Az oké, de akkor is nem kicsit álszent dolog volt szerintem... 2011-be kapnak 10misi kenőpénzt meg 2013-ba 30-at, hogy biztos oda menjen még 2013-ba + Neymar is elvileg oda akart menni... Akkor minek ez a színjáték?Realista24 írta:A mostani nyilatkozatban van, hogy Neymar máshova nem akart igazolni, a Barcelonát preferálja.
Nekem az tetszett legjobban a Neymar sagában amikor a Santos nem nagyon akarta elfogadni a Barca ajánlatát, és erre eldurrant a papa agya és konkrétan megfenyegette a klubbot, hogy akkor 2014-ben ingyen távok, ha nem bólintanak rá az ajánlatra. Tisztán emlékszem, hogy rá 1 vagy 2 nap jött ez a hír, hogy "hirtelen" mind a 2 klub ajánlata el van fogadva... És itt jön az, hogy akkor Neymar papa el bukta volna azt a 30 millát...
Ehhez konkrétan szerintem nem sok köze volt Neymarnak... Papa megmondta, hogy ide mész és kész...Realista24 írta:Végülis, apuka segített a döntésben
Lehet Neymar muterját kellet volnaR.M.C.F írta:Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
Anyuka megmondta volna a tutit " a gyerek, ha nem a Madridba fog játszani, nincs több nuni"