Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
aguero sérüléséről lehet tudni már valamit ?
nem szép öröm a káröröm, de remélem azért nem boldogítja a védelmünket.
nem szép öröm a káröröm, de remélem azért nem boldogítja a védelmünket.
Azért a keret erősségét véve csak a Chelseanek van esélye felvenni a Cityvel a versenyt, de Pelle nagyon odatette a csapatát. Nasri, Silva, Agüero... Mancini alatt közel nem teljesítettek így, de még Silva sérült is volt huzamosabb ideig. Az igazolásai rendre bejöttek és nagyon jól összerakta őket. Az év eleji bizonytalanságok, cardiffi bukták és egyebekre már kiemlékszik? Persze lehet még hullámvölgy, de olyan a keretük, hogyha valaki rossz formában van, bedobnak helyette mást. Szerintem a végére több ponttal fognak menni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Viszont az is durva, hogy a City majdnem KÉTSZER annyi gólt lőtt hasonló számú meccsen, mint a Chelsea, Arsenal, MU, Totten, Pool... elképesztő brutális idén ez a ManCity. Aguero kidőlt? sebaj, van Negredo. nem játszik a spanyol? sebaj van Dzeko. Jovetic játszott eddig össz 3 meccsen 87 percet a bajnokságban, de ilyenkor neki is összejön. Yaya is élete formájában van, 12 gólnál jár - előző években mindig megállt 6 góloknál.
Szóval bajnokság + FA Kupa + Ligakupa + BL/EL meccseken a gólarányok:
- 37 mérkőzésen City 115-40
- 35 mérkőzésen Arsenal 65-31
- 34 mérkőzésen Chelsea 63-26
- 35 mérkőzésen Totten 60-39 (köszönhető a 23 EL gólnak)
- 35 mérkőzésen ManUnited 61-35
- 27 mérkőzés is elég volt a Poolnak a 65 gólhoz (EL és BL nélkül)
A top 8 egymás ellem (Chelsea, City, MU, Ever, Totten, Arsenal, Pool, N'Castle):
1. ManCity 8-0-1.......... Gólarány 33-9
2. Everton 3-3-1.......... Gólarány 10-9
3. Arsenal 3-2-2.......... Gólarány 8-8
4. Chelsea 3-3-2.......... Gólarány 8-7
5. N'Castle 3-1-4.......... Gólarány 8-12
6. L'Pool 2-2-3............ Gólarány 13-11
7. Totten 1-3-5........... Gólarány 6-22 (ennek fele a City ellen)
8. ManU 1-2-6............. Gólarány 6-14 (ennek fele a Chelsea és City ellen)
Szóval bajnokság + FA Kupa + Ligakupa + BL/EL meccseken a gólarányok:
- 37 mérkőzésen City 115-40
- 35 mérkőzésen Arsenal 65-31
- 34 mérkőzésen Chelsea 63-26
- 35 mérkőzésen Totten 60-39 (köszönhető a 23 EL gólnak)
- 35 mérkőzésen ManUnited 61-35
- 27 mérkőzés is elég volt a Poolnak a 65 gólhoz (EL és BL nélkül)
A top 8 egymás ellem (Chelsea, City, MU, Ever, Totten, Arsenal, Pool, N'Castle):
1. ManCity 8-0-1.......... Gólarány 33-9
2. Everton 3-3-1.......... Gólarány 10-9
3. Arsenal 3-2-2.......... Gólarány 8-8
4. Chelsea 3-3-2.......... Gólarány 8-7
5. N'Castle 3-1-4.......... Gólarány 8-12
6. L'Pool 2-2-3............ Gólarány 13-11
7. Totten 1-3-5........... Gólarány 6-22 (ennek fele a City ellen)
8. ManU 1-2-6............. Gólarány 6-14 (ennek fele a Chelsea és City ellen)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Matt009 írta:Kezd kijönni a PL-ben is a csapatok tudása. A City élre állt, övék a legerősebb keret, ha a kiesnek a brca ellen, akkor azzal el is dől a PL, mert nem fogják onnan leadni a pontokat.
Gyakorlatilag az Arsenal és a Chelsea maradtak versenyben a Cityvel. Én anno a Chelseare nyomtam, mert abban biztos voltam, és vagyok még mindig, hogy az Arsenal nem nyeri meg. Azért a Chelseare nyomtam, mert Mourinho a legjobb a több csapatos versenyfutásban, és ott kritikus lett volna a rangadók kimenetele. Pelle rosszabbul vív rangadókat, mint Mou, és a végén sokat számított volna, főleg ha mondjuk összehozott volna a CIty egy BL elődöntőt. Most viszont, a helyzet sokat változott, és a Chelsea nem stabilizálódott annyira, mint én azt vártam, ellenben a City hamarabb érte el a stabilitást. Még nem vagyok biztos, a City sikerében, és könnyen nyerhet a Chelsea is, de jelenleg a Citynek áll a zászló.
Még mindig csak Január van,jó lesz ez a Chelsea tavaszra (persze a kényes "spanyol" drukkereknek nem), eredmény focit tolnak ahogy nálunk is ez volt, fiatal a keret idő kell ott is.De ha most kéne választanom én is a Cityt mondanám, azért Pellegrini nagyon összerakta ezt az "összevásárolt"(Dejavu) csapatot és akkor jöhet a mi lett vola ha több időt kap itt Madridban...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kezd kijönni a PL-ben is a csapatok tudása. A City élre állt, övék a legerősebb keret, ha a kiesnek a brca ellen, akkor azzal el is dől a PL, mert nem fogják onnan leadni a pontokat.
Gyakorlatilag az Arsenal és a Chelsea maradtak versenyben a Cityvel. Én anno a Chelseare nyomtam, mert abban biztos voltam, és vagyok még mindig, hogy az Arsenal nem nyeri meg. Azért a Chelseare nyomtam, mert Mourinho a legjobb a több csapatos versenyfutásban, és ott kritikus lett volna a rangadók kimenetele. Pelle rosszabbul vív rangadókat, mint Mou, és a végén sokat számított volna, főleg ha mondjuk összehozott volna a CIty egy BL elődöntőt. Most viszont, a helyzet sokat változott, és a Chelsea nem stabilizálódott annyira, mint én azt vártam, ellenben a City hamarabb érte el a stabilitást. Még nem vagyok biztos, a City sikerében, és könnyen nyerhet a Chelsea is, de jelenleg a Citynek áll a zászló.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Utálom az nso-t...de..
"A tabella élén az 5letes Man. City, ikszelt a Chelsea"
"A tabella élén az 5letes Man. City, ikszelt a Chelsea"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Realjoe 2014. január 29., szerda 23:11-kor.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nice.West Ham manager Sam Allardyce on the 0-0 draw: "If we deal with Oscar, Willian and Eden Hazard then you've got a great chance. Our keeper didn't have many efforts to save in the 90 minutes. There was intimidation from the Chelsea players - they were crowding around the referee. The referee did well - he stood firm under that intimidation. [Chelsea manager] Jose [Mourinho] is going to say 'how you play like this?' We're in a relegation battle, we can't play like Man United and get beat 3-0.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A shitty-cselzi azért más sztori lesz...mou beáll majd kontrázni, szoros lesz. egy ikszre jók lehetnek.
- h3x0r
Vegul a csirkek egtek meg es a dollarkotegek ujjongtak.GT37 írta:Na gyerünk, nyomjuk meg ezt a 45 percet, ujjongó csirkéket akarok látni, és égő dollárkötegeket
Kozbe meg azon gondolkozom, hogy reggelire jo lenne egy kis grillcsirke
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát én már nyár végén a City-re nyomtam itt a szavazást.
Most ezt nem azért írom, hogy itt fényezem magam, de azért nézzük meg.. ez a keret magasan a legerősebb Angliában.
Az egész világon talán csak a 2 spanyol és a Bayern játékoskerete hasonlítható hozzájuk.
És Pelle azért jó edző.
Szétdarálnak mindenkit, jövő héten ezt a fáradt Chelsea-t is elverik.
Kíváncsi leszek, hogy a Barca ellen mit csinálnak majd..
Most ezt nem azért írom, hogy itt fényezem magam, de azért nézzük meg.. ez a keret magasan a legerősebb Angliában.
Az egész világon talán csak a 2 spanyol és a Bayern játékoskerete hasonlítható hozzájuk.
És Pelle azért jó edző.
Szétdarálnak mindenkit, jövő héten ezt a fáradt Chelsea-t is elverik.
Kíváncsi leszek, hogy a Barca ellen mit csinálnak majd..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor meg fogsz lepődniEl Unico írta:Szerintem hétfőn sima City siker várható.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha a City megveri a Chelsea-t,az hatalmas fegyvertény lesz,és nálam egyértelműen ők lesznek a PL favoritjai. Eddig az Arsenalt tartottam a legnagyobb esélyesnek,de nem elég kiegyensúlyozottak. A City nagyon meggyőző,nagyon egyben vannak. A Chelsea képtelen kiegyensúlyozottan teljesíteni. Szerintem hétfőn sima City siker várható.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha a West Hamnek fele ennyi mákja van a többi meccsen, akkor kb. az EL helyért küzdenének. Utálom az ilyen csapatokat, következő meccsen meg majd valami Cardifftól kapnak vagy 4-et
Chelsea megveri a Cityt, de a City amíg hozza a kiscsapatok ellen, addig a Chelsea néha egy fegyelmezettebben védekező team ellen X-elni fog. 1-2 ponttal nyer majd a City.messideco írta:Innentől már nem az Arsenal a bajnokság esélyese Ez kijelenthető, ez a City bedarál mindenkit, a Chelseat is megerőszakolják, ez tuti.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
cselzi már a 97. percben ? mi volt ott ?
én már réjzön beszámolóját várom h a chelsea miért nem nyert.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Felőlem lehettek olyan szarok amilyenek akartok, de most jól jött volna ha megfogjátok a Cityt!Mindegy már megszoktam ,hogy nem számíthatok rátok!Ment, amíg nem jött az a piros. Nem voltunk olyan rosszak.
(És megálltak ötnél nem hiszem el, most hallgathatom majd GT remek ajánlását a zene klubban!
)
és majdnem 6 lett...egy szimpla középre passz kellett volna szélről... üresen volt középen a csatár....
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Innentől már nem az Arsenal a bajnokság esélyese Ez kijelenthető, ez a City bedarál mindenkit, a Chelseat is megerőszakolják, ez tuti.
"And my heart will leave you never."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Megálltak ötnél, hogy ne kelljen elhagynom a fórumot.
#respekt
#respekt
No comment.Kerlon írta:A Spurs 31 gólt kapott idén, abból a City és a Pool többet rúgott, mint a felét.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Megúsztad GT, bár egy paraszthajszálon múlt