Ezt hivatalosan cáfolták.s,hogy majd a Bayernbe megy és ez már tuti...
Az egész Neymar ügyet nem értem, de kíváncsi vagyok a végkifejletre.
Jön a nap jóhíre
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 15., szerda 8:45
Ezt hivatalosan cáfolták.s,hogy majd a Bayernbe megy és ez már tuti...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 15., szerda 8:41
ronaldo hetente elmondja neki hogy megállt a fejlődésben és nem lesz belőle semmi, ha azonnal nem igazol európába.igazából már tavaly kellett volna.Realista24 írta:Újabb fejezet a Neymar sagában:
Rosell szerint Neymar a Barca játékosa lesz 42 millió euróért, de csak a Vb után, öt éves szerződést fog kapni, és közel évi 9 millát fog keresni.
A Santos és a DIS eladta volna őt már a nyáron is, de Neymar nem akar még idén Európába jönni, ezt még Pérez bomba ajánlata sem tudta megváltoztatni.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. május 15., szerda 8:40
De akkor a vb után már nem jár le a szerződése? Akkor minek fizetnének érte 42 milliót? Kezd eléggé érdekes lenni ez a Neymar-saga. Főleg,hogy már olvastam olyant is,hogy majd a Bayernbe megy és ez már tuti...Realista24 írta:Újabb fejezet a Neymar sagában:
Rosell szerint Neymar a Barca játékosa lesz 42 millió euróért, de csak a Vb után, öt éves szerződést fog kapni, és közel évi 9 millát fog keresni.
A Santos és a DIS eladta volna őt már a nyáron is, de Neymar nem akar még idén Európába jönni, ezt még Pérez bomba ajánlata sem tudta megváltoztatni.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 15., szerda 8:28
Mit fogsz te ezért kapni a nagyokos szurkolóktól ScolariLuiz Felipe Scolari kihirdette keretét a Konföderációs Kupára. A Real Madridot Marcelo fogja képviselni, Kaká nem kapott meghívót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 15., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 15., szerda 7:48
látom perec odalépett a pedálra kicsit.
A Paris-Saint Germain 4 millió eurót vár Carlo Ancelottiért cserébe a Real Madridtól arra az esetre, ha a szakember úgy dönt, hogy a spanyol csapathoz csatlakozik. Pérez azonban kijelentette a Marca szerint, hogy nem fizetik ki ezt az összeget, és 10 napot adott Ancelottinak, hogy rendezze a helyzetet.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. május 15., szerda 0:20
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 15., szerda 0:03
=>R.M.C.F írta:Nem,a barcások számolnak így....vagyis hogy ha elcserélek valakit valakire akkor megspórolom a fizetését ami haszon, és ezt ki is mutatom a számadatokban,vagyis marha jól néz ki ez papíron.közgazdászok valahogy így számolnak.
oh wait....aki jön azé nem számít.
És nem mellesleg, a BME-n is hasonló módon vettek a közgazdász karon amerikai kisbuszt. Szóval nem csak Barcelonában szokás ez.Toky írta:...akkor nyernénk annyit, amennyiért eladnánk + a fizetése - az új játékos leigazolása és fizetése helyette
Nem mondtam, hogy Nacho jobb lenne. AZT MONDTAM, hogy negyedik számú védőnek itt van Nacho. Nem érdemes azért kivásárolni a srácot, hogy itt megtörjön a fejlődése, és üljön a padon. Mert azt feltételez(t)em, hogy aki előttem írt, Garay-val számolt harmadikként.Kerlon írta:Azért Nachot ne hasonlítsd már Inigo Martinezhez. A gyereknek van két éve már az első osztályban és stabil kezdő a Sociedadban. Nacho meg egy jó beugró...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 23:37
Ne már, az az amikor Inzaghi nem tudta hogy gól volt és a többiek szóltak neki? Mert bepattant?Nzedge írta:Ha jól rémlik, a Pool ellen Inzaghi duplájával nyertek.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 14., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 14., kedd 23:08
Először a juvet verték tizikkel,0-0 után,2007-ben meg a pool-t 2-1re.R.M.C.F írta:Menj már,ezt ha agyon vernek se tudtam volna.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: realfan » 2013. május 14., kedd 22:49
Milannal kétszer:2003 és 2007 :-)R.M.C.F írta:Mindig tanul az ember.......carlo 2xes Bl győztes? Ne máááár...és persze az sem elhanyagolható hogy az olasz már két BL címet is összehozott
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 22:34
Mindig tanul az ember.......carlo 2xes Bl győztes? Ne máááár...és persze az sem elhanyagolható hogy az olasz már két BL címet is összehozott
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 14., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 22:23
Egyetértek.Paco Buyo:
"Pepe tagja a keretnek, és amikor Sergio Ramosszal van párban, akkor az egyik legjobb középső védőpárost alkotják. Nagy meglepetés lesz, ha Pepe nem játszik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 22:14
Nem,a barcások számolnak így....vagyis hogy ha elcserélek valakit valakire akkor megspórolom a fizetését ami haszon, és ezt ki is mutatom a számadatokban,vagyis marha jól néz ki ez papíron.közgazdászok valahogy így számolnak.
Te szoktál boltba járni? Ki van írva hogy a rágó 220 ft de Te a pénztárt vered 100-assal a kezedben?gerzsoooo írta:PEPE - Angliába biztos elvinnék 10 millio körül kapnánk ami elég lenne Inigo Martinezért
ALBIOL - 5 millio kellene adni Garayért cserének jobbat nem találnánk, kb megkapnánk Albiolért az árát
COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
KAKA - PSGnek fel kellene ajánlani Verattiért és kevés euroért (5-10 körül) - ne felejtsük el Becks és Leonardo ott van
HIGUAIN - egyértelműen Vidal/Pogba és plusz pénz (10-20 millio) őt csak és csak a juveba és így szabad elengedni
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 14., kedd 21:52
Szerintem Pepéért kevés a 10 millió, hiába ~30 éves, tudtommal még bőven tart a szerződése és top védő. Ráadásul Inigo Martinez meg nem az. Akkor már itt van Nacho 4. számúnak.gerzsoooo írta:PEPE - Angliába biztos elvinnék 10 millio körül kapnánk ami elég lenne Inigo Martinezért
ALBIOL - 5 millio kellene adni Garayért cserének jobbat nem találnánk, kb megkapnánk Albiolért az árát
COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
KAKA - PSGnek fel kellene ajánlani Verattiért és kevés euroért (5-10 körül) - ne felejtsük el Becks és Leonardo ott van
HIGUAIN - egyértelműen Vidal/Pogba és plusz pénz (10-20 millio) őt csak és csak a juveba és így szabad elengedni
Ha már "közgazdászkodunk" (CS0ki jobban tud, mint én), akkor nyernénk annyit, amennyiért eladnánk + a fizetése - az új játékos leigazolása és fizetése helyette.szilamer írta:Vesztenénk 10-et ha csak nem 50-ér adnád el.COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
Callejón szerintem abszolút nem elég jó, még cserecsatárnak sem. Szélsőnek meg pláne. Akkor már inkább legyen helyette Jesé. Ő is "csupaszív" madridista. És nyerhetnénk vele 5-8 milliót.szilamer írta:Callejónt nem kéne eladni. Több van benne mint amit az idén mutatott, ezt láthattuk tavaly is. Csupaszív madridista középszerű képeségekkel. Jesé meg jobbos. Ő lehetne Roni cseréje.Callejónt ne adjuk el!!CALLEJON - Jese/Denis (bár egyre jobban Leverkusen vagy Schalke hírek) felhozni helyette és elpasszolni valamerre 10 körül
Nem értem, hogy ez hogyan függ össze.beckham96 írta:Ha tényleg Zizou kézében lesznek az átigazolások, akkor nemcsak erős lesz a felnőtt csapat, hanem bitang jó lesz az utánpótlás is!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 21:46
Ezzel egyetértek.....klopp ebbe alapjában véve nem szólhatott bele....magunkat vertük meg. Hogy az isten rakja őket telibe.3 dolog miatt bukott el:
- öltöző
- sajtó
- igazolások
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem