Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 22:27

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg benne volt Florentino keze a dologban
GT, a problémát,a barca pártoló tagja robbantotta ki,mi kell ennél nyilvánvalóbb hogy a probléma nem madridból érkezett? Ez csak duma.....seprik a koszt semmi más nincsen benne,és magukból indulnak ki,mi ha ilyenek vagyunk,akkor más (Perez) is ilyen lehet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 28., kedd 22:25

R.M.C.F írta:
Azért nem egészen,elindult ott egy belviszály,és jókorrekt módjára,megint kibe akarnak belerúgni a madridba.

Ezt házon belül kellett volna lerendezni,nem másra mutogatni,a hibánkat másra vetitetni.
Csakhogy (EGYELŐRE) annyi történt, hogy egy rádióban közzétettek egy ilyen információt, forrás nélkül és egyből ugrotok a Barcára. MÉG nem lehet tudni mi áll a háttérben, addig nem értem miért kell támadni és mindennek lehordani a klubot vezetőstől, játékosoktól szurkolóig.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 22:25

Matyi írta: Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.
Egyszerűen az EuroBarcára hivatkozva írtam, ott azt írja az egyik cikk, hogy a RAC1 mellett az AS is lehozta, de ha a RAC1-re hivatkozva, akkor sorry.
ja hát arra lehet hivatkozni

mindjárt fellapozom a képes sportot hátha abban is írnak valamit :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2014. január 28., kedd 22:26-kor.
Nem illik.

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 22:23

Realista24 írta:
Matyi írta:A RAC1 mellett az AS is lehozta ezt a hírt.
A RAC1-re hivatkozva. :smile: Tegyétek már el magatokat, de komolyan. Szánalmas az erőlködésetek.
A Marca, a mundo és a sport is lehozta, te atyaég, biztos igaz.
Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.
Egyszerűen az EuroBarcára hivatkozva írtam, ott azt írja az egyik cikk, hogy a RAC1 mellett az AS is lehozta, de ha a RAC1-re hivatkozva, akkor sorry.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 22:14

Pontosan, egy hatalmas szégyen az egész, nevetséges, szánalmas és elkeserítő. Kezdve azzal, hogy így bonyolítunk le egy üzletet, kavarunk az árral, az opciós összegekkel, saját magunknak ellentmondva nyilatkozunk a transzferről, titkolózunk, ami a pontos árat illeti, újabb és újabb ismeretlen helyre került eurómilliók derülnek ki. Lemond az elnökünk, de persze nyíltan nem mondja ki, hogy emiatt, nem mondjuk ki, hogy itt tényleg gubanc van... Oké, elviszi a balhét, meg minden, de nyilván nem egyedül felelős a dologért, valószínűleg Bartomeuék is tudtak mindenről - mégis marad ez a vezetőség, élén Bartomeuval, aki első nyilatkozatai egyikében rögtön a Madridot támadja. De miért? Mi szükség van erre?

Itt ez a pérezes dolog is. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg benne volt Florentino keze a dologban (bár nagyobb esélyt látok arra, hogy Laporta van az egész ügy, illetve Jordi Cases mögött), de inkább azt gondolom, hogy a katalán média kreációja a dolog, ami végül is logikus a zsurnaliszták részéről, mutogassunk a másik oldalra, miért is ne?... Nevetséges. Na mindegy, ebbe nem akarok nagyon belemenni, mert van rá (minimális) esély, hogy igazuk van, majd kiderül (vagy nem).

De mindegy, nem az a lényeg, hogy ki van a dolog mögött, Laporta, Pérez, Calderón, Mourinho, Messi, Lipcsei vagy valaki innen a fórumról, teljesen lényegtelen. Kirobbant a botrány, ez a legfontosabb, most már tisztázni kell a dolgokat. nem kell eltussolni. Derüljön csak ki, ki felelős ezért az egészért, aztán mit tudom én, kerüljön börtönbe, kapjon pénzbüntetést, akármi. Csak tegyünk pontot végre az ügyre, mert ez romboló, negatív hatással van a klubra, minden szempontból.

Viszont remélem, Neymar játéka nem fog visszaesni a botrány miatt. Mert azért ő mégis mindössze 21 éves, nem egy tapasztalt focista, aki teljes mértékben ki tudja zárni a külvilágot, ezeket a híreket, és csak arra tudjon koncentrálni, hogy minél jobban menjen neki a játék. Szóval kicsit félek ettől, remélem, alaptalanul.

Látom, többször feljött a més que un club szlogen is. Nem tudom, hogy van vele a többi Barcelona-drukker, akár itt, akár a túloldalon, akár a katalán fővárosban, de számomra ez sosem jelentett annál többet, minthogy nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás-nevelésre, igyekszünk minél több saját nevelésű játékosnak minél több lehetőséget adni a nagycsapatban is, illetve nem teljesen eredménycentrikus a csapat, hanem legalább olyan fontos a szép játék, mint a trófeák. Olyat sosem jelentett a més que un club, hogy a Barça nagyobb, jobb, szebb, felsőrendűbb, mint a többi klub. Mert minden klub ugyanolyan, egyet sem lehet kiemelni a többi közül. Ugyanez a helyzet a szurkolótáborokkal is (nyilván nem a létszámra gondolok).

Írtátok páran, hogy túl sokat foglalkoznak a Barçánál a Reallal, és sajnos ezzel egyet kell értenem. A legékesebb példája ennek Rosell volt (ezért is örülök, hogy már nem az elnökünk, szánalmas volt, amiket képes volt nyilatkozni néha, akkor is, ha csak trollkodott, de ha komolyan is gondolta ezeket, akkor meg pláne), illetve Bartomeu pár nappal ezelőtti nyilatkozata („Madridban van egyfajta ellenséges viselkedés a Barça iránt. Úgy tűnik, nem tudják megemészteni, hogy olyan játékosaink vannak, mint Messi vagy Neymar, s hogy a Barça dominált az elmúlt években. Ha pedig a pályán nem nyernek, úgy tűnik, az irodákból akarnak győzelmet aratni.”), de említhetném Piqué ámokfutásait is. Nem mondom, hogy Madridban ezek a szurkálódások sosem voltak jellemzőek, mert ez nem lenne igaz, de tény, hogy az utóbbi időszakban jóval visszafogottabb ezen a téren a madridi társaság, mint mi.

Mourinho alatt más volt, ott az esetek döntő többségében tényleg nevetséges és elszomorító volt, amit a pályán művelt a Real (szerintem ezt nem kell részleteznem), nem véletlen, hogy abban az időszakban még a szokásosnál is ellenségesebbé vált a két klub közötti viszony. Viszont ez Mourinho távozásával eltűnt, legalábbis egyelőre úgy tűnik, az őszi Clásicón jóval kevésbé durva focit játszott a Madrid, ezért jár a respekt Ancelottinak egyébként.

Nem akarom elkiabálni, de szerintem a Real és a Barça közötti viszony normalizálódott a pályán. Most pedig rajtunk a sor, hogy ez a pályán kívül is megtörténjen. Őszintén remélem, hogy ez így is lesz.

És ez esetben talán csökkenne az ellenségeskedés a szurkolók között is. Mert persze, ősi riválisok, meg minden, Franco, 2-6, 5-0, Mourinho, Messi, Ronaldo, satöbbi, de mégiscsak ugyanúgy drukkerek, ugyanúgy emberek vagyunk mindannyian. Nem kell a lenézés, arrogancia egyik oldalról sem.

(Bár azért amikor olvasom ezeket a parttalan, oldalakon keresztül folyó vitákat, akkor megkérdőjeleződik bennem, hogy valaha is létrejöhet normálisnak nevezhető viszony a két oldal között...)

Na, befejeztem, sorry. Peace.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:56

Véleményem szerint itt egyelőre a semmin megy a vita mindkét tábor részéről.
Azért nem egészen,elindult ott egy belviszály,és jókorrekt módjára,megint kibe akarnak belerúgni a madridba.

Ezt házon belül kellett volna lerendezni,nem másra mutogatni,a hibánkat másra vetitetni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 21:53

realmadridfan írta:Elég nagy baklövés lett volna Pereztől, ha segített volna leváltani ezt a :cens: Rosell-t. Minél nagyobb idióta a Barca elnöke nekünk annál jobb.
De erre nem gondolnak... Olyan üldözése mániájuk van, hogy fájdalmas...

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 28., kedd 21:47

Számomra egyelőre annyira nevetséges az egész. Isten ments, hogy védjem Rosellt, mert világ életemben utáltam, de egyelőre azzal jönni, hogy ő, a Barca vezetősége (sőt, hallottam már durvábbakat) meg mit tudom én ki vádaskodik. Lehozta egy rádió munkatársa, hogy Perez keze is benne volt és már mindenki kész tényként kezel mindent.
Kezdett leülni már ez a Rosell-ügy, fel kellett kavarni már az állóvizet valamivel, legalábbis én valami hasonlót tudok elképzelni.
Nem kellene két szurkolótábornak összeugrani ezen, még akkor sem, ha két ősi rivális klubhoz tartoznak. Vannak más dolgok, de itt még igazán a vezetőséget sem lehet elővenni, mert nem ők vádolták meg Perezt + senkinek nincs semmilyen bizonyítéka.
Véleményem szerint itt egyelőre a semmin megy a vita mindkét tábor részéről.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:14

Az egész szánalmas és szégyen. Meg kellene húzni magukat,mert ez nem méltó egy nagy klubhoz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 28., kedd 21:12

Matyi írta:A RAC1 mellett az AS is lehozta ezt a hírt.
A RAC1-re hivatkozva. :smile: Tegyétek már el magatokat, de komolyan. Szánalmas az erőlködésetek.
A Marca, a mundo és a sport is lehozta, te atyaég, biztos igaz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 21:11

A RAC1 mellett az AS is lehozta ezt a hírt.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 20:58

Komolyan:
Egy nagy szégyen ez az egész. Egy ku*rva nagy szégyen.

félretéve a komolyságot:
Ha én lennék az elnökük,akkor kiállnék,és lefelé mozgatott karral jelezném: Mindenki nyugodjon le a pit*ába. Majd feljelenteném perezt franco miatt. Azért mert franco aki elnyomta a katalánokat,és nem beszélhették a nyelvüket,azért jópofiból egy helyen engedte,a stadionban. Ennyire inkorrekt alak volt sportszakilag franco,úgyhogy én feljelenteném.....ja,meghalt,akkor mindegy.Akkor mást jelentenék fel.

Komolyan:
A saját kutyájuk kölke sz*rt oda aholo eszik,egy socio.....majd állitólag perez az ügyészt megfűzte hogy a SAJÁT maguk belső feljelentését vegye már komolyan...és szankcionálja.
Valószinű ez a perezi csavar ha igy volt,nem titokban zajlott,hanem egy kávéházban ahol bárki hallotta,és nem egy szupertitkos találkán,ahonnan semmi sem szűrődne ki....de ők tudják.... :lol:

Annyira sz*r szégyen ez.....ha barcás lennék,esküszöm anyámra,én elnézést kérnék a klub nevében a realos drukkerektől.

Vicc ez ez egész bagázs

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 28., kedd 20:51

Elég nagy baklövés lett volna Pereztől, ha segített volna leváltani ezt a :cens: Rosell-t. Minél nagyobb idióta a Barca elnöke nekünk annál jobb.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 28., kedd 20:49

ja, hogy a barca alelnöke nem cáfolta azokat a pletykákat hogy perez köpött? :D
azmándurva.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 20:48

Nekem csak azt magyarázd már el, hogy miből gondolod, hogy nem Laporta keze van benne és miért vagy benne majdnem biztos, hogy Perez... Mint barca drukker ismerned kéne Laportát... Vagy fe is ilyen elfogultak vóltatok? Ja utólag ez hülye kérdés, kicsit belegondolva....

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 28., kedd 20:48

h3x0r írta:
zalkrisz írta:Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát. :lol: :lol:
Ezen en is szakadtam. De legalabb kiderult, hogy sz.r az eletem, frusztralt vagyok, egyszeruen nem birom elviselni a barca sikersorozatat.

(Figyelem, csak eros idegzetuek olvassanak tovabb)

Szerintem is Perez van a hatterben. Eloszor is megfenyegette Rosellt, hogy 86 millio helyett 57-et nyilatkozzanak mindenhol (a barca vezetosege 86-ot vallott be vegul), es hogy a sajat partoloi tagjainak se arulja el az osszeget. Rosell szepen engedelmeskedett is, hiszen ki o hogy szembeszaljon a nagy Perezzek. Ezek utan megkereste az egyik partoloi tagot, Casest, lefizette hogy perelje be az elnokot. Az persze be is perelte. Perez se tetlenkedett, szolt Rosellnek hogy ideje lenne lemondani. Mit tegyen szegeny ember, lemondott. Draga elnokunk ismet kinyitotta a penztarcajat, megint fizetett Cases-nek hogy vonja mar vissza azt a keresetet. Ez utan mar nagyon unatkozott otthon, meggondolta magt es felhivta regi baratjat, Jose Maria Aznar korabbi miniszterelnokot, hogy beszeljen mar az igazsagugyi miniszterrel, mert csak jo lenne Rosellt a birosagon latni. A kovektezo reszben John O. Brennan, a CIA elso embere is erintett lesz, ugyanis koztudott, hogy regi jo baratok elnokunkkel.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ez még semmi. Perez mondta meg hogy ki nyerheti meg az aranylabdát. De ez még mindig semmi mert Messiéknek meg felajánlott annak idején egy nagyon neves könyvelőt, de hát ez a könyvelő nem teljesítette jól a dolgát és elég sok adó máshol kötött ki. Ez miatt nagyon szomorú is volt így hát megígérte Messinek hogy amit utólag befizetett adót az ő duplán fogja vissza adni. Ki is eszelt egy remek kis tervet. Mi másban lenne pénz mint a kábítószerben ...? Még az volt a szerencséje hogy ismer egy két drogbárót akik nagyon szívesen segítenek Pereznek mivel már ők is Perez adósai. Ment is a buli rendesen de hát Messi apja nem bírt magával és így bebuktak. Így hát Messinek nem sikerült segíteni és ezután jött a Barcelona. Úgy gondolta ha nem megy az egyiknek majd megy a másiknak..... Talált Braziliába egy nagyon szép kis páva gyereket akit beajánlott a Barcának. Vakarták is ott a fejüket rendesen hogy majd hogy magyarázzák be a népnek hogy saját nevelés. De itt már a Barca Perez segítségére szorult mert pénzük nem volt viszont a páva gyerek nagyon drága volt. Perez intézett a Barcának egy jó kis hitelt mert ugye Pereznek már a bankok is tartoznak és szíves örömest segítenek is neki. Perez egy olyan hitelt tudott összeállítani a Barcának amit soha nem fognak tudni visszafizetni csakhát ezt még kevesen tudják :) . És mivel a hitelt is ő intézte ezért ő mondta meg hogy a páva gyereknek mennyi az ára. De hát volt egy kis bökkenő. Perez azt mondta hogy nem vallhatják be a hivatalos összeget mert akkor Ronaldo meg fog rá sértődni és egész nap a sarokban fog sírni. Hááát ezért nem vallották be az igazi összeget. Mivel Rosellnek túl nagy volt a szája az utóbbi időben ezért Perez megharagudott rá és leleplezte ez a szörnyű nagy igazságot. Csak hát ugye most mindent ráfog a Barcára. Mivel ugy BIZONYÍTÉKUK nincs ellene.... De mivel Pereznek olyan kapcsolatai vannak ezért soha nem fog lebukni :)

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 28., kedd 20:47

annyira egyértelmű, hogy laporta van a háttérben. mocskos katalán maffia. :lol:

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 28., kedd 20:46

most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok...
Azok után, hogy belülről jött a feljelentés, elsőként a katalán sajtó kezdett ki titeket és ott van Laporta is, Ti még mindig komolyan veszitek azt, amit egy katalán rádió "megtudott"? Mégis, honnan tudhatták ezt ők meg? Bekamuzták, hogy eladják a lapot, ez nektek nem esik le? 500x kell csavargatni a dolgot, hogy a Madridot is hibásnak tudjátok beállítani, ha Pereznek volt ekkora hatalma, akkor miért várt mostanáig? Gondolkozzatok csak egy kicsit már kérlek. :salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 28., kedd 20:46

mocsok írta:
kamcore írta:Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
nem vagyok teljesen képben, de mik derültek ki?
eddig nem csak egy katalán rádió mondta, hogy perez benne van?

és igen. a real madrid hivatalos formában tagadta a vádakat.
meg ez is van:
"A katalán egyesület intézményi alelnöke, Carles Vilarrubí az új értesülésekre szűkszavúan nyilatkozott, csupán annyit mondott, hogy „a Barcelona alelnökeként nem cáfolhatom ezt az értesülést”, valamint megjegyezte, hogy „ahogy az történt Di Stéfano leigazolásával, úgy idővel a Rosell elleni indítvány hátteréről is minden ki fog derülni”."

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 28., kedd 20:41

kamcore írta:Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
nem vagyok teljesen képben, de mik derültek ki?
eddig nem csak egy katalán rádió mondta, hogy perez benne van?

és igen. a real madrid hivatalos formában tagadta a vádakat.

Vissza: