jamesnek kifiezették a kivásárlási árát (45 millió), moutinhó meg 25re lőtték be.BBeno írta:hírek szerint most vannak orvosin a portoból james és moutinho. 55 milliót ad értük a monaco. barátibb mint a 70.
Egyéb bajnokságok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
"A The Guardian azt írja, az UEFA azzal szeretné a jövőben még tovább emelni az Európa Liga presztízsét, hogy a sorozat győztese a 2014/2015-ös évadtól kezdve biztos helyet kap a Bajnokok Ligájában. A lap beszámolója szerint hivatalos bejelentés pénteken várható az ügyben, felmerült továbbá az is, hogy a nagy bajnokságok ötödik helyezettjei is indulási jogot kapnak az elsőszámú sorozatban, valamint az is, hogy az EL főtáblájának létszámát felduzzasztják."
Minek induljon az 5. is a BL-ben? Szerintem felesleges.
Minek induljon az 5. is a BL-ben? Szerintem felesleges.
hírek szerint most vannak orvosin a portoból james és moutinho. 55 milliót ad értük a monaco. barátibb mint a 70.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megnéztem az eset utáni videót is, 2-2 kiállítás (Balázskát is), közben folyamatosan megy a szurkolás a hazai csapatnak a lelátón, hát "érdekes" egy meccs volt, legalábbis a hajrá.Huni írta:érdemes figyelni balázskát a 10. másodpercnél
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
nem hiszem hogy ez a két játékos megért összesen 70 milliót amúgy. max 40-érnek ketten együtt de van pénz a monaconál az tuti. kövi FM karriert velük kezdem
Allitolag Moutinho es James Rodriguez ma reggel Monacoba repultek az ugynokukkel, h veglegesitsek az atigazolasukat.
Az osszeg elerheti a 70 millio eurot is.
Egesz jo iranyba indulnak a monaconal
Az osszeg elerheti a 70 millio eurot is.
Egesz jo iranyba indulnak a monaconal
érdemes figyelni balázskát a 10. másodpercnél
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
elvileg valóban játszhatna a Lorient ellen, de az, hogy most cséká volt, könnyezett -és nem hiszem, hogy (csak) a psg vagy a szurkolók miatt- meg ahogy lecserélték engem arra enged következtetni, hogy ez volt az utolsó meccse.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
szerintem amúgy csak az utolsó hazai meccse volt. nem látom okát miért ne játszhatna a Lorient ellen idegenben jövőhéten. csak éppen itt jobban megtudták ünnepelni őt mint idegen környezetben. eleve kb két percig tartott a lecserélése mert mindekivel lepaszizott meg odament hozzá. nagy pillanat volt. hatalmas sportember.
- rafael23
kezdőHuni írta:minden francia befestette a haját/fejét a francia zászló színeire
minden francia befestette a haját/fejét a francia zászló színeire
beckhamnek meg valószínűleg ez volt az utolsó meccse, legalábbis abból ítélve, hogy cséká volt, és lecserélésekor az egész csapat odament hozzá, meccs végén meg dobálták a levegőbe. úgy 2 perccel a csere előtt a kamera folyamatosan mutatta ahogy könnyezik.
beckhamnek meg valószínűleg ez volt az utolsó meccse, legalábbis abból ítélve, hogy cséká volt, és lecserélésekor az egész csapat odament hozzá, meccs végén meg dobálták a levegőbe. úgy 2 perccel a csere előtt a kamera folyamatosan mutatta ahogy könnyezik.
szerintem érdemes megnézni a PSG meccset. jövő évi mezben vannak. új logoval. becks a CSK és Jallet haja megér egy misét
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ilyet se látni mindennap. csórikám
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Meg hát játszott a tiki taka joga bonito mi senkit sem rúgunk meg csapatban......Remy írta:Van Bommel visszavonult, de azért megmutatta az utolsó meccsén is, hogy mekkora favágó volt. Pirossal zárta a karrierjét -> videó
Ejj, hogy mennyire utáltam ezt az embert. (Real-Bayern meccsen lőtt gólja utáni viselkedése tette fel az "i"-re a pontot.)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Bár nem európiai bajnokságban született, viszont Raúl révén ide talán bepaszírozható: zseniális szabadrúgáskombó
íme
íme
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
fan bummel. Legalább mindenkinek megmarad az emlékezetében... Én is rühellem.
Amúgy szerintem James Rodriguez sokkal veszélyesebb a kapura, mint Di Maria és szerintem nem lehet még egy ember ennyire agyatlan, mint az argentinunk...
Amúgy szerintem James Rodriguez sokkal veszélyesebb a kapura, mint Di Maria és szerintem nem lehet még egy ember ennyire agyatlan, mint az argentinunk...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van Bommel visszavonult, de azért megmutatta az utolsó meccsén is, hogy mekkora favágó volt. Pirossal zárta a karrierjét -> videó
Ejj, hogy mennyire utáltam ezt az embert. (Real-Bayern meccsen lőtt gólja utáni viselkedése tette fel az "i"-re a pontot.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát Di Maríából nem kérünk, köszönjükCsabi írta:nagyon sokan szeretnék őt leigazolni, volt már szó MU-ról is meg isten tudja. szerintem egy Di Maria klón. Nyilván egy Tottenhamnak ez nagy erősítést jelenteni így is.
Bár én egy esélyt talán adnék neki.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagyon sokan szeretnék őt leigazolni, volt már szó MU-ról is meg isten tudja. szerintem egy Di Maria klón. Nyilván egy Tottenhamnak ez nagy erősítést jelenteni így is.