Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:36

Realista24 írta:A mostani nyilatkozatban van, hogy Neymar máshova nem akart igazolni, a Barcelonát preferálja.
Az oké, de akkor is nem kicsit álszent dolog volt szerintem... 2011-be kapnak 10misi kenőpénzt meg 2013-ba 30-at, hogy biztos oda menjen még 2013-ba + Neymar is elvileg oda akart menni... Akkor minek ez a színjáték?

Nekem az tetszett legjobban a Neymar sagában amikor a Santos nem nagyon akarta elfogadni a Barca ajánlatát, és erre eldurrant a papa agya és konkrétan megfenyegette a klubbot, hogy akkor 2014-ben ingyen távok, ha nem bólintanak rá az ajánlatra. Tisztán emlékszem, hogy rá 1 vagy 2 nap jött ez a hír, hogy "hirtelen" mind a 2 klub ajánlata el van fogadva... És itt jön az, hogy akkor Neymar papa el bukta volna azt a 30 millát... :coffee:
Realista24 írta:Végülis, apuka segített a döntésben :mrgreen:
Ehhez konkrétan szerintem nem sok köze volt Neymarnak... Papa megmondta, hogy ide mész és kész... :lol: :lol:
R.M.C.F írta:Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
Lehet Neymar muterját kellet volna :lol: :lol: :mrgreen:
Anyuka megmondta volna a tutit " a gyerek, ha nem a Madridba fog játszani, nincs több nuni" :mrgreen: :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 29., szerda 11:21

Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 11:15

Most akkor ki hazudik...
A mostani nyilatkozatban van, hogy Neymar máshova nem akart igazolni, a Barcelonát preferálja.
A családom segít nekem dönteni, hogy mi a legjobb nekem”
Végülis, apuka segített a döntésben :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:11

Nem tudom szerkeszteni, de megtaláltam. :-*

LINK

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:05

Realista24 írta:Igaz, hogy a fia kijelentette, hogy más csapatba nem akar menni.
Ez érdekes... Most lehet velem van a baj, de nekem úgy rémlik, hogy az átigazolási időszakban történt egy olyan, hogy mi is bejelentkeztünk a Santosnál, és mind a két klub ajánlatát elfogadták. Utána rémlik egy olyan, hogy nyilatkozott a papa is meg Neymar is, hogy ők mennyire boldogok, hogy 2 ekkora klub közül választhatnak, és most pár napig a család megbeszéli, hogy szerintük hova lenne érdemes menni... Most akkor ki hazudik... :roll: :coffee:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 10:33

Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál.
Ajándékba kapta a két szép szeméért! :lol: :coffee: Komolyra fordítva a szót, kb. 1,5-2 éve erről szól a fáma; lehet ezt csűrni-csavarni; mifelénk ezt kenőpénznek hívják (még mindig)... :coffee: :-* Pár hete egyébként pont a katalán lapokban jelent meg egy cikk, miszerint belső információk szerint Rosell agyf@szt kapott volna, ha lemarad Neymarról Flo papa és a Real Madriddal szemben és mindent hajlandó volt elkövetni annak érdekében, hogy a Madriddal kötött szóbeli megállapodást szétbombázza --> ment is a 10 milla "N" apuci zsebébe, amivel sikerült hirtelen és minden előzmény nélkül jobb belátásra bírni a Neymar familyt beintve ezzel a Real Madridnak és felrúgva minden addigi egyezséget! :sly: Nem kell ehhez és korábban sem kellett ehhez túl nagy képzelőerő, hogy összeálljon a forgatókönyv, főleg egy olyan embernél, akit több, börtönnel is fenyegető kétes brazil ügyletekkel gyanúsítottak eddig is! :-* Az idősebb Neymar személyében pedig még társra is lelt,csak rá kell nézni apucira , aki váltig állítja, hogy sem a brazil. sem a spanyol Kincstár, Adóhatóság felé nem tartozik semmivel, higgyenek neki ... :-* :ike: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 10:28

Kicsit még olvasgattam, Neymar apja egy szent :)
Elmondta, hogy mivel 2014-ben ingyen távozhatott volna Neymar, akár 120 milliót is kereshetett volna, de nem ezt tették.
A 10 milliót pedig csak azért kapta, hogy a fia biztosan a Barcelonát válassza majd 2014-ben, a másik harmincat pedig azért kapta, hogy mindez már 2013-ban megtörténjen. Igaz, hogy a fia kijelentette, hogy más csapatba nem akar menni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 9:56

Realista24 írta:Témába vissza:
Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál. Bár gondolom Pérez kényszerítette erre az interjúra is. :)
Ha nem előszerződés volt, akkor mire kapta vajon? Meg az újabb harmincat? :shifty: :lol:
Perez kényszerítette, hogy fogadja el pénzt, pedig neki esze ágában se lett volna... :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 9:29

Témába vissza:
Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál. Bár gondolom Pérez kényszerítette erre az interjúra is. :)
Ha nem előszerződés volt, akkor mire kapta vajon? Meg az újabb harmincat? :shifty: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 9:09

Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.
Egyszerűen az EuroBarcára hivatkozva írtam, ott azt írja az egyik cikk, hogy a RAC1 mellett az AS is lehozta, de ha a RAC1-re hivatkozva, akkor sorry.
Sza.ok az eurobarcára, de komolyan. Az a fajta cenzúrázás, ami ott megy cikkek ügyében megegyezik egy agymosással. Ezt már megfigyeltem az elmúlt években.
Elpofáztam már nem egyszer, nem kétszer, hogy mielőtt vádaskodtok, pötyögjétek be a googleba, hogy miről akartok írni, nyomjatok rá az említett lapok oldalaira, nézzétek meg mi a forrás, aztán kezdjetek rá a hülyeségre.
A múltkor is le lettem ugatva, hogy már rég elült a Neymar ügy, csak a kedves kollégád nem vette a fáradtságot, hogy utánajárjon a dolgoknak...hopp és mi történt? Rosell lemondott.
Aztán betoltam, hogy Messi apja megint pont akkor nyilatkozott a PSG-ről, amikor fizetésemelésről van szó. Kioktattak, hogy valami magyar portálon ott van a cikk, csak hogy képbe kerüljek. Csodák-csodájára ott is csak félig volt lefordítva a cikk...
Most meg nyomjátok ezt a RAC1-es hülyeséget, mintha tények lennének. Mindezt egy héten belül...sorolhatnám estig... fárasztóak vagytok. :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 8:49

Hoppa, mit talaltam kora reggel...
A La Liga Loca blog posztolta facebookon: "A spanyol NAV akár 63 millió eurót is bevasalhat a Barcelonán a Neymar-ügy eltitkolt költségei után!"

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. január 29., szerda 0:28

Én is inkább Laporta felé hajlok. Én nagyon bírtam az öreget, és mindig úgy cselekedett, ahogy a csapatnak a legjobb, az edzőknek teljesen szabad kezet adott. Guardiola távozását is Rosell számlájára írom. De a csávó köztudottan nagy gengszter (egyszer zárolták is a teljes vagyonát meg szó volt róla, hogy mennie kell a kóterba) szóval nem hiszem hogy bármitől is visszariadna.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 0:24

Thiago11 írta:
Géci írta:És mi van akkor, ha Laporta van a háttérben, mert megtudta, hogy rosszalkodott Rosell, és mivel alap esetben mindenki rá gondolna, megjátsza azt, hogy bele keveri Perezt... Mert most ilyet játszunk, de valamiért minden barcásnak könnyeb Madrid felé mutogatni...
Ha már ferdítések. Most miért a barca-sok kezdtek Perez és a Madrid felé mutogatni?
A katalán egyesület intézményi alelnöke, Carles Vilarrubí az új értesülésekre szűkszavúan nyilatkozott, csupán annyit mondott, hogy „a Barcelona alelnökeként nem cáfolhatom ezt az értesülést”, valamint megjegyezte, hogy „ahogy az történt Di Stéfano leigazolásával, úgy idővel a Rosell elleni indítvány hátteréről is minden ki fog derülni”.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 23:14

Ezt ne tőlem kérdezd... Itt jelenleg a barca gyanusította meg Perezt azzal, hogy lebuktatta Rosellt... Pontosabban egy kosuth rádió :mrgreen: . De a barca vezetőség nem cáfolt és itt ez a lényeg kb...

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 28., kedd 23:13

de most komolyan kérdezem. ilyenkor mi a tökömet kerestek itt és próbáljátok bizonygatni a semmit?
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 28., kedd 23:10

Géci írta:És mi van akkor, ha Laporta van a háttérben, mert megtudta, hogy rosszalkodott Rosell, és mivel alap esetben mindenki rá gondolna, megjátsza azt, hogy bele keveri Perezt... Mert most ilyet játszunk, de valamiért minden barcásnak könnyeb Madrid felé mutogatni...
Ha már ferdítések. Most miért a barca-sok kezdtek Perez és a Madrid felé mutogatni?

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 23:00

És mi van akkor, ha Laporta van a háttérben, mert megtudta, hogy rosszalkodott Rosell, és mivel alap esetben mindenki rá gondolna, megjátsza azt, hogy bele keveri Perezt... Mert most ilyet játszunk, de valamiért minden barcásnak könnyeb Madrid felé mutogatni...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 22:47

Utóbbi részét meg már megtették helyettem egy párán, valahogy nem érdekel, hogy azok közé tartozom. Nem vagyok hater, meg a beszűkült látókörű fanboy sem, de úgy látom a beskatulyázás itt is menőbb, mint az érdemi vita...
Ahha....a beskatulyázás a menő...Mikor a tények beszélnek,de mikor már nem lehet ésszerűen,(merthogy mondjuk így sakk-matt)megmagyarázni,vagy megindikolni,hogy nem annak van igaza,aki úgy érzi a barca nem járt el tisztességesen,akkor jön az hogy beskatulyázzuk a barcat,hogy az egy utalatos,szemét klub...mert nem folytatunk érdemi vitát,ááá,annak sok értelme nem is lenne,hanem besértődűnk hogy hát ezek a fasz madridisták minket mindig csak bántanak...na persze.Csakhogy ez nem EB,hál istennek,itt még azért van szunvonal...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 28., kedd 22:39

messideco írta:Ez a szemét Xavi ismét keveri a kakit :(
mit mondott már megint ?
Kép

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 28., kedd 22:38