Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Témába vissza:
Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál. Bár gondolom Pérez kényszerítette erre az interjúra is.
Ha nem előszerződés volt, akkor mire kapta vajon? Meg az újabb harmincat?
Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál. Bár gondolom Pérez kényszerítette erre az interjúra is.
Ha nem előszerződés volt, akkor mire kapta vajon? Meg az újabb harmincat?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sza.ok az eurobarcára, de komolyan. Az a fajta cenzúrázás, ami ott megy cikkek ügyében megegyezik egy agymosással. Ezt már megfigyeltem az elmúlt években.Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.
Egyszerűen az EuroBarcára hivatkozva írtam, ott azt írja az egyik cikk, hogy a RAC1 mellett az AS is lehozta, de ha a RAC1-re hivatkozva, akkor sorry.
Elpofáztam már nem egyszer, nem kétszer, hogy mielőtt vádaskodtok, pötyögjétek be a googleba, hogy miről akartok írni, nyomjatok rá az említett lapok oldalaira, nézzétek meg mi a forrás, aztán kezdjetek rá a hülyeségre.
A múltkor is le lettem ugatva, hogy már rég elült a Neymar ügy, csak a kedves kollégád nem vette a fáradtságot, hogy utánajárjon a dolgoknak...hopp és mi történt? Rosell lemondott.
Aztán betoltam, hogy Messi apja megint pont akkor nyilatkozott a PSG-ről, amikor fizetésemelésről van szó. Kioktattak, hogy valami magyar portálon ott van a cikk, csak hogy képbe kerüljek. Csodák-csodájára ott is csak félig volt lefordítva a cikk...
Most meg nyomjátok ezt a RAC1-es hülyeséget, mintha tények lennének. Mindezt egy héten belül...sorolhatnám estig... fárasztóak vagytok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Hoppa, mit talaltam kora reggel...
A La Liga Loca blog posztolta facebookon: "A spanyol NAV akár 63 millió eurót is bevasalhat a Barcelonán a Neymar-ügy eltitkolt költségei után!"
A La Liga Loca blog posztolta facebookon: "A spanyol NAV akár 63 millió eurót is bevasalhat a Barcelonán a Neymar-ügy eltitkolt költségei után!"
Én is inkább Laporta felé hajlok. Én nagyon bírtam az öreget, és mindig úgy cselekedett, ahogy a csapatnak a legjobb, az edzőknek teljesen szabad kezet adott. Guardiola távozását is Rosell számlájára írom. De a csávó köztudottan nagy gengszter (egyszer zárolták is a teljes vagyonát meg szó volt róla, hogy mennie kell a kóterba) szóval nem hiszem hogy bármitől is visszariadna.
- h3x0r
A katalán egyesület intézményi alelnöke, Carles Vilarrubí az új értesülésekre szűkszavúan nyilatkozott, csupán annyit mondott, hogy „a Barcelona alelnökeként nem cáfolhatom ezt az értesülést”, valamint megjegyezte, hogy „ahogy az történt Di Stéfano leigazolásával, úgy idővel a Rosell elleni indítvány hátteréről is minden ki fog derülni”.Thiago11 írta:Ha már ferdítések. Most miért a barca-sok kezdtek Perez és a Madrid felé mutogatni?Géci írta:És mi van akkor, ha Laporta van a háttérben, mert megtudta, hogy rosszalkodott Rosell, és mivel alap esetben mindenki rá gondolna, megjátsza azt, hogy bele keveri Perezt... Mert most ilyet játszunk, de valamiért minden barcásnak könnyeb Madrid felé mutogatni...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezt ne tőlem kérdezd... Itt jelenleg a barca gyanusította meg Perezt azzal, hogy lebuktatta Rosellt... Pontosabban egy kosuth rádió . De a barca vezetőség nem cáfolt és itt ez a lényeg kb...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
de most komolyan kérdezem. ilyenkor mi a tökömet kerestek itt és próbáljátok bizonygatni a semmit?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Ha már ferdítések. Most miért a barca-sok kezdtek Perez és a Madrid felé mutogatni?Géci írta:És mi van akkor, ha Laporta van a háttérben, mert megtudta, hogy rosszalkodott Rosell, és mivel alap esetben mindenki rá gondolna, megjátsza azt, hogy bele keveri Perezt... Mert most ilyet játszunk, de valamiért minden barcásnak könnyeb Madrid felé mutogatni...
-
És mi van akkor, ha Laporta van a háttérben, mert megtudta, hogy rosszalkodott Rosell, és mivel alap esetben mindenki rá gondolna, megjátsza azt, hogy bele keveri Perezt... Mert most ilyet játszunk, de valamiért minden barcásnak könnyeb Madrid felé mutogatni...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ahha....a beskatulyázás a menő...Mikor a tények beszélnek,de mikor már nem lehet ésszerűen,(merthogy mondjuk így sakk-matt)megmagyarázni,vagy megindikolni,hogy nem annak van igaza,aki úgy érzi a barca nem járt el tisztességesen,akkor jön az hogy beskatulyázzuk a barcat,hogy az egy utalatos,szemét klub...mert nem folytatunk érdemi vitát,ááá,annak sok értelme nem is lenne,hanem besértődűnk hogy hát ezek a fasz madridisták minket mindig csak bántanak...na persze.Csakhogy ez nem EB,hál istennek,itt még azért van szunvonal...Utóbbi részét meg már megtették helyettem egy párán, valahogy nem érdekel, hogy azok közé tartozom. Nem vagyok hater, meg a beszűkült látókörű fanboy sem, de úgy látom a beskatulyázás itt is menőbb, mint az érdemi vita...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mit mondott már megint ?messideco írta:Ez a szemét Xavi ismét keveri a kakit
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ez a szemét Xavi ismét keveri a kakit
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT, a problémát,a barca pártoló tagja robbantotta ki,mi kell ennél nyilvánvalóbb hogy a probléma nem madridból érkezett? Ez csak duma.....seprik a koszt semmi más nincsen benne,és magukból indulnak ki,mi ha ilyenek vagyunk,akkor más (Perez) is ilyen lehet.Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg benne volt Florentino keze a dologban
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Csakhogy (EGYELŐRE) annyi történt, hogy egy rádióban közzétettek egy ilyen információt, forrás nélkül és egyből ugrotok a Barcára. MÉG nem lehet tudni mi áll a háttérben, addig nem értem miért kell támadni és mindennek lehordani a klubot vezetőstől, játékosoktól szurkolóig.R.M.C.F írta:
Azért nem egészen,elindult ott egy belviszály,és jókorrekt módjára,megint kibe akarnak belerúgni a madridba.
Ezt házon belül kellett volna lerendezni,nem másra mutogatni,a hibánkat másra vetitetni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ja hát arra lehet hivatkozniMatyi írta: Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.
Egyszerűen az EuroBarcára hivatkozva írtam, ott azt írja az egyik cikk, hogy a RAC1 mellett az AS is lehozta, de ha a RAC1-re hivatkozva, akkor sorry.
mindjárt fellapozom a képes sportot hátha abban is írnak valamit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2014. január 28., kedd 22:26-kor.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.Realista24 írta:A RAC1-re hivatkozva. Tegyétek már el magatokat, de komolyan. Szánalmas az erőlködésetek.Matyi írta:A RAC1 mellett az AS is lehozta ezt a hírt.
A Marca, a mundo és a sport is lehozta, te atyaég, biztos igaz.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pontosan, egy hatalmas szégyen az egész, nevetséges, szánalmas és elkeserítő. Kezdve azzal, hogy így bonyolítunk le egy üzletet, kavarunk az árral, az opciós összegekkel, saját magunknak ellentmondva nyilatkozunk a transzferről, titkolózunk, ami a pontos árat illeti, újabb és újabb ismeretlen helyre került eurómilliók derülnek ki. Lemond az elnökünk, de persze nyíltan nem mondja ki, hogy emiatt, nem mondjuk ki, hogy itt tényleg gubanc van... Oké, elviszi a balhét, meg minden, de nyilván nem egyedül felelős a dologért, valószínűleg Bartomeuék is tudtak mindenről - mégis marad ez a vezetőség, élén Bartomeuval, aki első nyilatkozatai egyikében rögtön a Madridot támadja. De miért? Mi szükség van erre?
Itt ez a pérezes dolog is. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg benne volt Florentino keze a dologban (bár nagyobb esélyt látok arra, hogy Laporta van az egész ügy, illetve Jordi Cases mögött), de inkább azt gondolom, hogy a katalán média kreációja a dolog, ami végül is logikus a zsurnaliszták részéről, mutogassunk a másik oldalra, miért is ne?... Nevetséges. Na mindegy, ebbe nem akarok nagyon belemenni, mert van rá (minimális) esély, hogy igazuk van, majd kiderül (vagy nem).
De mindegy, nem az a lényeg, hogy ki van a dolog mögött, Laporta, Pérez, Calderón, Mourinho, Messi, Lipcsei vagy valaki innen a fórumról, teljesen lényegtelen. Kirobbant a botrány, ez a legfontosabb, most már tisztázni kell a dolgokat. nem kell eltussolni. Derüljön csak ki, ki felelős ezért az egészért, aztán mit tudom én, kerüljön börtönbe, kapjon pénzbüntetést, akármi. Csak tegyünk pontot végre az ügyre, mert ez romboló, negatív hatással van a klubra, minden szempontból.
Viszont remélem, Neymar játéka nem fog visszaesni a botrány miatt. Mert azért ő mégis mindössze 21 éves, nem egy tapasztalt focista, aki teljes mértékben ki tudja zárni a külvilágot, ezeket a híreket, és csak arra tudjon koncentrálni, hogy minél jobban menjen neki a játék. Szóval kicsit félek ettől, remélem, alaptalanul.
Látom, többször feljött a més que un club szlogen is. Nem tudom, hogy van vele a többi Barcelona-drukker, akár itt, akár a túloldalon, akár a katalán fővárosban, de számomra ez sosem jelentett annál többet, minthogy nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás-nevelésre, igyekszünk minél több saját nevelésű játékosnak minél több lehetőséget adni a nagycsapatban is, illetve nem teljesen eredménycentrikus a csapat, hanem legalább olyan fontos a szép játék, mint a trófeák. Olyat sosem jelentett a més que un club, hogy a Barça nagyobb, jobb, szebb, felsőrendűbb, mint a többi klub. Mert minden klub ugyanolyan, egyet sem lehet kiemelni a többi közül. Ugyanez a helyzet a szurkolótáborokkal is (nyilván nem a létszámra gondolok).
Írtátok páran, hogy túl sokat foglalkoznak a Barçánál a Reallal, és sajnos ezzel egyet kell értenem. A legékesebb példája ennek Rosell volt (ezért is örülök, hogy már nem az elnökünk, szánalmas volt, amiket képes volt nyilatkozni néha, akkor is, ha csak trollkodott, de ha komolyan is gondolta ezeket, akkor meg pláne), illetve Bartomeu pár nappal ezelőtti nyilatkozata („Madridban van egyfajta ellenséges viselkedés a Barça iránt. Úgy tűnik, nem tudják megemészteni, hogy olyan játékosaink vannak, mint Messi vagy Neymar, s hogy a Barça dominált az elmúlt években. Ha pedig a pályán nem nyernek, úgy tűnik, az irodákból akarnak győzelmet aratni.”), de említhetném Piqué ámokfutásait is. Nem mondom, hogy Madridban ezek a szurkálódások sosem voltak jellemzőek, mert ez nem lenne igaz, de tény, hogy az utóbbi időszakban jóval visszafogottabb ezen a téren a madridi társaság, mint mi.
Mourinho alatt más volt, ott az esetek döntő többségében tényleg nevetséges és elszomorító volt, amit a pályán művelt a Real (szerintem ezt nem kell részleteznem), nem véletlen, hogy abban az időszakban még a szokásosnál is ellenségesebbé vált a két klub közötti viszony. Viszont ez Mourinho távozásával eltűnt, legalábbis egyelőre úgy tűnik, az őszi Clásicón jóval kevésbé durva focit játszott a Madrid, ezért jár a respekt Ancelottinak egyébként.
Nem akarom elkiabálni, de szerintem a Real és a Barça közötti viszony normalizálódott a pályán. Most pedig rajtunk a sor, hogy ez a pályán kívül is megtörténjen. Őszintén remélem, hogy ez így is lesz.
És ez esetben talán csökkenne az ellenségeskedés a szurkolók között is. Mert persze, ősi riválisok, meg minden, Franco, 2-6, 5-0, Mourinho, Messi, Ronaldo, satöbbi, de mégiscsak ugyanúgy drukkerek, ugyanúgy emberek vagyunk mindannyian. Nem kell a lenézés, arrogancia egyik oldalról sem.
(Bár azért amikor olvasom ezeket a parttalan, oldalakon keresztül folyó vitákat, akkor megkérdőjeleződik bennem, hogy valaha is létrejöhet normálisnak nevezhető viszony a két oldal között...)
Na, befejeztem, sorry. Peace.
Itt ez a pérezes dolog is. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg benne volt Florentino keze a dologban (bár nagyobb esélyt látok arra, hogy Laporta van az egész ügy, illetve Jordi Cases mögött), de inkább azt gondolom, hogy a katalán média kreációja a dolog, ami végül is logikus a zsurnaliszták részéről, mutogassunk a másik oldalra, miért is ne?... Nevetséges. Na mindegy, ebbe nem akarok nagyon belemenni, mert van rá (minimális) esély, hogy igazuk van, majd kiderül (vagy nem).
De mindegy, nem az a lényeg, hogy ki van a dolog mögött, Laporta, Pérez, Calderón, Mourinho, Messi, Lipcsei vagy valaki innen a fórumról, teljesen lényegtelen. Kirobbant a botrány, ez a legfontosabb, most már tisztázni kell a dolgokat. nem kell eltussolni. Derüljön csak ki, ki felelős ezért az egészért, aztán mit tudom én, kerüljön börtönbe, kapjon pénzbüntetést, akármi. Csak tegyünk pontot végre az ügyre, mert ez romboló, negatív hatással van a klubra, minden szempontból.
Viszont remélem, Neymar játéka nem fog visszaesni a botrány miatt. Mert azért ő mégis mindössze 21 éves, nem egy tapasztalt focista, aki teljes mértékben ki tudja zárni a külvilágot, ezeket a híreket, és csak arra tudjon koncentrálni, hogy minél jobban menjen neki a játék. Szóval kicsit félek ettől, remélem, alaptalanul.
Látom, többször feljött a més que un club szlogen is. Nem tudom, hogy van vele a többi Barcelona-drukker, akár itt, akár a túloldalon, akár a katalán fővárosban, de számomra ez sosem jelentett annál többet, minthogy nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás-nevelésre, igyekszünk minél több saját nevelésű játékosnak minél több lehetőséget adni a nagycsapatban is, illetve nem teljesen eredménycentrikus a csapat, hanem legalább olyan fontos a szép játék, mint a trófeák. Olyat sosem jelentett a més que un club, hogy a Barça nagyobb, jobb, szebb, felsőrendűbb, mint a többi klub. Mert minden klub ugyanolyan, egyet sem lehet kiemelni a többi közül. Ugyanez a helyzet a szurkolótáborokkal is (nyilván nem a létszámra gondolok).
Írtátok páran, hogy túl sokat foglalkoznak a Barçánál a Reallal, és sajnos ezzel egyet kell értenem. A legékesebb példája ennek Rosell volt (ezért is örülök, hogy már nem az elnökünk, szánalmas volt, amiket képes volt nyilatkozni néha, akkor is, ha csak trollkodott, de ha komolyan is gondolta ezeket, akkor meg pláne), illetve Bartomeu pár nappal ezelőtti nyilatkozata („Madridban van egyfajta ellenséges viselkedés a Barça iránt. Úgy tűnik, nem tudják megemészteni, hogy olyan játékosaink vannak, mint Messi vagy Neymar, s hogy a Barça dominált az elmúlt években. Ha pedig a pályán nem nyernek, úgy tűnik, az irodákból akarnak győzelmet aratni.”), de említhetném Piqué ámokfutásait is. Nem mondom, hogy Madridban ezek a szurkálódások sosem voltak jellemzőek, mert ez nem lenne igaz, de tény, hogy az utóbbi időszakban jóval visszafogottabb ezen a téren a madridi társaság, mint mi.
Mourinho alatt más volt, ott az esetek döntő többségében tényleg nevetséges és elszomorító volt, amit a pályán művelt a Real (szerintem ezt nem kell részleteznem), nem véletlen, hogy abban az időszakban még a szokásosnál is ellenségesebbé vált a két klub közötti viszony. Viszont ez Mourinho távozásával eltűnt, legalábbis egyelőre úgy tűnik, az őszi Clásicón jóval kevésbé durva focit játszott a Madrid, ezért jár a respekt Ancelottinak egyébként.
Nem akarom elkiabálni, de szerintem a Real és a Barça közötti viszony normalizálódott a pályán. Most pedig rajtunk a sor, hogy ez a pályán kívül is megtörténjen. Őszintén remélem, hogy ez így is lesz.
És ez esetben talán csökkenne az ellenségeskedés a szurkolók között is. Mert persze, ősi riválisok, meg minden, Franco, 2-6, 5-0, Mourinho, Messi, Ronaldo, satöbbi, de mégiscsak ugyanúgy drukkerek, ugyanúgy emberek vagyunk mindannyian. Nem kell a lenézés, arrogancia egyik oldalról sem.
(Bár azért amikor olvasom ezeket a parttalan, oldalakon keresztül folyó vitákat, akkor megkérdőjeleződik bennem, hogy valaha is létrejöhet normálisnak nevezhető viszony a két oldal között...)
Na, befejeztem, sorry. Peace.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért nem egészen,elindult ott egy belviszály,és jókorrekt módjára,megint kibe akarnak belerúgni a madridba.Véleményem szerint itt egyelőre a semmin megy a vita mindkét tábor részéről.
Ezt házon belül kellett volna lerendezni,nem másra mutogatni,a hibánkat másra vetitetni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
De erre nem gondolnak... Olyan üldözése mániájuk van, hogy fájdalmas...realmadridfan írta:Elég nagy baklövés lett volna Pereztől, ha segített volna leváltani ezt a Rosell-t. Minél nagyobb idióta a Barca elnöke nekünk annál jobb.
-
Számomra egyelőre annyira nevetséges az egész. Isten ments, hogy védjem Rosellt, mert világ életemben utáltam, de egyelőre azzal jönni, hogy ő, a Barca vezetősége (sőt, hallottam már durvábbakat) meg mit tudom én ki vádaskodik. Lehozta egy rádió munkatársa, hogy Perez keze is benne volt és már mindenki kész tényként kezel mindent.
Kezdett leülni már ez a Rosell-ügy, fel kellett kavarni már az állóvizet valamivel, legalábbis én valami hasonlót tudok elképzelni.
Nem kellene két szurkolótábornak összeugrani ezen, még akkor sem, ha két ősi rivális klubhoz tartoznak. Vannak más dolgok, de itt még igazán a vezetőséget sem lehet elővenni, mert nem ők vádolták meg Perezt + senkinek nincs semmilyen bizonyítéka.
Véleményem szerint itt egyelőre a semmin megy a vita mindkét tábor részéről.
Kezdett leülni már ez a Rosell-ügy, fel kellett kavarni már az állóvizet valamivel, legalábbis én valami hasonlót tudok elképzelni.
Nem kellene két szurkolótábornak összeugrani ezen, még akkor sem, ha két ősi rivális klubhoz tartoznak. Vannak más dolgok, de itt még igazán a vezetőséget sem lehet elővenni, mert nem ők vádolták meg Perezt + senkinek nincs semmilyen bizonyítéka.
Véleményem szerint itt egyelőre a semmin megy a vita mindkét tábor részéről.