voltak. Megbuktatják Rosellt, és ki a bűnös! Perez...
Én ezt nem értem...Lehet bennem van a hiba
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én egy valamit nem értek amúgy... Vannak homályos képeim a Laporta időszakból, és nekem úgy rémlik, hogy pont ő volt az aki elég befolyásos ember volt, és komoly kapcsolatai voltak. Talán még Rosell összetűzésbe is került vele e miatt, de ebben nem vagyok annyira biztos, csak rémlik valami ilyesmi... A lényeg, hogy köztudott, hogy Laporta meg Rosell utálták egymást, és az is köztudott, hogy Laportának igen komoly kapcsolatai vannak, voltak. Megbuktatják Rosellt, és ki a bűnös! Perez...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én ezt bóknak veszem...Pontosan azért lettél barca szurkoló mert mindig a "jónak" akarsz szurkolni, ezzel erősítve a saját magadról a világnak mutatott képedet, én leszarom mások véleményét, kedvelem Mourinhot, mert van karaktere, őszinte és amit tesz azt fel is vállalja, ez igaz a Real Madridra is...mind1 reménytelen, mert te/ti mindig a pozitívval fogtok szimpatizálni (pozitív természetesen az amit a többség pozitívnak gondol) , el sem tudod képzelni ,hogy van akit nem igazán izgat ,hogy a többség szerint mi a "jó", hanem ő választja ki magának a "jót"...természetesen mind megértésedet kérjük,hiszen a gonoszoknak szurkolunk ezzel nem beállva abba az óriási masszába ami arról szól,hogy ha te a pozitív mellet döntesz akkor valószínüleg magad is egy jó ember vagy.Matyi írta: Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
Ez elég kesze kusza lett de mind1 100ik hsz ...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Némelyeknél van ez a hülye berögződés hogy ja,mi tévedhetetlenek vagyunk,mi sose b.uk el,ehhez ragaszkodnak görcsösen ahhelyett hogy önkritikát gyakorolnának és azt mondanák,igen,nálunk is vannak simlis,jellemtelen,cinikus senkiházik....nem,mismásolnak,ködösítenek,szerecsent akarnak mosdatni....közbe meg nem veszik észre hogy ezzel a barcelonanak ártanak a legjobban...Realista24 írta:Kedves Barcasok
Talan nehanyotok mar nézett focit, amikor Calderon volt az elnökünk. Utalta a többség, mert lopott, csalt es hazudott. Alig vártuk, hogy valaki le es megbuktassa, hogy eltakarodjon. Csak az elvakult idióták vedtek, igen ez célzás volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Lehet hogy őt minősíti de Mou nem az a beszari ember aki azután hogy látja hogy nem megy annyira a játék otthagyja a "hazáját" és hozzá teszem hogy általában nem olyan csapathoz szokott menni aki a világon talán a legjobb. Mou bevállalta a nagyon gyenge Intert és szerint a nem épp a fénykorát élő Realt. Ezzel szember Pep oda ment ahol szinte biztos a siker.Matyi írta:Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kedves Barcasok
Talan nehanyotok mar nézett focit, amikor Calderon volt az elnökünk. Utalta a többség, mert lopott, csalt es hazudott. Alig vártuk, hogy valaki le es megbuktassa, hogy eltakarodjon. Csak az elvakult idióták vedtek, igen ez célzás volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Matyi nem válaszoltál a kérdésekre, ugyanazt szajkózod újra meg újra.
Mi azt mutatjuk amik vagyunk, nem akarunk isteneknek és tökéleteseknek látszódni, mint ti..miért van az,hogy nálatok gond van(nálunk a hivatalos oldalon mindent ellehet olvasni az átigazolásokkal kapcsolatban) és az új elnökötök egyből minket hoz fel? meg alves komád is? a realnal miért nincs ilyen nyilatkozat? erre válaszolj nekem....perez mikor poncskodiázta be így a barcát, vagy valamelyik jelenlegi játékosunk? ezen is gondolkodj el....
és mond azt,hogy a chelsea ellen(ti voltatok a jobb csapat, az erősebb, de a fociban mindig történnek meglepetések) nem fújt felétek, vagy nem fújtak az elmúlt 4 évben felétek a bírok SORSDÖNTŐ pillanatokban(és ne gyere azzal,hogy hát de nekünk is meg minden, igen nekünk is fújtak, de nem bl elődöntőkben meg kupa elődöntőkben pajti. )
tudod mit? nem is muszáj válaszoljál csak unalmas,hogy ilyenkor is mi vagyunk a , amikor nálatok inog a padló és próbáljátok bemocskolni a mi csapatunkat, jóhogy felvagyunk háborodva, hogy egy kis udvariasság vagy illem nincs a vezetőtöknél....de mindegy, lassan megszokjuk, dobáljátok csak a sarat és higyjetek amit csak akartok, nem minket minősít szerintem.
Ez meg a másik, érdekes módon, nem a "barcával foglalkoztunk" akkor.Kedves Barcasok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2014. január 28., kedd 17:31-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Ennyi a lényeg...h3x0r írta:Majd ha Perez, Ancelotti vagy a jatekosok elkezdik folyamatosan szidni a barcat, akkor szolj. Nem mi probalunk tokeletesnek latszodni. Mi ugyan azt a kepet mutatjuk kivulre is, mint amik vagyunk.
Én mernék több évet is nézni... Akár 10-et is...Dupla D írta:ha az utóbbi 4 évet nézzük, akkor mindenemet.
Ezt az egy dolgot fogod felhozni minden hsz-be? Csak mert ez elég karcsú érv lesz összességébe...Matyi írta:Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Én csak megtettem, amit Remy kért. Mindig megvan az ok-okozat. Miért nyilatkozta ezt Adebayor? Miért játszottunk rá a szabálytalanságokra? Miért az volt Mourinho célja, hogy rúgjatok szét minket? Stb.És te férfiként (gondolom az vagy) hallva adebayor nyilatkozatát kicsit sem szégyelled el magad, hogy imádott csapatod úgy viselkedik a pályán mint a barátnőd amikor meg van a havija? Legalábbis én szégyellném ,ha a csapatom így lenne beállítiva...
Mourinho minden megnyilvánulása a játék része, ő ilyen lehet ezért utálni vagy szeretni, de ő egy spíler, az ilyen arcok miatt érdekes ez a sport nem a tejbetök guradiolától...
Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én ebbe nem lennék annyira biztos,egy fiatalembert,aki csak épp kinőtt a gyerekkorból,nagyon lehet befolyásolni...de lehet hogy én látom rosszul.Látva Neymart nem hiszem, hogy az a gyerek lenne, aki félénk, és fontos számára, hogy utasítgassa az apja... Van önbizalma, nem kell őt félteni. Biztos vagyok benne, hogy tudta, hogy mi folyik akkor, amikor átigazolták.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
Majd ha Perez, Ancelotti vagy a jatekosok elkezdik folyamatosan szidni a barcat, akkor szolj. Nem mi probalunk tokeletesnek latszodni. Mi ugyan azt a kepet mutatjuk kivulre is, mint amik vagyunk.Matyi írta: Nem, csak felszabja az agyam, ha valaki csodálkozik, hogy van még olyan ember a Földön, aki szimpatizál ezzel a csapattal, mintha a saját klubja sokkal különb lenne.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ohóó. vártam az Adebayor interjút még a Mourinhoé mellé. meccs után nyilatkozta, ahol a Barcának kedveztek a bírók. kimondta minden madridista, sőt minden fociszerető ember véleményét, akik látták, hogy a Barca annak ellenére, hogy a világ legjobb csapata, színészkednek, a pályán terrorizálják a bírókat, akik emiatt rendszeresen az előnyükre tévednek. nekem a mai napig a kedvenc mérkőzés utáni interjúm.Matyi írta:Megvette. Ezek csak levegőbe beszélések. A Realnak nem segítettek a bírók a közelmúltban.kapor_89 írta:Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
Még mindig csak annyit tudok erről mondani, hogy aki azt hiszi, hogy a bírók tudatosan segítették a Barcát, az el van tájolva.
Nyilatkozatokat meg nem fogok keresni, de emlékszem nem 1 Mourinho-nyilatkozatra, ahol nem a "legmegfelelőbben" beszélt a Barcáról, meg dereng egy Adebayor-interjú is.
Ade : http://www.youtube.com/watch?v=mkdBjtvHM0I
Mou : http://www.youtube.com/watch?v=hofXdMHVjUI
és ha még mindig nem szűrte volna le mindenki az előző mondataimból: én nem hiszem azt, hogy tudatosan segítették a Barcát a bírók, de tény, hogy segítették, amikor igazán szorult a hurok. az előbb leírtam, hogy szerintem miért, de ezt már mindenki döntse el maga.
de fölösleges itt vitázni, ha alapból máshogy gondolod a dolgokat. csak egy kérdésemre válaszolj (vagy bárki más Barca drukker): szerintetek összességében segítették szeretett klubotokat a játékvezetők a komoly téttel bíró meccseken az utóbbi 4 évben, amikor igazán szorult a hurok?
ha az utóbbi 4 évet nézzük, akkor mindenemet.Egyébként feltennétek a házatokat, az életeteket arra hogy valóban többet csalnak a bírók a Barcának, mint a Realnak, és ti sokkal szimpatikusabb és jobb klub vagytok normálisabb szurkolókkal vagy csak elfogultság?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2014. január 28., kedd 17:18-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.