Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Fernando Redondo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Megy a meccs!
[quoteAz elég merész hùzás lenne.... Amùgy Jesé is halovány a jobboson...ha értitek mire gondolok. És nem azért mert gyenge...][/quote]
Van két olyan szélsőnk,hogy akik azért egyensulyba tudnák tartani Morata fejlődését,tapasztalat szerzését.Elkezdenék tolni először persze könnyebb meccseken egy Ronaldo--Morata--Bale támadóhármast.Aztán jövőre már biztos jobb lenne Morata is
Van két olyan szélsőnk,hogy akik azért egyensulyba tudnák tartani Morata fejlődését,tapasztalat szerzését.Elkezdenék tolni először persze könnyebb meccseken egy Ronaldo--Morata--Bale támadóhármast.Aztán jövőre már biztos jobb lenne Morata is
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az elég merész hùzás lenne.... Amùgy Jesé is halovány a jobboson...ha értitek mire gondolok. És nem azért mert gyenge...REDONDO78 írta:De nem is lesz belőle semmi,ha igy folytatodik.Például ma nyugodtan kezdhetett volna Di Maria helyett.Azért morata elég karcsú cenyó....én értem hogy benz nem nőtte ki magát oda ahová vártuk,de morata azért nem egy szint.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Értem, így már minden tiszta.Boky írta:ez nem negativitás, max szarkazmus, de elég sokszor volt már, h uraltuk a meccset, dícsértünk a játéko(soka)t, aztán valami nímandnak úgy elsült a lába, hogy azóta is azzal csajozik a diszkóban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szabályos szerelés. és hogy gyűltek a rúgóslovak a biró köré,alonso és arbeloa....csak ramos és pepe hiányzott,hogy hééé dikkk..hááát semmi vóót.
Amúgy nem volt szabálytalan.
Amúgy nem volt szabálytalan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Tiszta szerelésre sárga lap..ezt szeretem a spanyol bírókba...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Imádom, amikor tudatosul, hogy Sergio Garcia EB győztes, Raúl pedig nem
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem ez egy tiszta szerelés volt, szerintetek? (Nacho sárgalapja)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
De nem is lesz belőle semmi,ha igy folytatodik.Például ma nyugodtan kezdhetett volna Di Maria helyett.Azért morata elég karcsú cenyó....én értem hogy benz nem nőtte ki magát oda ahová vártuk,de morata azért nem egy szint.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ez nagyon nagy duma volt. de most ez nem fordulhat elő,ezek bevannak szarva,mintha a barca ellen játszanának.aztán valami nímandnak úgy elsült a lába, hogy azóta is azzal csajozik a diszkóban.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Arra gondoltam hogy játszik.....nem görcsöl,nem akar mindent befejezni...játszik.Ahogy lefektette azt a szerencsétlent,az a régi időket idézte...nem a FIFAhogy minden bemegy...na...ahogy a gimibenmekkorát? két helyzetet kúrt el, másodiknál fel se nézett csak a kapu felé bikázta, mint annó mi a gimis tesiórán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ez nem negativitás, max szarkazmus, de elég sokszor volt már, h uraltuk a meccset, dícsértünk a játéko(soka)t, aztán valami nímandnak úgy elsült a lába, hogy azóta is azzal csajozik a diszkóban.M1Ö írta:Most nem azért, de miért vagy ennyire negatív?Boky írta:mindenki ömleng a játékosokról meg a keretről, mindjárt kapni fogunk egy gólt
Köze nincs a meccshez az Espanyolnak, és most a játékunk mellé valamennyi látvány és kreativitás is párosul.
Szerintem egy rossz szavunk nem lehet, elég laza meccs.
-
Miért ne gondolnám?REDONDO78 írta:[quoteRemelem nem gondolod komolyan hogy eroltessuk Moratat?]
Benzemát a mutatott játéka alapján szinte minden meccsen legkésőbb a szünetben le lehetne cserélni,mert nincs egy jó megmozdulása.Hogya leseket ne is emlitsem.
Én ugy gondolom,hogy egyáltalán nem lennénk hátrébb,ha mondjuk Morata kezdene[/quote]
Azért morata elég karcsú cenyó....én értem hogy benz nem nőtte ki magát oda ahová vártuk,de morata azért nem egy szint.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most nem azért, de miért vagy ennyire negatív?Boky írta:mindenki ömleng a játékosokról meg a keretről, mindjárt kapni fogunk egy gólt
Köze nincs a meccshez az Espanyolnak, és most a játékunk mellé valamennyi látvány és kreativitás is párosul.
Szerintem egy rossz szavunk nem lehet, elég laza meccs.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
[quoteRemelem nem gondolod komolyan hogy eroltessuk Moratat?][/quote]
Miért ne gondolnám?
Benzemát a mutatott játéka alapján szinte minden meccsen legkésőbb a szünetben le lehetne cserélni,mert nincs egy jó megmozdulása.Hogya leseket ne is emlitsem.
Én ugy gondolom,hogy egyáltalán nem lennénk hátrébb,ha mondjuk Morata kezdene
Miért ne gondolnám?
Én ugy gondolom,hogy egyáltalán nem lennénk hátrébb,ha mondjuk Morata kezdene
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem, majd a következő meccsen mikor 0-0 lesz a 60. percig, akkor kell újratárgyalni...Boky írta:mindenki ömleng a játékosokról meg a keretről, mindjárt kapni fogunk egy gólt
Nem illik.
- Boky
mindenki ömleng a játékosokról meg a keretről, mindjárt kapni fogunk egy gólt
Amúgy észrevettétek, hogy brutál jó keretünk van? Még egy-két igazolás és szinte tökéletes lesz a keretünk és nagyon fiatalok is vagyunk.
Tetszik a játék amerre haladunk, legyenek gyilkos kontráink, szűkítsük a területet, mindig tudjunk reagálni a meccsen és előhúzni a váratlant...azért nem rossz belegondolni, hogy egy iscot,jesét is betud dobni a mester, ha úgyvan....
Még valami:
CR mostmár mintha nem is annyira a gólokra menne, jó lő távolról meg minden, de aktívan kiveszi részét a csapatjátékból, imádom CR-t, kívánom, hogy ő legyen a Real Madrid legjobb góllövője, de, ha beáll a sorba és a csapatjátékosként fog játszani, akkor még nagyobb esélyt látok a 10.-re...
Tetszik a játék amerre haladunk, legyenek gyilkos kontráink, szűkítsük a területet, mindig tudjunk reagálni a meccsen és előhúzni a váratlant...azért nem rossz belegondolni, hogy egy iscot,jesét is betud dobni a mester, ha úgyvan....
Még valami:
CR mostmár mintha nem is annyira a gólokra menne, jó lő távolról meg minden, de aktívan kiveszi részét a csapatjátékból, imádom CR-t, kívánom, hogy ő legyen a Real Madrid legjobb góllövője, de, ha beáll a sorba és a csapatjátékosként fog játszani, akkor még nagyobb esélyt látok a 10.-re...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Boky
mekkorát? két helyzetet kúrt el, másodiknál fel se nézett csak a kapu felé bikázta, mint annó mi a gimis tesiórán.morientes írta:Azért Ronaldo mekkorát játdzik ma...nem erőlködik,hanemj játszik...
nacho meg tényleg parádé. ha eztt tudja huzamosan hozni akkor zsír lenne egy nacho - pepe védőpáros amíg nincs varane.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ilyen rosszul még nem láttam leírva Di Maria nevét...morientes írta:Azért Ronaldo mekkorát játdzik ma...nem erőlködik,hanemj játszik...
Alonsot érdemes ma tényleg kiemelten nézni..komoly
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Remelem nem gondolod komolyan hogy eroltessuk Moratat?REDONDO78 írta:Szerintem neki már most nehéz.Benz meg ha marad,akkor nyomnia kell.....mert egyre nehezebb lesz majd a kezdő poszt.
Jó lenne Moratát is elkezdeni tolni,ugy mint Jesét
Orulok a Jese golnak,bar a meccset nem latom.
Amugy jovore se nez ki szerintem ennel tobb lehetoseg neki. (Sajnos,cagy akar uj csatarral meg kevesebb,mert Balet tolni kell)
Es szerintem tobbre hivatott,hogy meg jovore is ennyit jatszon,vagy csak kicsit tobbet....
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!