Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Komolyan:
Egy nagy szégyen ez az egész. Egy ku*rva nagy szégyen.
félretéve a komolyságot:
Ha én lennék az elnökük,akkor kiállnék,és lefelé mozgatott karral jelezném: Mindenki nyugodjon le a pit*ába. Majd feljelenteném perezt franco miatt. Azért mert franco aki elnyomta a katalánokat,és nem beszélhették a nyelvüket,azért jópofiból egy helyen engedte,a stadionban. Ennyire inkorrekt alak volt sportszakilag franco,úgyhogy én feljelenteném.....ja,meghalt,akkor mindegy.Akkor mást jelentenék fel.
Komolyan:
A saját kutyájuk kölke sz*rt oda aholo eszik,egy socio.....majd állitólag perez az ügyészt megfűzte hogy a SAJÁT maguk belső feljelentését vegye már komolyan...és szankcionálja.
Valószinű ez a perezi csavar ha igy volt,nem titokban zajlott,hanem egy kávéházban ahol bárki hallotta,és nem egy szupertitkos találkán,ahonnan semmi sem szűrődne ki....de ők tudják....
Annyira sz*r szégyen ez.....ha barcás lennék,esküszöm anyámra,én elnézést kérnék a klub nevében a realos drukkerektől.
Vicc ez ez egész bagázs
Egy nagy szégyen ez az egész. Egy ku*rva nagy szégyen.
félretéve a komolyságot:
Ha én lennék az elnökük,akkor kiállnék,és lefelé mozgatott karral jelezném: Mindenki nyugodjon le a pit*ába. Majd feljelenteném perezt franco miatt. Azért mert franco aki elnyomta a katalánokat,és nem beszélhették a nyelvüket,azért jópofiból egy helyen engedte,a stadionban. Ennyire inkorrekt alak volt sportszakilag franco,úgyhogy én feljelenteném.....ja,meghalt,akkor mindegy.Akkor mást jelentenék fel.
Komolyan:
A saját kutyájuk kölke sz*rt oda aholo eszik,egy socio.....majd állitólag perez az ügyészt megfűzte hogy a SAJÁT maguk belső feljelentését vegye már komolyan...és szankcionálja.
Valószinű ez a perezi csavar ha igy volt,nem titokban zajlott,hanem egy kávéházban ahol bárki hallotta,és nem egy szupertitkos találkán,ahonnan semmi sem szűrődne ki....de ők tudják....
Annyira sz*r szégyen ez.....ha barcás lennék,esküszöm anyámra,én elnézést kérnék a klub nevében a realos drukkerektől.
Vicc ez ez egész bagázs
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realmadridfan
Elég nagy baklövés lett volna Pereztől, ha segített volna leváltani ezt a Rosell-t. Minél nagyobb idióta a Barca elnöke nekünk annál jobb.
- mocsok
ja, hogy a barca alelnöke nem cáfolta azokat a pletykákat hogy perez köpött?
azmándurva.
azmándurva.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem csak azt magyarázd már el, hogy miből gondolod, hogy nem Laporta keze van benne és miért vagy benne majdnem biztos, hogy Perez... Mint barca drukker ismerned kéne Laportát... Vagy fe is ilyen elfogultak vóltatok? Ja utólag ez hülye kérdés, kicsit belegondolva....
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
h3x0r írta:Ezen en is szakadtam. De legalabb kiderult, hogy sz.r az eletem, frusztralt vagyok, egyszeruen nem birom elviselni a barca sikersorozatat.zalkrisz írta:Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát.
(Figyelem, csak eros idegzetuek olvassanak tovabb)
Szerintem is Perez van a hatterben. Eloszor is megfenyegette Rosellt, hogy 86 millio helyett 57-et nyilatkozzanak mindenhol (a barca vezetosege 86-ot vallott be vegul), es hogy a sajat partoloi tagjainak se arulja el az osszeget. Rosell szepen engedelmeskedett is, hiszen ki o hogy szembeszaljon a nagy Perezzek. Ezek utan megkereste az egyik partoloi tagot, Casest, lefizette hogy perelje be az elnokot. Az persze be is perelte. Perez se tetlenkedett, szolt Rosellnek hogy ideje lenne lemondani. Mit tegyen szegeny ember, lemondott. Draga elnokunk ismet kinyitotta a penztarcajat, megint fizetett Cases-nek hogy vonja mar vissza azt a keresetet. Ez utan mar nagyon unatkozott otthon, meggondolta magt es felhivta regi baratjat, Jose Maria Aznar korabbi miniszterelnokot, hogy beszeljen mar az igazsagugyi miniszterrel, mert csak jo lenne Rosellt a birosagon latni. A kovektezo reszben John O. Brennan, a CIA elso embere is erintett lesz, ugyanis koztudott, hogy regi jo baratok elnokunkkel.
Ez még semmi. Perez mondta meg hogy ki nyerheti meg az aranylabdát. De ez még mindig semmi mert Messiéknek meg felajánlott annak idején egy nagyon neves könyvelőt, de hát ez a könyvelő nem teljesítette jól a dolgát és elég sok adó máshol kötött ki. Ez miatt nagyon szomorú is volt így hát megígérte Messinek hogy amit utólag befizetett adót az ő duplán fogja vissza adni. Ki is eszelt egy remek kis tervet. Mi másban lenne pénz mint a kábítószerben ...? Még az volt a szerencséje hogy ismer egy két drogbárót akik nagyon szívesen segítenek Pereznek mivel már ők is Perez adósai. Ment is a buli rendesen de hát Messi apja nem bírt magával és így bebuktak. Így hát Messinek nem sikerült segíteni és ezután jött a Barcelona. Úgy gondolta ha nem megy az egyiknek majd megy a másiknak..... Talált Braziliába egy nagyon szép kis páva gyereket akit beajánlott a Barcának. Vakarták is ott a fejüket rendesen hogy majd hogy magyarázzák be a népnek hogy saját nevelés. De itt már a Barca Perez segítségére szorult mert pénzük nem volt viszont a páva gyerek nagyon drága volt. Perez intézett a Barcának egy jó kis hitelt mert ugye Pereznek már a bankok is tartoznak és szíves örömest segítenek is neki. Perez egy olyan hitelt tudott összeállítani a Barcának amit soha nem fognak tudni visszafizetni csakhát ezt még kevesen tudják . És mivel a hitelt is ő intézte ezért ő mondta meg hogy a páva gyereknek mennyi az ára. De hát volt egy kis bökkenő. Perez azt mondta hogy nem vallhatják be a hivatalos összeget mert akkor Ronaldo meg fog rá sértődni és egész nap a sarokban fog sírni. Hááát ezért nem vallották be az igazi összeget. Mivel Rosellnek túl nagy volt a szája az utóbbi időben ezért Perez megharagudott rá és leleplezte ez a szörnyű nagy igazságot. Csak hát ugye most mindent ráfog a Barcára. Mivel ugy BIZONYÍTÉKUK nincs ellene.... De mivel Pereznek olyan kapcsolatai vannak ezért soha nem fog lebukni
- ateeemadrid
annyira egyértelmű, hogy laporta van a háttérben. mocskos katalán maffia.
Azok után, hogy belülről jött a feljelentés, elsőként a katalán sajtó kezdett ki titeket és ott van Laporta is, Ti még mindig komolyan veszitek azt, amit egy katalán rádió "megtudott"? Mégis, honnan tudhatták ezt ők meg? Bekamuzták, hogy eladják a lapot, ez nektek nem esik le? 500x kell csavargatni a dolgot, hogy a Madridot is hibásnak tudjátok beállítani, ha Pereznek volt ekkora hatalma, akkor miért várt mostanáig? Gondolkozzatok csak egy kicsit már kérlek.most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok...
meg ez is van:mocsok írta:nem vagyok teljesen képben, de mik derültek ki?kamcore írta:Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
eddig nem csak egy katalán rádió mondta, hogy perez benne van?
és igen. a real madrid hivatalos formában tagadta a vádakat.
"A katalán egyesület intézményi alelnöke, Carles Vilarrubí az új értesülésekre szűkszavúan nyilatkozott, csupán annyit mondott, hogy „a Barcelona alelnökeként nem cáfolhatom ezt az értesülést”, valamint megjegyezte, hogy „ahogy az történt Di Stéfano leigazolásával, úgy idővel a Rosell elleni indítvány hátteréről is minden ki fog derülni”."
- mocsok
nem vagyok teljesen képben, de mik derültek ki?kamcore írta:Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
eddig nem csak egy katalán rádió mondta, hogy perez benne van?
és igen. a real madrid hivatalos formában tagadta a vádakat.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Mascherano
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem lesajnáló "csak"-ként írtam. Úgy kellett volna hogy "elvégre". Elnézést, my bad.morientes írta:Mi at hogy "csak egy madridista fórumról beszélünk???"... Te jöttél ide osztani az észt,én mem tetszik hogy akik máshogy gondolják,azok kinyilvánítják a véleményüket???Nem hinném, hogy különbbek vagytok... ha van valami ilyen hír már egyből haraptok, amit meg is értek, mert végülis csak egy madridista fórumról beszélünk.
Na sztm addig menjél amíg senki nem tart vissza,én mindig vevő vagyok egy logikus,korrekt vitára,de ez a lenéző,lekezelő,"majdénmegmobdomhogymiafarba" stìlus az kibaszottul irritál...
Lenéző vagy,kicsinyes,és még igazad sincs...lejáratod azokat a barca szurkereket is,akik idejönnek és érdemi vitát folytatnak a fociról....
Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
Utóbbi részét meg már megtették helyettem egy párán, valahogy nem érdekel, hogy azok közé tartozom. Nem vagyok hater, meg a beszűkült látókörű fanboy sem, de úgy látom a beskatulyázás itt is menőbb, mint az érdemi vita...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
M1Ö írta:Nem azért a 20 forintért, de nem érzitek a különbséget a közt.........
és ha már nincs itt RMCF
A legszomorúbb, hogy ezt a média meg is kajálja és ezáltal az emberek nagy része is.
Dehogynem,mindig is megvolt a különbség,de ezt nem fogadják el,mert ez derogál,holott ez az igazság,már a gaspart éra alatt is ugyan ez volt. Az állandó köpködés,a madrid gyűlölete,ellenségeskedés stb.....a drukkerei ugyanezen az anyatejen nőnek fel, ha megnézi bárki is KOMOLYABB szinten,nem futólag ahogy általában,hanem figyel rá,kifejezetten,akkor látni lehet a két klub alapvető különbségét,és dettó a drukkereknél is.
Az nem mondhatom,hogy mind ilyen,mert az nem igaz,van egy kicsi réteg aki nem ilyen,de a nagyja az átvette ezt a bunkó,sudri stilust,azt hiszi ha kuláz akkor nagyobb fiú.....azt hiszi ha gennyezik,akkor menőbb...holott csirkesz*rok ezek nem többek. A vezetőség amióta én figyelem őket(1999) azóta ilyen.
Én soha nem szerettem ezeket,ezen dolgok miatt.(GT az más,ő komoly arc,akit nem is értek hogy lett barcás,hiszen nem néz le,nem ferdit,nem kuláz....stb...)
Nagyon piti az egész,akiknek a kezükbe most pár évre egy olyan dolog került amivel nem is tudtak mit kezdeni,nagyon sikeresek lettek,aminek most vége(lehet még mennek,de az a korszak lezárult végérvényesen),ezen felbátorodva,a drukkerek és maguk a játékosok is,nagyra nyilt arccal,nagy szájjal mentek neki az ősi riválisnak.....nem való nekik egy ilyen nagy siker,mert nem tudják tisztességgel kezelni,nagyképűek,lenézőek,holott tudhatnák ha lenne komolyabb értelmi képesség,hogy ezek részsikerek,ezek elmúlnak hamar,és akkor majd számon fogják kérni azt a nagymenő dumát,meg fennhordott orrot a másik drukkerek....és akkor majd lesz sértődés nagyon. Jujj.
Azt meg nem kell csodálni hogy mindig mi vagyunk a hibásak,bármi is történik velük....ha csalnak,nem ők a hibásak,hanem hátha mi "köptünk",az nem érdekes hogy ők csaltak,hanem a real biztos köpött....szóval,nincs is rá jelző milyen az ilyen......számomra nagyon piti,alacsony az egész. Nem tudok mást mondani.
A korszakuk szép volt,nagyon jók voltak,a sikereik nagy részét megérdemelték.....akkor is ha a birók nagyon sokat segitettek nekik,ezt csak az nem látja be,aki sajnos vak mint a denevér.
Nekem nem szimpatikusak,nekem más a korrektség,a sport....nekem nem jön be a barca saga.....hamis,és tőlem távoli.
Ne tedd....más világ,nem ez a film. Egy teljesen más mentalitás az övék. Tök más.Átnéztem a másik oldalra is kivételesen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Ezen en is szakadtam. De legalabb kiderult, hogy sz.r az eletem, frusztralt vagyok, egyszeruen nem birom elviselni a barca sikersorozatat.zalkrisz írta:Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát.
(Figyelem, csak eros idegzetuek olvassanak tovabb)
Szerintem is Perez van a hatterben. Eloszor is megfenyegette Rosellt, hogy 86 millio helyett 57-et nyilatkozzanak mindenhol (a barca vezetosege 86-ot vallott be vegul), es hogy a sajat partoloi tagjainak se arulja el az osszeget. Rosell szepen engedelmeskedett is, hiszen ki o hogy szembeszaljon a nagy Perezzek. Ezek utan megkereste az egyik partoloi tagot, Casest, lefizette hogy perelje be az elnokot. Az persze be is perelte. Perez se tetlenkedett, szolt Rosellnek hogy ideje lenne lemondani. Mit tegyen szegeny ember, lemondott. Draga elnokunk ismet kinyitotta a penztarcajat, megint fizetett Cases-nek hogy vonja mar vissza azt a keresetet. Ez utan mar nagyon unatkozott otthon, meggondolta magt es felhivta regi baratjat, Jose Maria Aznar korabbi miniszterelnokot, hogy beszeljen mar az igazsagugyi miniszterrel, mert csak jo lenne Rosellt a birosagon latni. A kovektezo reszben John O. Brennan, a CIA elso embere is erintett lesz, ugyanis koztudott, hogy regi jo baratok elnokunkkel.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak a szokásos.... De ők köpködnek azzal, hogy mindent tény ként fogunk fel, de mind1...zalkrisz írta:Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Matyi írta: Az a kedvencem.
http://www.youtube.com/watch?v=4sE94XsibUA
Persze lehet hasonló videókat linkelni rólunk is, csak akkor nem kell csodálkozni, hogy tudok a Barcának szurkolni.
Messi fingott egyet, nem kell túldramatizálni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem azért a 20 forintért, de nem érzitek a különbséget a közt, hogy például Mourinho bele nyúl Villanova szemébe és a közt, amit Rosell csinált erre az új elnök segge alatt még be sem melegedett a VIP fotel de már mutogat a Madridra.
Az egyik oda vissza megy, a másik meg egy olyan gusztustalan dolog, hogy hányni lehet tőle.
Arról nem is beszélve, hogy általában Xaviék akkora mellénnyel nyilatkoznak mintha istenségek lennének.
Pereztől például nem hallottam még olyat, hogy CR-nek kellene legyen az első 3 helyen az aranylabda szavazáson, hogy mi játszottuk az űrfocit a 2000-es évek elején (mert Gondolom Rosell arra célzott azzal, hogy Xavi, Ini, Messi találta fel a tiki-takát, hogy ők a császárok).
100 szónak is egy a vége, annyira maguk felé húz a kezük és annyira felsőbbrendűnek tartják magukat (közben a riválist alázva) hogy az valami hihetetlen....
és ha már nincs itt RMCF
A legszomorúbb, hogy ezt a média meg is kajálja és ezáltal az emberek nagy része is.
Az egyik oda vissza megy, a másik meg egy olyan gusztustalan dolog, hogy hányni lehet tőle.
Arról nem is beszélve, hogy általában Xaviék akkora mellénnyel nyilatkoznak mintha istenségek lennének.
Pereztől például nem hallottam még olyat, hogy CR-nek kellene legyen az első 3 helyen az aranylabda szavazáson, hogy mi játszottuk az űrfocit a 2000-es évek elején (mert Gondolom Rosell arra célzott azzal, hogy Xavi, Ini, Messi találta fel a tiki-takát, hogy ők a császárok).
100 szónak is egy a vége, annyira maguk felé húz a kezük és annyira felsőbbrendűnek tartják magukat (közben a riválist alázva) hogy az valami hihetetlen....
és ha már nincs itt RMCF
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mi at hogy "csak egy madridista fórumról beszélünk???"... Te jöttél ide osztani az észt,én mem tetszik hogy akik máshogy gondolják,azok kinyilvánítják a véleményüket???Nem hinném, hogy különbbek vagytok... ha van valami ilyen hír már egyből haraptok, amit meg is értek, mert végülis csak egy madridista fórumról beszélünk.
Na sztm addig menjél amíg senki nem tart vissza,én mindig vevő vagyok egy logikus,korrekt vitára,de ez a lenéző,lekezelő,"majdénmegmobdomhogymiafarba" stìlus az kibaszottul irritál...
Lenéző vagy,kicsinyes,és még igazad sincs...lejáratod azokat a barca szurkereket is,akik idejönnek és érdemi vitát folytatnak a fociról....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Azzal van baj, hogy észre se veszed - pontosabban nem is akarod! - , hogy provokálsz. Ez meg téged minősít!kamcore írta: Azt viszont nem hiszem, hogy alpári módban közöltem a dolgokat, szerintem vannak itt nálam súlyosabb arcok is, akik kardoskodnak az egyértelmű hülyeségük mellet, de ha többnek érzed magad, mert kezedben a bannhammer akkor nosza. Nem engem minősít.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Azért maradjunk annyiban, hogy akik elhiszik a Real részéről, hogy Perez ebben benne volt, az milyen jogon csalózik és nevezi hazugnak Rosellt, holott ma Perez hivatalos közleményben tagadott mindent és feljelentéssel fenyegetett.
Mourinho-t sem kell félteni, biztos vagyok benne, hogyha ő a világos, szent és sérthetetlen oldalon lett volna, akkor ugyanúgy szidnánk, hogy mit képzel magáról.
Na, ezt csak tisztázásként, de egyébként tökéletesen igaza van mindenkinek. Egyre jobban rühellem a MAI katalán brigádot. Mutogatás, befolyásolás, hazudozás stb stb. Mindenki tudja, hogy kamuznak, ott vannak a bizonyítékok (videók, műesések, bírók befolyásolása), de tagadnak mindent. Ez az egész Neymar ügy csak hab a tortán, remélem kiderül hamarosan minden.
Legjobban Piquet bírom, aki az El Classico után lenyilatkozta: "Mindig amikor veszítenek a legkönnyebb kifogást veszik elő, a bíróra mutogatnak".
Few weeks later.... Pique: A bíró nem megfelelően vezette a meccset, az ellenfél javára tévedett, így nem lehet nyerni.
IQ harcosok.
Mourinho-t sem kell félteni, biztos vagyok benne, hogyha ő a világos, szent és sérthetetlen oldalon lett volna, akkor ugyanúgy szidnánk, hogy mit képzel magáról.
Na, ezt csak tisztázásként, de egyébként tökéletesen igaza van mindenkinek. Egyre jobban rühellem a MAI katalán brigádot. Mutogatás, befolyásolás, hazudozás stb stb. Mindenki tudja, hogy kamuznak, ott vannak a bizonyítékok (videók, műesések, bírók befolyásolása), de tagadnak mindent. Ez az egész Neymar ügy csak hab a tortán, remélem kiderül hamarosan minden.
Legjobban Piquet bírom, aki az El Classico után lenyilatkozta: "Mindig amikor veszítenek a legkönnyebb kifogást veszik elő, a bíróra mutogatnak".
Few weeks later.... Pique: A bíró nem megfelelően vezette a meccset, az ellenfél javára tévedett, így nem lehet nyerni.
IQ harcosok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. január 28., kedd 19:26-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
amit elég gyakran elfelejtetekkamcore írta: Nem hinném, hogy különbbek vagytok... ha van valami ilyen hír már egyből haraptok, amit meg is értek, mert végülis csak egy madridista fórumról beszélünk.
Nem illik.