Én is tudom,hogy ki ő,csak nem akartam nevesítenih3x0r írta:Szoval hogy tisztaban legyunk a dolgokkal, Aliasrol van szo.csababarca írta:
Osszel ugy volt, hogy vasarnap ejszaka jott ki a TWD, kedd ejszaka az Agent of Shield, szerda ejszaka pedig az Arrow.
A TWD-vel nem volt problema, mert Szigonnyal kozosen forditottak, tehat Szigony leforditotta a felet, atkuldte Aliasnak, o pedig befejezte. Ezek a feliratok sokszor mar hetfon del korul mar kint voltak vagy delutan, neha csak kovetkezo nap, de ez ritka volt. A problema ez utan kovetkezett. Kedd ejszaka kijott a Shield, volt hogy Alias elkezdte forditani szerdan, de volt hogy nem. Szerda ejszaka pedig megjelent a joval nagyobb nezettsegu Arrow, ez altal pedig a Shield-et parkolo palyara tette es az Arrow-ot forditotta (mar amikor volt ra ideje). Volt hogy az Arrow forditasaval is csak szombaton lett kesz, elkezdte a Shield-et, de mar nem tudta befejezni, mert hetfon mar kijott a TWD es azt kellett forditani. Jo parszor annyira elmaradt, hogy a Shield felirata tobb mint 1 het kesessel jott ki. Valamilyen szinten megertem a Shield rajongoit, hogy az o sorozatuk hamarabb jott ki, de megis kesobb kapnak feliratot. Ez olyasmi mint a korhazaknal, nem erkezesi, hanem surgossegi sorrendben latjuk el a betegeket. Az uj evben annyit valtozott a helyzet, hogy az Arrow-ot ugyan ugy mint a TWD-t, Szigonnyal kozosen forditjak.
Alias folyamatos felhaborodasait es makacssagat konnyen meg lehet magyarazni. Alias egy csaj. (nem poenbol irom, tenyleg az)
Arrow is volt,hogy a csütörtöki részt nem tudta befejezni, aztán jött a hétfő,és félrerakta az arrow-t is, és a twdvel foglalkozott. Engem ez háborított fel.
Nah mindegy, rendeződött az ügy,ahogy mocsok is írta, elosztogatták szépen mostmár,így jönnek is rendesen a feliratok.